Labrador

25
Labradorhvalpe 7 uger

Labradorhvalpe 7 uger

12.500 kr.

Labradorhvalpe 7 uger, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Næsten klar....8 uger på torsdag 26.05.22. Gul, sort, foxred. Enkelte tilbage. Også en foxred han. Mor er Matsim Gundogs Abby. Far er kennel Beechbrook GìBFTCh Drakeshead Calico. Begge forældre HDA AD0 samt øjenlyst. DKK stambog, chipmærket, dansk hunderegister, dyrlægekontrolleret med sundhedsbog, vaccineret, ormekur samt 1 sæk hvalpefoder. Der er tale om stueopdræt og opdræt på landet. Hvalpe kan løbe ud dagligt og ellers inde hvor vi er og "Far" hjemme 24/7. Depositum 2500 kr DKK købekontrakt. Ring og få en uforpligtende hundesnak... Eller skriv og kom på lukket fb gruppe med daglige video. Tlf 21460875..

5953 Tranekær
i dag
Labrador hvalpe

Labrador hvalpe

6.500 kr.

Labrador hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, De sødeste hvalpe til salg? Faren er en brun labrador og moren er en sort F1. Forældrene har rolige sind, og er begge gode familiehunde. Faren bliver også brugt til jagt. De bliver stueopdrættet og bliver godt socialiseret. De er salgsklare d. 24/6-2022. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe/SMS.

6300 Gråsten
i går
Labradoodle

Labradoodle

10.000 kr.

Labradoodle, Vaccineret, Chippet, Labradoodle, hvalpe, salgklar 6/6 2022 Vores dejlige labrador tæve Tilde har fået de skønneste hvalpe d. 11/4. Der er 1 sort han tilbage. Tilde er den mest fantastiske familie hund, med et super temperament og et fantastisk sind. Hvalpene far er en brun kongepuddel og den dejligste hanhund. Han har ligeledes det mest fantastiske sind og temperament og har Hvalpene er født og opvokser inde i vores hjem, hvor de er vant til kat, støvsunger m.m. Når de bliver lidt større, kommer de ud i vores have, hvor de kan lege og boltre sig. Ved afrejse er de vaccineret, chippet, har sundheds bog, og registreret i Dansk hunde register. Ved reservation betales depositum på 3000kr som ikke tilbagebetales ved fortrydelse. Resten ved afhentning. Er der ønske om overtagelse af en hvalp til sommerferien, så beholder vi den gerne dertil.

9500 Hobro
i går
Labrador

Labrador

5.000 kr.

Labrador, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Labrador retriver 5 drenge er tilbage født 24.04 2 tæve og 6 drenge. Faren er en sort labrador Hvalpene vil vokse inde De vil være vant til alle lyde i køkkenet, stuen osv. fra dagligdagen Sundhedstjek hos dyrlægen med ormekur vaccination chip og sundhedskort. medfølger en pakke til hvalpen,seng, foder, snor, Skål til vand og mad, tappe hvis bor du længere væk, taler vi gerne på Messenger eller WhatsApp.

6261 Bredebro
i går
Labaddorblanding

Labaddorblanding

8.000 kr.

Labaddorblanding, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Labrador Golden retiver blanding , hvalpe, salgklar 9-7-22 Tilbage; Han : 1 Tæve/pige : 3 Vores hund har fået hvalpe 14-5-2022 ialt 8 der er 2 hanner og 6 tæver, alle sorte, men få hvide aftegn, de er afkom af to dejlige rolige forældre, tæven (mor ) er ren gammeldags labrador brun, hannen (far) er blanding formel 1 labrador og Golden retiver, begge forældre er udmærket jagt hunde, og indgår i vores almenlig dagligdag, som består af almenlig rengøring katte børn osv Ønsker du at reserver en af deres hvalpe, er du velkommen dog er vi lidt trælse og be om et depition, som vil indgå i betaling, dog hvis der sker noget med hvalpen under vores varetægt vil pengen blive betalt tilbage, Krav du/i ved hvad i går ind til osv, Depitum 3000kr Ved afhentning 5000kr Ialt 8000kr Hvalpene vil ved afhentning have gennemgået dyrlæge ormekur, div vacianioner chippet og hvad loven nu kræver Billeder vil blive lagt op løbene, Den gule er faderen Begge forældre haves Svare kun på telefoniske henvendelser Reservet: Handhund (Bamse) Tæve/pige (Salli) Tæve/pige (Nuller) Tæve/pige (Gånsager)

6520 Toftlund
søn.

Labradorhvalpe

9.500 kr.

Labradorhvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Aica har fået 11 skønne labradorhvalpe, født 25. april 2022. De vokser op i vores hus og have, og bliver dagligt vejet og nusset af både børn og voksne. Alle trives og udvikler sig flot. Aica er en fantastisk blid, lærenem og social hund, som vi kan have med os alle vegne. Hun er sort, halv Formel 1 og ren labrador. Faren til hvalpene er Cato, som er en 11-årig brun labrador. Cato er den dejligste familiehund og er en formidabel jagthund, der stadig er i fuld vigør. Han er far til adskillige kuld hvalpe, som altid har været sunde og harmoniske. Hvalpene er 8 uger og klar til at flytte hjemme fra den 20. juni, og kan hentes en af dagene i uge 25 (samme uge som skolebørnene får sommerferie). Hvalpene bliver passet med sundhedstjek, vaccination, ormekur og bliver chippet inden afhentning. Derudover følger der en hvalpepakke med, hvor der bl.a. er foder til den første tid. De sidste to billeder er af helsøster Berta på knap 1,5 år.

7830 Vinderup
søn.

Brune+sorte labrador hvalpe

7.000 kr.

Brune+sorte labrador hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Små lækre bamser søger nyt hjem fra uge 26. Der er 7 drenge og 1 enkelt pige. Der er 2 sorte drenge, 1 sort pige og 5 brune drenge. De er opdrættet i stuen med voksne og børn men med ro omkring dem, de vil være trænet i ? toilet ? besøg, der er næsten altid en hjemme, så de ikke får lov til at bide i ting og tisse overalt. Mor er brun med gode jagtgener, utrolig kærlig og blid. Far er sort med et utrolig roligt sind også meget kælen. Hvalpene vil få bamse, foder, snacks, ormekur til første gang ved ny ejer med herfra. De vil selvfølgelig også have fuld sundhedsbog. Der vil være et depositum på 2.500 kr som ikke vil blive betalt tilbage ved frasigelse. Vi vil gerne have et besøg af evt købere mindst 1 gang. Vi bor i Nordjylland under 9300 Sæby. Ring eller sms på 27891455

9300 Sæby
søn.

Labrador hvalpe

8.000 kr.

Labrador hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Labrador hvalpe sælges. Vores dejlige tævehund Tilde har fået 8 fantastiske hvalpe d. 11. April, som er klar til nyt hjem 2. Pinsedag d. 6. Juni. Der er kommet 4 tæver og 4 hanhunde. Der er 2 sorte hanhunde til salg. Hvalpene vil blive tilvænnet høje lyde, så som fyrværkeri, tordenvej og skud. De vil også være tilvænnet børn. Lidt om moderen. Tilde er en super flot field trail labradore der bruges til jagt som appotør og drivende hund. Hun er ekstrem rolig af sind og en fantastisk familie hund. Hun er yderst vandglad, så appoteringere i vand er ingen problem. Tilde er ikke stambogsført, men jeg har valgt at lave hvalpe på hende, da hun har alle de kvaliteter som jeg har søgt gennem tiden. Jeg skal selv bruge en af hvalpene til jagt. Tilde er blevet røngten fotograferet og har A-hofter og o-albue. Hanhunden Pluto er også en field trail lab og bruges ligeledes på jagt. Pluto er super flot af statur og er en super lydig og rolig hund. Han er stambogsført med præmieret foældre inde for jagt. Pluto er ligeledes røngten fotograferet med A-hofter og 0-albuer. De sidste 2 billeder er af Tilde og Pluto. Hvis du er interreseret i hvalpene, kan man blive en del af vores facebook gruppe (Tilde og Pluto's hvalpe), hvor der er masser af billeder og film af hvalpene fra de bliver født og til nu.

2610 Rødovre
søn.

Labradorhvalpe, sorte

5.500 kr.

