Puddel

35
Puddel hvalpe(dværg)
 • Puddel hvalpe(dværg) - 2
 • Puddel hvalpe(dværg) - 3

Puddel hvalpe(dværg)

11.000 kr.

PUDDEL HVALPE(dværg) 100% race rene. (3 tæver, 6uger) SORTE bedårende PUDEL HVALPE, De er efter sunde smukke kærlige inteligente forældredyr( sorte dværg pudler ). Hvalpene er vokset op i et privat hjem, i stor køkken/alrum/udestue, hvor der bliver lagt stor vægt, på en kærlig og omsorgsfuld ansvarlig socialisering/renlighedstræning/, negleklip/bad/børstning jævnlig. så de bliver nogle skønne livsglade hvalpe. Der vil være mulig for, at hilse på faderen(øjenlyst Fri attest, samt patellalux 0/0 (løse knæ)Attest foreligger, som bliver fremvist hvalpe køberne. Der medfl. Købekontrakt/2år skriftlig garanti iht. købeloven. Sundhedsattest. Chip/ Dansk Hunde register, vaccine? 4 kg. Kvalitets hvalpe foder (fodring vejledning) tryghedstæppe( fra moderen) lege bamse/ tryghedshule. 1 gratis hvalpe klip(hunde frisør i 45 år) De vil være ny vasket m. KW shampo og hvalpe klippet, orm behandlet 2 gange. Det ene Bill. er far. De elskelig piger sælges, til hjerte varme hjem/familier, Der vil løbende komme nye Bill. Og der kan tilsendes Bill./video, så i kan følge jeres nye hvalps udvikling. Bill. af de store hvalpe, er fra et tidligere kuld, med de samme forældre. I er velkommen til flere info på tlf. 20311510 el. 97591003 -

7800 Skive
i går
 • Puddel hvalpe(dværg) - 2
 • Puddel hvalpe(dværg) - 3
 • Puddel hvalpe(dværg) - 4
 • Puddel hvalpe(dværg) - 5
Stor puddel
 • Stor puddel - 2
 • Stor puddel - 3

Stor puddel

10.000 kr.

Jeg er den skønneste dreng på 18 uger der søger min nye madmor/madfar. Jeg skal simpelthen opleves ! Jeg er vokset op i stuen, blandt vores familie som indeholder blandt andet 3 børn - hvilket gør at jeg elsker børn men også andre hunde. Jeg bor med vores mor, som er hvid. (Far er sort.) Både mor og far er store familie hunde med dejlige temperament. Min Mor er meget afslappet/rolig, en stor kongepuddel, som elsker sofaen. Derudover har jeg også 2 "mostere" en lille terrier og en kongepuddel, de hjælper min mor med at opdrage mig. Jeg har allerede været ude på en masse køreture, jeg går også hver dag i snor, når jeg er ude og snuse jeg til en masse spændende ting imens jeg møder en masse lyde. Jeg er selvfølgelig med DKK stambog, jeg har også fået 3 gange ormekur, 2 * sundhedsundersøgelse, chip og 2 * vaccination. Når jeg er så heldig at have fundet mit nye skønne hjem sørger min nuværende madmor for at der er en pakke som indeholder foder til den første tid, et tæppe som dufter af min mor, nogle lækre godbidder, legetøj jeg er vant til osv. På min stamtavle hedder jeg "Hjalmer", men jeg bliver ikke kaldt det, så du kan stadig vælge mit navn. Jeg har få hvide hår på brystkassen. Jeg er en god blanding af både at være legesyg og "skødehund", forstået på den måde jeg vil gerne være tæt på min ejer. Sæt dig på en stol og jeg vil sætte mig ved din side. Jeg elsker en god leg i haven, men vil også gerne bare ligge i kurven og slappe af. Jeg vil meget gerne træne eller gøre kommandoer for en godbid. Jeg ved at man skal tisse på græsplænen også gøre stort derude. Jeg er den sidste der er tilbage i kuldet og håber meget snart på at finde mit forevige hjem 😍 Skriv eller ring meget gerne til min nuværende madmor ved spørgsmål.

6780 Skærbæk
i går
 • Stor puddel - 2
 • Stor puddel - 3
 • Stor puddel - 4
 • Stor puddel - 5
Puddel på 51261181.
 • Puddel på 51261181. - 2
 • Puddel på 51261181. - 3

Puddel på 51261181.

15.000 kr.

Tøj puddel pige. Hendes mor er en tøj puddel og far er en tøj puddel. Hun er rejseklar nu. Hendes forældre er øjenlyst. De er også begge ok på knæ. Billede nr 1 er pigen billede nr 2 mor Bella Nr 3 er far Toby.

