Hunde

22
Galleri annoncer
Rene Bernersennen hvalpe

Rene Bernersennen hvalpe

13.000 kr.

Rene Bernersennen hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Dette er Milles andet kuld og der er 7 ialt, men 4 drenge ledige. Både mor og far er tjekket i røngten med fine resultater og er ellers sunde og raske bernere. Far er med flot stamtavle. Mor er ikke med tavle, men jeg kender mange led bagud på hende alligevel. Ingen allergi eller øreproblemer på nogen af dem. Jeg opdrætter i hjertet af huset og hvalpene udsættes for alle lyde, dyr, børn, bad, negleklip, biltur, strøgtur, fyrværkeri osv. Jeg afleverer kun afbalancerede hvalpe der kan flytte hjemmefra, fra den 8/7 og frem? De sidste to billeder er af far. skriv sms eller ring for mere info.

6760 Ribe
i dag
Søges t. NOV-DEC

Søges t. NOV-DEC

8.000 kr.

Søges t. NOV-DEC, Hej. Vi er en lille familie som snart flytter I hus og så ville være klar til en lille hvalpe fra omkring november. Vi leder efter en Berner sennen eller en blanding med racen da vi har kendskab til denne race. Prisen skal ikke være mere end 8000kr. Det er jo meget dyrt at flytte ?. Vi ville være klar til at køre et stykke efter hunden (+-2timer). Det skal gerne være en hanhund. Så kontakt mig gerne hvis du skal habe nogle hvalpe som er klar fra mindst oktober da vi først flytter til september. Tak på forhånd.

6200 Aabenraa
i dag
Sporty Mini Berner Blanding
 • Sporty Mini Berner Blanding - 2
 • Sporty Mini Berner Blanding - 3

Sporty Mini Berner Blanding

10.000 kr.

Sporty Mini Berner Blanding, 2. juni flytteklar. Sporty Berner Sennen bl. i mindre og mere let og atletisk type i god mellem størrelse 45 - 55 cm og i flotte farver med blød, glat halvlang pels, fælder minimalt Legesyge med evner for agility Se forskelle på foto med 2 hvalpe, begge tæver, Sporty Berner type til højre og se fors. I poter Far ren Berner Sennen Mor 3/4 Cocker Spaniel 1/4 Dansk Svensk Gårdhund 5 tæver: 3 Berner Sennen farver 1 RESERVERET 2 i brune chancerende nuancer med hvid blis, halespids osv. 3 Hanner : 2 i Berner Sennen farver (se foto med 3 hvalpe) 1 i brune nuancer m. Hvid blis, halespids osv 2. Juni kan de flytte hjemmefra Født d. 7. April God hengiven legesyg famiiehund. Får masser af oplevelser ude og inde samt god menneske kontakt Dyrlægeundersøgt, chippet, vacc og beh. Forebyggende mod orm inden afrejse. Berner Sennen på billede er far til 3 kuld der varierer lidt i str/bygning/ pels pga af mødrenes individuelle racekrydsning. Forhør gerne nærmere om de små forskelles betydning på tlf. Dep. 2000 Yderligere info kun på tlf.

7800 Skive
man.
 • Sporty Mini Berner Blanding - 2
 • Sporty Mini Berner Blanding - 3
 • Sporty Mini Berner Blanding - 4
 • Sporty Mini Berner Blanding - 5
"Mini Berner Sennen" Blanding
 • "Mini Berner Sennen" Blanding - 2
 • "Mini Berner Sennen" Blanding - 3

"Mini Berner Sennen" Blanding

10.000 kr.

