Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande

  Super SMUKKE og ÆGTE Shih Tzu hvalpe
  I dag 6.500,-
  Hvalpe
  I går Sælges
  Shih Tzu hvalpe
  I går 6.000,-
  Ægte shih tzu hvalpe
  d. 19.02 6.000,-
  Shih Tzu Hvalpe Til salg
  d. 19.02 6.500,-
  Meget Flotte Shih Tzu Hvalpe
  d. 19.02 6.000,-
  2 stk Shih tzu hvalpe  hanner
  2 stk Shih tzu hvalpe  hanner, Vores dejlige tæve Molly fødte 21. december 2016. 3 hanner & 2 tæver, alle er tricolour og uden stamtavle. Bed gerne om billeder a drengene.. Der er kun 2 hanner tilbage.. De er nu 8 uger.. Begge forældre har et fantastisk sind.. De vil blive elsket, nusset, fulgt og være med i alt vi gør, fra start til slut. De vil være vant en snor og halsbånd, så snart, at de er gamle nok. Så de kan gå i snor ved hjemkomst. Deres hverdag er sammen med os, i alt hvad vi gør. De er kærlige og tillidsfulde, de er skønne og utroligt charmerende. Vi gør en ære ud af, at vores hvalpe får den bedst tænkelige start på livet, med alt der følger, og dermed gør det nemmere, at få dem hjem. Salgspris.: 6500 kr. uanset køn. Depositum.: 2000 kr. Som ikke bliver tilbagebetalt ved fortrydelse. Vi tilbyder, at du kan komme og besøge din hvalp, næsten alt hvad du lyster, det kræver jo lidt, at vi er hjemme. Du vil blive inviteret med til dyrelægebesøg, De går fint i snor, og gør også sit ude, inde er de gode til, at bruge avisen. Der vil blive sendt billeder næsten dagligt af din hvalp. De har et fantastisk sind, elskelige, kærlige, naturligt nysgerrige, livlige og nyder opmærksomhed. De vil være vant til andre hunde, store som små og katte. Der er mindst 3 hvalpepakker med, af forskellig karakter, som er med i prisen for hvalpen.. 1 pk. med foder 1 pk. badeartikler - Økologisk hunde badeserie. Samlet værdi.: 550 kr. 1 pk. med div. Legetøj og underholdning. Der kan betales via Swipp, overførsel og kontant. Billede 1.: Mor og Far Billede 2-3:.: Hvalp grøn (Joey) Billede 4-5.: Hvalp gul (Jack) De vil være chippet, vaccineret, ormekur og have sundhedsbog. De vil være flytteklare mellem d. 17. feb. '17 og d. 17. marts '17. En klar hvalp, er en bedre hvalp, derfor dette tidsrum. Sommetider, skal der bare en uge mere til, hvilket er til hvalpens og den kommende familiens fordel. Spørg endelig..