6933 Kibæk
i går
Vagner Nielsen
 • Puddel på 51261181. - 2
 • Puddel på 51261181. - 3
 • Puddel på 51261181. - 4
Stor pudel hvalpe

Stor pudel hvalpe

9.000 kr.

Vores dejlige kongepudler, Jaloux og Noah, har d. 22.8.23 fået 8 skønne hvalpe. De kan komme til deres nye hjem i uge 42. Hvalpene sælges som familiehunde, og vi er meget stolte af at have solgt en del tidligere hvalpe til hjem, hvor angst, diagnoser og handicap er en del af hverdagen. Derfor er vi også villige til at forhandle prisen, hvis I kan tilbyde hvalpene et trygt og godt liv. Der er 6 drenge og 2 piger. Deres mor er sølvgrå og deres far er sort. 4 blue drenge 1 blue pige 1 creme dreng - reserveret 1 creme pige - solgt 1 abrikos dreng - solgt I kan læse mere om os på Facebook Lone Jensen (Kennel Trygge familie hunde).

9440 Aabybro
i går
MellemPuddeltæve abrikos 10 mdr

MellemPuddeltæve abrikos 10 mdr

8.000 kr.

Sød, kærlig, legesyg Abrikosfarvet tæve på 10 mdr søger hjem, hvor der er tid og omsorg til hende. Der søges et hjem, hvor man ikke arbejder fuld tid væk fra hjemmet. Kun telefonisk henvendelse.

8860 Ulstrup
i går
Maltipoo vi venter!

Maltipoo vi venter!

25.000 kr.

Maltipoo4love ❤️🐾 Vi venter hvalpe i oktober Vi venter maltipoo mahognifarvet Danmarks mest kendte og ældste maltipoo opdrætter Sanne. Her kommer Baloo fra, spørg jeres børn hvis i ikke ved hvem han er gør jeres børn , vi sælger hvalpe i hele Europa . Over 40 års erfaring som opdrætter. Med livslang support . Alle vores hvalpe kommer efter fuld DNA testet forældre eller bedsteforældre , patellatestet . Alle vores hvalpe fødes og opvokser inde i vores private hjem fulgt en dagligdag med alt hvad det indebære mødt børn ,voksne, handicappede , katte og hunde i alle str. maltipoo er en munter venlig imødekommende hund der er god til at tilpasse sig . Vi har ledig hvalpe der vil være rejseklar forventet str 3-5,5 kg Hvalpene bliver selvfølgelig sundhedstjekket, chippet og vaccineret samt 3 gange ormekur inden afrejse Medfølger: *guide til maltipoo *Arion kornfri 3 kg * sundhedsbog *halsbånd *tæppe med navn *slik Hvis i tænker i kan blive en god familie for en lille maltipoo så skriv eller ring til os Og kom på ventelist til kommende kuld Vi har lavet Facebook grupper i kan følge jeres hvalp. Kun for hvalpekøber Fra opdrætter med alle lovpligtig godkendelse og uddannelse med over 40 års erfaring Www.Maltipoo4love.Dk

7870 Roslev
i går
Dværg pudler m stambog
 • Dværg pudler m stambog - 2
 • Dværg pudler m stambog - 3

Dværg pudler m stambog

16.000 kr.

Hejsa vi her 2 lækrere hvalpe 1 pige(Peanut) og 1 dreng(Panda) Født den 29 Juni 2023 og må flytte efter den 25 August De leveres med stambog DDH chip 1 vaccine 3X ormebehandling kommer an på alder start pakke med foder som de plejer at få ,tæppe ,bamse og andre ting VI HER SELV MOR OG FAR OG KAN SES OG VISES NÅR I KOMMER OG SER DE SMÅ Begge forældre er øjenlyst og partella 00 og er godkendt til avl RING FOR MERE INFO.

7250 Hejnsvig
i går
Anita330
 • Dværg pudler m stambog - 2
 • Dværg pudler m stambog - 3
 • Dværg pudler m stambog - 4
 • Dværg pudler m stambog - 5
Dværg puddel hvalpe
 • Dværg puddel hvalpe - 2
 • Dværg puddel hvalpe - 3

Dværg puddel hvalpe

15.000 kr.