"Mini Berner Sennen" Blanding, Torsdag flytteklar 3 LEDIGE Smukke farver, Roligt sind og god størrelse. Max 55 cm. Se forskellen på foto mellem ren Berner Sennen og "Mini Berner Sennen" . Salgsklar 26 maj Kr. Himmelfars dag, da 8 uger. Flotte, rare og nemme familiehunde med tyk blød pels og kun lidt underuld til dig som er vild med Berner Sennen, men synes de er lidt for store God fremavlet kombi i " parcelhus størrelse" LEDIGE tæver : 1 i Berner Sennen farver 1 mahogni farvet m. Hvide aftegn 1 LEDIGE Han i Berner Sennen farver Far er Berner Sennen Mor Islandsk Cocker dvs. Cocker spaniel/Islandsk fårehund God velafprøvet krydsning hvor racernes sind og væremåde er meget ens, hengivne hunde som knytter sig tæt til deres ejere og ser dem som naturlige ledere. 0 dominans. Kan være alene hjemme, elsker udeliv og vand Kan evt. Passes i sommerferien Foto af voksen mahognifarvet han Foto af Berner Sennen Far Foto af Far og storebror Bliver mellem 50 og 55 cm afh. Af køn og statur, 22 - 26 kg Rolige og trofaste følgesvende for både børn og voksne. Moderat motion (dagligt samvær ude og inde og et par gåture) Nem pelspleje, ikke så meget underuld, så nem at holde/børste og fælder kun lidt. Født 31. Marts 8 uger 26.Maj Vil opleve alm dagligdagsliv ude og inde og renlighedstræning, vænnes til andre hunde, lyden af trafik mm. God løbende info om opvækst, foder,aktiviteter mm. Bliver dyrlægeundersøgt, chippet, vaccineret samt forebyggende beh. Mod orm. Alt beskrevet i medf. Sundhedsbog. Anbefalet foder til den første tid medfølger samt tæppe mm. Dep. 2000 kr Yderlig info. Kun på tlf.

7800 Skive
man.
 • "Mini Berner Sennen" Blanding - 2
 • "Mini Berner Sennen" Blanding - 3
 • "Mini Berner Sennen" Blanding - 4
 • "Mini Berner Sennen" Blanding - 5
Berner sennen hvalpe

Berner sennen hvalpe

1.234 kr.

Berner sennen hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Så kan Vores Berner præstere et kuld lækre hvalpe. det er fra sunde og raske forældre, begge 100% ægte, men ikke stambog. kig forbi vores Berner på facebook og se mere om de dejlige hunde jeg har. interesseret, så gi et kald/send en sms og vi kan snakke om dine muligheder for at få sådan en dejlig bamse. venligst Flemming Bang 21181220

6500 Vojens
man.

Dkk berner sennen hvalpe

16.500 kr.

Dkk berner sennen hvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Dkk berner sennen hvalpe 8 uger 2 dejlige piger klar til at flytte hjemmefra, de har fået 3 gange ormekur, chip, vaccineret, DKK stambog og været til ostapat har en hvalpe pakke med så er klar til en god start i nye hjem, ringe endelig så vi få en snak eller i/du kan komme på besøg.

6000 Kolding
søn.

Berner Sennen / Australsk hyrdehunde hva...

10.000 kr.

Berner Sennen / Australsk hyrdehunde hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Berner-Aussie hvalpe. Diva (Australsk hyrdehund) og Borka (Berner sennen) har fået et helt fantastisk kuld lækre hvalpe Palme søndag. Jeg ejer selv begge forældre, og kombinationen er lavet med fuldt overlæg. Begge forældre kan ses og opleves her på adressen. Det ønskede resultat er en Berner Sennen hund tilført sundheden fra den Australske hyrdehund. De 2 racer har mange ligheder, hvad angår opmærksomhed på sin ejer, kærlig adfærd, arbejdsvillighed og pelskvalitet. Berneren er mere hengiven og ?laid back? end Aussien. Til gengæld er Aussien mere atletisk og intelligent. Begge racer har en nem pelspleje. De fælder et par gange om året i 2 ? 3 uger, og er ellers fælde-fri. Der er 2 tæver og 11 hanner. Alle med Berner Sennen aftegn. Diva vejer 24 kg og Borka 40 kg. Hvalpene kan besøges og udvælges fra weekenden i uge 19 efter aftale. Hvalpene er klar til at komme hjemmefra d. 3. juni. Prisen er 12.000 kr for en tæve og 10.000kr for en han. Depositum ved udvælgelse 3000 kr. Hvalpene er selvfølgelig ormebehandlet, chippet, sundhedstjekket og registret i Dansk Hunderegister før afrejse. De får en pose hvalpefoder og et tæppe med duft at mor og far og en hvalpepakke med ved afhentning. Det foretrækkes at du har god plads og område hvor hunden kan løbe frit. Tæverne er afsat, men der er stadig skønne drenge ledige.

