Yorkshire Terrier

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Ægte Biewer yorkshire terrier
  Ægte Biewer yorkshire terrier

  4 billeder

  d. 12.08 9.000,-
  Drenge børn
  Drenge børn

  8 billeder

  d. 20.07 7.000,-
  Yorkshire Terrier hvalp,13 uger
  Yorkshire Terrier hvalp,13 uger

  2 billeder

  d. 15.07 7.000,-
  Miniature yorkie pige
  Miniature yorkie pige

  4 billeder

  d. 11.07 14.000,-
  Yorkshirre terrier d. 08.07 8.000,-

  Se de søde Yorkshire terrier hvalpe til salg på GulogGratis.dk: Køb en Yorkie online


  Find en sød yorkie til salg på GulogGratis.dk: Her er også salg af tilbehør til små hunde

  Leder du efter en Biewer Yorkshire terrier til salg? Så klik dig ind på GulogGratis.dk og tag et kig på annoncerne med søde yorkies, som søger nye hjem. Her er både tæver, hanhunde, hvalpe og voksne hunde til salg, og du kan også finde billigt tilbehør til små hunde. Få hundelegetøj til billige priser, find en hundesele på tilbud eller køb hundefoder til en billig pris.
  Læs mere
  På GulogGratis.dk er der også annoncer med andre terrier hunde som Cairn terrier, Jack Russel terrier og Border terrier. Hvis du har hus- og hjerterum til flere dyr, kan du på GulogGratis.dk få et gratis kæledyr: Adopter et marsvin som bortgives, en hamster som gives væk eller en kanin som gives bort.

  Der er små, søde hunde til salg på GulogGratis.dk: Yorkshire terriere kan købes online

  På GulogGratis.dk kan du købe den sødeste, lille Yorkshire terrier. Yorkien er en lille hunderace, som vejer omkring 2-3 kg og måler ca. 20-24 cm i skulderhøjde. Når du går tur med din Yorkie skal det være med en specialsele, som tager hensyn til racens sarte luftrør. Yorkiens lange pels kræver daglig børstning, så den ikke filtrer, og hunden skal også soigneres omkring øjne og mund.

  Ønsker du at købe en Yorkshire terrier? Den lille, charmerende hund sælges på GulogGratis.dk Hvis du vil have en lille hund med en stor personlig, skal du købe en Yorkshire terrier på GulogGratis.dk. Yorkien er en klog hund, som nyder at løse opgaver og blive udfordret. Som de fleste terriere er yorkien intelligent, loyal, modig og stædig – den lille familiehund har terrierens jagtinstinkt, så den advarer sine omgivelser ved at gø og tøver ikke med at forsvare sin familie, når der er fare på færde.
  Læs mindre