Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Transportbur giv et bud

Sælges

Sælgers annoncer Annoncer fra Per sterberg Bruun (1)

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Tilbehør / Transportbur"

Opret favoritsøgning

Køb et billigt hundetransportbur på GulogGratis.dk: Her er salg af hundebure til bil


Transportkasser til hunde sælges på GulogGratis.dk: Find et transportbur på tilbud online

På GulogGratis.dk kan du købe et praktisk og sikkert transportbur til din hund. Her sælges transportbure til såvel små og mellemstore som store hunde, og burene fås i flere forskellige størrelser og udformninger, så du har gode muligheder for at finde et hundebur, som passer til din bil. Du kan også købe andet hundetilbehør som et hundehus, hundefoder eller en hundeseng på GulogGratis.dk, hvor du desuden kan få et gratis kæledyr: Adopter en kanin som bortgives, et marsvin som gives væk eller en hamster som gives bort.

Læs mere
Transportbur til hund: På GulogGratis.dk kan du købe billige autobure til hunde

Der er flere gode grunde til at købe et transportbur, som din hund kan opholde sig i, når du har den med på køreture, på bilferien eller i sommerhuset. Det er mere sikkert for både hunden, føreren og passagererne, hvis hunden opholder sig i et bur under kørslen, så den ikke kan blive kastet rundt i bilen ved hårde opbremsninger eller sammenstød.

Transportbure til hunde er til salg på GulogGratis.dk, hvor tilbehør til hunde kan købes til en billig pris

Med et transportbur til din hund i bilen, får du sikker transport af dit kæledyr på såvel korte som lange køreture. Hvis du vælger at montere et fast bur til hunden i bilen, bliver bagage og indtræk desuden skånet for beskidte poter og hundehår. Buret skal være så stort, at hunden kan stå oprejst, ligge udstrakt eller vende sig uden problemer.
Læs mindre