6880 Tarm
søn.

Berner Sennen hvalpe

9.500 kr.

Berner Sennen hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 5 skønne berner sennen hvalpe født d. 21. marts søger nyt og kærligt hjem. De er af et kuld på 10 hvalpe og vi har 2 tæver og 3 hanner tilbage. De er klar til at finde nyt hjem fra d. 16. maj. Hvalpene er rene berner sennen. Moren vejer 35 kg og ses på billede 6 og 7. Faren vejer 50 kg og ses på billede 8 og 9. Både moren og faren er meget kærlige og sociale hunde. Ved interesse ring eller skriv på 20 28 07 02. Hvalpene er chippet, vaccineret og har fået ormekur. Ved afhentning medfølger sundhedsbog samt lidt foder, som de er vant til.

8830 Tjele
lør.

hvalpene er 11 uger gamle

7.000 kr.

hvalpene er 11 uger gamle, hvalpene leder efter et nyt hjem. har vacciner, ormekur og chip,

6760 Ribe
fre.

Smukke ren Berner Sennen hvalpe

10.000 kr.

Smukke ren Berner Sennen hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Lækre, flotte og skønne ægte Berner Sennen hvalpe søger kærligt hjem, født d.18 april klar til at flytte d.13 juni 2022. Der er 4 tæver (på lysebrun skind) og 3 hanner (på grå skind). De er uden tavle da forældrene ikke har, nogle af deres bedsteforældre har dog. De er født og opvokset inde i huset og kommer til at følge min hverdag rundt, som var det mine egne for altid. De vil møde andre hunde og katte. De bliver socialiseret og trænet, så de lærer renlighed, sit, Værsgo og reagere på deres navn. De bliver vant til at blive pillet i øre, næse, mund, øjne, klippet klør osv, så det ikke er nyt for dem en dag de måske skal behandles. De vænnes til forskellige lyde og store biler. De er opvokset på landet. Det er vigtigt for mig, at de får de rigtige byggesten, så de bliver store stærke hunde. Så et godt kvalitets foder og tilskud efter behov til en hvalp der bliver en stor familie og brugshund. Forældrene er Sunde og raske og har aldrig fejlet noget. Hvalpenes mor er lige blevet 7 år, hendes mor blev 12 år og hendes far blev 10 år og 8 måneder (han er med tavle) mormor mistede jeg i en ung alder 5 år pga dyrlæge sjusk. Mormors far blev 14 år. Hvalpenes far bliver 4 år. Hans forældre blev 9 og 10, en af dem havde også tavle. Så hvalpene har gode gener for en høj alder Sidste billede er deres far (venstre) og mor (højre). Når hvalpene flytter, får de: Dyrlæge tjek sundhedsbog. Vaccinen og chip. Orme og loppekur efter behov. Godbidder. Tyggeben. Lidt foder som de er vant til. Bamse. Tæppe med vant duft. Og en masse kærlighed 3 hanner er reserveret. 1 tæve reserveret. Depositum på 2000,- som fratrækkes købesummen når i henter jeres hvalp. Depositum refunderes ikke hvis købet pludselig fortrydes eller lign

7500 Holstebro
18. maj.

Berner sennen hvalpe sælges

10.000 kr.

Berner sennen hvalpe sælges, Berner sennen hvalpe fra d. 4 maj sælges. Klar til afrejse d. 4. Juli. Et kuld på 10 stk (4 hanner og 6 tæver) Hvalpene bliver chipmærket, vacc. Og får ormekur inden afrejse. Vi har selv moren og faren (som ses på de sidste billeder) En fantastisk familiehund, vores er vandtil mange mennesker, børn, ?trafik? i form af mange fremmed hunde, maskiner og heste. Er ude dagen lang løs og bliver på matriklen. Hvalpene vil blive ?udsat? for mange menneske besøg ligefra børn til voksne, store maskiner/larm og høje lyde og heste. Ligeledes har vi somsagt også meget ?hundetrafik? så de kommer også til at møde fremmed hunde. Depositum 2000kr Ring gerne for mere information, Marie 40214447

7560 Hjerm
18. maj.

Berner Sennen med stambog

14.000 kr.

