Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Hundebur, Trixie

Kr. 800,-

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Tilbehør / Hundebur"

Opret favoritsøgning

Køb et billigt hundebur til din hund på GulogGratis.dk: Her er salg af nye og brugte hundebure


Hundebure til bilen sælges til billige priser online: Køb et brugt hundebur på GulogGratis.dk

Er du på udkig efter et godt hundebur til din hund? Så skal du lægge vejen forbi GulogGratis.dk, hvor der er mange forskellige hundebure til salg. Du kan vælge mellem nye og brugte bure i forskellige størrelser og materialer som galvaniseret stål eller plast. Her sælges også andet tilbehør til hunde, så du kan gøre et kup på et transportbur, et hundehus, en hundekurv eller hundefoder online. Har du og din familie plads til endnu et kæledyr? Så adopter en kanin som bortgives gratis, en hamster som gives væk eller et marsvin som gives bort på GulogGratis.dk.

Læs mere
Tilbehør til hunde er til salg på GulogGratis.dk: Hundebure kan købes til en billig online

Mangler din hund en tryg soveplads eller et fast opholdssted, når den er alene hjemme? Så køb et solidt og rummeligt hundebur på GulogGratis.dk. Hundeburet kan fungere som et trygt og roligt sovested for din hund, og det kan også være hundens faste opholdssted, når den er alene hjemme. Et bur til hunden er desuden en praktisk løsning, hvis du får gæster, som er bange for hunde. Endelig er hundeburet en sikker måde at have hunden på såvel korte som lange køreture.

Find et hundebur på tilbud på GulogGratis.dk, hvor du kan købe billigt hundetilbehør

Når du har købt et godt hundebur på GulogGratis.dk, skal du finde den optimale plads til det i dit hjem. Hundeburet bør placeres et rum uden træk, og hvor rumtemperaturen hverken er for kold eller for varm. Hunden skal også helst kunne se og høre sin ejer, når den opholder sig i buret.
Læs mindre