Shih Tzu

14
Shih tzu 10 mdr gammel

Shih tzu 10 mdr gammel

6.500 kr.

Denne skønne, kærlige og søde pige Abi, søger et nyt hjem. Hun er fra oktober 2021. Vi har kun haft hende i 14 dage, men da vores hund er alt for dominerende overfor hende, så går det desværre ikke :-( Vi er så knuste over det? Abi skal bo hos en familie, hvor hun må være i sofaen og hvor hun får masser af nus. Hun elsker hunde, men da Abi er en mild pige som IKKE kan sige fra, duer det ikke at der bor andre hunde som gerne vil dominere. Hun elsker også børn og generelt bare mennesker. Hun er det kærligste lille væsen. Hun ELSKER at ligge i haven og kigge på folk der går forbi. Hun kan godt finde på at gø af andre hunde når de går forbi, men det er kun fordi hun er lidt bange. Men når vi og tidligere ejer har besøg af andre hunde, så elsker hun at lege. Det er kun når hun ser hunde i snor at hun gør. Abi har brug for et stille og roligt hjem, hvor der er tid til hende. 1- Gerne have 2- Ingen vilde/dominerende hunde 3- Masser af sofa-hygge 4- Kærlighed.

5700 Svendborg
i går
Shih Tzu hvalpe

Shih Tzu hvalpe

12.000 kr.

Vores skønne hunde Bella og Balou har 11 juli fået 4 skønne hvalpe, 1 dreng og 3 piger. De er klar til at flytte hjemmefra 5 september, men i er velkommen til at komme og se, samt reservere jeres hvalp allerede i dag. Ved afrejse vil hvalpene være 1 gang vaccineret og chippet, samt have fået et sundhedstjek og sundhedsbog. Der vil følge et lille tæppe med som dufter af mor, far og andre søskende. Hvalpene er stueopdræt og har daglig kontakt med børn og katte. Ved reservation betales et depositum på 4000 kr, som ikke refunderes ved fortrydelse.

7540 Haderup
i går
2 søde drenge tilbage

2 søde drenge tilbage

10.000 kr.

Min Mona pige fik 5 hvalpe den 6.7.22. 3 piger og 2 drenge. De er Ca salgsklar 6.9.22 Begge forældre er undersøgt for patella og løse hofter, uden anmærkninger. Ægte shih tzu. Uden stamtavle. Faderen har . Stueopdræt. Er i stuen.. Så Mona og hendes hundemor bor her.. Billede 1 mor mona Billede 2 dreng. Hvid brun og sort Billede 3 dreng sort Billede 4 pige sort med hvidt Den dag de flytter hjemmefra har de fået 3 gange ormekur. Sundhedsbog og vaccineret.. Hvalpe pakke tæppe med duft. Et depositum på 2000 .. Er velkommen til at komme se de små. Pige sort hvid reseveret Pige sort reserveret Pige brun og hvid reseveret Dreng sort Dreng brun hvid sort

5540 Ullerslev
i går
De sødeste bamser <3

De sødeste bamser <3

10.000 kr.

De lækreste bamser søger deres nye familier <3 Billede 1-4 rød tæve med sort maske Billede 5-8 choko/hvid han med choko næse Billede 9-12 tricolore tæve Billede 13 Mor Vores Bertha har fået hendes første kuld hvalpe. Bertha er ren Shih tzu med stambogslinjer. Far Rocky er ren Coton de tulear med DKK stamtavle. Hvalpene opvokser i centrum af vores hus og bliver derfor godt socialiseret og bliver vant til hverdagens lyde og er dagligt i hænder af både voksne og børn. Ved flytning har de fået sundhedsbog, chip, vaccine, ormekur og de får en hvalpepakke med hvor der bl.a. er foder til den første tid :) De er flytteklar 25/8 :) Depositum er 1500kr som fratrækkes prisen :) Skriv/ring gerne for spørgsmål :) Sender også gerne en video :D

søn.
Shih tzu
 • Shih tzu - 2
 • Shih tzu - 3

Shih tzu

8.000 kr.

En pige og en dreng er klar til en ny familie. De er født og opvokset i et hus med have og meget legetid. Hvalpene er vaccineret, chippet, ormekur og har sundhedsbog.

7260 Sønder Omme
søn.
 • Shih tzu - 2
 • Shih tzu - 3
 • Shih tzu - 4

Søde bamser

10.000 kr.

I dag den 12 juli har min coton de tulear og meltesser tæve flika født sine 3 dejlige drenge med pletter. Faren er hel sort og race ren shih tzu fra en familie. Hvalpene er stue opdræt og vil vokse op vlandt vores hunde og 4 børn og voksne. Når de er rejseklar den 6. September, så er de chippet og 1. Vaccine, sundhedstjek samt ormekur. Derudover får de en hvalpepakke med fra essentiel Food og sundhedsbog fra dyrlægen. Depositum 2000kr Kontakt mig på 61280187, og skriv gerne lidt om jer selv, så vil jeg ringe jer op. Ser frem til at høre fra jer

9400 Nørresundby
lør.

Shih Tzu hunde hvalp

6.500 kr.

