Labrador

54
Labrador Retriever

Labrador Retriever

7.000 kr.

Smukke racetypiske Labrador hvalpe, født den 24.5.2023. Der er 2 gule hanner tilbage. Forældrene har begge stambog, mor tysk og far DKK, men hvalpen får IKKE stambog. De er begge teste fri for ALT, HD-AA mv mv. Forældrene bor begge hos os. Hvalpene har nu fået 3 vaccine DHPPi+ L4 .Så de skal først vaccineres om et år. Ønsker i at reserver en hvalp, så kontakt os venligst på 30556171.

6870 Ølgod
i dag
Haulundgaard
Brune labradorhvalpe

Brune labradorhvalpe

8.000 kr.

Skønne, livlige labradorhvalpe sælges. Køkkenopdræt, bor i stalden nu, virkelig godt socialiserede . Der er stamtavle på begge forældre og de bor begge her. Forældrene er den gammeldags brede type. De er begge jagtivrige, men også rolige familiehunde. De to nederste billeder er af forældrene. Hvalpene er klar til afrejse d.5/10, evt senere. Er chippet, vaccineret, sundhedstjekket og har fået to ormekure inden afrejse. Kun hanner tilbage. Ring evt 53602169 for ydeligere information

9541 Suldrup
i dag
Labrador hvalpe

Labrador hvalpe

7.500 kr.

En søde hvalpe tilbage. Sort tæve. 9 søde hvalpe søger hjem. Moren er sort labrador og faren er brun. De er salgs klar 30/9-23 De bliver vant til andre hunde og børn. De bliver dyrelæge tjekket, vaccineret, får ormekur og chippet inden afrejse.

9870 Sindal
i går
SOLGT: Labradore Redfox hvalpe

SOLGT: Labradore Redfox hvalpe

8.000 kr.

Vi forventer hvalpene bliver født i uge 40, og vil være klar til at komme ud til deres nye hjem, i uge 48-49 Mor: Bella på 3 år ( Født 28/7-2020 ) Far Baloo på 3 år ( født 04/08-2020) De er rolige, godmodige og venlige, de er legesyge, lydige, lærer nemme og gør sjældent. Så helt igennem to gode familie hunde. Far er desuden en dygtig jagthund Bella har boet hos os siden hun var 8 uger. Hun var en helt utrolig nem, rolig og lærenem hvalp! Hun er også utrolig legesyg, elsker sin frisbee, sine bolde og bamser. Men kan altid falde til ro igen. Hun elsker at bruge sin snude og søger på kommando. Hun kommer når vi kalder, elsker sine gåture og er ligeglad med hvem der går forbi ude på fortovet. Hun kan med alle andre hunde! Og hun elsker mennesker! Hvalpene vil blive stueopdræt, som vil blive socialiseret og have oplevet forskellige miljøer, lyde, stimulans fra både børn og voksne. Desuden vil hvalpene have fået ormekure, sundhedstjek, vaccination og være chippet inden afrejse Pris: Hanhund 7000,- Hunhund 8000,- 2000,- i depositum ( Betales når hvalpen er valgt ved 5 ugers alderen ) Kontakt Allan 21740299 eller Agnethe 52342698

7190 Billund
i går
Gammeldagslabrador hvalpe

Gammeldagslabrador hvalpe

10.500 kr.

Nu har du chancen for at reserverer dit kommende familiemedlem, en af vores skønne dejlige ægte gammeldags labradorhvalpe. De er fra hvid til mørk foxred og fantastisk skønne og dejlige. Far er brugt til jagt, og registeret avlshan i Tyskland. Moren er fra en familie af servicehunde, altså meget blide og omgængelige hunde er bruges til f.eks. epilepsi patienter. En helt igennem fantastisk familiehund, vi giver naturligvis puttetæppe, mad mm med ved købet. Du må allerede nu komme og se hvalpene og måske beslutte dig for reservation af et nyt familiemedlem. 9. sep. og altså salgsklar lørdag d. 4. nov. Vant til livet i huset med børn katte osv.

7300 Jelling
i går
Labrador F1 hvalpe sorte

Labrador F1 hvalpe sorte

6.000 kr.

