Hunde

29
Brun labrador

Brun labrador

7.500 kr.

Bailey er en dejlig hvalp med masser krudt i, han er nysgerrig, har masser af gåpåmod, er sund og robust både mentalt og fysisk. Han er vant til daglig kontakt med både voksne, børn og andre hunde/dyr. Han kommer fra et kuld på 8 hvalpe, som til dagligt bor på en landejendom i Nylars, hvor de nyder godt af at være ude. Bailey er uden stamtavle. Mor Karla kommer fra Bornholm, er den gammeldags type labrador og uden stambog. Karla er tjekket hos dyrlægen ved normale besøg, uden anmærkninger. Karla bliver også brugt på jagt og har næse for det. Far Eddie kommer fra Sjælland og er en stambogsført labrador af den gammeldags type. Eddie er tjekket hos dyrlægen, med resultaterne: AD-status 0. OCD-status Ikke påvist. HD-status A. Bailey er klar til at flytte hjemmefra den 6/7-22.

3700 Rønne
29. jun.
Brune Labrador

Brune Labrador

10.000 kr.

Hvalpe chokolade brune, ægte med DJR stambog. Hvalpene er født d. 27/4, og salgsklare fra d. 22/6 - 2022 De har fået 2 x ormekur, sundhedstjek og 1. vaccination, inden de flytter hjemme fra. Det er den brede type, af forældre med god sundhedsstatus. Begge forældres sundhedsstatus Hofter: A, Albuer: O Alle brune, i flere generationer. De får lidt mad, med ved afhentning. Der er 2 stk. Tæver, og 1 stk. Han hvalp endnu.

8600 Silkeborg
søn.
Brune labrador hvalpe

Brune labrador hvalpe

1.234 kr.

Brune Labrador hvalpe søger nyt hjem En tæve og en hanhund De er salgsklar til pinsen Chippet og vaccineret Ved nærmere info kontaktes vi på 40345452

6330 Padborg
25. jul.
labrador

labrador

Købes

købes labradon / golden retriever eller en bladning , meget gerne voksen hund eller stor hvalp om den er sort eller gul brun eller han eller tæve spiller ikke nogle rolle bare den er en sød hund jeg bor v/ præstø med hus og indhejnet have ,har haft lab i ca 40 år. må ikke koste en formue

4750 Lundby
30. jun.
Labrador

Labrador

8.000 kr.

Stueopdræt af Labrador retriever, ægte hvalpe 3. generation. Født 12/5-2022- salgsklar 08.07.2022. Faren (Balou) er brun og har en flot stamtavle af fine jagthunde. Han er stambogsført og har fejlfri hofter og knæ. Moren (Mella) er gul, 4 år, med fine træk som har et fantastisk sind. Hun er vores egen avl. Der er 4 tæver og 4 hanner i kuldet. Der er 1 han tilbage. Vi bor på landet, hvor der er plads til at lege, opdage, lyde og hvor der er børn og unge mennesker og katte. Vi gør alt hvad vi kan for at socialisere dem og tager dem med på tur til strand og vand, fra de er er omkring 7 uger. Vores øvrige kuld for stor ry for deres jagtegenskaber og deres skønne sind. De er en rigtig makker, godmodige og de kan tages med alle vegne. Kom og vælg jeres hvalp, og følg med i dens opvækst. Vi ser gerne at man besøger sin hvalp minimum 1 gang. Hundene sælges uden stamtavle. Er der behov for pasning i ferien, så hjælper vi gerne. Pris kr. 8000,- Depositum 2000 kr. som betales ved reservering. Fortrydes reservering gives depositum ikke retur. Hvalpene vil være chippet, vaccineret, dyrlæge kontrolleret og ormekur.

4242 Boeslunde
25. jul.

5 stk brune labrador hvalpe sælges

12.000 kr.

Super skønne labrador hvalpe brune med DKK stamtavle sælges De er af den gammeldags type Der er 1 tæve og 4 hanner Mor er sort og far er brun begge forældre med DKK stamtavle og perfekte i hofter og albue De er klar til nyt hjem d 24/8 (Det første billede er fra forrige kuld) De er 4 uger nu og der er 2 hanner og 1 tæve tilbage

5600 Faaborg
28. jul.

brun labrador hvalp, gammeldgs race, med...