Labradorhvalpe, sorte, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Trunte fik 8 dejlige hvalpe den 4-3 og de er klar til nye hjem 8 -5 .Der er 1tæve tilbage Moren er halv formel 1 og er en dejlig rolig hund som også er en god jagthund ring til Jens Eigil på 61741688

9330 Dronninglund
lør.

FT Labrador hvalpe

10.000 kr.

FT Labrador hvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Vores skønne hund Barkholt Dronning Dagmar (DK FTCH Lochiness Scraggy Bay) er parret med Moonziemill Delta (Mason) fra Kennel Rosefield ved Michael Rosenlund og Er scannet drægtig. Og vi begynder derfor reservation af Hvalpene nu. Vi forventer hvalpe CA. Uge 25?? I hvalpenes stamtavler er bla. Mest vindende markprøvehund og et utal af DK FTCH titler. Så der forventes prima jagthunde. Derudover besidder både han og tæve et fantastisk temperament og er rolige og venlige familiehunde. Der vil komme hvalpe I både gule og sorte?? De vil være klar til at flytte hjemmefra medio August.

9881 Bindslev
lør.

Labrador hvalpe

10.000 kr.

Labrador hvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Disse dejlige hvalpe er efter Sundhøjs Olivia og Melody Mood of Midtkjær. Der er 2 sorte tæver, 1 sort han, 2 gule hunner og 3 gule hanner. Hvalpene vokser op inde i huset med familien. De har store arealer at boltre sig på og de er meget kærlige og nysgerrige og er ved at opdage det vilde liv i haven. Vi har 4 generationer her i huset, så I kan møde både oldemor, mormor, mor og en helsøster. Første billede er søster og mor. Hvalpene sælges med stambog i DJR, 1xvaccination, 2xormekur, sundhedsbog, chipmærkning og en startpakke. Salgsklar den 16/6.2022

8963 Auning
fre.

Formel 1 hvalpe, 1 sort og 1 brun han

8.000 kr.

Formel 1 hvalpe, 1 sort og 1 brun han, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Den mest kærlige og fantastiske Formel 1 labrador har fået 8 hvalpe. Der er to hanner tilbage. Den ene er sort og den anden har en lidt brun farve. Hvalpene er snart 6 uger, og de er alle godt i gang med renlighedstræningen, og de gør det alle virkelig godt. Hvalpene vokser op blandt os, og dermed bliver de socialiseret dagligt blandt både børn og voksne. De er også i gang med socialisering blandt andre hunde, da de dagligt har leg med både mor, mormor og deres moster. Begge forældre er meget rolige og utrolig kærlige familie hunde, og de er meget lærenemme. De er begge utroligt gode sammen med både børn og voksne. Faren er en meget dygtig jagthund, med fine papirer. Hvalpene har fået to gange ormekur, og de får den sidste når de bliver 7 uger. De bliver naturligvis pgså chippet, vaccineret og får sundhedsbog. Der betales 3.500,- kr. i depositum ved reservation af en hvalp

6710 Esbjerg V
tor.

Labrador dilute hvalpe

13.000 kr.

Labrador dilute hvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Smukke dilute labradors retrivers i farverne champagne, gul og sort. Mor Blue Ziah Of Royal Silverdreams charcoel. HD fri, ad fri. Øjenlyst fri. Laboklin fri for alt. Far er Victor Of SDK brun sf. HD fri, AD fri, øjenlyst fri, Laboklin fri for alt. Vi forventer sunde, mentalt stærke hvalpe, som kan trænes til både service, jagt, agility osv. alle gode familiehunde. Hvalpene er født i stuen og vil være i stuen hele tiden de første 4 uger. De sælges med DDH stambog, vaccine, chip og ormekur samt en hvalpepakke. De kan besøges flere gange. De er salgsklare lige midt i sommerferien. Dep er på 3000kr OBS jeg arbejder skiftene nat og dag, så vær sød at sende en sms.

4653 Karise
18. maj.

Labrador Hvalpe

6.000 kr.

Labrador Hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Hej vi har 1 dejlig sort labrador dreng tilbage, de er klar til at flytte hjemme fra 25-5

9690 Fjerritslev
17. maj.

Labrador hvalpe

7.500 kr.

