Shih Tzu

15
Shihpoo mix er rejseklar nu !
 • Shihpoo mix er rejseklar nu ! - 2
 • Shihpoo mix er rejseklar nu ! - 3

Shihpoo mix er rejseklar nu !

12.000 kr.

Shihpoo mix er rejseklar nu !, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 1 skøn dreng tilbage nu , og han er helt rejseklar ( se video af dem på hjemmesiden ) Mor er shihpoo og far er ægte Malteser . Denne lille skønne mix er allergivenlig da den ikke fælder . De er simpelhen så dejlige og frække og nogle små hyggetrolde . Vi vægter socialiseringen meget højt , så i er sikre på at få den skønneste hvalp herfra . Der medfølger hvalpepakker fra Royal Canin og Dyrefondet , samt tæppe der dufter af mor og søskende . Pelsplejen giver jeg en grundig vejledning omkring . Ønsker i at møde møde dem , så ring gerne .

7620 Lemvig
i går
Kennel Madam Blå
 • Shihpoo mix er rejseklar nu ! - 2
 • Shihpoo mix er rejseklar nu ! - 3
 • Shihpoo mix er rejseklar nu ! - 4
 • Shihpoo mix er rejseklar nu ! - 5
Shih tzu hvalpe

Shih tzu hvalpe

10.000 kr.

Shih tzu hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 4 søde shih tzu tæver, søger nyt hjem fra den 28 maj. De er vokset op med hverdags støj og er van til at være i hænder. De vil være sundhedstjekket inden de skal flytte til et nyt hjem, fået ormekur og registreret i hunderegister Begge forældre haves. 2000 betales ved reseveringen, betales ikke tilbage, hvis køber springer fra.

7323 Give
tir.
Ægte Shih Tzu hvalpe sælges
 • Ægte Shih Tzu hvalpe sælges - 2
 • Ægte Shih Tzu hvalpe sælges - 3

Ægte Shih Tzu hvalpe sælges

1.234 kr.

Ægte Shih Tzu hvalpe sælges, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vores dejlige Shih Tzu tæve Luna har født 4 dejlige hvalpe d 6. Maj 2022. Hvalpene er klar til at flytte sammen med deres nye familie ca d 2. Juli 2022. Lige op til sommerferien. Vores hvalpe er et kærligt stueopdræt, der vokser op i vores stue/alrum og er en del af vores familie med 2 voksne og 3 børn samt hundemor Luna. Vi er en familie med hjertet på rette sted, og sætter en stor ære i at lære hver enkelt hvalp at kende. De får masser af kærlighed, omsorg og opmærksomhed, og vil være vant til hverdagens lyde, der følger med en børnefamilie :-) Når hvalpene er klar til det, vil de få lov at bevæge sig rundt i hele huset og komme med udenfor og blive trænet i renlighed og lære de første kommandoer (kom, sit) og vigtigst af alt blive socialiseret på bedste vis. Hvalpene er sundhedstjekket, chippet, vaccineret og behandlet med ormekur 3 gange inden de overdrages til deres nye familier. Der medfølger ligeledes halsbånd, foderpakke, tøjdyr og tæppe. Hvalpene bliver samtidig registreret i Dansk Hunderegister i købers navn. Vi ønsker hvalpene alt det bedste i livet, og at de kommer til gode hjem, hvorfor vi også tillader os at sige nej tak, hvis vi føler kemien ikke passer. Ring endelig for pris og hvis du/i har spørgsmål eller ønsker tilsendt flere billeder. Vi glæder os til at høre mere om dig/jer. Mvh. Fam. Møller

7470 Karup J
søn.
 • Ægte Shih Tzu hvalpe sælges - 2
 • Ægte Shih Tzu hvalpe sælges - 3
 • Ægte Shih Tzu hvalpe sælges - 4
 • Ægte Shih Tzu hvalpe sælges - 5
Shih tzu hvalpe
 • Shih tzu hvalpe - 2
 • Shih tzu hvalpe - 3

Shih tzu hvalpe

10.000 kr.

Shih tzu hvalpe, 5 ægte danske Shih tzu hvalpe sælges 2 sorte hunner, 1 hvid/brun, hun, 1 hvid/sort hun,1sort/hvid,han, kan flytte hjemmefra den 0606 2022 hvalpen er stueopdrættet og har været en del af vores hverdag liv.de er chippet, ormekur vaccineret og sundhedstjekket, du/I er velkommen til at ringe for at komme og se dem depositum,2000kr

5466 Asperup
søn.
 • Shih tzu hvalpe - 2
 • Shih tzu hvalpe - 3
 • Shih tzu hvalpe - 4
 • Shih tzu hvalpe - 5
Shih tzu hvalpe
 • Shih tzu hvalpe - 2

Shih tzu hvalpe

8.000 kr.

Shih tzu hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Shih tzu leder efter en ny familie. De er chippet, vaccineret, ormekur og har sundhedsbog. De kan lide at putte og lege udenfor dagen lang. De bruges sammen med andre hunde og katte. Kontakt mig hvis du ønsker mere info.

7330 Brande
12. maj.
 • Shih tzu hvalpe - 2

hvalpe

12.000 kr.

hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vi har 4 skønne shih tzu hvalp der er klar til at flytte hjemmefra den 1. juni. Der er tre drenge og en pige. De er opvokset i vores stue, og vant til alle dagligdagens lyde. De er meget i hænder og nyder at putte i sofaen. De er legesyge og aktive om dagen men sover også en del, Om natten sover de igennem. Vores tæve er en god mor, der passer sine hvalpe omhyggeligt så de meget harmoniske og stille og rolige. De koster 12000 kr. stykket. Der skal lægges 2000 kr i depositum, der ikke betales tilbage hvis køber fortryder

4534 Hørve
10. maj.

Hundehvalpe 3/4 Shih tzu 1/4 dk. Svensk ...

