Siberian Husky

7
Siberian husky hvalpe

Siberian husky hvalpe

10.000 kr.

Smukke ægte husky hvalpe til salg. De er klar til at rejse hjemmefra d 14.10 De vil være chippet, vaccineret og have sundhedsbog. Stueopdræt fra smukke forældre, som begge haves. Far er agouti rød med hvide aftegn, mor er sort med hvide aftegn. De er vant til dagligdags lyde, små børn og andre hunde. Det er 3 drenge, livlige og nysgerrige. Renlighedstræning er påbegyndt. Pris 10.000 Ved reservation er der depositum på 3000kr. Ring eller sms på Tlf 40439499

9850 Hirtshals
søn.
Husky Siberian Hund

Husky Siberian Hund

10.800 kr.

Siberian husky hund til salg, 1 år og 2 måneder gammel, er hun, krystqlblå øjne,steriliseret, chippet, vaccineret og ormekur efter alder, har pas, er sund, er meget omgængelig, legesyg og venlig, også børn! Jeg vil have en kærlig familie til at give hende den opmærksomhed, hun har brug for! Har været i hundetræning i 2 måneder, kender kommandoer som sidde, ligge ned, hi5, sidde stille, vente, ikke tilladt, vende/snurre, gå, sætte sig ind/ud af bilen. Han har ingen adfærdsproblemer, hun er meget kærlig og god! For mere information, tøv ikke med at kontakte mig.

8920 Randers NV
16. jun.
Polarhund

Polarhund

50 kr.

ADVARSEL: Overvejer du at anskaffe dig en polarhund (f.eks. Alaskan Malamute, Siberian Husky, Samojedhund el. lign.) så håber jeg som mangeårig ejer af både Alaskan Malamutes og Siberian Huskies at du vil bruge den nødvendige tid til at sætte dig ind racernes behov, sind og temperament, samt vælge din opdrætter med omhu. Det kan meget vel komme til at spare dig, din familie og ikke mindst hunden for en masse frustrationer, mistrivsel, ødelagt inventar og penge og i sidste ende en omplacering af hunden eller et ødelagt hundeliv og en aflivning. Der er desværre mange af disse racer, der med hjælp fra Disney og Hollywood er blevet ?populære?, og det betyder også at lykkeridere og skruppelløse hundehandlere har fået øjnene op for disse racers muligheder som ?handelsvarer?, hvor hvalpe avles på tværs af racer og handles, sågar købes med videresalg og fortjeneste for øje, uden nogen som helst hensyntagen til de små hvalpe der har brug for tryghed, faste rammer, stimulering og kærlighed. Der er tale om meget aktive hunderacer der er avlet til at løbe langt, under ekstreme forhold, med en slæde bag sig. Kan du ikke tilbyde dem det (hvilket de færreste kan under danske himmelstrøg) så skal du lægge hovedet i blød for hvordan du så vil aktiverer, udfordre, trætte og stimulerer din hund.. Gør du ikke det, finder den selv på noget (og det er ofte ret destruktivt). Alle hunde har potentiale til at blive ?Menneskets bedste ven?.. Det er bare meget forskellig hvor stort arbejde og tid man skal investerer i ?forholdet?. Du skal have tid og lyst til at give din hund: MOTION, DISCIPLIN og KÆRLIGHED. Lidt værdifuld information: Dyreværnet råd til kommende hundeejere: https://dyrevaernet.dk/dyrevaernets-abc/?q=5169_5170#cnt Dansk polarhunde klub (info om racerne, løb og udstillinger og registrerede kenneler) http://www.polarhund.dk/ Dansk kennel klub: https://www.dkk.dk/race

3660 Stenløse
16. jun.
Husky hvalpe til salg

Husky hvalpe til salg

6.500 kr.

Husky hvalpe klar til den 26/6. Mor er en Sibirisk husky med stam tavle, hun er 6år gammel og meget kærlig. Far er en hvid husky på 3 år, med et dejligt sind. Vores hvalpe deltager aktivt i vores hverdag, de vant til at blive håndteret af både børn og voksne. Inden salg vil hvalpene være sundhedstjekket, ormebehandlet, vaccineret og chippet.