Labrador hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Sorte labbe hvalpe er klar til at flytte hjemmefra den 17. juni. Hvalpene er født i vores stue og vokser op i vores køkken/alrum. De er stimuleret fra fødslen og vokser op i dagligdagslyde og oplevelser. Begge forældre haves. Mor, Laika er gul, vejer 29 kg. er avlet af jagtforældre og går selv på jagt. far Dino er sort, vejer 33 kg. er ligeledes avlet af jagtforældre, men Dino selv går mest på jagt efter den bedste plads i sofaen. Hvalpene vil kunne besøges fra de er 4 uger den 18. maj Ved reservation betales et depositum på kr. 2500,-

5610 Assens
16. maj.

Labrador hvalpe

Sælges

Labrador hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Molly har den 17/4-22 fået 10 dejlige hvalpe. Der er 7 hanner (1 brun) og 3 tæver (1 brun) 1 sort er solgt. Molly en dejlig familie hund, er rolig og elsker at lege. Acceptere andre hunde og katte. Er lærenem. Mollys far en brun labrador og mor sort labrador. Hvalpenes far sort labrador, lever i en børnefamilie og er med på jagt. Vi bor på en gård, så hvalpene oplever mange lyde, katte og folk som kommer eller arbejder på gården. Jeg ser det som min fineste opgave, at give hvalpene den bedste start på livet. Jeg sørger for, at hvalpene hver dag bliver leget med, at der kommer børn, tager dem med på køretur i bil og ikke mindst masser af omsorg. De er klar til at komme hjem til dig den 12/6. Pris: 8000 kr. I depositum 2000 kr. hvalpene er vaccine, chippet, fået ormekur, samt dyrlæge tjek. Jeg giver en sæk (12 kg) Oliver hvalpefoder med.

9670 Løgstør
15. maj.

Endelig fik hun hvalpe.

7.000 kr.

Endelig fik hun hvalpe., Vores gode og rare Nikki fik d. 9/5/22 et kuld hvalpe 7 dejlige små sorte klumper3 tæver og 4 hanner. Både mor og far er gode jagthunde med et et godt sind Far er en ren brun labrador og mor er en formel et med lidt flat coated i Salgsklare den 3/7/22 Pris 7000.kr depositum 1000kr ved valg af hvalp.

5762 Vester Skerninge
9. maj.

Labrador han af gammel race

6.000 kr.

Labrador han af gammel race, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vores dejlige Snowy har fået den sødeste hvalp, en stor sort han. Hun har det bedste sind, og er en fortrinlig familie og jagthund. Snowy er fri for de arvelige sygdomme og er blevet fotograferet inden første kuld. Faren er en brun labrador med gode papirer, og det er anden gang han er faren. Så der er gjort alt for at det bliver en super sund og stærk hund. Der er en hel sæk hvalpe foder med og et stykke af hans tæppe. Han er klar til nye oplevelser den 4. juni. Er der spørgsmål så ring endelig, er altid frisk på en snak.

6855 Outrup
6. maj.

Vi venter Labradorhvalpe

12.000 kr.

Vi venter Labradorhvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Labradorhvalpe med stamtavle. Dette skønne par venter hvalpe, og vi forventer at der både kommer brune og sorte hvalpe. Forventet fødsel ca 28.05.22 og vil derfor ca være salgsklare fra den 23.07.22 (uge 30) Hvalpene bliver stambogsført i DJR, får 1. Vac, chip og 3xormekur. Vi har selv begge forældre som bruges flittigt på jagt, men som også er dejlige familiehunde, som elsker en tur til skov og strand . På billederne ses mor/sort, far/brun og hvalpe fra et tidligere kuld. Er du/I interesseret i reservation ring for nærmere aftale tlf. 40597336

5400 Bogense
6. maj.

Labrador retriever F1

10.000 kr.

Labrador retriever F1, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Labrador hvalpe søger nyt hjem. Det er stueopdræt. Begge forældre er aktive jagthunde og er stambogsført hos www.djr.dk ,hvor hvalpene også står på hvalpeliste. Der er 1 lys han, 5 sorte hanner. Salgsklar 1/5.

