Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

vidaXL hundebur med én dør 65 x 91 x 69,5 cm

Kr. 729,-


Hundehus

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Tilbehør / Hundehus"

Opret favoritsøgning

Bobcat 940
Bobcat 940, Med greb. 1,60 bred....
45.000,-
Opdateret d. 01.06 kl. 00:06
Stiga Park 320 PW
Stiga Park 320 PW, Stiaga Park 3...
32.995,-
Opdateret d. 01.06 kl. 00:06

Køb et hundehus til din hund på GulogGratis.dk, hvor billige hundehuse i træ er til salg


Brugte hundehuse sælges til en billig pris på GulogGratis.dk: Køb et iglo hundehus online

Nye og brugte hundehuse i forskellige størrelser og udformninger kan købes på GulogGratis.dk, hvor du også kan gøre en god handel på en brugt hundegård, et stort hundebur eller hundefoder til din bedste ven. Uanset om du er ude efter et træhus eller iglomodellen, er det på GulogGratis.dk at du finder hundehuset, der passer til den lille, mellemstore eller store hund. Adopter familiens nye kæledyr online: Hvis du og din familie gerne vil have et nyt kæledyr, skal I klikke jer ind på annoncerne med gratis kaniner, chinchillaer som gives bort, kaniner som gives væk eller hamstere som bortgives.

Læs mere
Køb et hunde hus på tilbud på GulogGratis.dk, hvor du også kan købe andet hundeudstyr

På GulogGratis.dk kan du købe et nyt eller brugt hundehus, som passer perfekt til netop din hund. Hundehuse fås i forskellige størrelser og udformninger fra de helt klassiske i træ til de moderne igloer i plastik. Uanset hvilken model du vælger til din hund, er det en god idé at tænke på at hundehuset skal være varmt om vinteren, køligt om sommeren og helt fri for træk eller fugt, så det altid er behageligt for hunden at opholde sig i hundehuset uanset vejr og vind.

Køb billigt hundeudstyr online: På GulogGratis.dk er der salg af nye og brugte hundehuse

Når du skal finde et hundehus, som passer til din hund, skal du klikke dig på GulogGratis.dk og se det fine udvalg af hundehuse i flere forskellige størrelser. Hundehuset skal være så stort, at din hund kan stå oprejst i det, og hunden skal også have plads til at ligge godt i huset. Halm eller tæpper kan udgøre et blødt underlag, som din hund kan ligge på.
Læs mindre