3 super lækre dværg puddel hvalpe søger nye hjem fra fredag d. 13. oktober . Vi har begge forældre som selvfølgelig kan ses og opleves. Vores hunde bor i huset sammen med os, hvor der er børn i alderen 6, 8 og 10 år. Hvalpene vil være godt socialiseret og være vant til alt hvad der sker i hjemmet og udenfor + naturligvis pelspleje. Ved afrejse vil de være vaccineret, ormebehandlet, chippet, sundhedschecket og reg. i DHR.. Hvalpene får en lille startpakke med herfra med et tæppe med kendt lugt, en bamse, et tyggeben og 2 kg kvalitetsfoder. Depositum er 3000 kr og tilbagebetales ikke ved fortrydelse. Vi tillader os at vælge imellem interesserede købere, da vores hvalpe skal ud i de rigtige hjem. Billede 1 : Bingo (han) Billede 2 : Rolli (han) Billede 3 : Kia (tæve) SOLGT Billede 4 : Mor med hvalpe Billede 5 : Mor Billede 6 : Far (og mor i hjørnet)

6800 Varde
man.
 • Dværg puddel hvalpe - 2
 • Dværg puddel hvalpe - 3
 • Dværg puddel hvalpe - 4
 • Dværg puddel hvalpe - 5
Puddelhvalpe

Puddelhvalpe

13.000 kr.

Afhentnings klar hvalpe. 11 uger gamle hvalpe Fawn dværgpuddel hvalpe. Født 17/07-2023 2 hunner tilbage. Forældrene vejer ca 4 kg Forældrene er 32-34 cm. De vil komme fra stueopdræt. Vokser op med familien, med en anden hund ud over mor, Vant til andre hunde fra starten. Hvalpene vil være Vant til alle lyde der er i et hus med en normal hverdag. De vil være Vant til al grooming/pelspleje osv, til når de flytter hjemmefra. Vil være vaccineret, have fået ormekur, chip og få hvalpebog/ tjek-bog. Der medfølger IKKE stamtavler Pris 13.000 Depositum 5000kr,- ingen refundering. Depositum ved reservation, fuld betalning ved afhentning.

7160 Tørring
man.
Puddel toy/dværg

Puddel toy/dværg

13.000 kr.

Puddel toy/ dværg 1 dreng og 2 tæver salgsklar fra 27.10 Begge forældre bor sammen med os. Forældre har FCI stamtavler, moren har et stort sæt genetiske tests, herunder øjensygdomme og lignende ( alle dokumenter kan ses ved besøg). Begge forældre er sunde og raske. Hvalpe er stuen opdraget så de er vant til dagligt lyd , andre hunde og børn og katte Hvalpene vil blive chippet, vaccineret, ormekuret og registreret i hunderegister på ny ejer navn. Sundhedsbog medfølger. Hvalpe vil få lille hvalpepakke fra mig med tæppe, legetøj og Acana mad. Hvalpe bor hos os i Thisted 7700

7700 Thisted
søn.
Dværgpudel han søger sin nye familie

Dværgpudel han søger sin nye familie

15.000 kr.

Den sødeste og dejligste dværgpudel han Simba søger sit kærlige forever hjem fra 3 Oktober. (Eller i efterårsferien, kan sagtens aftales) Er det hos dig? Simba er sød, kærlig, legesyg og han har lyd på når han leger (ligesom sin far) , han er kælen og vant til børn. Han skal opleves. Min ældste dreng på 10 år er faldet for Simba, og de to har et godt bånd til hinanden. Han er vokset op i en børnefamilie med sin mor og bror og er derfor vant til dagligdagens lyde og gøremål i en børnefamilie. Han er vant til at komme ud i vores have hvor han leger med mor og sin bror. Der er godt gang i hvalpekassen, der bliver tumlet og leget, kælet og nusset. Mor : sort dværgpudel med dkk stamtavle, prcd/pra dna testet fri, patella lux 0/0. Far: fawn dværgpudel med dkk stamtavle, prcd/pra fri via aner, patella lux 0/0. Simba har ved afrejse : DKK stamtavle Chippet og Registreret i dansk hunderegister Fået ormekur Blevet sundhedstjekket af dyrlæge Fået 1. Vaccine Der medfølger selvfølgelig lidt foder til den første tid og et tæppe der dufter af mor/bror. Pudlen er en fantastisk hund, den er klog og lærenem, god til børn og der er ingen tvivl om at den vil gøre alt for sin ejer, her får du en ven for livet. Den fælder ikke, men Tilgengæld kræver den pelspleje. Dværg puddel: 28-35 cm i skulderhøjde og ca. 3-7 kg. Ved reservation af en hvalp, betales et depositum på 3000,- , som ikke tilbagebetales hvis man fortryder uanset årsag. Depositum modregnes salgsprisen når hvalpen afhentes. Mange billeder og videoer haves :-) Kontakt gerne for mere info. Skriv gerne lidt om jer selv samt hvilket hjem og hverdag i kan tilbyde denne lækre søde bamse som et lille nyt familiemedlem. Vi forbeholder os retten til at vælge de nye familier. Kun seriøse henvendelser.