  d. 18.02 6.500,-
  Shih tzu hvalpe nyfødte
  Shih tzu hvalpe nyfødte, Vores skønne lille pige, fik små små bebser d. 170217 De vil være klar til, at flytte hjem til deres nye familier mellem den 14. April '17 og 12. Maj '17. For os er det vigtigt, at hvalpene er klar til, at flytte fra sin mor og søskende, og sommetider er de ikke helt klar, bare fordi, at de runder 8 uger. Men de extra uger, kan være en god investering. Der er 3 hanner tilbage. 1 rødbrun han, lidt hvid på bryst og pote. 2 hanner, hvide med rødbrune/sorte pletter. Billeder kommer. Vi tilbyder folk muligheden for, at være med fra start, hvis du reserverer inden fødslen, depositummet, forventes først betalt, når hvalpen er født og valgt, at du kan være med under fødslen. Mor vejer ca. 5 kg og far vejer ca. 6,5 kg. Begge med ekstremt kærlige sind. Racen er en af de bedste familiehunde man kan få, de er loyale og lever op til tiltalen selskabs, de vil være hvor du/i er. De fælder ikke, og er allergivenlige, da de ikke har nogen underuld eller pelsstøv, hvilket de fleste er allergiske over for, inkl. mig selv. Da hvalpenes udvikling og sundhed ligger i højsædet, får de kun dansk kvalitetsfoder fra start, som er kornfrit fra Kingsmoor. Der vil være en hvalpepakke med derfra. Udover en hvalpepakke med foder, er der også en økologisk badeserie og div. udstyr, som fx. badehandsker med i pakken. Der vil også være en hvalpepakke med div. nødvendigheder, som fx en god sele/snor, lys til sele, forskelligt legetøj, lækkert tæppe osv. Der vil også være bekendte godbidder. De vil være vant til, at gå med halsbånd, da de får halsbånd på når de er omkring 1 uge gammel, de vil også være vant til en sele, da vi begynder at gå ture med dem, når de er klar til de. Renlighedsøvelse starter så snart det er muligt. Så de forventes, at være renlige når de flytter. Vi tilbyder en åben dør i hvalpetiden, fra de er 2 uger gammel, hvor der komme billeder i stedet. Depositum.: 2000 kr. som ikke bliver betalt retur ved fortrydelse. Send sms besked.
  d. 18.02 6.500,-
  Shih tzu
  d. 18.02 6.000,-
  SKØN OG DEJLIG Shih Tzu dreng sælges.
  d. 17.02 5.000,-
  Dejlige Shih Tzu hvalpe
  Dejlige Shih Tzu hvalpe, Vores dejlige tæve Molly fødte 21. december 2016. 3 hanner & 2 tæver, alle er tricolour og uden stamtavle. Bed gerne om billeder, af det ønskede køn. Der er 2 hanner og en tæve tilbage.. Begge forældre har et fantastisk sind.. De vil blive elsket, nusset, fulgt og være med i alt vi gør, fra start til slut. De vil være vant en snor og halsbånd, så snart, at de er gamle nok. Så de kan gå i snor ved hjemkomst. Deres hverdag er sammen med os, i alt hvad vi gør. Vi gør en ære ud af, at vores hvalpe får den bedst tænkelige start på livet, med alt der følger, og dermed gør det nemmere, at få dem hjem. Salgspris.: 6500 kr. uanset køn. Depositum.: 2000 kr. Som ikke bliver tilbagebetalt ved fortrydelse. Vi tilbyder, at du kan komme og besøge din hvalp, næsten alt hvad du lyster, det kræver jo lidt, at vi er hjemme. Du vil blive inviteret med til alle nye "begivenheder" som første gåtur i snor, dyrelægebesøg, når din hvalp får fast kost første gang osv. Fordelen ved, at springe til nu er, at man kan være med fra start.. Der vil blive sendt billeder næsten dagligt af din hvalp. De har et fantastisk sind, elskelige, kærlige, naturligt nysgerrige, livlige og nyder opmærksomhed. De vil være vant til andre hunde, store som små og katte. Der er mindst 3 hvalpepakker med, af forskellig karakter, som er med i prisen for hvalpen.. 1 pk. med foder 1 pk. badeartikler - Økologisk hunde badeserie. Samlet værdi.: 550 kr. 1 pk. med div. Legetøj og underholdning. Der kan betales via Swipp, overførsel og kontant. Billede 1 - 2.: Mor og Far Billede 3 - 4.: Hvalp gul (Jack) Billede 5 - 6.: Hvalp grøn (Joey) Billede 7 - 8.: Hvalp orange (Arthur) SOLGT De vil være chippet, vaccineret, ormekur og have sundhedsbog. De vil være flytteklare mellem d. 7. feb. '17 og d. 17. marts '17. En klar hvalp, er en bedre hvalp, derfor dette tidsrum, sommetider skal der bare en uge mere til, hvilket er til hvalpens og den kommende familiens fordel. Spørg endelig løs..
  d. 06.02 6.500,-
  Ægte Shih Tzu hvalpe sælges (solgt)
  d. 04.02 7.500,-