En sød drenge Shih Tzu hvalp til salg. Det er en dværg type og vokser til perfekt størrelse. Har du et godt miljø og et godt hjem hvor den kan trives godt, så er det lige noget for en hvalp som denne. 4 måneder gammel. Hvalpen har alle vacciner, ormekur og er blevet chippet. Hvis i er interesseret så er i velkomne til at kontakte os Helst ring på tlf nummer

3060 Espergærde
lør.

Shih tzu hvalpe

11.000 kr.

Nu er det muligt at reservere jeres nye bedste ven. Ægte Shih tzu hvalpe født den 21/7-22 uden stamtavle men med slægtsnavnet Golden Happiness Bearer. Salgsklare 15/9-22. Hvalpene vil være sundhedstjekket, chippet, vaccineret og behandlet med ormekur inden afrejse, der medfølger lidt foder til de første dage, samt en klud der dufter af moren. De kommer fra stueopdræt og vokser op med andre hunde og børn, hvalpene vil være socialiseret og vant til alle hverdagens lyde:-) Ved reservation betales et depositum på 3000 kr som ikke refunderes ved fortrydelse men modregnes ved afhentningen. Der er 4 drenge og 2 tæver De 2 tæver er foreløbig reserveret, samt 1 dreng Prisen 11.000 Kontakt 61415959

9260 Gistrup
fre.

Fire fine Shih Tzu blandingshvalpe

7.000 kr.

En dejlig lille hanhund tilbage. (billede 4) Fire meget fine, 3 farvede blandingshvalpe, overvejende Shih Tzu født den 16.6. 2022. Der er 2 tæver (billede 1 og 2) og 2 hanhunde(billede 3 og 4 ). De er klar til at flytte hjemmefra fredag. d. 12.8. 2022. MOR: ½ Shih Tzu, ½ Dansk Svensk gårdhund. (billede 4). FAR: Shih Tzu. (billede 5). Det er kærligt stueopdræt. Ring til Sophie, hvis du er interesseret.

5762 Vester Skerninge
1. aug.

Bertil

6.000 kr.

Søde lille Bertil søger et nyt hjem. Bertil er en frisk Shih tzu på 6 måneder. Vi håber, at kunne finde den perfekte familie til ham med hus og have. Han sælges af private årsager. Skriv gerne for at få flere informationer.

3480 Fredensborg
25. jul.

Shih tzu

11.000 kr.

Min hund Luna (ses på billede 7) fik en enkelt hundehvalp d. 17/6-2022. Vi skal derfor nu finde et skønt hundehjem til sødeste Uffe (hanhund). Uffe er en ordentlig basse, idet han er meget madglad. Han har fået meget opmærksomhed både af sine hundemor og mennesker. Ved interesse for den søde Uffe, kan jeg kontaktes på 22 15 92 85.

9400 Nørresundby
24. jul.

Hundehvalpe

10.000 kr.

Dejlige hvalpe stueopdræt

7860 Spøttrup
4. jul.

Shi-Tzu købes

Købes

Hvis du har en 5-10 årig Shih-tzu tæve hund, som du ( af en eller anden grund) ikke kan have mere mere, så vil jeg gerne købe den. Vi har desværre mistet vores 6 årige Shih-Tzu, (trafik uheld) Vi har en shih-tzu som savner en legekammeret. Vi har en lukket have.

5610 Assens
29. jun.

SHIH TZU hvalpe sælges!

8.500 kr.

3 super søde og energiske hvalpe sælges. På første billede er hun hunden og det næste viser de to hanner. Moren er en shih tzu og faren er havanese. Hundene har hvalpebøger og er stuerene, de er kærlige selvskabshunde der går godt alene og/eller med andre hunde. De er allergi venlige og derfor fælder de ikke. Hvalpene er fra den 18 maj 2021. Er du interesseret i en af de skønne hvalpe så kontakt mig privat og/eller på min telefon 21181854.

2880 Bagsværd
22. jun.
Shih Tzu VÆREMÅDE Shih tzu'en er en livlig hund, der elsker at være sammen med sin familie. Den er kælen og imødekommende over for fremmede og er parat til at fungere som et fuldt medlem af familien fra dag ét. Den er hel udadvendt og god til at begå sig i alle miljøer. AKTIVITET OG STIMULERING Det er vigtigt at holde shih tzu'en aktiv, da den ellers kan blive lidt for glad i sofaen. Gå lange ture, træn den korte afstand og skift kosten af og til for at holde dens nysgerrighed ved lige. TEMPERAMENT Shih tzu'en er en glad og intelligent hund, der hurtigt lærer nye tricks. Den er nem at opdrage, men kan også være retbestemt, hvis det er nødvendigt. HISTORIE Shih tzu'en er en relativt ny hundrace, som først blev opdrættet i det 20. århundrede. Den er opkaldt efter det kinesiske ord for "lille hund". HØJDE Højst 27 cm. VÆGT 4, 5-8 kg. FARVER Alle farver er tilladt.