Labrador

5
Labrador retriver hanhvalp

Labrador retriver hanhvalp

8.000 kr.

Labrador Retriver sort hanhvalp sælges. Hvem vil have mig, vil så gerne finde min egen familie. Moderen og faren er sorte labrador retriver, med stamtavle, hvalpen bliver uden stamtavle. Forældrene er familiehunde og begge har et blidt og roligt sind. Hvalpen får prøvet lidt af hvert, lege med børn, jagte fugle, høre forskellige lyde som biler, traktor, plæneklipper, opvaskemaskine og støvsuger m.m. Er næsten renlig, dog kan der ske uheld. Hvalpen er født d.25-5-22 og er salgsklar d. 20-7-22. Hvalpen får ormekur, vaccination, chippet. Prisen er 8000kr. Billede 4 og 5 er moren og faren.

7470 Karup J
21. jul.
Labrador Retriver hvalpe til salg med stamtavle
  • Labrador Retriver hvalpe til salg med stamtavle - 2
  • Labrador Retriver hvalpe til salg med stamtavle - 3

Labrador Retriver hvalpe til salg med st...

8.000 kr.

Født 25. juli og er salgsklare den 21. september 2022 Stamtavle i Dansk Kennel Klub Moren er en familie hund, stille og rolig og har nem ved at omgås andre hunde, bliver også brugt til jagt. Faren er ligeledes en familie hund og anvendes til jagt Hundene vil have fået ormekur, samt vaccineret og øremærket. Bobbie og hvalpene har deres egen hjemmeside, find dem her: www.labrador-retriever-hvalpe.dk Mere info på telefon eller SMS til 40800391, Dorte. I er altid velkommen forbi også mere en gang, før I tager den endelige beslutning Tæven koster 10.000 kr Kan reserveres mod et depositum på 2.000 kr.

6870 Ølgod
i går
  • Labrador Retriver hvalpe til salg med stamtavle - 2
  • Labrador Retriver hvalpe til salg med stamtavle - 3
  • Labrador Retriver hvalpe til salg med stamtavle - 4
  • Labrador Retriver hvalpe til salg med stamtavle - 5
Labrador

Labrador

8.000 kr.

Stueopdræt af Labrador retriever, ægte hvalpe 3. generation. Født 12/5-2022- salgsklar 08.07.2022. Faren (Balou) er brun og har en flot stamtavle af fine jagthunde. Han er stambogsført og har fejlfri hofter og knæ. Moren (Mella) er gul, 4 år, med fine træk som har et fantastisk sind. Hun er vores egen avl. Der er 4 tæver og 4 hanner i kuldet. Der er 1 han tilbage. Vi bor på landet, hvor der er plads til at lege, opdage, lyde og hvor der er børn og unge mennesker og katte. Vi gør alt hvad vi kan for at socialisere dem og tager dem med på tur til strand og vand, fra de er er omkring 7 uger. Vores øvrige kuld for stor ry for deres jagtegenskaber og deres skønne sind. De er en rigtig makker, godmodige og de kan tages med alle vegne. Kom og vælg jeres hvalp, og følg med i dens opvækst. Vi ser gerne at man besøger sin hvalp minimum 1 gang. Hundene sælges uden stamtavle. Er der behov for pasning i ferien, så hjælper vi gerne. Pris kr. 8000,- Depositum 2000 kr. som betales ved reservering. Fortrydes reservering gives depositum ikke retur. Hvalpene vil være chippet, vaccineret, dyrlæge kontrolleret og ormekur.

4242 Boeslunde
25. jul.
Labrador Retrieverhvalpe

Labrador Retrieverhvalpe

12.000 kr.

Gammeldags Labradorhvalpe sælges , en han tilbage. Hvalpene er født og opvokset indenfor, de er klar til at flytte hjemmefra 3/9. Efter gode rolige forældre, dejlig familiehund. De vil blive vænnet til lyde, børn, heste, køer og hvad der ellers dukker op i hverdagen. Avlet efter DKK og Labrador retriever`s avls anbefalinger. Ring for yderligere info eller besøg.

6623 Vorbasse
i går
Labrador dilute hvalpe

Labrador dilute hvalpe

13.000 kr.

Smukke dilute labradors retrivers i farverne champagne, gul og sort. Mor Blue Ziah Of Royal Silverdreams charcoel. HD fri, ad fri. Øjenlyst fri. Laboklin fri for alt. Far er Victor Of SDK brun sf. HD fri, AD fri, øjenlyst fri, Laboklin fri for alt. Vi forventer sunde, mentalt stærke hvalpe, som kan trænes til både service, jagt, agility osv. alle gode familiehunde. Hvalpene er født i stuen og vil være i stuen hele tiden de første 4 uger. De sælges med DDH stambog, vaccine, chip og ormekur samt en hvalpepakke. De kan besøges flere gange. De er salgsklare lige midt i sommerferien. Dep er på 3000kr OBS jeg arbejder skiftene nat og dag, så vær sød at sende en sms.

4653 Karise
12. jul.
Labrador VÆREMÅDE Labradorer er rolige og familieorienterede hunde, der er gode til at lære. De er altid glade for at være i selskab med mennesker og kan nemt lære nye tricks. De er meget pelsplejende hunde, der skal børstes dagligt, og de elsker at gå tur. AKTIVITET OG STIMULERING Labradorer er aktive hunde, som har brug for at blive stimuleret mentally og fysisk. De elsker at gå tur og at lege. TEMPERAMENT Labradorer er meget venlige og tillidsfulde hunde, der ikke er bange for noget. De er nemme at opdrage og er gode til at lære nye tricks. BEHANDLING Labradorer har en tæt pels, som kræver en daglig børstning. HISTORIE Labradorer er oprindeligt opdrættet som fiskerhunde og bruges i dag primært som familiehunde. HØJDE Hanner 56-57 cm. Tæver 54-56 cm. VÆGT 25-34 kg. FARVER Ensfarvet sort, gul eller brun.