Berner Sennen med stambog, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Berner Sennen hvalpe efter Super Unghunde Champion, de er med stambog, Chippet, Vaccineret, 3 x ormekur, sundhedsbog. vores dejlige familiehund Bella har fået hvalpe den 28/4/22, 1 tæve og 1 han begge hvalpe er store og dejlige og med fine aftegninger, de er rejse klar torsdag den 23/6/22 i uge 25. Bella: super Unghunde Champion og godkendt til avl i DDH, hun har HD status AA og AD 00, som er det bedste der kan opnås, højde 60cm og vægt ca. 45kg. Malik er som Bella utrolig mild, imødekomme og glad, han er junior Champion og stambogført i DRU. HD status B og AD 00 samt OCD 0. og samme størrelse som Bella. Hvalpene er født og bliver opfostret indenfor hos os, med adgang til haven, hunde, katte, samt heste. Ved afrejse medfølger startpakke, tæppe samt billeder fra deres tid hos os, hvis der medbringes en usbstik til overførsel. 2000 kr. for at reserverer en hvalp. Film fra kuldet kan sendes på facebook. ps. Kontakt os for en uforpligtende snak eller kom ud og mød os alle sammen, vi er altid god for en kop kaffe. De 2 sidste billeder er af faren.

6940 Lem St
17. maj.

Berner Sennen Mini Mix

8.000 kr.

Berner Sennen Mini Mix, Flytteklar 1. Juni Chokolade og caramel farvede små brede bamser + en enkelt i Black and Tan LEDIGE 3 TÆVER FOTO 1 Flerfarvet brun & Black and tan FOTO 2 OG 3 4 hanner caramel & chokolade m hvidt bryst mm. Født 6. April Nyt hjem fra d. 1 juni hvor de bliver 8 uger Meget flotte med rigtig kært ansigt Bliver Ca. 45 - 50 cm NB. Får samme farve som moren (de brune) Far er ren Berner Sennen Mor Islandsk Fårehund / Cocker Spaniel med strejf af Dansk Svensk Gårdhund (Tipoldemor) ,deraf morens lille størrelse. De flotte chancherende brune nuancer stammer fra Islandsk Fårehund. Farven kaldes Brown and Tan Bliver nemme familiehunde i god størrelse med dejligt sind og nem pelspleje da de ikke får ret meget underuld, så de fælder heller ikke ret meget. God erfaring fra et tidligere kuld Bliver vænnet til alm. Dagligdagsliv ude og inde og får masser af menneskekontakt og vænnes til andre hunde, se sidste billede Dyrlægeundersøgt, chippet, og vaccineret mod 4 fors. Ting og får ormekur alt beskrevet i medf. Sundhedsbog. God info om foder, opdragelse, aktiviteter mm. Foder og tæppe medf. Dep. 1500 Kontakt venligst på mobil for mere info.

7800 Skive
man.

Cocker Sennen

10.000 kr.

Cocker Sennen, Flytteklar 30. Maj. Cocker spaniel hvalpe i unikke farver med twist af Berner Sennen/Islandsk Cocker Født 4.April 8 uger 30. Maj Far er Berner Sennen /Islandsk Fårehund bl. Mor er Cocker Spaniel m. 1/4 Islandsk Fårehund Nemme, blide familiehunde i god mellemstørrelse Forv. Størrelse 45 - 50 vægt ca 16 - 20 kg LEDIGE : FOTO 1, 2, 3,6,7,11,12,13 1 tæver i Berner Sennen farver med lille blis, Foto 1 2 hanner i 2 farvet brun med hvide aftegn Foto 2 1 han sort og hvidbroget med brune kinder/øjenbryn Foto 3 Oldemor på begge sider var sortbrogede, stamtræ i 4 generationer Rolige, lærenemme og hengivende familiehunde med nem pelspleje Fotos af far og farfar Hvalpene bliver vænnet til lidt af hvert både ude og inde og får masser af menneskekontakt og renlighedstrænet samt vænnes til andre hunde. Bliver selvfølgelig dyrlægeundersøgt, chippet, vaccineret og forebyggende ormekur. God løbende info om opvækst, foder, aktiviteter mm. Dep. 2000 kr Venligst henv. På mobil

7800 Skive
man.

Dejlig drengerøv

3.000 kr.