4850 Stubbekøbing
søn.
Puddel tøj måske
 • Puddel tøj måske - 2
 • Puddel tøj måske - 3

Puddel tøj måske

15.000 kr.

En lille tæve i mørk abrikos er rejseklar d-1/11-23. Ring på 51261181. Far er Leif vejer 4,2 kg. og Mor lene 27 cm. 3,2 kg.

6933 Kibæk
lør.
Vagner Nielsen
 • Puddel tøj måske - 2
 • Puddel tøj måske - 3
 • Puddel tøj måske - 4
Golden doodle F1B babyer
 • Golden doodle F1B babyer - 2
 • Golden doodle F1B babyer - 3

Golden doodle F1B babyer

13.000 kr.

De dejligste Golden doodler F1B babyer må rejse herfra d 13/10. 4 drenge og 1 pige tilbage nu cremefarvet pige solgt og sort pige med rød bånd solgt 1 sort han er solgt Mor er Golden doodle F1, far er mellem puddel , begge er de sunde og raske og de skønneste familie hunde . Hvalpene er allergivenlige da der er mere puddel i , hvilket at de ikke fælder , eller meget lidt . De er vant til andre hunde/ børn , og bliver socialiseret rigtig godt. Der medfølger hvalpepakke fra royal Canin og tæppe der dufter os mor og søskende . Pelsplejen mm giver jeg grundig vejledning omkring . Har i spørgsmål eller ønsker at møde dem , så ring gerne . Følg evt med på hjemmesiden her vil løbende komme nye billeder og videoer på .

7620 Lemvig
lør.
Kennel Madam blaa
 • Golden doodle F1B babyer - 2
 • Golden doodle F1B babyer - 3
 • Golden doodle F1B babyer - 4
 • Golden doodle F1B babyer - 5
Cockapoo

Cockapoo

15.000 kr.

Lækker Chokolade Cockapoo Rejseklar 24-10-23 Allergivenlig/ Fælder ikke, fantastisk dejlig hvalpe Efter helt fantastiske dejlig forældre Mor: chokolade Cockapoo 15 kg fuld Far: Chokolade brun dv.puddel 8,5 kg så forventer en voksen vægt på ca.. 8-15 kg 40-45 cm Cockapoo er et utrolig dejlig legebarn men samtidig kærlig, stærk nok til at sparke fodbold med børnene, eller deltage i familiens daglig løbetur. Cockapoo er kendt for at elske alle , Sjove-elskende og meget intelligent hund der er nem at træne og lære sjove tricks. Cockapoo elsker alle udendørs aktiviteter .Den vil passe perfekt til den aktive familie, som nyder at komme ud i naturen rykke børnene væk fra tlf,pc . Cockapoo er typisk venlig og social med andre hunde, katte, andre små dyr. De er rigtig gode med børn, så familier af en hver størrelse kan drage fordel af en cockapoo. Selvom cockapoo næsten ikke fælder kræver de stadig pelspleje , Cockapoo er gode ledsager og er mere tilbøjelig til at blive betragtet som familiemedlemmer end "vagthund" i kan regne med den er der for jer :Når som helst og hvor som helst. Cockapoo er en af de ældste " Designer" hunde Vi vil begynde . Renlighedstræning Socialisering Træning i at køre bil Fra godkendt kennel med alle Tilladelser Stor hvalpepakke medfølger Livslang Support Guide til Doodler 3Kg Arion foder Tæppe med broderet Navn legetøj Sundhedsbog Halsbånd Snacks 3 gange ormekur første chip og vaccine vær sød at ringe eller send sms da jeg ikke selv er på pc daglig www.designer-hunde.dk

7870 Roslev
lør.
Maltipoo

Maltipoo

16.000 kr.

Vi venter Skønne små maltipoo hvalpe i Baloo farve ( Mahogni) miniature Maltipoo Dejlig lille Allergivenlig hundehvalp der ikke fælder Vi laver Danmarks smukkeste Maltipoo i meget specielle farve. fantastisk smukke hvalpe. De søde små hvalpe ( toy ) 3-5,5 kg max 26 cm opvokset i trygge rammer i centrum af huset og har mødt andre hunde, katte, børn, voksne samt alle dagligdags lyde :-) Maltipoo er et godt valg for første gang hundeejere. De er nemme at træne og lære hurtigt. Rigtig god familiehund, De trives også godt i hjem med ældre/ Børn. En fantastisk klog sjov, kærlig lille kvik lærenem hund, der er god til at tilpasse sig. Den er charmerende, sjov, glad og venlig. Elskelig lille hund, Velegnet som lejligheds hund. Hvalpene er født og opvokset i hjertet af ikke ryger hjem har lovpligtig hunde holder uddannelsen Hvalpene bliver trænet i Nytårs fyrværkeri. skriv jer op på vores ventelist nu . Her kommer hunden Baloo fra STOR hvalpe pakke. halsbånd , trøste bamse ,tæppe, fodder mm. følg os på facebook : Maltipoo4love Følg os på instagram: Maltipoo4love, doodl_dk Maltipoo4love.dk

