Labrador

3
Goldendoodle Lab Mix, doodle, labradoodle hvalpe

Goldendoodle Lab Mix, doodle, labradoodl...

13.000 kr.

Goldendoodle Lab mix hvalpe født 2/9 2023 er salgsklar ca. 28/10. Der er 5 hvalpe. 3 tæver og 2 hanner. Den ene tæve er afsat. Begge forældre er sunde og raske. Mor (Nala) er en brun labrador (F1). Vejer ca. 25 kg. Nala er opvokset på vores gård, og render rundt som hun lyster både inde og ude. Dejlig hund som er meget lydig og har et meget roligt temperament. Trives godt i familie med børn og elsker at lege med andre hunde. Far er en sort/brun goldendoodle. Blanding mellem en golden retriver og en mellempuddel. Fælder ikke, men kræver pelspleje. Vejer ca. 12 kg. Far har et roligt temperament og elsker at bruge tid i hundeskoven med andre hunde. Han er en dejlig familiehund som elsker mennesker og trives godt med børn. Meget intelligent og elsker at bruge hoved og snude. Hvalpenes pels, endeligt udseende og temperament kendes ikke på nuværende tidspunkt, men der kan læses om mixet af racerne i dette skriv: https://www.sandiego-goldendoodle.com/goldendoodle-mixed-with-labrador/ Annoncen opdateres løbende med billeder. Nyeste billeder er fra 1/10 hvor hvalpene er 4 uger gamle. De fleste har mørkebrunt skær, og nogle lidt krøllet pels. Ved afrejse er hvalpene - chippet, - registret i dansk hunderegister, - vaccineret, - fået sundshedstjek ved dyrlæge inkl. sundhedsbog, - fået ormekur - Der medfølger hvalpefoder til et par dage og en lille klud med duft af mor. Hvalpene vokser op i vores hjem med små børn (3 og 1 år) og er dagligt i hænder på både børn og voksne. De vil blive socialiseret samt opleve og indgå i dagligdagen på landet, hvor vi også har får. Sælges til blivende hjem, og vi forholder os rettet til at takke nej, hvis vi ikke synes det er den rigtige familie. Pris 13.000 kr. Ved forhåndsreservation betales et depositum på 3.000 kr. som fratrækkes købsprisen. Depositummet refunderes ikke ved fortrydelse. Du / I er velkomne til at kontakte mig på 40767296, for mere information, og for aftale om at komme og se dem.

8600 Silkeborg
man.
Labrador hvalpe med DKK-stamtavle

Labrador hvalpe med DKK-stamtavle

13.000 kr.

2 gule hanhvalpe, 1 sort hanhvalp og 1 sort tævehvalp mangler nye familier pr. 2/10 2023. Far er A Sense of Pleasure’s Rasputin, morfar er Lab Heartbreaker’s Sailor. Hvalpenes aner er fri for sygdomme i flere led, passet med alt, bor i køkkenet og vant til lyde, børn osv. Sælges til gode hundekyndige hjem. Ring eller skriv for mere info.

7830 Vinderup
18. sep.
labrador

labrador

Købes

købes labradon / golden retriever eller en bladning , meget gerne voksen hund eller stor hvalp om den er sort eller gul brun eller han eller tæve spiller ikke nogle rolle bare den er en sød hund jeg bor v/ præstø med hus og indhejnet have ,har haft lab i ca 40 år. må ikke koste en formue

4750 Lundby
15. dec. 2022