Andre

8
Roer til kreatur, heste eller vildt

Roer til kreatur, heste eller vildt

40 kr.

Roer til kreatur, heste eller vildt, Foderroer til fodring af kreaturer, heste eller vildt sælges. 40 kr pr tønde eller 200 kr for en lille trailer.

7260 Sønder Omme
i dag
Dværgvedder/ løvehoved med ALT TILBEHØR

Dværgvedder/ løvehoved med ALT TILBEHØR

1.300 kr.

Dværgvedder/ løvehoved med ALT TILBEHØR, Jeg er nød til at skille mig af med min højt elskede Bailey af personlige oversager... jeg fik Bailey af en familie der ikke kunne have hende mere grundet allergi, men nu kan jeg dsv ikke beholde hende mere.. hun er en super kærlig løvehoved/dværgvædder mix på ca 7 måneder der elsker at blive nusset og kommer når man kalder dog hader hun at blive løftet.. DETTE MEDFØLGER I PRIS: Kanin, en hel sæk fodder, bur, madskål, drikke dunk, en foldbar ?stie? til gnavere, legetøj, hendes godbidder, saltsten, kaninhus, børste, negleklipper, detangler til pels og alt det resterende af hø, træspåner, og halm. altsammen forholdsvis nyt Alt sammen har en værdi på ca 2500 DU SKAL VÆRE: kærlig og omsorgsfuld, gerne have flere kaniner - dog ikke et must, du skal også kunne give hende lov til at være ude fra buret hun HADER buret, have en hvis viden indenfor kaniner eller ihvertfald have lysten til at sætte dig ind i kaninverden. Håber du vil give min lille Bailey det hjem hun fortjener og blive til hendes forever family

2610 Rødovre
man.
Fåreklipper - fabriksny

Fåreklipper - fabriksny

1.244 kr.

Fåreklipper - fabriksny, Klassisk fåreklipper med 350 watt motor. Leveres komplet med 1 sæt knive/kamme Kr. 1.243,75 Ekstra sæt skær/kam - over+under: kr. 243,75 Overkam alene til kun: 118,75 kr. Fåreklipperen leveres i plastikkuffert med værktøj til skift af værktøj og lille oliebeholder. Alle ovennævte priser er inkl moms. Se (og køb) via vores hjemmeside: Klik på knappen herunder.

Hele landet
lør.
Primus Danmark
Fodrevogn

Fodrevogn

350 kr.

Fodrevogn, Lille vogn mod kan komme ind de fleste steder. Jeg har brugt den den til at køre hø og halm ind med, med den har mange anvendelsesmuligheder. Lad mål: 151 L 44 B

8620 Kjellerup
12. nov.
SOLGT* 2 søde ørkenrotter til salg

SOLGT* 2 søde ørkenrotter til salg

50 kr.

SOLGT* 2 søde ørkenrotter til salg, SOLGT*SOLGT*SOLGT* Hej! Jeg sælger hermed to søde han-ørkerotter, som endnu ikke er helt fuldvoksne. Jeg tager dem af og til op i hånden, og er aldrig blevet bidt. De er fra samme kuld, så de har altid gået sammen. Den ene har en fin sort pels, med hvide poter. Den anden er grå med et fint sølv-skær. Jeg sælger begge to for 50 kr. Ved interesse, skriv til mig på: 20313525 Ørkenrotten er en sjov lille gnaver, der oprindeligt stammer fra Mongoliet og det nordøstlige Kina. De er et meget socialt dyr, der nyder hinandens selvskab, og trives derfor ikke alene. Søger du et friskt lille kæledyr, som er underholdende at se på, er ørkenrotten et perfekt valg. I modsætning til f.eks. En Hamster (som er natdyr) er ørkenrotter vågne nogle timer af gangen. Desuden er de meget lugtfri, så de kan sagtens stå på f.eks. Et værelse eller i en stue. Savsmuld er oplagt til bundstrøelse (gerne et tykt lag), da de nyder at grave. Et akvarie fungerer fint som bur, så længe der er ordentlig udluftning i låget.

6690 Gørding
7. nov.

Hamsterbur sælges

100 kr.

Hamsterbur sælges, Hamster bur , incl lille hus, hamsterhjul, trappe og etager.

9230 Svenstrup J
29. okt.

Hønsehus med gård og tilbehør

300 kr.

Hønsehus med gård og tilbehør, Lille hønsehus malet linoliemaling ...med lille hønsegård i egetræ og volieretråd på stolper 4x4 ". Huset er med foderophæng og vandingsbeholder ,siddepind, møg bræt, redekasser ,lampe, . Stort nok til tre- 5 høns, gården til tre høns max. Skal afhentes på adressen.

8260 Viby J
27. okt.

græsmark / ejendom

Sælges

græsmark / ejendom, udlejning af stuehus , med lille stald , 1ha jord til diverse husdyr. ved toftlund .

6100 Haderslev
15. okt.