7870 Roslev
fre.
Puddelhvalpe

Puddelhvalpe

10.000 kr.

Vi har en sort dværgpuddel han, en fawn toypuddel han og en fawn toypuddel hun der er klar til at flytte hjemmefra nu. De er stueopdræt, og vandt til børn og andre hunde. Vi har moren til hvalpene, faren er mini Ben. De er dyrlægetjekket, chippet og vaccineret, og så får de ormekur før de blir hentet. De får madpakke med, af det foder de plejer at spise, et hyggetæppe der lugter af de andre hunde, og sundhedsbogen fra dyrlægen.

9700 Brønderslev
fre.
Toy/dværg puddel hvalpe

Toy/dværg puddel hvalpe

8.000 kr.

Toy/Dværg puddel hvalpe (tæve). Hvalpene sælges UDEN Stamtavle. Begge forældre er øjenlyst og er godkendt til avl Dejlige toy/dværg puddel hvalpe søger ny familie fra d. 7/10-2023. Der er 2 tæver. Hvalpene er stueopdrættet og vokset op som en del af familien og er i kærlige hænder hver dag. Hvalpene er vant til børn, andre hunde og katte. Hvalpene har fået ormekur, vil være chippet og vaccineret, samt sundhedstjekket inden de flytter. Der medfølger hvalpepakke med foder, legetøj, tæppe og sele. Hvis i ønsker at høre mere er i velkommen til at skrive privat. Depositum 2000 kr og ikke refunderbart. På det sidste billede, hvalpenes mor og far.

8920 Randers NV
fre.
Shihpoo Hvalpe
 • Shihpoo Hvalpe - 2
 • Shihpoo Hvalpe - 3

Shihpoo Hvalpe

14.000 kr.

Shihpoo hvalpe. 16 dage gamle. De kan flytte hjemmefra den 6. November. 1 sort han 1 brun han 3 brune hunner Vi har de mest bedårende hvalpe af to meget søde, glade, kærlige familiehunde. Begge forældre har et rigtig godt sind. Mor er en sort blanding af shihtzu og puddel, far er en lys puddel. Mor og far er henholdsvis 30-35 cm til ryg. De dejlige hvalpe er en skøn blanding. Racen er allergivenlig, der ikke fælder og er nem at klippe. Det er en meget kærlig, hengiven, glad, legesyg, social race, som har let ved at omgås andre hunde, børn og voksne og er en dejlig nem familiehund. Vores søde hvalpe opvokser i stuen og mor passer og plejer dem rigtig godt og alle hvalpe trives. Vi bruger meget tid omkring dem, nusser dem og har dem i hænderne og socialisere dem. Hvalpene får så meget kærlighed. De er også vant til andre hunde. Hvalpene vil blive socialiseret, komme i haven, køres i bil mm. Hvalpene bliver chippet, vaccineret, ormekur og sundhedstjekket. Hvalpene vil få en lille hvalpepakke med, med hvalpefoder, og klud der dufter af mor. I er meget velkommen til at besøge os, men tager kun i mod seriøse henvendelser. Vi forholder os retten til at vælge de rette familier for vores søde hvalpe. Følg os på insta hvalp karma.. Pris 14.000 Der betales 4000,- i depositum.

4300 Holbæk
27. sep.
 • Shihpoo Hvalpe - 2
 • Shihpoo Hvalpe - 3
 • Shihpoo Hvalpe - 4
 • Shihpoo Hvalpe - 5

Få beskedNår der er nye resultater i Puddel

Lup med søgeord i
Toy pudel hvalpe 5 uger NYE BILL.
 • Toy pudel hvalpe 5 uger NYE BILL. - 2
 • Toy pudel hvalpe 5 uger NYE BILL. - 3

Toy pudel hvalpe 5 uger NYE BILL.

16.000 kr.

