Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Shih Tzu

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Søde Bløde Bamser
  I dag 7.500,-
  Boomer babyer
  I dag 7.500,-
  Shih tzu
  I dag 5.500,-
  Shih tzu hvalpe - 2
  Shih tzu hvalpe - 2, Vores dejlige tæve Molly fødte 21. december 2016. 3 hanner & 2 tæver, alle er tricolour og uden stamtavle. Bed gerne om billeder, af det ønskede køn. Der er kun 2 hanner tilbage.. Begge forældre har et fantastisk sind.. De vil blive elsket, nusset, fulgt og være med i alt vi gør, fra start til slut. De vil være vant en snor og halsbånd, så snart, at de er gamle nok. Så de kan gå i snor ved hjemkomst. Deres hverdag er sammen med os, i alt hvad vi gør. Vi gør en ære ud af, at vores hvalpe får den bedst tænkelige start på livet, med alt der følger, og dermed gør det nemmere, at få dem hjem. Salgspris.: 6500 kr. uanset køn. Depositum.: 2000 kr. Som ikke bliver tilbagebetalt ved fortrydelse. Vi tilbyder, at du kan komme og besøge din hvalp, næsten alt hvad du lyster, det kræver jo lidt, at vi er hjemme. Du vil blive inviteret med til alle nye "begivenheder" som første gåtur i snor, dyrelægebesøg, når din hvalp får fast kost første gang osv. Første gåtur er planlagt til søndag d. 22/1-17. Fordelen ved, at springe til nu er, at man kan være med fra start.. Der vil blive sendt billeder næsten dagligt af din hvalp. De har et fantastisk sind, elskelige, kærlige, naturligt nysgerrige, livlige og nyder opmærksomhed. De vil være vant til andre hunde, store som små og katte. Der er mindst 3 hvalpepakker med, af forskellig karakter, som er med i prisen for hvalpen.. 1 pk. med foder 1 pk. badeartikler - Økologisk hunde badeserie. Samlet værdi.: 550 kr. 1 pk. med div. Legetøj og underholdning. Der kan betales via Swipp, overførsel og kontant. Billede 1.: Mor og Far Billede 2-3:.: Hvalp grøn (Joey) Billede 4-5.: Hvalp gul (Jack) De vil være chippet, vaccineret, ormekur og have sundhedsbog. De vil være flytteklare mellem d. 17. feb. '17 og d. 17. marts '17. En klar hvalp, er en bedre hvalp, derfor dette tidsrum. Sommetider, skal der bare en uge mere til, hvilket er til hvalpens og den kommende familiens fordel. Spørg endelig.. Spørg efter nummer.
  I dag 6.500,-
  Dejlige Shih Tzu hvalpe
  Dejlige Shih Tzu hvalpe, Vores dejlige tæve Molly fødte 21. december 2016. 3 hanner & 2 tæver, alle er tricolour og uden stamtavle. Bed gerne om billeder, af det ønskede køn. Der er kun 2 hanner tilbage.. Begge forældre har et fantastisk sind.. De vil blive elsket, nusset, fulgt og være med i alt vi gør, fra start til slut. De vil være vant en snor og halsbånd, så snart, at de er gamle nok. Så de kan gå i snor ved hjemkomst. Deres hverdag er sammen med os, i alt hvad vi gør. Vi gør en ære ud af, at vores hvalpe får den bedst tænkelige start på livet, med alt der følger, og dermed gør det nemmere, at få dem hjem. Salgspris.: 6500 kr. uanset køn. Depositum.: 2000 kr. Som ikke bliver tilbagebetalt ved fortrydelse. Vi tilbyder, at du kan komme og besøge din hvalp, næsten alt hvad du lyster, det kræver jo lidt, at vi er hjemme. Du vil blive inviteret med til alle nye "begivenheder" som første gåtur i snor, dyrelægebesøg, når din hvalp får fast kost første gang osv. Fordelen ved, at springe til nu er, at man kan være med fra start.. Der vil blive sendt billeder næsten dagligt af din hvalp. De har et fantastisk sind, elskelige, kærlige, naturligt nysgerrige, livlige og nyder opmærksomhed. De vil være vant til andre hunde, store som små og katte. Der er mindst 3 hvalpepakker med, af forskellig karakter, som er med i prisen for hvalpen.. 1 pk. med foder 1 pk. badeartikler - Økologisk hunde badeserie. Samlet værdi.: 550 kr. 1 pk. med div. Legetøj og underholdning. Der kan betales via Swipp, overførsel og kontant. Billede 1 - 2.: Mor og Far Billede 3 - 4.: Hvalp gul (Jack) Billede 5 - 6.: Hvalp grøn (Joey) Billede 7 - 8.: Hvalp orange (Arthur) SOLGT De vil være chippet, vaccineret, ormekur og have sundhedsbog. De vil være flytteklare mellem d. 7. feb. '17 og d. 17. marts '17. En klar hvalp, er en bedre hvalp, derfor dette tidsrum, sommetider skal der bare en uge mere til, hvilket er til hvalpens og den kommende familiens fordel. Spørg endelig.. Spørg efter nummer.