12.500 kr.

dejligste brune lab., gammeldags type, DKK reg. super mor og far, jagt og familie hunde, bla flotte resultater i sporarbejde. et dejligt og homogent kuld på 9 brune lab, der kun har brunt i sig. alt medfølger, sundhedstjek ved dyrlæge, sundhedsbog, vaccine, ormekur, chip, en lille farvelpakke:_-). FAR: Sostacks Otto/far, MOR: Angelina gårdens Hartlady (Coco), følg os på FB Elneffs hvalpe og Instagram Elneffs hvalpe. klar til nye hjem uge 38, køkkenopdræt. Kun seriøse købere, prisen er fast. dep. ved reservation 6/8=> aktuelt 2 dejlige tæver tilbage Billederne er fra vores kuld sidste år, samme mor og samme far

6400 Sønderborg
i går

Labrador hvalpe

9.000 kr.

Flotte brune labrador hvalpe. Født den 6 juli. Vi har begge forældre

8800 Viborg
i går

Labrador hvalpe

9.500 kr.

Labrador hvalpe slagsklar 30-8-22 et kuld på 8 hvalpe hvoraf der er 4 hunner tilbage. Både mor og far er brune gammeldags labrador. Der er stamtavle på far men ikke på mor. Mor hedder Bella 3,5 år og far hedder balou 7 år. Begge hunde gode og rolige af sind. Hvalpene er født sunde og raske og vil være chippet, vaccineret, registeret i hunderegistret, 2 x ormekur. Der vil medfølge en startpakke af foder til den første tid, foder som hvalpene og mor har fået gennem graviditeten og de første uger. Ved flere billeder af hvalpe og mor og far. Skriv endelig. Der er også oprettet en FB gruppe så man kan følge med i deres udvikling. Hvalpene vil vænnes til de almene hverdags lyde, da de bor trygt og godt inde sammen med uos. De vil også vænnes til at være sammen med børn, da der er 4 børn på husstanden. Prisen er 9500kr og der opkræves et depositum på 3000kr, dette betales ikke tilbage.

4930 Maribo
31. jul.

Labrador Hundehvalpe

7.500 kr.

2 Dejlige brune labrador hvalpe, søger et nyt godt hjem. De er 6 uger gamle, og er fra uge 24. Hvalpene er salgklar i uge 32 - 33 Prisen for hun hunen er 7500 kr. og 6500 kr. for hanen. Køber er meget velkommen til at komme og se dem, inden da. Alle henvenelser bedes være med opkald på Tlf. 26170286 Så ring hvis interresset.

8620 Kjellerup
i går

Labrador hvalpe

9.000 kr.

Nyt billede lagt ind ! Sally har født 4 dejlige hvalpe søndag aften den 17/7. 3 tæver og 1 han. Alle er mørke . Der er 2 tæver tilbage :) Vores dejlige, kærlig og rolige Sally skal have hvalpe . Hvalpene forventes i starten af uge 29 . Sally er en gul labrador, hun har det dejligste sind og så knus elsker hun børn. Hun bor selv sammen med børn i alderen 2 til 9 år , så hvalpene vil også blive vant til børn og være i hænder dagligt. Far er en brun labrador , han er skøn som dagen er lang og så er han også med på jagt . Det er også muligt at møde far , da han kun bor små 10 minutter herfra :) Hvalpene vil inden de flytter fra Mor have fået ormekur, chip og første vaccine og sundhedstjek. Ved valg af hvalp ligges der et depositum på 3000kr. Skriv gerne for mere information . Som sagt forventes hvalpene at komme start i uge 29 :)

8581 Nimtofte
19. jul.

Labrador hvalpe

6.000 kr.

7 dejlig hvalp søger nyt hjem. 2 brune hunner 2 brune hanner 3 sorte hunner. De er født den 18 maj. De er salgs klar fra uge 29 Super glad og aktive hvalpe som har brug for plads og en aktiv familie med masser af kærlighed. Moren er labrador/formel1 og faren er muligvis en irsk setter. De bor på en gård på møn med masser af plads og kommer ud mange gange på en dag. Renlighed bliver der trænet allerede nu, da de er så meget ude. De er vant til børn i forskellige alder. Vi håber de er noget for jer.

4792 Askeby
24. jul.

Labrador søges

Købes

Hej Derude ? Efter tabet af vores elskede hund kort før jul, er vi ved at være klar til at kaste vor kærlighed på et nyt ?familiemedlem?. Derfor ligger vi her en føler ud, og håber (og venter også) på at den rette hund dukker op ? Vi søger en hvalp af racen; Labrador. Helst af den gode gamle robuste type. Gerne et jagtafkom ? Brun eller gul ? Vi er en skøn familie bosat på en nedlagt landejendom. Aktive og elsker friluft. Elsker dyr, og har pt et par katte og en mindre flok heste. Far og ældste datter er ved at erhverve sig jagttegn, så hos os vil livet som hund, være fyldt med kærlighed, leg og træning ?? Har du, eller får du, en hvalp der matcher det vi søger, så tøv endelig ikke med at kontakte mig/os ?

