Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Annoncen findes ikke længere 😢

Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer eller opret en favoritsøgning nedenfor.
Brun DKK labrador hvalp
13.000 kr.

Brun DKK labrador hvalp

Den sødeste og mest fantastiske hvalp leder efter godt hjem! Zetor er en lækker dreng, der er født 11. april, og er klar til at flytte hjemmefra nu. Han har et dejligt sind og er renlig. Han er fr...
Den sødeste og mest fantastiske hvalp leder efter godt hjem! Zetor er en lækker dreng, der er født 11. april, og er klar til at flytte hjemmefra nu. Han har et dejligt sind og er renlig. Han er fra stueopdræt i hjem med 2 børn på 10 år og en anden voksen (mindre) hund samt katte, så han er socialiseret som familiehund på bedste vis. Forældredyr bruges ikke til jagt, men mormor og flere af mors søskende er aktive jagthunde. Han har fået 4 gange ormekur, chip og sundhedstjek inkl. 2 x vaccination. Han har DKK+ stamtavle (opfylder avlsanbefalinger for både Dansk retriver Klub og DKK). Far er Lab Adventures Jon Bon Jovi (sidste billede), der har HD status A, AD status 0, øjenlyst med intet påvist og fri for EIC, CNM og PRA via aner. Mor har HD status B, AD status 0, øjenlyst med intet påvist og fri for PRA via aner (2. sidste billede).
5620 Glamsbjerg
Sussi Rust
4 annoncer •
Se butik (4)