Små elskelig toy pudelhvalpe( 5uger) (DKK stamtavle) 2 tæver 3 hanner, De vokser op i et privat hjem, i en stor køkken/alrum, udestue, stor have. Der lægges stor vægt på en kærlig ansvarlig/omsorgsfuld pleje /socialisering/lydtræning/renlighedstræning af hvalpene. Været i bad/negleklip/børstet jævnlig. Der medfl. DKK stamtavle, købekontrakt, sundhedsbog/chip/vac. Orm behandling, dyrlæge, 4 kg. KV. hvalpe foder, bamser, tryghedshule(hunde bur) tryghedstæppe fra deres mor. De bliver orm behandlet 2 gange, og er nyvasket m. KW champo og hvalpe klippet ved afrejse. De er efter sunde/smukke/kærlige forældre Prcd/pra fri via aner (øjne) Patella lux 0/0(knæ) Bill. af de store hvalpe, er tidligere hvalpe, med samme forældre, Der kan fremsendes Bill. / video, så i kan følge hvalpenes udvikling løbende. De elskelig dyb sorte hvalpe, sælges til hjerte varme hjem/familier, hvor der er tid/overskud, til en ny familie medlem. I er velkommen til flere info på tlf.20311510. Mvh Dorthe.

7800 Skive
27. sep.
 • Toy pudel hvalpe 5 uger NYE BILL. - 2
 • Toy pudel hvalpe 5 uger NYE BILL. - 3
 • Toy pudel hvalpe 5 uger NYE BILL. - 4
 • Toy pudel hvalpe 5 uger NYE BILL. - 5
Dværg/toy hvalpe

Dværg/toy hvalpe

8.000 kr.

Dejlige puddel hvalpe søger ny hjem. Føld den 5/8. Hvalpene er stueopdrættet, vent til børn, katte og andre hunde. Ormekur 3 gang, chippet, vaccineret, sundhedstjeneste. Begge forældre har fået øje undersøgelse hos specielt øjenlæge. Der medfølger hvalpepakke med foder, legetøj, tæppe. Depositum 1000 kr, ikke refunderbart. Forældre til hvalpene på et sidste billede.

8920 Randers NV
27. sep.
Sort Dværg pudel dreng

Sort Dværg pudel dreng

14.000 kr.

Dejlig dreng søger sin egen familie. Født d. 11.5.23 Han er super godt socialiseret. Vant til børn, andre hunde. Kan gå pænt i snor. Han har DKK stamtavle, vaccineret, ormekur sundhedsbog. Og en dejlig hvalpepakke med legetøj, foder, snor og sele. Godbidder osv Du/i er meget velkommen til at komme og se ham.

8940 Randers SV
26. sep.
Ægte allergivenlig og fældefri familiehund

Ægte allergivenlig og fældefri familiehu...

12.500 kr.

Ægte allergivenlig og fældefri familiehund. Smukke brune dværg puddel hvalpe. Født. D. 12.08 og klar til deres nye familie d. 7. Oktober. 2 skønne tæver ledige. Den lysebrune pige er kvik lille hvirvelvind, glad, kærlig udadvendt og fuld af spilopper. Den mørkebrune er glad, kærlig, kontaktsøgende og mild, Ligger mere til hygge/putte siden. Vi lægger stor vægt på at de små får masser af kærlighed og oplevelser og tager dem med på bilture til mange forskellige typer miljøer inden de flytter hjemmefra, så de er vant til at komme ud og opleve verden og møde søde mennesker, børn og dyr. De er desuden vandt til soignering, bad, negleklip og maskintrim. Hvalpene er stue opdræt efter sunde, racerene forældre, dog uden stamtavle. Billeder af begge forældre i annoncen:) Begge forældre er kærlige og velfungerende familiehunde. Ingen af forældrene har hjertemislyde eller løse knæ. Dværg pudlen er en skøn lille munter og klog hund, der er nem at opdrage og have med alle vegne. Den elsker at deltage i familiens gøremål og aktiviteter og selvom det er en lille hund på 30-35 cm over ryggen og en vægt på 5-6 kg har den energi nok til at komme med på længere ture:) Den elsker at være med i hundeskoven og lege med andre hunde og den er intelligent og lærenem og egner sig til rigtig mange former for hundesport og discipliner f.eks. lydighed , rally, agility, nosework og andre sjove aktiviteter. De er motiveret at både godbidder, legetøj, nus og kæl:) Hvalpene vil være chippet, registreret i Dansk Hunderegister, være sundhedsundersøgt af dyrlæge og vaccineret samt have fået ormekure inden afrejse. Der medfølger sundhedsbog fra dyrlægen, købekontrakt , kvalitetsfoder til den første tid, hvalpens første halsbånd, legetøj, tæppe med mors duft, og lidt godt til hjemturen. Hvalpene har desuden været til hvalpetjek hos Magtor i Hinnerup og er blevet gået igennem for fødselsrelaterede skævheder/spændinger i kroppen :) Ring/skriv til 31370376 i er velkommen til at komme og besøge dem <3

8620 Kjellerup
26. sep.
Fawn dværg puddelhvalpe

Fawn dværg puddelhvalpe

14.000 kr.

