Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Gede/får/grishytte

Kr. 1.200,-

Sælgers annoncer Annoncer fra HCI (10)


Geder

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Husdyr / Geder"

Opret favoritsøgning

Salg af geder på GulogGratis.dk: Køb et gedekid eller en gedebuk online


Der er geder til salg på GulogGratis.dk: Køb en ged online

På GulogGratis.dk kan du både købe et gedekid, en gedebuk, dværggeder og Nubiske geder. Her er også andre husdyr som grise, køer, får og lam til salg. Du har desuden gode muligheder for at finde billigt tilbehør til dit husdyrhold; køb billigt hø, halm på tilbud, billige kalvehytter eller en fodersilo til en billig pris. Hvis du også er til kæledyr, kan du være heldig at få et gratis et af slagsen på GulogGratis.dk. Klik dig ind på annoncerne med hamstere som gives bort, kaniner som gives væk og marsvin som bortgives, og adopter familiens nye kæledyr online.

Læs mere
På GulogGratis.dk kan du købe Boer geder og her sælges også dværggeder

Køb søde og charmerende geder til dit husdyrhold på GulogGratis.dk, hvor der er mange forskellige slags husdyr til salg. Du skal sørge for at gederne altid har adgang til friskt, rent vand, og der skal også være halm til rådighed hele året rundt. Især i vinterhalvåret skal gederne have så meget hø, som de har lyst til at spise, suppleret med kraftfoder, grene og sliksten.

Geder kan købes på GulogGratis.dk: Find en ged til salg online

Der er søde og sjove geder til salg på GulogGratis.dk, hvor du kan købe gedekid til dit husdyrhold. En ged er et livligt og adræt dyr, som har brug for at kunne bevæge sig frit omkring. Derfor må du aldrig holde en ged tøjret; hvis geden får viklet sig ind i kæden eller rebet, kan den risikere at blive kvalt. Geder skal også have mulighed for at gå i læ for regn og blæst, og deres stald skal altid være helt tør og fri for træk.
Læs mindre