Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Pomeranian

19
pomeranian hund

pomeranian hund

3.500 kr.

må desværre sælge min lille hund på grund af sygdom han er 3 år fulgt alt hos dyrlæge sund og rask en glad hund elsker børn i alle aldre og han meget social skriv for mere info .

8620 Kjellerup
14. jul.
Hunde hvalpe

Hunde hvalpe

15.000 kr.

Vi har fået to dejlige kuld hvalpe Begge kuld er rene pomeranian uden tavle Forældrene til begge kuld bor med os og kan ses, info om dem kan ses på de to sidste billeder ?????????????????????? 1. Kuld på 2 hvalpe Født den 18.07-2022 Mor - Vandi Far - Baloo 1 grå/brun tæve 1 orange tæve ?????????????????????? 2. Kuld på 4 hvalpe Født den 27.07-2022 Mor - Lilly Far - Baloo 1 mørkebrun (tæve) 1 mørkebrun med lidt hvid (tæve) 1 lysebrun (tæve) 1 mørkebrun (hanhund) ?????????????????????? Hvalpene bliver chippet, vaccineret, orme behandlet, sundhedstjekket og får en lille hvalpepakke med og sundhedsbog. Prisen er 15.000 kr Ved reservation betales dep på 3000kr som ikke betales tilbage hvis man fortryder Skriv til mig ved interesse 91930848

7760 Hurup Thy
i går
søger pomeranien hvalp/hund

søger pomeranien hvalp/hund

Købes

vi søger en pomeranien 3 mdr-5år, gerne med stambog - kontakt mig gerne på 30116289 med billeder af hunden samt beskrivelser

6900 Skjern
11. jul.
Pomeranian/chihuahua sælges

Pomeranian/chihuahua sælges

9.000 kr.

Jeg sælger søde Simba, da jeg desværre ikke har nok tid til ham grundet mit studie. Simba er jordens sødeste og gladeste hund. Han kan med alle andre hunde og elsker mennesker (især hvis de vil kæle!). Hans far er pomeranian og mor er 75% pomeranian og 25% Chihuahua. Han har selvfølgelig fået alle de vacciner, han skal have + flåtbehandling. Og han er sund og rask. Han er lydhør og generelt en meget dygtig hund. Simba er blevet kemisk kastreret for ca 7 uger siden. Den stopper med at virke om ca. 1/2 år. Kurv, børste, negleklipper og legetøj indgår. Det er vigtigt for mig, at han får et godt nyt hjem, og derfor vil jeg gerne møde dig/jer inden. Lad mig endelig høre fra dig/jer, hvis det har interesse pg tøv ikke med at skrive eller ringe, hvis I har nogle spørgsmål. Bedste hilsner, Liv

1735 København V
søn.
pige og drenge pommeranian m stambog

pige og drenge pommeranian m stambog

15.000 kr.

Hejsa vi er alle chippet og vaccineret nu* Vi har flere kuld hvalpe af forskellige aller kontakt mere info* Der er både piger og drenge* De voksne er testet for patella og godkendt til avl ,har været udstillet og er godkendt til avl* Der er forskellige priser på hvalpene så kontakt ang pris* Der medfølger stambog DDH Købekontrakt start forsikring i Agria Mad pakke start pak ca 3 kilo tæppe + bamse + sele + snor + og meget mere Der ligges en resavationsgebyr på 5000 som ikke betales til bage vis man springer fra. 1 STK party Født 1 April*15000 kr 2 crem/zobel m maske sort og uden maske drenge Født d 21 Maj* 15000 kr 2 Drenge 1 party collour og 1 hvid Født d30 Maj 1 Pige i denne kuld*20,000 kr 3 pige og 1 dreng Født d 15 Juni der er 1 ledig dreng og 2 piger*20,000 kr Sidste billeder er fæderne af højt kvalitet stor pæls* Pris er rettet til RING FOR MERE INFO*

7250 Hejnsvig
i går
Anita330

Sød & Lækker Pomeranian

16.000 kr.