KUN 2 PIGER TILBAGE Efter meget højt præmieret familie. Passet med alt. Vant til al håndtering og pelspleje. Både bad, klippet negle, blower, børstning osv. Vokser op i stuen med adgang til hele huset. Perfekt socialiseret både med børn, voksne, store hunde og andre dyr. Bliver trænet i forskellige lyde og omgivelser håndteret og trænet, så man selv kan videreuddanne til fx servicehunde. Renlighedstræning er trænet, og hvalpene har adgang til udenomsarealer, så de ved at sådan noget foregår udenfor og ikke på aviser i en hvalpegård, så renlighed burde være nemt også efter flytningen. Klar til at rejse hjemmefra nu, men må gerne blive længere. Født den 17/7-2023. Så de er 8 uger nu. Kom og besøg den og se om det er et match til jeres familie Depositum 5000,- ved reservation og resten ved afhentning.

7160 Tørring
26. sep.
Amerikansk Cockapoo
 • Amerikansk Cockapoo - 2
 • Amerikansk Cockapoo - 3

Amerikansk Cockapoo

18.000 kr.

Amerikansk Cockapoo F1 hvalpe med klippepels. Vi har fået 5 skønne hvalpe som kan rejse i November De søger nye kærlige hjem, og familier der har tid og lyst til at få et nyt familiemedlem i efteråret Forældre er dejlige familie hunde, sunde og raske . Mor :Amerikansk Cocker 10 kg fuld DNA bor her ved os. Far: Dv.Puddel 8,5 kg fra Tyskeland de er fuld DNA testet . forventet str. 8-10 kg 30-40 cm De elsker børn og andre hunde. De bliver socialiseret med andre hunde store som små ,katte, børn, voksne og handicappede kommer ud og køre i bil til skov og strand. Hvalpene er sundhedstjekket, chippet og vaccineret ved afrejse. fået 3 * ormekur. Når den lille rejser vil den have en stor hvalpepakke med sig til den nye start. - Guide til doodler - Foder 3 kg Arion - Tæppe fra mor med broderet navn - legetøj. - sundhedsbog - halsbånd - Kødben - Slik Hvis I tænker, at I kan blive en god familie til en af de dejlige hvalpe så skriv til os. Depositum 3000 kr Som fratrækkes prisen , som ikke tilbagebetales ved fortrydelse. vær sød at ringe eller sms da jeg ikke er her på daglig # TAK # Vi er en godkendt kennel når man reservere en hvalp komme ind i en lukket Facebook Gruppe med film og foto og masser af gode råd. www.designer-hunde.dk

7870 Roslev
24. sep.
 • Amerikansk Cockapoo - 2
 • Amerikansk Cockapoo - 3
 • Amerikansk Cockapoo - 4
 • Amerikansk Cockapoo - 5
Shihpoo hvalpe

Shihpoo hvalpe

13.000 kr.

Shih-poo hvalpe Den 26/8 fødte Kaisa 3 fine hvalpe 1 sort han 1 gylden han og 1 sort tæve de er klar til at flytte hjemme fra i uge 42 den 21/10 TÆVEN og den gylden HAN er AFSAT Mor er shih tzu vejer 6 kg Far er puddel vejer 6,5 kg Begge forældre er sunde og raske og har et utrolig godt og mild sind Denne skønne mix er allergivenlig og fælder ikke De vil inden de rejser være: Id tippet vaccineret 3 x ormebehandlet sundhedsundersøgt Der medfølger hvalpe foder til den første tid, tæppe der dufter af mor og søskende. En bamse pelspleje mm, giver jeg vejledning i Vægt skema Jeg vægter socialisering meget højt, Jeg har tre børn det ofte har venner med hjemme så de kommer til at få en masse forskellige dufte og stimulering, de vil være lyd trænet med forskellige lyde, de vokser op i vores stue og får en masse kærlighed Ønsker i at møde dem eller har spørgsmål , så ring gerne vi bor i Aabybro mit nummer er 28936942 Jeg har en Facebook gruppe som jeg har lagt billeder/videoer ind ligefra Kaisa og han hunden mødte hinanden så i kan følge med lige fra start af Hvalpene koster 13.000 kr Man betaler 2.500 kr i depositum Den dag man henter hvalpen betaler man de sidste 10.500 kr

9440 Aabybro
22. sep.
Mini Puddelblanding

Mini Puddelblanding

9.000 kr.

