Hunde

6
Galleri annoncer
Bichon havanese hvalpe ægte

Bichon havanese hvalpe ægte

16.000 kr.

Bichon havanese hvalpe ægte, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Skønne bichon havanese hvalpe 3 piger og 2 drenge i de smukkeste farver som hedder rød zobel med hvid. På billedet ses de med deres mor og ved siden af deres far. De er 8 uger gamle den 2 juni. Og fra den dato rejseklar, senere dato kan aftales. forældrene har DKK stamtavle så hvalpene er ægte. Er danske hunde. Der kan ikke laves stamtavle til hvalpene det er et bevidst valg da vi ikke er interesseret i at sælge hvalpe som udstillings hunde. De sælges som skønne familie hunde. Dette er nogle af grundene til at i skal vælge en hvalp fra os: Jeg er hjemmegående og bruger en masse tid på at : Renligheds træne dem, de er allerede fantastisk dygtige og laver få uheld. De kommer ud i haven hver eneste dag og er vejret dårligt kommer de på vores overdækkede terasse, Vi har hundelem så de selv bliver bevidste om at gå ud på toilet. Jeg kører ture med dem mange gange inden afrejse så de ikke Bliver køresyge. De kommer med i park og gå i sele/snor. Vores børn på 9 og 12 år bruger meget tid med dem så de bliver trygge ved børn, dette er så vigtigt i de første 8 uger. Jeg træner dem i at ligge på ryggen og finde tryghed ved bla. At få klippet kløer, pels ved øjne og numse. Og de bliver jævnligt vasket og føntørrer og nyder det. De bor sammen med både deres mor og far og giver dem så meget socialt og tryghed. De er allergi venlige og fælder ikke, og holdes pelsen klippet ned i en 3 cm, ligesom forældrene er på billederne, er pels plejen nem. Med hvalpen følger der: Sundhedsbog fra dyrlægen Royal canin hvalpe pakke bla med start fodder. De er færdigbehandlet med den Beste ormekur, chippet, vaccineret inden de rejser hjemmefra. Der medfølger også et hæfte med alle vores gode råd til jer og vi er altid kun en SMS eller tlf opkald væk hvis i har brug for hjælp og svar på spørgsmål, ingen spørgsmål er dumme her. Der betales 3000 kr i depositum når hvalpen reserveres. Som fratrækkes prisen ved afhentning af hvalpen. Kun seriøse henvendelser tak.

8800 Viborg
søn.
Søger  lille hund

Søger lille hund

Købes

Søger lille hund, Udstationerings hund søges Vi søger en lille hund, så som en malteser, shih tzu,en havaneser, Chihuahua osv. Vi bor i hus med stor have i 4500 Nykøbing Sjælland sammen med min mandog voresto børn på snart 3 og 8år Begge mine børn er vant til hunde, katte og andre dyr.Vi vil kunne tilbyde en hverdag med leg, masser af kærlighed,omsorg, socialisering, en udstationeringsfamilie som kender til opdragelse af hunde, og hvilket ansvar dette er, og sidst, men ikke mindst- et ønske om godt samarbejde med ejer. Plus der er hvalpe og hundetræning her i byen jeg ville gå til? Send mig endelig en pb hvis dette kunne have interesse??

4500 Nykøbing Sj
3. maj.
SHIH TZU hvalpe sælges!

SHIH TZU hvalpe sælges!

8.500 kr.

SHIH TZU hvalpe sælges!, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, 3 super søde og energiske hvalpe sælges. På første billede er hun hunden og det næste viser de to hanner. Moren er en shih tzu og faren er havanese. Hundene har hvalpebøger og er stuerene, de er kærlige selvskabshunde der går godt alene og/eller med andre hunde. De er allergi venlige og derfor fælder de ikke. Hvalpene er fra den 18 maj 2021. Er du interesseret i en af de skønne hvalpe så kontakt mig privat og/eller på min telefon 21181854.

2880 Bagsværd
27. apr.
Curli hundeseler i str XS og XXS

Curli hundeseler i str XS og XXS

100 kr.

Curli hundeseler i str XS og XXS , Fine hundeseler brugt til havaneser som hvalp. Farve: brun Str XS og XXS

5800 Nyborg
24. apr.
OBS !Alle er reserveret !Havanese-Mix

OBS !Alle er reserveret !Havanese-Mix

6.000 kr.

OBS !Alle er reserveret !Havanese-Mix, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Små dejlige pelsklumper til salg. Glade, livlige og af godt temperament. Mor er Shih tzu/ Pekingeser Far er Havanese /Lhasa Apso. Hvalpene er 8 uger pr. 13/4-2022, så ring og aftal en tid til at komme og mød dem. De kommer hjemmefra med chip + registrering samt 1. vaccination og ormekur. Ring til: 53 82 90 75

4700 Næstved
4. apr.

Købes bichon havanese eller malteser

8.000 kr.

Købes bichon havanese eller malteser, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Jeg vil gerne købe en hundehvalp. Hvis du har en hvalp der er klar, kontakt mig. Hvalpen skal være chipmærket, vaccineret. Ormekur inden for de sidste 14 dage.

3900 Nuuk, Grønland
31. mar.