Labrador

8
Labradoodle

Labradoodle

10.000 kr.

Labradoodle, Vaccineret, Chippet, Labradoodle, hvalpe, salgklar 6/6 2022 Vores dejlige labrador tæve Tilde har fået de skønneste hvalpe d. 11/4. Der er 1 sort han tilbage. Tilde er den mest fantastiske familie hund, med et super temperament og et fantastisk sind. Hvalpene far er en brun kongepuddel og den dejligste hanhund. Han har ligeledes det mest fantastiske sind og temperament og har Hvalpene er født og opvokser inde i vores hjem, hvor de er vant til kat, støvsunger m.m. Når de bliver lidt større, kommer de ud i vores have, hvor de kan lege og boltre sig. Ved afrejse er de vaccineret, chippet, har sundheds bog, og registreret i Dansk hunde register. Ved reservation betales depositum på 3000kr som ikke tilbagebetales ved fortrydelse. Resten ved afhentning. Er der ønske om overtagelse af en hvalp til sommerferien, så beholder vi den gerne dertil.

9500 Hobro
i går
De lækreste brune labrador hvalpe

De lækreste brune labrador hvalpe

13.000 kr.

De lækreste brune labrador hvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Hvalpene er født 11. april og er klar til at flytte hjemmefra den 6. Juni. Der er 1 tæve og 3 hanner tilbage. Hvalpene er fra stueopdræt i hjem med 2 børn på 10 år og en anden voksen (mindre) hund samt katte, så de vil være socialiseret som familiehunde på bedste vis. Forældredyr bruges ikke til jagt, men mormor og flere af mors søskende er aktive jagthunde. Hvalpene vil have fået 3 gange ormekur, chip og sundhedstjek inkl. vaccination inden de flytter hjemmefra. Hvalpene har DKK stamtavle og opfylder de nye avlsanbefalinger for Dansk retriver Klub og DKK. Far er Lab Adventures Jon Bon Jovi (sidste billede), der har HD status A, AD status 0, øjenlyst med intet påvist og fri for EIC, CNM og PRA via aner. Mor har HD status B, AD status 0, øjenlyst med intet påvist og fri for PRA via aner (2. sidste billede). Depositum 4000 kr.

5620 Glamsbjerg
søn.
Labradorhvalpe 7 uger

Labradorhvalpe 7 uger

12.500 kr.

Labradorhvalpe 7 uger, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Næsten klar....8 uger 26.05.22. Gul, sort, foxred. Enkelte tilbage. Også en foxred han. Mor er Matsim Gundogs Abby. Far er kennel Beechbrook GìBFTCh Drakeshead Calico. Begge forældre HDA AD0 samt øjenlyst. DKK stambog, chipmærket, dansk hunderegister, dyrlægekontrolleret med sundhedsbog, vaccineret, ormekur samt 1 sæk hvalpefoder. Der er tale om stueopdræt og opdræt på landet. Hvalpe kan løbe ud dagligt og ellers inde hvor vi er og "Far" hjemme 24/7. Depositum 2500 kr DKK købekontrakt. Ring og få en uforpligtende hundesnak... Eller skriv og kom på lukket fb gruppe med daglige video. Tlf 21460875..

5953 Tranekær
søn.
Brune labrador hvalpe med stambog
 • Brune labrador hvalpe med stambog - 2
 • Brune labrador hvalpe med stambog - 3

Brune labrador hvalpe med stambog

13.000 kr.

Brune labrador hvalpe med stambog, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Vores dejlige labrador har den 14. april fået 10 brune hvalpe. Der er 3 hanner og 3 tæver til salg nu. Hun er vores familie hund, som også elsker og er dygtig til jagt. Hun har sin gang på gården med natur, dyr og mennesker omkring sig. Hvalpene er i vores bryggers, og opdrættes med masser af kærlighed og stimulering i tæt kontakt til os og livet i huset. Alle 10 hvalpe har fra fødsel haft en rigtig god størrelse, og de stortrives. Begge forældre er flotte racetypiske brune labrador og kan ses. Billeder er hæftet ved af begge forældre. De er begge sygdomsfrie og gentestede. Medlem af Dansk Kennelklub. Hvalpene leveres med DKK stambog, DKK købsaftale. De får sundhedsbog med fra dyrlæge, behandlet mod orm, vaccineret og chippet. De er klar til at flytte hjemmefra den 9. juni 2022.