  I dag 6.500,-
  Ægte søde Shih Tzu's!
  I dag 6.000,-
  FLOTTE FLOTTE basser sælges.
  I dag 7.000,-
  SHIH POO
  I dag 6.500,-
  Dejlig shih tzu tæve
  d. 18.01 5.000,-
  shih tzu / mini yorkie bladning
  d. 17.01 5.500,-
  Ægte Shih Tzu hvalpe sælges
  d. 16.01 7.500,-
  Ægte søde shih tzu
  d. 15.01 6.500,-
  Russisk Tsvetnaya Bolonka
  Russisk Tsvetnaya Bolonka, - en skøn lille russer... Han har et skønt ansigt med kønne, mørke øjne. Hans væsen er virkelig varmt og elskeligt. Selvfølgelig et nysgerrigt legebarn, men også en kæmpe puttefis! Hans pels bliver lang – bølget eller krøllet og mangefarvet lige fra gyldent til beige over i det lysegrå og sorte. Han er absolut racetypisk og viser stort potentiale for udstilling, så hvis det er dét, man vil, så er han afgjort en mulighed! Racen er rolig, gøer ikke dagen lang. - mild og glad og noget af en cirkushund. Ganske klog og meget lærenem. Den ELSKER sin ejer af hele sit hjerte og følger med overalt. Meget social og udpræget skødehund. 3 -5 kilo og nem at have med sig. På trods af dens ellers lave aktivitetsniveau, så vil den meget gerne med på længere ture i byen, i skoven eller på stranden RTB`en hører til de allergivenlige racer, da løse hår skal børstes ud. Pelsen skal IKKE nødvendigvis klippes, men blot børstes/friseres en til to gange ugentligt. Lad dig IKKE forskrække af ordet pelspleje - det lærer man nemt i takt med at både hvalp og pels vokser Racen egner sig fint til hus eller lejlighed. Den er rigtig god sammen med både børn og voksne, hunde og andre dyr. En perfekt familiehund, som man let forelsker sig i Forældrene er sunde og raske. De er gentestede og dyrlægeundersøgt for racerelaterede sygdomme og har begge et godt og mildt sind. Mor er DKK-champion Hvalpene færdes overalt her i hjemmet og kommer selvfølgelig også udenfor, hvor de bliver renlighedstrænet. De bliver socialiseret med børn og voksne og alt, hvad man møder af lyde og diverse i dagligdagen De er opdrættet i overensstemmelse med den russiske racestandard og DKK`s etiske avlsrestriktioner. De vil være ormebehandlet, vaccineret, lovmæssigt chippet/registreret i Dansk Hunderegister. DKK-stamtavle og sundhedsbog medfølger Du kan læse mere på min hjemmeside bolonkadanmark.dk Kontakt mig gerne ved yderligere spørgsmål De sidste fotos er naturligvis af mor og far
  d. 15.01 10.000,-
  Shih Tzu hvalp mangler et kærligt hjem
  d. 13.01 6.000,-
  Søger shih tzu d. 13.12 Sælges
  Shih tzu hvalp klar til at flytte.
  d. 03.12 6.000,-