Dejlig drengerøv, Hej jeg hedder Boston og er en rigtig sød stor drengerøv Jeg søger en familie hvor jeg kan få lov og komme ud og løbe og lege hele tiden fordi det elsker en drengerøv som jeg nemlig rigtig meget jeg er 2 år gammel og jeg ELSKER andre hunde venner og katte venner for jeg er nemlig god til og lege med alle jeg ønsker mig og komme ud til en familie fordi jeg har for meget energi til en lejlighed på 1 sal jeg er en huld i hækken hund som min Mor og far kalder mig hihi min far er berner sennen og min mor er mastiff og boxer og sankt berner og grand danoar så jeg er ikke en lille dreng men en dreng på hele 45 kg men jeg tror selv jeg er en lille baby hund jeg elsker når min mor og far tager mig med på stranden for skal jeg nemlig ud og køre bil og det elsker jeg. Fordi jeg er ikke så god til og være alene hjemme efter vi flyttede i lejlighed for jeg kan bedre lide og være alene hjemme da jeg boede på bondegård i skal bare huske på jeg er en stor og stærk drengerøv kan jeg godt virke voldsom men jeg elsker børn for min mor og far har nemlig fået en baby min nye lille søster Ps men vis i lokker med en lur på sofaen eller i sengen siger jeg aldrig nej

9220 Aalborg Øst
17. maj.

Kongepuddel

5.000 kr.

Kongepuddel, Kongepuddel på 4 år tilbydes til avl. Pepsi er 57 cm høj og vejer 22 kg ca . Han er umiddelbart verdens bedste hund :) Vi har haft besøg af flere forskellige racer, fra Labrador, Golden Retriver, Schæfer til Berner Sennen og selvfølgelig Pudler . Vi klarer dem alle :) Parringen sker hos os, uden undtagelse . Vi tager imod når tæven er klar og forventelig er seancen klaret efter en halv time ellers prøver vi igen . vi bruger ikke inseminering eller andet hokus pokus . Alt er på hundenes premisser . Angående betaling . Ring og vi tager en snak om det . Pepsis krøller har stærke gener og der er gode resultater på de fleste hvalpe efter ham, som fældefri og krøllede

7980 Vils
8. maj.

Rottweiler blanding

6.000 kr.

Rottweiler blanding, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Verdens smukkeste rottweiler blanding sælges. Hun er 6 år og har det smukkeste sind. Hun kan være alene hjemme. Hun er vant til børn i alle str og elsker at få kysser og krammere.. Hun er en blanding med en rottweiler og berner sennen Kan du give hende det Allerbedste hjem i verden så send min ejer en besked

8462 Harlev J
26. apr.

Skønneste Blandingshvalpe

10.000 kr.

Skønneste Blandingshvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, De dejligste, skønneste blandingshvalpe er salgsklar d. 01/06, og mangler deres nye hjem. Hvalpene er en blanding af Brun gl. dags Labrador (50%), Rottweiler (25%), Berner Sennen (12,5%) og Schæfer (12,5%). Der er tale om et kuld på 7 sunde og raske hvalpe, hvoraf der er 3 tæver og 4 hanner. To af tæverne er allerede solgt, og der er derfor 1 tæve og 4 hanner tilbage. Mor, Mummi, er en blanding af Rottweiler, Schæfer og Berner Sennen. Hun har et meget roligt sind, og er samtidig meget opmærksom og kærlig overfor sine mennesker. Faren er ren, brun labrador, og er også en kærlig og trofast hund. Han bliver i det daglige brugt som terapihund i en psykoterapeutisk praksis. Hvalpene er født og opvokset i stuen, og har haft meget menneskelig kontakt. De er meget opsøgende, så snart vi går ind i hundekravlegården til dem. De er nogle kærlige, små banditter, der elsker nus, og som allerede er begyndt at lege godt med hinanden og med Mummi. Hvalpene bliver renlighedstrænet fra uge 6, og bliver udsat for dagligdagslyde, såsom støvsuger, hårtørrer, blender og fjernsyn. De kommer i kontakt med forskellige mennesker, dyr og børn, og kommer også med på en køretur i bilen og bliver senere trænet i fyrværkeri lyde, så dette forhåbentlig ikke bliver en udfordring i fremtiden. Hvalpene får en hvalpepakke med sig, når de bliver afhentet. I hvalpepakken er der: - Hvalpefoder - Tæppe med duft af hundefamilien - Legetøj Alle hvalpene bliver vaccineret, chippet & får ormekur. Pris Han 10.000 Pris Tæve 12.500,- Depositum 1500,- Hvalpene kan besøges fra d. 2/5. * Vi forbeholder os retten til at vælge de bedste hjem til hvalpene, så der vil ikke være tale om først til mølle.