Jeg er den sødeste Ægte Pomeranian hvalp på 8 uger.- Lækker lille bamse dreng i creme hvid farve / vildt meget pels . Jeg søger dejlig familie med masser af kærlighed og et godt hjem for livet.. Efter Smukke pelsrige forældre med lækre typer . Begge forældre er de sødeste, og kærligst familiehunde. Glade kærlige, sociale og sjove.Begge forældre udstillet + godkendt til avl. + Patella test med O/O. ( stemplet ind i stambog ) . Vokset op midt i min familie med børn omkring mig / fyldt med kærlighed fra dag 1. Jeg er incl: Stambog. Købskontrakt. Chip. Vaccine. Sundhedsbog fra Dyrlæge. Hvalpe pk. / Mad - tæppe & lille bamse med duft af mor. Livslang support med hjælp om spørgsmål. Du er velkommen på telefon til mine mennesker. Ønsker ikke sms om hvalpe køb ,men dialog på telefon. & Aftale om besøg. Rejseklar 8 uger gl.d.14 august.2022. Klar til at komme med dig hjem nu.

8920 Randers NV
i dag

Pomchipoo

10.500 kr.

2 tæver . Kom og kik på de lækker små bamser. Ring for mail besvares ikke. Begge forældre haves. Der medfølger kopi af stambøger på far og morfar, mormor. De har nu sundhedstjek og chip. De er rejseklar d-24/6-22. Kik ind på hjemmesiden. Klik på Mille og Molly. Så blev de vac for anden gang.

6933 Kibæk
søn.
Vagner Nielsen

Pomeranian hvalp

9.000 kr.

Black/tan En tæve En han Sundhedsbog medfølger Kan afhentes 22. Sept -8 uger gammel Der skal betales 3000,- i DEP.

5631 Ebberup
i går

Hvalpe

9.500 kr.

4 super dejlige bjørne søger nyt hjem de er alle snart 9 uger gamle og de har været ved dyrelæge hvor de fik så meget ros. Far er pomeranien Mor er pekingeser papilion blanding Alle hvalpe får en hvalpepakke med hjemme fra. Og så bliver der lavet købekontrakt.

9690 Fjerritslev
tor.

Superskøn pomchi-hvalp ved navn Anton

8.000 kr.

En superskøn pomchi hvalp ved navn Anton sælges til kærligt hjem. Han har et yderst kærligt temperament. Meget nysgerrig, dygtig og legesyg. Hvalpene er født og opvokset i dansk stueopdræt, hvor de har været vænnet til at være en del af familien. Mor er chihuahua, og far er pomeranian. Han sælges med sundhedsbog fra dyrlægen uden fejl, chipmærkning, registrering i Dansk Hunderegister. Han er orme- og loppebehandlet. Der medfølger en lille hvalpepakke med foder til den første tid. Ring eller skriv gerne for mere information.

4800 Nykøbing F
ons.

Hundehvalpe sælges

12.000 kr.

4 hvalpe til salg. Hvalpene er 3/4 poomerania og 1/4 papillon. De får den tykke pels som poomerania og de store søde ører som papillionen. Kuldet består af 1 han og 3 hunner. Moren er en rigtig kærlig og god familiehund og som allerede i en alder af 10 uger var kvik og lærte en masse tricks og kan også agility. Sælges til kærlig og blivende hjem, hvor der er tid til den. Hvalpepakke inkl, chip og ormekur medfølger. Pris 12.000 Depositum 3000

6920 Videbæk
6. aug.

Pomeranian

13.000 kr.