7330 Brande
i går

Labrador hvalpe

7.500 kr.

Molly har den 2/8 fået 10 dejlige smukke hvalpe, 6 tæver og 4 hanner. Molly er en dejlig familie hund på Ca 30 kg som bor på en lille gård hvor hun er van til dyr og lyde af traktor og dvs maskiner og det vil hvalpene også blive vendet til. Faren er en brun labrador på Ca 35 og vandt til jagt, både moren og faren er 2 rigtig dejlig familie hunde uden stamtavle og er af den gamle slags. De vil ved afgang have fået ormekur og chippen vaccineret og dyrlæge tjek. Prisen på tæver er 7500 og hanner er 7000 kr. Der er et depositum på 2500 ved tæver og 2000 ved hanner som betales ved bestilling, og som ikke bliver refunderet ved fortrydelse. De er klar til afrejse den 27/9. Der er solgt 1 tæve. Ved yderligere oplysninger kan i ringe på 28904452. Og i er velkommen til at komme og se dem de befinder sig i Nr.nebel ved Varde.

6830 Nørre Nebel
i går

labrador hvalpe NEDSAT

7.500 kr.

1 brun tæve 10000kr 3 sorte tæver 7500 kr 1 sort hanhund 7500 kr Fotos sendes gerne, indtil jeg kan finde ud af at få billeder på ?de er pt kun 1 uge gammel ?NYE BILLEDER

4480 Store Fuglede
i går

Labrador hvalpe - sorte

7.000 kr.

7 kærlige labrador hvalpe efter 2 dejlige familie/jagthunde, søger nye hjem fra søndag den 7/8-22. Hvalpene er chippet, ormekurbehandlet og vaccineret inden fra flytning. Der er 1 han tilbage. ( lyse blåt halsbånd ) Hvalpene vil være præsenteret for diverse lyde fra et hjem, her i blandt støvsuger, vaskemaskine, tørretumbler osv. De vil være vandt til børn og andre dyr blandt andet katte, høns og heste. Der skal betales depositum på 1500kr som ikke betales tilbage, hvis køber fortryder, men det vil blive modregnet i salgsprisen ved afhentning. Mor til hvalpene er brun, far er fox rød. Begge hunde er fantastiske familie hunde og bliver brugt på jagt. Hvalpen med mørkeblåt halsbånd er solgt. Hvalpen med brunt halsbånd er solgt. Hvalpen med beige halsbånd er solgt. Hvalpen med orange halsbånd er solgt. Hvalpen med lyserødt halsbånd er solgt. Hvalpen med grå halsbånd er solgt.

6683 Føvling
i går

Labrador dilute hvalpe

13.000 kr.

Smukke dilute labradors retrivers i farverne champagne, gul og sort. Mor Blue Ziah Of Royal Silverdreams charcoel. HD fri, ad fri. Øjenlyst fri. Laboklin fri for alt. Far er Victor Of SDK brun sf. HD fri, AD fri, øjenlyst fri, Laboklin fri for alt. Vi forventer sunde, mentalt stærke hvalpe, som kan trænes til både service, jagt, agility osv. alle gode familiehunde. Hvalpene er født i stuen og vil være i stuen hele tiden de første 4 uger. De sælges med DDH stambog, vaccine, chip og ormekur samt en hvalpepakke. De kan besøges flere gange. De er salgsklare lige midt i sommerferien. Dep er på 3000kr OBS jeg arbejder skiftene nat og dag, så vær sød at sende en sms.

4653 Karise
12. jul.

Labrador hvalpe salgsklare

7.000 kr.

1 brun pige og 1 dreng. De er født den 28/4-22, så de er klar til nye familier. Far: Brinkdal Conrad, mor: Idun

7130 Juelsminde
i går

Blandingshvalpe - labrador og broholmer

6.500 kr.

10 blandingshvalpe - 5 sorte og 5 brune. Faren er ægte brun labrador - moren halv broholmer og halv labrador. 2 brune hanhunde og 3 brune tæver - 1 sort han og 4 sorte tæver. Tæver 7000,- kr. og hanhunde 6500,- kr. Prisen er inkl. første vaccination, ormekur og chip. Opdrættet på landet med masser af menneskelig kontakt. Ring på 40833368 eller 23624670.

