Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Pomeranian

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Små Malteser hvalpe sælges
  Små Malteser hvalpe sælges

  10 billeder

  d. 20.10 6.000,-
  Pomeranian hvalpe
  Pomeranian hvalpe

  6 billeder

  d. 20.10 Sælges
  Pomeranian-blandings hvalpe sælges
  Pomeranian-blandings hvalpe sælges

  8 billeder

  d. 20.10 5.000,-
  Sød dreng Snapy
  Sød dreng Snapy

  7 billeder

  image_search_result
  Sød dreng Snapy, Født den 30.04.18 Sød dreng er salgsklar den 28.10 og vil næsten være 6 mdr gammel. Han kommer med alle vaccinationer, sundhedsbog, chip, stambog med 4 generationer tilbage.Han er vokset siden de billeder er taget og er ved at sifte baby hårene ud, så han er blevet lidt tyndhåret :) De er født og opvokset under gode forholde hos en kennel i Polen. Der er en masse krav og regler der skal overholdes. OG alle lov og regler bliver fuldt her. Jeg er registeret hos fødevarestyrelsen som importør og alle dokumenter haves og kan fremvises, i fysisk form. Hvalpene kører med mig hele turen under trykke og gode forholde, i en stor kravlegård og en masse pauser. Mor og Far samt, film osv kan vises af hvor de har boet under gode forhold. Når de ankommer til Denmark er de vaccineret +rabies vaccine ( værdi af 600kr), fået ormekur, sundhedstjekket. De er udstyret med pas (værdi af 600kr og holder resten af livet), sundhedsbog, en alm stambog. De har inden afrejse været i karantæne i 21 dage efter rabies vaccine og i kontakt med dyrlægen 48 timer inden afrejse. Når man køber hvalpen, bliver der underskrevet en Køb/salgs kontrakt, vil man ikke godkende den bliver hvalpen hos mig. Jeg forbeholder mig retten til IKKE at sælge hvalpen, hvis jeg mener at den ikke vil komme til et godt hjem. Være sød at læse om racen og tænk jer godt om ind køb af hund og hvad ansvar der følger med Prisen er fast og forhandles ikke længere ned. Depositum ved reservation er 2500 dep bortfalder hvis hvalpen ikke bliver afhentet. Der er ikke mulighed for afbetaling.
  d. 18.10 10.000,-
  NYE BILLEDER - 5 helt unikke hvalpe
  NYE BILLEDER - 5 helt unikke hvalpe

  19 billeder

  image_search_result
  NYE BILLEDER - 5 helt unikke hvalpe, 5 stks lækre desginer hvalpe som er blandet til det formål at du/I vil få en utrolig nem, intelligent og smuk hund. Dette er en stor hund i en lille størrelse, så at man både kan cykle, løbe og gå kilometer lange ture, men os nemt at have den med i en taske, rundt på farten samt får de stillet deres behov med blot 3 små ture dagligt. Begge forældre er gode á sind og høj intelligens. Voksen vægt mellem 4-6kg. Hvalpene er i kontakt med mennesker konstant 24/7, så de er fyldt med en masse gåpåmod og mere end bare klar til Livet og deres nye familier. De er salgklar fra d. 8/11, eller efter ønske. Hvalpene vil inden de flytter ud til nye familier havde fået følgende: - Ormekur flere gange. - Vaccineret. - Chippet. - Sundhedstjek + Sundhedsbog. - DKK købsaftale. - Begyndende renlighedtræning. - Socialiseringer af flere forskellige ting, lyde, biler og mennesker. Du/I vil således os få et ark med hjem til forsættelsen af dette for jeres og hvalpens fremtid skyld. Udover jeres nye bedste ven for livet, vil Du/I os få følgende: - Halsbånd. - Mad til den første tid. - Bamse/legetøj m. duft. - Sutteklud m. duft. - En bog på 29 sider med oplysninger om den første tid med hvalpen m.m. - En Facebook Gruppe med alle fra tidligere kuld, hvor vi deler tanker, nyttige viden, billeder m.m. til glæde for alle og som en evig støtte. Moren er følgende: 50% Amerikansk eskimo hund 25% Japansk spids 25% Foxterrier Faderen er følgende: 75% Pomeranian 25% Chihuahua Begge forældre er gennemtjekket og aldrig haft nogle sygdomme eller ligende og er testet fri for Patella luxation. Nye Billeder kan fås dagligt hvis ønskes. Depositum: 1900,- 1+2+3 Dreng gylden m. Hvide aftegninger 4+5 Dreng hvid zobel 6+7 Pige gylden m. hvide aftegninger 8+9+10 Dreng hvid m. Gyldne aftegninger 11+12+13 Dreng zobel farve 14Moderen 15Mor + far 16Faderen 17+18+19Tidligere kuld hvalpe efter 2 år (samme blandings fader, dog andre farver.)
  d. 18.10 6.900,-
  Pomeranian/Schipperke blanding
  Pomeranian/Schipperke blanding

  3 billeder

  image_search_result
  Pomeranian/Schipperke blanding, Danmarks dejligeste hvalpe er klar til at flytte hjemmefra den 15/11-18...1 pige og 2 drenge. Blandingen er planlagt, vi har lavet flere kuld af den blanding og de er super populære (vi har haft flere tæver). Hvalpene er super intelligente og lærer hurtigt. Schipperke er en vældig god agility hund.( læs om Racerne på Google) Begge racer er små og livlige, og de får en semilang pels så der vil ikke være pelspleje udover i de to naturlige fældningsperioder. De er små robuste hvalpe som snildt ville kunne klare en småbørnsfamilie med gang i, hvis børnene har en fornuftig tilgang til hvalpen. De indretter sig efter deres mennesker og vil egne sig lige så godt i en lejlighed som i et hus. Det er en god begynderhund, når kommende familie har sat sig godt ind i hvad det betyder at have en hvalp. De er født inde og de er allerede vant til en masse kysser:-)??De vil være sundhedstjekket, chippet, vaccineret og have fået 3 gange ormekur. Og socialiseret med andre hunde og katte, og vant til hjemmets lyde inden afrejsen. ?Der vil følge en hvalpepakke med bla 3 kgs foder til at starte med, da den foder er hvad de er vokset op med. Desuden hvilken hundeforsikring der passer bedst til den blanding og livslang hotline til spørgsmål og gode råd. ??Moren er sort schipperke og vejer 5 kg og 30 cm høj?Far er rød pomeranian vejer 3,5 kg og 25 cm høj. ??Begge forældre haves ?Pris 6000kr ?Ved reservation betales et reservationsgebyr på 2000 kr og der gives en kvittering og bliver ikke betalt tilbage ved fortrydelse. Alle hvalpe sælges med købskontrakt. ?Send gerne SMS( 28976975)blot husk dit navn så vi ved hvem vi skriver med.
  d. 17.10 6.000,-
  Pomeranian hvalpe sælges
  Pomeranian hvalpe sælges

  15 billeder

  d. 15.10 8.500,-
  Pomeranian tæve
  Pomeranian tæve

  5 billeder

  d. 08.10 7.000,-
  Poms / bl d. 05.10 5.000,-
  Købes
  Søger pomeranian tæve d. 30.09 7.000,-
  Købes
  pomeranian 1 piger stambog
  pomeranian 1 piger stambog

  6 billeder

  d. 27.09 9.500,-
  Søger pommeraner hvalp d. 25.09 1,-
  Købes
  pomeranian d. 22.09 Sælges
  Mini Pomeranian han
  Mini Pomeranian han

  1 billede

  d. 18.09 2.500,-