Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Lhasa apso hvalpe reseveret

Kr. 8.000,-

Sælgers annoncer Annoncer fra ventopigen (3)


Lhasa Apso

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Hunde / Lhasa Apso"

Opret favoritsøgning

En lille hund med en stor personlighed: Find den søde Lhasa Apso til salg på GulogGratis.dk


Er du på udkig efter en lille familiehund?

På GulogGratis.dk købes og sælges den søde lille Lhasa Apso, som er en loyal og trofast lille hund. Den er meget munter og selvbevidst, og den ved, hvad den selv vil. Derfor kræver den en konsekvent opdragelse. Den lille selvstændige hund knytter sig tæt til sin familie, men den kan godt være lidt reserveret overfor fremmede. Den lille hund stammer fra højsletterne i Tibet, hvor der er et hårdt klima med kolde vintre. Derfor har den udviklet den unikke tykke lange pels, som giver den lille hund et helt unikt udseende. På GulogGratis.dk kan du også købe andre små hunde som eksempelvis en Cocker Spaniel, en Malteser eller en Pekingeser. Køb eller adopter en sød lille Lhasa Apso hvalp på GulogGratis.dk.

Læs mere
Vil du gerne have en lille hunderace?

Hvis du er på udkig efter en hundehvalp, og ønsker en lille hunderace, så kan du finde mange forskellige på GulogGratis.dk. En lille hund har sine fordele, fordi den er let at have med sig rundt i hverdagen. De små hunde har ofte et stort aktivitetsniveau, og det siges, at de ofte er meget selvstændige. Men de små hunderacer er stadig gode familiehunde, og mange af dem er trofaste og kærlige overfor sine familiemedlemmer. Salg af forskellige små hunderacer på GulogGratis.dk, men du finder også masser af andre varer som sælges, købes eller gives bort.

Din første hund: Vælg den rigtige hunderace, som passer til dig

Når du skal have hund, er der mange ting, der skal overvejes. Det er især vigtigt, at du vælger den hunderace, som du mener, vil passe bedst til dig og din familie. Derudover er der en masse omkostninger forbundet med at få en hund. Derfor kan det altid betale sig at klikke forbi GulogGratis.dk, hvor du kan finde hundetilbehør på tilbud til en billig pris, så du kan komme økonomisk godt fra start. Du kan eksempelvis finde billige hundehalsbånd eller et billigt transportbur til din hund. Hvis du selv har en vare, som skal sælges eller gives væk gratis, kan du oprette din annonce her på hjemmesiden. Brugte varer sælges, købes og bortgives på GulogGratis.dk.
Læs mindre