8983 Gjerlev J
13. jun.
Huskey hvalpe

Huskey hvalpe

8.000 kr.

Vores sidste 2 hvalpe søger deres nye kommende hjem?, de bliver idag 14 uger. Hvis du tænker det skal være dig, der skal have et nyt familiemedlem så skriv til os??.

9981 Jerup
6. jun.

Husky hvalp

10.000 kr.

Med sår i hjertet sælger vi vores søde husky hvalp født d 11-01-22, da vi flytter til en lille lejlighed hvor husdyr ikke er tilladt. Hvalpen er vokset op med børn og er glad for lege. Han er chippet og vaccineret, dyrelægetjekket og fået ormekur. Hvalpen koster 10.000 og der betales et depositum på 3000 ved reservation (som ikke bliver refunderet ved fortrydelse) og resten når hvalpen hentes. Der medfølger både mad og vandskål, sele, bur og seng. Ved interesse send gerne en besked. Vi bor i Kbh Søborg 2860.

2860 Søborg
1. jun.

Husky Hvalpe

Sælges

Disse 3 små skønne Siberian Husky hvalpe søger deres nye hjem fra uge 8 Vi har to tæver og en han Han: født d. 27/12 kl. 23.20 - brun/hvid pels, blå øjne Tæve: født d. 28/12 kl. 01.00 - lys brun/hvid pels, blå øjne Tæve: født d. 28/12 kl. 03.45- sort/hvid pels, blå øjne Far Neo 5 år: Siberian Husky, med det dejligste sind og et roligt temperament. Han har stamtavle, og denne kan fremvises. Kan med både børn og andre hunde. Farve: sort/hvid pels. Mor Luna 4 år: Siberian Husky, med et meget roligt sind og temperament. Hun er en meget forsigtig tæve, virkelig kærlig, omsorgsfuld og godt opdraget. Kan med både børn og andre hunde. Farve: sort/hvid pels. Luna har fra hun var hvalp fået testet sine knogler, hun har A knogler, derudover har vi sundhedsbog på hende. Hvalpene fik et sundhedstjek dagen efter de var født, og de er alle tre sunde og raske. Hvalpene er klar til at flytte fra os i uge 8, men du/i er mere end velkommen til at besøge dem og Luna inden da, og skulle jeres nye hvalp findes hos os, håber vi at I vil komme og besøge den ofte, følge dens opvækst og denne et forhold til den, indtil I kan få den med hjem. Det er meget vigtigt for os, at vores hvalpe finder et godt og blivende hjem, og at du/i ved hvad man som ejer går ind til med denne race, derfor forbeholder vi os også retten til at finde det vi mener er det rette match. Hvalpene får selvfølgelig ormekur, vaccine, sundshedstjek og bliver chippet. Der skal ligges et depositum på 3000,- for din/jeres hvalp, dette vil naturligvis blive trukket fra hele beløbet når du/i kommer efter din/jeres hvalp Prisen pr. hvalp er 10.500,-

6753 Agerbæk
26. maj.
Siberian Husky VÆREMÅDE Siberian huskies er en race, der egner sig godt til både jagt og sledehundetræning. Den er årvågen, venlig og nem at reservere. Den fungerer sjældent jagtivrig og kan udendørs klare sig fint selv under barske forhold. Den er stor og har stort arbejdsevne. Den er ofte god mod fremmede, men kan også være aggressiv over for andre hunde. Den er glat pelset og dækket med lang pels, som kræver megen pasning. AKTIVITET OG STIMULERING Det er vigtigt at huskyen får masser af motion og stimulation. Den er aktiv og vil gerne have lov til at løbe frit. Det er ikke en hund, der generelt fjerner sig ret langt væk fra sinejer. Den er intelligent og kan godt lære nye tricks. HISTORIE Siberian huskies er en race, der stammer fra det nordlige Rusland. Den er oprindeligt udviklet som en jagthund og sledehund. HØJDE Hanner 53, 5-60 cm. Tæver 50, 5-56 cm. VÆGT 15, 5-28 kg. FARVER Alle farver er tilladt fra sort til hvid med varierede aftegninger i hovedet.