8310 Tranbjerg J
26. apr.

Hundestøvler Trixie sorte

50 kr.

Hundestøvler Trixie sorte, Trixie Walker "støvler" XL To stk. helt nye. Købt hos dyrlæge (120 kr). Passer til stor hund f.eks. Berner Sennen og Schæfer. Fra ikke-ryger hjem. Sender gerne, køber betaler. Vægt 130 gr. Mulighed for mobilepay på 2386 0044

6534 Agerskov
21. apr.

Smukke Berner Sennen hvalpe med et strej...

10.000 kr.

Smukke Berner Sennen hvalpe med et strejf Husky, Yderst smukke og Unikke, dejlige, skønne, veltilpasse, smukke hvalpe. -Hvalpe fra d 1.3.2022 efter Selma & Louii. -Hvalpe fra d 6.3.2022 efter Madonna & Louii. -Alle 3 voksne hunde er loyale og kærlige familiehunde. Det var planen, at kun Selma skulle have hvalpe, men Louii & Madonna har været på natteeventyr:-). -Selma :Berner Sennen. Venligt sind, tillidsfuld, loyal, imødekommende, trofast. -Madonna : Berner Sennen. Venligt sind, elsker sine mennesker overalt, loyal og Trofast. -Louii Berner Sennen/ Sebirian Husky. Venligt sind, trofast, loyal, lydhør, overblik, adræt. -Hvalpene er en yderst interessant, robust, velafbalanceret smuk blanding. -De bliver passet med alt inkl dyrlægens foder. -Er socialiseret med andre hunde/ katte/ heste/ voksne/ børn/kys/kram/ dagligdags lyde/ høje lyde/maskiner. -Der opkræves depositum 2500kr ved reservation. Tilbagebetales ikke medmindre andet aftales. -Følg hvalpene på Facebook gruppen: Berner Sennen / Siberian Husky / Hvalpe / Bersky https://www.facebook.com/groups/1122841508570174/ -De bliver selvfølgelig dyrlægetjekket/ chippet/ vaccineret før afgang. Hvalpepakke medfølger/ tæppe med duft af mor & søskende. Kontakt endelig for spørgsmål og besøg. Helst sms/ring.

9530 Støvring
16. apr.

Hundesele, snor, legetøj

295 kr.

Hundesele, snor, legetøj, Forskellige dele til stor hund (Berner sennen, schæfer ol.): Trixie premium hundesele - målt rundt om brystkasse: 70 til 100 cm. Næsten ny. 100 kr. Flexie model large - 3 til 8 m. Næsten ny. 120 kr. Kong snackball large: bidelegetøj til godbidder. Højde 12 cm. til hund +35 kg. 75 kr. Forskellige kasteting til stor hund. Ikke brugt. Lille ekstra snackball. SÆLGES SAMLET TIL FAST PRIS Fra ikke-ryger hjem. Sender gerne, køber betaler. GLS 54 kr. Mulighed for mobilepay på 23860044

6534 Agerskov
15. apr.

løbetids trusser

55 kr.

løbetids trusser, Super fine løbetidstrusser med lille lomme til trusseindlæg lukkes med elastik og to knapper kan vaskes på 40 grader disse passer til hunde som berner sennen, schæfer, stor retriver og den str se mere på min hjemmeside, spørg for adressen der er andre str på vej

5672 Broby
2. apr.