Dejlige labrador hvalpe født den 9 september. Der er 5 styk hanner (1 styk reserveret) og 2 styk hunner.(1 styk solgt og 1 styk reserveret) Mor - Luca er en dejlig, rolig og kærlig familiehund. Hun er lærenem og lydig og elsker at træne og gå på jagt. Hun er en dygtig og intelligent jagthund og udover at være en god apportør kan hun også bruges til drivjagt. Det er første gang hun får hvalpe, men det er gået uden problemer og alle hvalpe er sunde og raske og hun passer dem rigtig godt. Far - Jack er ligeledes en god jagt og familiehund. Der er ikke stambog på forældre, men ingen har sygdomme eller skavanker i deres gener. Hvalpene og tæven kan ses fra de er 3 uger gamle. Der betales 2.000 kr. hvis man ønsker at reservere en hvalp og resten når hvalpen hentes efter 8 uger eller efter aftalt tidspunkt. Inden overtagelse vil hvalpene være vænnet til daglig kontakt med børn og voksne samt høje lyde. De vil ligeledes være trænet i renlighed med adgang til udearealer/græs. Der vil medfølge en pose hvalpefoder.

8850 Bjerringbro
i går
Labrador hvalpe sælges

Labrador hvalpe sælges

6.000 kr.

Dejlige labrador hvalpe sælges.. Der er 1 han tilbage. Hvalpen er 7 uger gammel og er klar til at komme hjemmefra Fredag d. 6 oktober(uge 40) Hvalpene er rigtig søde, meget nysgerrig, legesyg og meget sociale.. Moren er en sort blanding af labrador og retriever, og faren er en brun labrador med stamtavle.. Begge forældre er søde og kærlige familiehunde som er vant til børn.. Hvalpene får ormekur, vaccination og bliver chippet inden de kommer hjemmefra.. Kun seriøse henvendelser..

7950 Erslev
i går
Labrador hun hund

Labrador hun hund

6.000 kr.

Luna er rødlig farvet 14 måneder gammel labrador f1. Hun er renlige,meget legesyge ,elsker leg og ligge i arm og blive nusset.Vagt-som og god til jagt.Elsker og gå tur.Luna kan de almindelige kommandoer .Hun kan være alene hjemme.Hun har ikke køresyg. Der medfølger : Legetøj, mad skåle, hunde snore,stor hunde kurv,fodder. Efter mange overvejelser og samtaler i familien er vi med blødende hjerte kommet frem til at Luna pigen desværre må videre til en anden familie som har tiden og overskuddet til hende.

6100 Haderslev
i går
Labrador hvalpe

Labrador hvalpe

8.000 kr.

TIL SALG :D Jeg er blevet moster til 5 lækre labrador vapser d. 3/0-2023 <3🫶🏻 5 hunner og 1 han💫 1 brun hun hund - solgt 1 sort hun hund - solgt 1 sort hun hund - solgt 1 sort hun hund - 1 sort han hund - Skal én af dem være din, så send en PB 🤩 Salgsklare d. 29/10-2023, hvor de er 8 uger gamle. De er vaccineret Chippet. Ormekur. De får sundhedsattest lidt foder og en bamse som dufter af mor og dens søskende. 8000kr Far Eddie 2,5 år : Er glad for at gå på jagt. Børnevenlig og rar hund. Uden stambog Mor Coco 5 år. Elsker børn og andre dyr. Er en dejlig familiehund. I forbindelse med hendes drægtighed er hun rask, hun bærer ingen genfejl, øjensygdomme og har de findeste hofter og albuer. Hun har stambog.

6830 Nørre Nebel
fre.
Hvalp - Labrador / 1/4 Collie
 • Hvalp - Labrador / 1/4 Collie - 2
 • Hvalp - Labrador / 1/4 Collie - 3

Hvalp - Labrador / 1/4 Collie

7.000 kr.

En dejlig og livlig hvalp.. Hvalpen er en han, og er født d. 27.7.23. Han er så klar til at komme til et nyt og kærligt hjem. Ved kontakt: Træffes bedst, efter kl. 13

9200 Aalborg SV
fre.
 • Hvalp - Labrador / 1/4 Collie - 2
 • Hvalp - Labrador / 1/4 Collie - 3
 • Hvalp - Labrador / 1/4 Collie - 4
Labrador hvalpe

Labrador hvalpe

7.500 kr.

19/8 kom 6 smukke labrador hvalpe til verden🇩🇰 Der er 5 hanhunde, som ønsker sig, sit helt eget hjem, med sin helt egen familie. 1brun og 4 sorte. Altså 5 dejlige drenge💖💖🇩🇰

7990 Øster Assels
fre.
Brun labrador hvalpe

Brun labrador hvalpe

10.000 kr.