7400 Herning
lør.
 • Brune labrador hvalpe med stambog - 2
 • Brune labrador hvalpe med stambog - 3
 • Brune labrador hvalpe med stambog - 4
 • Brune labrador hvalpe med stambog - 5
Skønne Labrador jagt og familiehunde
 • Skønne Labrador jagt og familiehunde - 2
 • Skønne Labrador jagt og familiehunde - 3

Skønne Labrador jagt og familiehunde

10.000 kr.

Skønne Labrador jagt og familiehunde, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Labrador hvalpe sælges efter jagtivrige forældre som også begge 2 er rigtig gode familie hunde, begge forældre har højeste status på hofter,albuer og er uden arvelige øjensygdomme. Hvalpene er født 11maj og er klar til at rejse hjemmefra i starten af juli . Hvalpene sælges med : Stambog Chippet og vaccineret 2* ormekur Hvalpefoder Hvalpepakke 1/2 års gratis medlemskab af dansk retriver klub Skal du have din nye bedste ven til sommerferien så ring eller skriv på: 20845550

9750 Østervrå
17. maj.
 • Skønne Labrador jagt og familiehunde - 2
 • Skønne Labrador jagt og familiehunde - 3
 • Skønne Labrador jagt og familiehunde - 4

Labradorhvalpe til salg

Sælges

Labradorhvalpe til salg, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Vi har et kuld labradorhvalpe , født d 14 April 2022 Begge forældre er stambogsført i dansk kennelklub Undersøgt for hofter, øjenlysning , dværggener m.m alt ok Begge forældre er registreret Schweisshunde Køkkenopdræt i landlige omgivelser sammen med andre hunde og katte Tæven er meget rolig , har tidligere haft et kuld som kan ses , de er blevet Schweiss , jagt og stuehunde Hvalpene er stambogsført i dansk kennelklub 3 x ormekur , 1 x vacc , chippet , hvalpetjek ved dyrlæge Salgs klar d 9 Juni Claus Aagaard Mobil 40454007

5953 Tranekær
5. maj.

F1 Labrador

10.000 kr.

F1 Labrador, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Chippet, Flot Labrador sort langbenet F1 hund. Han er opdrættet som jagthund, men ikke trænet til dette. Han er en perfekt meget meget lærenem hund, som kan alle de basale ting som at gå plads, sætte og ligge, også via håndtegn. Han er ikke skudræd Han er verdens bedste familie hund, og er vant til 3 børn i alderen 9 til 15 år og er den mest kærlige hund man kan forstille sig. Han har stamtavle og er registreret i Dansk Kennel klub, så kan bruges til avl. vi er desværre kommet i den situation at vi har fået en dreng der er blevet svær allergiker, så det er med STOR sorg vi er nød til at sælge ham. vi prioritere folk der ønsker ham et godt trygt hjem, og vi sælger ham selvfølgelig ikke for et skambud, da han har meget gode gener/jagt gener og er en fantastisk familie hund.

7080 Børkop
16. apr.

Labradorhvalpe

10.000 kr.

Labradorhvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Hvalpene er stueopdrættet og er vant til flere børn fra 4 til 17 år. Alle hvalpe bliver vaccineret, får ormekur, bliver chippet og registeret i Dansk Hunderegister inden de flytter i deres nye hjem. De vokser op i rolige og hengivne omgivelser med dagligdagens lyde. Har adgang til have. Moren My på snart 3 år fik 7 hvalpe d. 11-12 marts. Der er 6 tæver og 1 han. Faren Canto (4 år) er en sort labrador med brun skær i sollyset. Begge rene labradorer uden stamtavle. Depositum: 2500 kr. ved reservation. Beløbet fratrækkes på købstidspunktet. Ved fortrydelse udbetales depositum ikke. Der er reserveret 2 tæver. Skriv eller ring til Simon 20859613

9220 Aalborg Øst
7. apr.
Labrador VÆREMÅDE Labradorer er rolige og familieorienterede hunde, der er gode til at lære. De er altid glade for at være i selskab med mennesker og kan nemt lære nye tricks. De er meget pelsplejende hunde, der skal børstes dagligt, og de elsker at gå tur. AKTIVITET OG STIMULERING Labradorer er aktive hunde, som har brug for at blive stimuleret mentally og fysisk. De elsker at gå tur og at lege. TEMPERAMENT Labradorer er meget venlige og tillidsfulde hunde, der ikke er bange for noget. De er nemme at opdrage og er gode til at lære nye tricks. BEHANDLING Labradorer har en tæt pels, som kræver en daglig børstning. HISTORIE Labradorer er oprindeligt opdrættet som fiskerhunde og bruges i dag primært som familiehunde. HØJDE Hanner 56-57 cm. Tæver 54-56 cm. VÆGT 25-34 kg. FARVER Ensfarvet sort, gul eller brun.