7760 Hurup Thy
31. jul.

Labrador/Rottweiler hvalpe

7.000 kr.

Skønne og sunde blandingshvalpe, 6 hanner og 2 tæver. Moren (Rottweiler) er tillidsfuld, omsorgsfuld og trofast familiehund. Faren (brun Labrador) er glad, legesyg, godmodig og en rigtig familiehund. Hvalpene er født og opvokset på en gård og er derfor vant til mange forskellige maskinlyde. De har haft meget omgang med både børn og voksne. De er blevet tumlet og nusset med og er rolige og tillidsfulde. Hvalpene er født den 8. juni. Hvalpene er klar NU til nyt hjem. KOM OG KIG:-) Vi kan kontaktes på 22163135 & 24252335

7500 Holstebro
i går

Labrador blandings hvalpe

6.000 kr.

3 stk. Blandings hvalpe søger nyt hjem. Vant til børn, heste, høns og kat. Glade, legesyge og nysgerrige. 12 uge gammel. 1 tæver 2 hanner Mor er brun labrador Far er schæfer Klar til afrejse 9/7-2022 For flere oplysninger. Skriv eller ring endelig på 27244322

9631 Gedsted
søn.

Brune labradorhvalpe sælges

10.000 kr.

Update: der er nu 3 hanner tilbage. 4 skønne hanhunde sælges. De er født d. 04.07.22. Forældre er begge brune Labrador Retriever formel 1, forældrene er både aktive jagthunde og gode familiehunde med et roligt sind. Forældrene er begge stambogsførte. Hvalpene er stueopdræt og vil i løbet af tiden hos os både blive vænnet til dagligdags lyde i hjemmet, katte, børn og gårdens dyr. Hvalpene vil gennem de første 8 uger blive introduceret for forskellige stimuli og underlag afhængig af deres udviklingstrin. Hvalpene vil inden de er 8 uger have fået 2 x ormekur, chip, vaccination, sundhedbog. Der medfølger en hvalpepakke ved afhentning. Hvalpene kan reserveres mod et depositum på 3000 kr. som ikke returneres i tilfælde af fortrydelse af køb. BEMÆRK: der er stambog på begge forældrene, men der laves ikke stambog på hvalpene. Sundhedsoplysninger: Faren er fri via aner for nasal parakeratose, EIC og CNM og der er ingen historik af HD eller AD i stamtavlen, hvis du har DKK medlemskab kan du selv tjekke: DK08469/2018 På morens side er anerne HD og AD: O eller A. Moren er DK14684/2022.

5700 Svendborg
1. aug.

Brune lab hvalpe

6.500 kr.

Har 6 dejlige brune bamser der mangler nyt hjem fra den 25/8 De er glade og livlige vandt til børn og andre hunde

7742 Vesløs
i går

Brune Flatdoodler

18.000 kr.

Vi har nogle store lækre Flatdoodle F1 til salg. Mor er en brun Flatcoated Retriever og far er en brun Konge Puddel. En Flatcoated Retriever er i familie med Golden Retriever og Labrador Retriever, de har samme skønne familiehunde væsen, de er måske den mest legesyge fætter i retriever familien. Flatdoodle hvalpene er nogle glæde, kærlige, imødekommende hvalpe, som elsker deres familier og alle andre. Hvalpen er glade for at samarbejde med deres mennesker, både i leg og træning. Pelsen er en "Klippepels" dvs de kan ikke selv fælde, men kræver en del pelspleje. Se mere på hjemmesiden om pelspleje. Se en masse skønne videoer med hvalpene på vores hjemmeside. Billde 1+ 2 + Billedkollagen er af hvalpenes søskende fra tidligere kuld. Vi avler Goldendoodle og Labradoodle og Flatdoodle og Cavapoo og Cockerpoo

6870 Ølgod
lør.
Specialdogs v Jeanette Larsen

Lækre brune labradorhvalpe sælges

10.500 kr.

2 lækre labrador chokobamser født den 31/07 sælges. Der er 1 tæve og 1 han. De vil være salgsklare fra den 25/09. Racen er den gammeldags type og vi har selv moren og faren, som er fantastiske rolige familiehunde. Forældrene er der ikke stamtavle på, men det er der på bedsteforældrene, og forældrene har aldrig fejlet noget. De er sunde og raske. Ved afhentning af hvalpen vil der følge lidt mad med, sundhedsbog, 1 stk legetøj og et stykke af moren og farens tæppe. De vil være chippet, vaccineret, sundhedstjekket og have fået 2 × ormekur. I deres opvækst hos os vil de blive vænnet til alle dagligdagens lyde, så som støvsuger, vaskemaskine, radio mm. Vi har en datter på 8 år som med sikkerhed vil vænne dem til børn. Hvis man ønsker det, kan i komme hver uge og kigge og vi kan også sende billeder af dem til jer. Vi har en dejlig stor indhegnet have som de vil få lov til at løbe rundt og lege i. Ved reservation skal der betales et depositum på 3000 kr som bliver fratrukket prisen på købsdagen. Det bliver ikke refunderet hvis man fortryder. Ved overdragelse af hvalpen bliver der lavet en købekontrakt som skal underskrives af begge parter. Tæve 10.500 kr. Han 10.000 kr