Så fik verdens bedste Mika hvalpe. I lørdags den 23/9 (8 uger den 18/11) Hun fik 7 stk ,3 hanner og 4 tæver. Mika er af den gamle type ,en familiehund med et godt sind. Mika er ikke trænet til jagt,men hendes søster har vundet flere jagt konkurrencer. Faren er også af den gamle type ,og bliver brugt til jagt og familie hund. Hvalpene har fået ormekur x2 ,vaccineret ,chippen og dyrlægekontroleret lige før de er klar til nyt hjem. Der er et depositum på 3000 kr når man har valgt en hvalp. Vi forbeholder retten til at fravælge køber ,hvis vi ikke føler kemien er der.

9700 Brønderslev
fre.
Brun og sorte DKK labradorhvalpe sælges

Brun og sorte DKK labradorhvalpe sælges

12.000 kr.

Et meget fint kuld DKK labradorhvalpe med både sorte og brune hvalpe. 3 sorte hanner. 3 brune tæver. 2 sorte tæver. Rigtig fin stamtavle. Både mor og far er A og 0 i hofter og albuer. Der er ingen arvelige øjensygdomme. Begge forældre er af den gammeldags type lave og brede. Første billede er fra forrige kuld. Hvalpene er salgsklar fra d. 18 oktober. For mere info tlf. 51787115

5600 Faaborg
fre.
Brune Labrador

Brune Labrador

8.500 kr.

Hvalpe chokolade brune, ægte med DJR stambog. Hvalpene er født d. 13/6, og salgsklare fra d. 8/8 - 2023 De har fået 2 x ormekur, sundhedstjek og 1. vaccination, inden de flytter hjemme fra. Det er den brede type, af forældre med god sundhedsstatus. Begge forældres sundhedsstatus Hofter: A, Albuer: O Alle brune, i 3 generationer. De får lidt mad, med ved afhentning. Kun 1 lækker dreng tilbage.

8600 Silkeborg
fre.
Rejseklar Mini labradoodler
 • Rejseklar Mini labradoodler - 2
 • Rejseklar Mini labradoodler - 3

Rejseklar Mini labradoodler

12.000 kr.

Hund i Weekend Ny Pris Drenge 12000,- 1 pige 15000,- Mini Labradoodler, Vi har fået små skønne labradoodle babyer i sórte og black an tan Multigeneration labradoodler ,hvalpe med klippepels. De søger nye kærlige hjem, og familier der har tid og lyst til at få et nyt familiemedlem. Begge forældre er dejlige familie hunde, sunde og raske .med det skønneste væsen. Mor :Labradoodle 16 kg kg fra efter fuld DNA testet forældre bor her ved os. Far: dv. puddel 8 kg fra Tyskeland han er fuld DNA testet .uden arvlige sygdom forventet str. 8 -16 kg 35-45 cm født og opvokset i vores privat hjem. De elsker børn og andre hunde. De bliver socialiseret med andre hunde store som små ,katte, børn, voksne og handicappede kommer ud og køre i bil til skov og strand. Hvalpene er sundhedstjekket, chippet og vaccineret ved afrejse. fået 3 * ormekur. Når den lille rejser vil den have en stor hvalpepakke med sig til den nye start. - Guide til doodler - Foder Royal Canin - Tæppe fra mor med broderet navn - legetøj. - sundhedsbog - halsbånd - Kødben - Slik Hvis I tænker, at I kan blive en god familie til en af de dejlige hvalpe så skriv til os. Depositum 3000 kr hvalp til weekend. vær sød at ringe eller sms da jeg ikke er her på daglig # TAK # www.designer-hunde.dk

7870 Roslev
fre.
 • Rejseklar Mini labradoodler - 2
 • Rejseklar Mini labradoodler - 3
 • Rejseklar Mini labradoodler - 4
 • Rejseklar Mini labradoodler - 5
Labrador formel 1

Labrador formel 1

8.000 kr.

Aya fik 7 hvalpe sammen med dejlige Hansen 😊 d 19/7-23 2 tæver og 5 hanner Der er nu 2 hanner tilbage Grøn halsbånd Brun halsbånd Hansen og Aya har begge stambog men hvalpene sælges uden.. De er klar til at flytte hjemmefra d 13/9-23… i kan komme og se hvalpene så ofte som i har behov for… I kan se Aya som bor hos os.. stille og rolig Aya der elsker at lege med bold, køre bil, bade ved stranden, gå ture i skoven osv Hvalpene er stueopdræt…. Hvalpene er chippet vaccineret og har fået ormekur Søskende som er solgt skal være jagthunde og familie hunde Sidste to billeder er af faderen..