6 lækre pomeranian hvalpe, 3 piger og 3 drenge, sælges fra stueopdræt. Der kommer løbende nye billeder ? De vil være chippet, vaccineret og fået ormekur når de flytter hjemmefra. Kommende ejere kan selv komme med til dyrlægen. Moderens er den hvide på billederne og faderen er den brune på sidste billede. Begge ægte pomeranian og 0,0 i patella. Depositum 3000 kr. Skriv eller ring for yderligere info.

6430 Nordborg
6. aug.

Pomeranian

18.000 kr.

Håber på at kan finde et dejlig hjem til min lile Enzo med en mase kærlighed og tryghed. Sundhedsbog medfølger og de er selfølgelig vaccineret samt en ormekur. Han er dejlig legesyg og livlig hvalp For reservation 3000kr Sende mig et mail for interesse så kontaktar jeg jer vis de bliver relevant.

2300 København S
4. aug.

Pomeranian

12.000 kr.

2 skønne tæver søger nye hjem. De er socialiseret og går sammen med deres mor. De er chippet, 1. vaccineret, dyrlæge kontroleret og indmeldt i Dansk Hunderegister. De er nysgerrige og kælne. Billeder kan fremsendes..

5700 Svendborg
i går

Hundehvalp

7.500 kr.

Ægte pudel hundehvalp til salg en tilbage der er billeder af mor og far

8210 Aarhus V
2. aug.

pomeranian strømper og kv. børster

65 kr.

pomeranian børster og strømper 41--43

8310 Tranbjerg J
27. jul.

Pomeranian

20.000 kr.

En MINI Pomeranian dreng klar til ny familie fra d 25 august . Sobel farve . Masser af pels.Fuldvoksen Under 2 kg . * FCI stamtavle * ormekur * chip * rabies vaccine * kombinationsvaccine mod flere vira * snor , seng , hundemad , legetøj :-) Ring venligst ,ingen sms ,tak

7323 Give
24. jul.

Pomeranian

4.999 kr.

Meget glad og positiv Pomerian hvalp som er 5 måneder gammel. Skal det desværre af med Rocky begrund af min lille søster ikke kan overskue den mere Ring for yderligere information :)

4600 Køge
23. jul.

Masser af nyt og mindre nyt værktøj sælg...

20.000 kr.

En masse elværtøj. Noget er der stadig garanti på. Samt en masse håndværktøj. Meget inden for tømmer. Vvs. Blikkenslager osv. Samt en masse tilbehør i form af ledninger. Stikkontakter og ja næsten alt. Alt sælges kun samlet. Pris ide. Minimum 20.000,- men som der står. Ved en hurtig handel så kan vi selvfølgelig snakke om det. Det hele sælges pga. sygdom. Er selv tidligere selvstændig vvs blikkenslager så det er ikke noget skrammel værktøj. Har desværre ikke overskud til at tage billeder. Da tingene står på et lager samt noget hjemme hos mig

5700 Svendborg
16. jul.
Pomeranian VÆREMÅDE Den lille, krævende og uforfærdede pomeranian er en glad og selskabelig hund, som befinder sig godt blandt mennesker. Den er livlig og kontaktsøgende og elsker at være i bevægelse. AKTIVITET OG STIMULERING Det er en hund, der som alle andre sætter pris på at få lov til at bevæge sig frit. Men det er ikke en hund, der generelt fjerner sig ret langt væk fra sin ejer. Der skal ikke meget opdragelse til for at holde jagtinstinktet på et acceptabelt niveau. TEMPERAMENT Racen er meget madglad og behøver flere raske spadsereture dagligt for at holde vægten. Dens største behov er dog selskab, og den vil elske at følge ejeren overalt. HISTORIE Pomeranians opstod i Tyskland i slutningen af 1800-tallet, hvor de blev opdrættet som jagthunde. I dag er de mest populære som familiehunde. HØJDE 18-22 cm for begge køn. VÆGT 2-3 kg. FARVER Sort, brun, hvid, orange, ulvegrå, creme, creme-zobel, orange-zobel, black and tan eller broget.