7.500 kr.

Hundehvalpe 3/4 Shih tzu 1/4 dk. Svensk gård hund, Vaccineret, Chippet, 3/4 Shih tzu 1/4 dansk svensk gård hund. 2 tæver og 2 hanner er født onsdag i uge 16 salgsklar mellem onsdag uge 24 og onsdag uge 26

8930 Randers NØ
10. maj.

Shi-Tzu købes

Købes

Shi-Tzu købes, Vaccineret, Chippet, Hvis du har en 5-10 årig Shih-tzu tæve hund, som du ( af en eller anden grund) ikke kan have mere mere, så vil jeg gerne købe den. Vi har desværre mistet vores 6 årige Shih-Tzu, (trafik uheld) Vi har en shih-tzu som savner en legekammeret. Vi har en lukket have.

5610 Assens
4. maj.

Hvalpe Shih Tzu

BYD!

Hvalpe Shih Tzu, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Chippet, Shih tzu hvalpe. De skønneste hvalpe søger kærlig hjem. Hvalpene er klar til at blive hentet af sin nye familie den 1 juni 2022. Hvalpene vil til den tid have : sundhedsbog, chip, vaccination og pas. Forældre og hvelpene har et stamtavle. Kuldet besfår af 4 hvalpe: 2 piger og 2 drenge. Hvalpene er vant til børn, gæster, støj (f. eks TV, støvsuger m.m) og løber frit rundt i huset, når vi er hjemme. Vi beder om et depositum på 2000 kr. ved reservation af en hvalp. Depositum refunderes ikke hvis aftalen efterfølgende annulleres af køber.

9000 Aalborg
29. apr.

SHIH TZU hvalpe sælges!

8.500 kr.

SHIH TZU hvalpe sælges!, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, 3 super søde og energiske hvalpe sælges. På første billede er hun hunden og det næste viser de to hanner. Moren er en shih tzu og faren er havanese. Hundene har hvalpebøger og er stuerene, de er kærlige selvskabshunde der går godt alene og/eller med andre hunde. De er allergi venlige og derfor fælder de ikke. Hvalpene er fra den 18 maj 2021. Er du interesseret i en af de skønne hvalpe så kontakt mig privat og/eller på min telefon 21181854.

2880 Bagsværd
27. apr.

Shih tzu hvalpe

14.000 kr.

Shih tzu hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 3 smukke tæver ???født den 7 september, søger nyt hjem hos den helt rigtige familie?

5500 Middelfart
27. apr.

shih tzu 6 mdr

9.500 kr.

shih tzu 6 mdr, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Shih tzu ,1 pige 6 mdr, chip, ormekur 4 gang, hunde register,

7130 Juelsminde
26. apr.

Shih tzu hvalp, han. Sidste tilbage

10.000 kr.

Shih tzu hvalp, han. Sidste tilbage, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Mor er Shih tzu/Dsv og Far er Shih tzu/ Coton de tulaer Vi har 1hvalp tilbage, som er klar til at flytte hjemmefra 6 april-22 Hvalpen er han han, og er sort/hvid Hvalpene er stueopdrættet, har været en del af vores hverdagsliv på ligefod som moderen til hvalpene. Du kommer hjemmefra med en hvalp der er chippet, sundhedstjekket, vaccineret og fået ormekur. Du/I er velkommen til at ringe eller skrive, og komme og se dem ? Kontakt tlf: 21676232 eller 91969222

9800 Hjørring
23. apr.

Shih tzu

12.000 kr.

Shih tzu, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Denne lille skønne trut ønsker sig en familie pr 1/5-22 Hun er ud af et skønt kuld på 5. De er naturligt legesyge og nysgerrige ifh deres alder. De er så småt begyndt at komme ud en tur, og spiser opblødt hvalpefoder pt. Vi tillader os at vælge den nye familie idet vi skal have en god mavefornemmelse før vi siger ok.

9870 Sindal
1. apr.

Mary

13 kr.

Mary, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Hej jeg sælger mine lille shitzu hval(han hund) . med italianske stamtale. Han gør virklig sjældent .han har en meget godt temperament ,og elsker også børn og har masser af energi , er rigtig nysgerrig og elsker at putte og få opmærksomhed.Sunhedsbogen følger med hvor chip nr og vaccineret står og han har fået ormekur. pga flytning vi må ikke heve hus dyre i den nye lejlighed . for mere information er i mere end velkommen til at skrive på mobile tel 60845252-22596752 Ring og spørge om prisen

8381 Tilst
27. mar.
Shih Tzu VÆREMÅDE Shih tzu'en er en livlig hund, der elsker at være sammen med sin familie. Den er kælen og imødekommende over for fremmede og er parat til at fungere som et fuldt medlem af familien fra dag ét. Den er hel udadvendt og god til at begå sig i alle miljøer. AKTIVITET OG STIMULERING Det er vigtigt at holde shih tzu'en aktiv, da den ellers kan blive lidt for glad i sofaen. Gå lange ture, træn den korte afstand og skift kosten af og til for at holde dens nysgerrighed ved lige. TEMPERAMENT Shih tzu'en er en glad og intelligent hund, der hurtigt lærer nye tricks. Den er nem at opdrage, men kan også være retbestemt, hvis det er nødvendigt. HISTORIE Shih tzu'en er en relativt ny hundrace, som først blev opdrættet i det 20. århundrede. Den er opkaldt efter det kinesiske ord for "lille hund". HØJDE Højst 27 cm. VÆGT 4, 5-8 kg. FARVER Alle farver er tilladt.