7 små nuttede hvalpe er den 10 oktober klar til at rejse videre til ny familie. Mor er en gadekryds af ukendt rase fra ungarn og far er en sort mini puddel (se foto) Hvalpene bliver chippen, vaccineret og får sundheds tjek, ormekur samt der medfølger sundhedsbog og en hvalpepakke med lidt mad og godbidder til de første par uger.

6330 Padborg
18. sep.
DKK dværg Puddel

DKK dværg Puddel

18.000 kr.

Dværg puddel i farven fawn med DKK STAMBOG, vaccineret, fået ormekur og chip. Der medfølger sundhedsbog og hvalpepakke med foder, legetøj, tæppe, sele og snor. Paya er født 19 juli og salgsklar. Hun er en glad lille hvalp som sælges som familiehund, ikke til udstilling.

8930 Randers NØ
15. sep.
Pudel - Toy

Pudel - Toy

19.000 kr.

Toy Pudel, han, hvid. Zeus er vokset op i stueopdræt i et kuld på tre hvalpe. Hvalpene er opvokset på landet, er vant til udeliv, familien, dyr, katte og små børn. De bliver dagligt præsenteret for socialisering. Hvalpenes mor er omsorgsfuld og har sammen med mig givet hvalpen en god start på livet. Der skal være tid til hvalpen og dens voksen liv. Zeus er en flot ægte Toy han, med DDK stamtavle. Dyrlæge med chip, ormekure, vaccineret, sundhedsbog.

4050 Skibby
27. aug.
Puddel

Puddel

6.900 kr.

Skønne puddel hvalpe som er født den 5/4 sælges! Kuldet består af 4 hanner pris 7500 Stueopdræt så de er vant til dagligdagens lyde. I pris medfølger: Sundhedsbog Vaccination Chip 3x ormekur Hvalpepakke (tæppe, bamse, foder) Der skal betales et depositum på 3000kr ved reservering og ikke kan refunderes ved fortrydelse, det bliver dog modregnet ved afhentning af hvalp. Man er velkommen efter aftale. Har man reserveret en hvalp må man gerne besøge imellem tiden. Hvalpene vil kunne flytte hjemmefra d 31/5

4220 Korsør
17. jun.
hundehvalpe

hundehvalpe

12.000 kr.

så har vi få ægte puddel hundehvalpeN DER ER 4 HVID OG 2 BRUN

8210 Aarhus V
13. jun.
Hunde hvalp søges

Hunde hvalp søges

Købes

Jeg søger en mellem til lille hund ikke nødvendigvis en racehund det må gerne være en blandings hund men med roligt sind ikke for højt aktivitets niveau eller gø. Jeg håber nogen kan hjælpe ???

8930 Randers NØ
27. jun.
Hund

Hund

6.000 kr.

Solgt

7800 Skive
13. dec. 2022
Toy puddel søges

Toy puddel søges

100 kr.

Min kæreste og jeg søger en toy puddel i lys brun / rød, abrikos, som vi kan kaste vores kærlighed på. Efter mange års ønske, er vi nu økonomisk og tidsmæssigt klar til at få en lille pelsmus med i familien. Har du er kuld på vej? Så må du meget gerne kontakte os her eller på 26111097.

2300 København S
4. dec. 2022
Toy puddel

Toy puddel

8.000 kr.

Rigtig sød tæve hvalp på 6 mdr. søger sit nye blivende hjem. Gerne i hjem med andre hund. Hun er frisk og elsker og blive brugt. Hun er meget lærenem. Lærte og sidde på ingen tid. Er renlig. Men skal ud tit som en hvalp jo skal. Hun kan enes med alle. Hun skal ud til et blivende hjem, og gerne med have. Hun er to farvet. Abrikos med hvid. Vi har moren. Hun er en lille toy puddel.

8752 Østbirk
2. dec. 2022
Toy puddel SØGES

Toy puddel SØGES

100 kr.

TOY PUDDEL SØGES Omsorgsfuldt og ansvarsbevidst par på udkig efter en ny bedsteven efter vi mistede vores hund gennem 15 år. Vi er på udkig efter en puddel tæve (Max 4 kg). Vi har en masse kærlighed og tid at give af og vi har mulighed for at tage vores nye familiemedlem med på job, så hun vil sjældent være alene hjemme. Vi bor tæt på park og vand, så der vil være mulighed for en masse dejligt gåture i vores nabolag. Vi krydser fingre for at det lykkes! Mange kærlige hilsner, Jacob og Simone

1610 København V
30. nov. 2022