6630 Rødding
søn.

labradoodle hvalp

7.000 kr.

Dejlig små labradoodler.. født d.11/4.22 2 tilbage der ikke få ny hjem i nu så prisen er ikke fast bare de får en dejlig og blivende hjem. Er klar til ny blive hjem.. han 7000 tæve 8000 mor lille brun labrador. far er konge puddel. Det er nogle små bamser. Legesyge. Aktive kærlige små hvalpe, meget kontakt søgende... Hvalpene er chippet, vaccineret, have gennemgået ormekur og fået sundhedsundersøgelse Ring eller skriv for mere info..

7200 Grindsted
i går

Labradoodle

12.500 kr.

Smukke sorte labradoodle hvalpe. Kærlige og tillidsfulde. En rigtig smuk og elegant hund, der næsten ikke fælder. Mor er brun labrador og far er lys mellem puddel. Kommer til at veje 20-25 kg og får en højde på Ca. 45 cm. Født 19.6. og rejseklar 14.8. Sundhedsundersøgt, vaccineret, chippet og konstateret ormefri.

6650 Brørup
søn.

Skøn Labradoodle søger kærligt hjem

14.000 kr.

Skøn Labradoodle fra januar søger kærligt hjem Sort labradoodle han, født 27/01-2021 Ludvig er en kærlig hund, som er vant til at gå sammen med andre hunde, samt vant til børn. Han er fuldt vaccineret, renlig og kan basale kommandoer. Han er en rolig hund, som stadigvæk har brug for aktivering og kan lide at lege. Han er sort, med nogle få krøller. Far er en sort puddel og mor en brun labrador. Vi forventer ikke, at han bliver større. Sælges kun til kærligt hjem, som har tid til ham. Det er et plus, hvis der er andre hunde.

8000 Aarhus C
19. jun.

Skønneste Blandingshvalpe

10.000 kr.

De dejligste, skønneste blandingshvalpe er salgsklar d. 01/06, og mangler deres nye hjem. Hvalpene er en blanding af Brun gl. dags Labrador (50%), Rottweiler (25%), Berner Sennen (12,5%) og Schæfer (12,5%). Der er tale om et kuld på 7 sunde og raske hvalpe, hvoraf der er 3 tæver og 4 hanner. To af tæverne er allerede solgt, og der er derfor 1 tæve og 4 hanner tilbage. Mor, Mummi, er en blanding af Rottweiler, Schæfer og Berner Sennen. Hun har et meget roligt sind, og er samtidig meget opmærksom og kærlig overfor sine mennesker. Faren er ren, brun labrador, og er også en kærlig og trofast hund. Han bliver i det daglige brugt som terapihund i en psykoterapeutisk praksis. Hvalpene er født og opvokset i stuen, og har haft meget menneskelig kontakt. De er meget opsøgende, så snart vi går ind i hundekravlegården til dem. De er nogle kærlige, små banditter, der elsker nus, og som allerede er begyndt at lege godt med hinanden og med Mummi. Hvalpene bliver renlighedstrænet fra uge 6, og bliver udsat for dagligdagslyde, såsom støvsuger, hårtørrer, blender og fjernsyn. De kommer i kontakt med forskellige mennesker, dyr og børn, og kommer også med på en køretur i bilen og bliver senere trænet i fyrværkeri lyde, så dette forhåbentlig ikke bliver en udfordring i fremtiden. Hvalpene får en hvalpepakke med sig, når de bliver afhentet. I hvalpepakken er der: - Hvalpefoder - Tæppe med duft af hundefamilien - Legetøj Alle hvalpene bliver vaccineret, chippet & får ormekur. Pris Han 10.000 Pris Tæve 12.500,- Depositum 1500,- Hvalpene kan besøges fra d. 2/5. * Vi forbeholder os retten til at vælge de bedste hjem til hvalpene, så der vil ikke være tale om først til mølle.

8310 Tranbjerg J
i dag