6392 Bolderslev
tor.
Labradorhvalpe med stambog
 • Labradorhvalpe med stambog - 2
 • Labradorhvalpe med stambog - 3

Labradorhvalpe med stambog

11.000 kr.

Nysgerrige og dejlige gule og sorte labradorhvalpe søger deres kommende familier. De er efter gode kærlige familie- og jagtlinjer. Begge forældre er HD-fri, og man kan se mor, far, mormor & farfar. Derudover er der både et par oldeforældre og en tipoldemor, der har været ejet af os. Vi går højt op i at skabe gode og rolige familiehunde, som samtidig fungerer fantastisk på jagt, hvis man ønsker at benytte dem til det. Hvalpene får ormekure, vaccination og sundhedsattest. De er med stambog i DJR. Der er 4 sorte tæver, 2 gule tæver og 2 gule hanner i kuldet. Hvalpene er klar til afhentning fra tirsdag i uge 42 17/10.

5462 Morud
tor.
 • Labradorhvalpe med stambog - 2
 • Labradorhvalpe med stambog - 3
 • Labradorhvalpe med stambog - 4
 • Labradorhvalpe med stambog - 5
labrador DKK stamtavle

labrador DKK stamtavle

7.000 kr.

DKK Labrador hun hund Molly er en brun labrador født d. 28/04/22 Hun er renlig, meget lege syg elsker at lege både med mennesker, børn og andre hunde. Hun er også en rigtig kælepot og vil meget gerne snakkes med hele tiden. Hun er meget vagtsom. Elsker at gå tur, kan almene kommandoer, man bruger i hverdagen hjemme. Hun har ikke køresyge. Hun kan dsv ikke være alene hjemme da hun de fleste gange bider noget i stykker. Og dette er grunden til vi ikke kan beholde hende, da vi ikke har tid til at starte forfra. Hun er en super lærenem hund. Og super god til børn og andre små hunde, store hunde kravler hun lidt sammen, men efter et stykke til tør hun op og så kan der leges. Og så har hun DKK stamtavle.

5450 Otterup
ons.

Få beskedNår der er nye resultater i Labrador

Lup med søgeord i
Goldendoodle Lab Mix, doodle, labradoodle hvalpe

Goldendoodle Lab Mix, doodle, labradoodl...

13.000 kr.

Goldendoodle Lab mix hvalpe født 2/9 2023 er salgsklar ca. 28/10. Der er 5 hvalpe. 3 tæver og 2 hanner. Den ene tæve er afsat. Begge forældre er sunde og raske. Mor (Nala) er en brun labrador (F1). Vejer ca. 25 kg. Nala er opvokset på vores gård, og render rundt som hun lyster både inde og ude. Dejlig hund som er meget lydig og har et meget roligt temperament. Trives godt i familie med børn og elsker at lege med andre hunde. Far er en sort/brun goldendoodle. Blanding mellem en golden retriver og en mellempuddel. Fælder ikke, men kræver pelspleje. Vejer ca. 12 kg. Far har et roligt temperament og elsker at bruge tid i hundeskoven med andre hunde. Han er en dejlig familiehund som elsker mennesker og trives godt med børn. Meget intelligent og elsker at bruge hoved og snude. Hvalpenes pels, endeligt udseende og temperament kendes ikke på nuværende tidspunkt, men der kan læses om mixet af racerne i dette skriv: https://www.sandiego-goldendoodle.com/goldendoodle-mixed-with-labrador/ Annoncen opdateres løbende med billeder. Nyeste billeder er fra 21/9 hvor hvalpene er 2,5 uger gamle. Ved afrejse er hvalpene - chippet, - registret i dansk hunderegister, - vaccineret, - fået sundshedstjek ved dyrlæge inkl. sundhedsbog, - fået ormekur - Der medfølger hvalpefoder til et par dage og en lille klud med duft af mor. Hvalpene vokser op i vores hjem med små børn (3 og 1 år) og er dagligt i hænder på både børn og voksne. De vil blive socialiseret samt opleve og indgå i dagligdagen på landet, hvor vi også har får. Sælges til blivende hjem, og vi forholder os rettet til at takke nej, hvis vi ikke synes det er den rigtige familie. Pris 13.000 kr. Ved forhåndsreservation betales et depositum på 3.000 kr. som fratrækkes købsprisen. Depositummet refunderes ikke ved fortrydelse. Du / I er velkomne til at kontakte mig på 40767296, for mere information, og for aftale om at komme og se dem.

