Labrador

3
Labrador hvalpe
 • Labrador hvalpe - 2
 • Labrador hvalpe - 3

Labrador hvalpe

8.000 kr.

7 Labradorhvalpe, uden stamtavle søger nyt hjem Moren er en sort formel 1 Labrador på 6 år. Faren er en brun Labrador (gammel model) på 3 år. Der er 1 han tilbage. Det er ham med det blå halsbånd. Når han sælges, vil han være chippet, vaccineret, ormekur. Hvalpen er vant til børn, kat og familiens nr 2 hund. De kan reserveret med et depositum på 2000kr.

4200 Slagelse
13. jun.
 • Labrador hvalpe - 2
 • Labrador hvalpe - 3
 • Labrador hvalpe - 4
 • Labrador hvalpe - 5
Labradorhvalpe med stamtavle
 • Labradorhvalpe med stamtavle - 2
 • Labradorhvalpe med stamtavle - 3

Labradorhvalpe med stamtavle

12.000 kr.

Vores elskede Zenta har fået 9 dejlige hvalpe. Mor er dygtig til at apportere både i mark og vand. Hun er også glad for løbe- og cykelture. Hun er en sød og kærlig familiehund, og hun er dygtig til at gå løs her på landet, hvor vi bor med vores fire børn. Far er både jagthund og familiehund. Mor er gul og far er rød. Begge forældre er røntgenfotograferet med status A/B i hofter og 0 i albuer. Hvalpene sælges med DKK stamtavle, chipmærkning, vaccineret og ormekur. Hvalpene er klar til nyt hjem den 1/8-22. 5 tæver og 4 hanner. Pris: 12.000 kr. Depositum: 3000 kr. Ring til Nina på telefon 21668114.

8500 Grenaa
i dag
 • Labradorhvalpe med stamtavle - 2
 • Labradorhvalpe med stamtavle - 3
 • Labradorhvalpe med stamtavle - 4
 • Labradorhvalpe med stamtavle - 5
Gammeldags brun labrador

Gammeldags brun labrador

5.000 kr.

Dejlig hvalp sælges. Bjørn, som vi kalder ham, er den sidste tilbage i et kuld på 6 hvalpe. Mor er ægte brun gammeldags labrador og far er det samme, og med stamtavle. https://1drv.ms/f/s!Am4CDwbz-dfckv9ayzSbHgRlNEZS1A Bjørn blev faktisk afsat for mange uger siden, men fik ved dyrlægebesøg dagen inden afhentning, en anmærkning på tænderne (overbid) hvilket betød, at han skulle have trukket hjørne-mælketænderne i undermunden ud. Han kunne derfor ikke komme afsted som planlagt dagen efter. Det endte med vi valgte at få operationen ført ud i livet og han er nu ifølge dyrlægen klar til at finde sin nye familie. Overbiddet bør rette sig ud som Bjørn vokser, og skulle der stadig være et overbid når han når 0.5 års alderen, kan det være nødvendigt med et en-gangs-indgreb som vi har taget højde for i prisen. Bjørn er fra stueopdræt og har været i hænder fra dag 1. Han er utrolig velpræget og er en virkelig fantastisk hvalp med det dejligste og rolige sind. Han er glad, nysgerrig, kælen og godmodig. Han bliver virkelig en helt fantastisk god familiehund. Vi ønsker en god familie til ham og et godt hjem. For interesse kan henvendelse ske på tlf 31210418 eller 28708977 efter kl. 17.00.

5540 Ullerslev
i går
Labrador VÆREMÅDE Labradorer er rolige og familieorienterede hunde, der er gode til at lære. De er altid glade for at være i selskab med mennesker og kan nemt lære nye tricks. De er meget pelsplejende hunde, der skal børstes dagligt, og de elsker at gå tur. AKTIVITET OG STIMULERING Labradorer er aktive hunde, som har brug for at blive stimuleret mentally og fysisk. De elsker at gå tur og at lege. TEMPERAMENT Labradorer er meget venlige og tillidsfulde hunde, der ikke er bange for noget. De er nemme at opdrage og er gode til at lære nye tricks. BEHANDLING Labradorer har en tæt pels, som kræver en daglig børstning. HISTORIE Labradorer er oprindeligt opdrættet som fiskerhunde og bruges i dag primært som familiehunde. HØJDE Hanner 56-57 cm. Tæver 54-56 cm. VÆGT 25-34 kg. FARVER Ensfarvet sort, gul eller brun.