3330 Gørløse
5. maj.

labrador

1.234 kr.

labrador, købes labradon / golden retriever eller en bladning , meget gerne voksen hund eller stor hvalp om den er sort eller gul brun eller han eller tæve spiller ikke nogle rolle bare den er en sød hund jeg bor v/ præstø med hus og indhejnet have ,har haft lab i ca 40 år. må ikke koste en formue

4750 Lundby
5. maj.

Labrador hvalpe

7.500 kr.

Labrador hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Glad lille labrador Retriever Formel 1 geboren 24.01.2022 gewicht ca. 10 kg shipping,spride,cerge,die er sort. Jeg Will de hunde an gode mesker verkøbe en lille hund 7500 dkk. Far og mor er 3 år gamle

6280 Højer
2. maj.

Sort labradorhan på 19 mdr

5.000 kr.

Sort labradorhan på 19 mdr, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Vi ønsker at finde et godt hjem til vores skønne labrador han Balou, da vi er overbebyrdet med arbejde, og derfor føler vi har for lidt tid til ham. Han er klog, aktiv, og har en fin snude. Oplagt til jagttræning, eller blot som en skøn familiehund. Elsker vand, og svømmer fint.. sælges kun til en ansvarlig person, der skriftelig vil tillade vi besøger ham de næste 6 mdr, for at tilsikre at han trives i den nye familie.

9280 Storvorde
22. apr.

F1 Labrador

10.000 kr.

F1 Labrador, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Chippet, Flot Labrador sort langbenet F1 hund. Han er opdrættet som jagthund, men ikke trænet til dette. Han er en perfekt meget meget lærenem hund, som kan alle de basale ting som at gå plads, sætte og ligge, også via håndtegn. Han er ikke skudræd Han er verdens bedste familie hund, og er vant til 3 børn i alderen 9 til 15 år og er den mest kærlige hund man kan forstille sig. Han har stamtavle og er registreret i Dansk Kennel klub, så kan bruges til avl. vi er desværre kommet i den situation at vi har fået en dreng der er blevet svær allergiker, så det er med STOR sorg vi er nød til at sælge ham. vi prioritere folk der ønsker ham et godt trygt hjem, og vi sælger ham selvfølgelig ikke for et skambud, da han har meget gode gener/jagt gener og er en fantastisk familie hund.

7080 Børkop
16. apr.

Labradorhvalpe

10.000 kr.

Labradorhvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Hvalpene er stueopdrættet og er vant til flere børn fra 4 til 17 år. Alle hvalpe bliver vaccineret, får ormekur, bliver chippet og registeret i Dansk Hunderegister inden de flytter i deres nye hjem. De vokser op i rolige og hengivne omgivelser med dagligdagens lyde. Har adgang til have. Moren My på snart 3 år fik 7 hvalpe d. 11-12 marts. Der er 6 tæver og 1 han. Faren Canto (4 år) er en sort labrador med brun skær i sollyset. Begge rene labradorer uden stamtavle. Depositum: 2500 kr. ved reservation. Beløbet fratrækkes på købstidspunktet. Ved fortrydelse udbetales depositum ikke. Der er reserveret 2 tæver. Skriv eller ring til Simon 20859613

9220 Aalborg Øst
7. apr.
Labrador VÆREMÅDE Labradorer er rolige og familieorienterede hunde, der er gode til at lære. De er altid glade for at være i selskab med mennesker og kan nemt lære nye tricks. De er meget pelsplejende hunde, der skal børstes dagligt, og de elsker at gå tur. AKTIVITET OG STIMULERING Labradorer er aktive hunde, som har brug for at blive stimuleret mentally og fysisk. De elsker at gå tur og at lege. TEMPERAMENT Labradorer er meget venlige og tillidsfulde hunde, der ikke er bange for noget. De er nemme at opdrage og er gode til at lære nye tricks. BEHANDLING Labradorer har en tæt pels, som kræver en daglig børstning. HISTORIE Labradorer er oprindeligt opdrættet som fiskerhunde og bruges i dag primært som familiehunde. HØJDE Hanner 56-57 cm. Tæver 54-56 cm. VÆGT 25-34 kg. FARVER Ensfarvet sort, gul eller brun.