Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Super Søde Schæferhvalpe

Kr. 9.500,-

Salg af søde små Schæfer hvalpe på GulogGratis.dk. Find din nye hundehvalp her


Søde Schæferhunde til salg

Schæfer hunden stammer oprindeligt fra Tyskland. Det er en hund, som har mod på at møde verden, og den er ofte kendetegnet ved at være frygtløs. Schæferhunden er en meget intelligent hund, og den har et yderst stærkt arbejdsinstinkt. Den er utrolig kærlig i det hjemlige miljø, men fordi schæferhunden kræver meget aktivitet, egner den sig bedst til erfarne hundeejere. Find en sød schæferhund til salg på GulogGratis.dk. Du kan også købe andre søde hundehvalpe såsom en Belgisk hyrdehund, en Collie eller en sød blandingshvalp. Køb eller adopter din nye hvalp her på hjemmesiden.

Læs mere
Søde små kæledyr købes og sælges på GulogGratis.dk

Du kan købe søde små kattekillinger, søde små kaninunger eller søde små marsvin på GulogGratis.dk. Find en schæfer til salg, eller en sød lille kattekilling, som leder efter et nyt hjem. På GulogGratis.dk er der mange forskellige kæledyr, som sælges eller bortgives, og har brug for et nyt hjem. Hvis du selv er opdrætter, kan du sælge dine små kæledyr her på hjemmesiden, og finde den rette køber til dine dyr.

Tilbehør til kæledyr på tilbud: Find det til en billig pris her

På GulogGratis.dk finder du billigt tilbehør til dit kæledyr. Du kan blandt andet finde hø eller halm til billige priser, eller du kan finde et billigt kaninbur. Det kan altid betale sig at klikke forbi GulogGratis.dk, hvis du mangler tilbehør til dit kæledyr, fordi du altid kan gøre dig en god handel her. Hvis du selv har tilbehør liggende, som skal sælges eller gives bort gratis, kan du oprette din annonce her på hjemmesiden. På GulogGratis.dk er det let at finde brugte varer, som købes, sælges eller bortgives.
Læs mindre