8600 Silkeborg
ons.
Labrador hvalpe

Labrador hvalpe

12.000 kr.

2 hanner tilbage ud af et kuld på 7 med mod på livet søger nyt hjem. Mor, Sando (DK13491/2019) er en kærlig familiehund og bliver brugt til jagt.Sando har bestået brugsprøve og debutantprøve. Far, Astraglen Bailey (Cracker) (DK 11490/2017). Han kommer fra Kennel Batmoors på Sydfyn. For mere info tjek kennelens hjemmeside http://batmoors.dk.linux21.curanetserver.dk Sundhed er i top ved både mor og far og hvalpene er avlet i henhold til DKK´s anbefalinger. Hvalpene er klar fra mandag i uge 41men hvis det passer bedre i uge 42(efterårsferie) er det ok med os. Hvalpene bor i vores bryggers og er vant til hverdagens lyde. De er vant til at lege i haven på fliser og græs. Inden de flytter til deres nye familier vil vi introducere dem til køreture til strand og hundeskov.

5631 Ebberup
ons.
8 uger labradore hvalpe
 • 8 uger labradore hvalpe - 2
 • 8 uger labradore hvalpe - 3

8 uger labradore hvalpe

6.500 kr.

labrador hvalpe rigtig søde der var 6 styk der er 4 tæver og1 han. født den 28/07 salgsklar den 22/9 ring for aftale 22648188 . der er en sort tæve en brun han to brune tæver og en lysebrun med lidt sort aftegninger de er vand til støvsuger og kommer ud på græsplænen og bliver luftet. og de er chippet og vaccineret og fået ormekur de er salgsklare. pris 6500 kr. pr. stk. de er dyrelægekontoleret og sundhedsbog medfølger. de er 8 uger og er afhentnings klar

7770 Vestervig
ons.
 • 8 uger labradore hvalpe - 2
 • 8 uger labradore hvalpe - 3
 • 8 uger labradore hvalpe - 4
 • 8 uger labradore hvalpe - 5
Brune labrador hvalpe

Brune labrador hvalpe

1 kr.

Hej med jer. Vores lækre Mille venter hvalpe slut september. Så hvis i søger en lækker brun bamse så skriv endelig og bliv skrevet op. Vi har oprettet en Facebook side hvor man kan følge med også ?? Mor og far har begge stamtavle og er af den gammeldags type labrador

5771 Stenstrup
ons.
Brune Labrador hvalpe

Brune Labrador hvalpe

9.000 kr.

Store kraftig Labrador hanhvalpe med DKK stambog. De er fulde af liv og eventyr og rejse klar Tlf. 60162035

5750 Ringe
ons.
Labrador Retriver Formel 1

Labrador Retriver Formel 1

12.500 kr.

Vores hund Appi of Gestione har fået 6 fine og stærke hvalpe. Heraf er 5 reserveret og der er en hanhvalp ledig. Hvalpene er klar til levering den 28. oktober. Appi er parret med Leacaz Firecrest (Edward). Begge hunde er af 100% rene engelske linjer. Så der er tale om et spændende kryds. Edward er importeret fra England og har leveret på flere markprøver. Han er en hårdt gående jagthund, der er meget dynamisk. Han er endvidere meget samarbejdsvillig. Appi er utrolig en utrolig arbejdsom jagthund der arbejder med meget power, men er samtidig en nem og rolig familiehund. Du kan læse mere om hundene på: www.gestione.dk Begge hunde er registret i DJR, og hvalpene leveres med stambog. Hvalpene bliver endvidere vaccineret, dyrelægekontolleret, får ormekur og chippet. Der betales kr 3.000 i depositum ved reservation.

8800 Viborg
man.
Gl. dags labrador hvalpe

Gl. dags labrador hvalpe

8.500 kr.

Vil du være med fra starten ? Verdens dejligste tæve, har d. 30 aug. Fået 7 henrivende hvalpe. 4 drenge og 3 piger. Fordelt som følgende : 1 kuldsort tæve 1 sort med rødligt skær tæve 1 lysebrun/rød tæve (reserveret) 2 lysebrune hanner (1 reserveret) 2 brune hanner ( 1 reserveret) De er utrolig flotte i farverne og ret specielle. Mor er brun og far er rød (fox red) Begge forældre er renracet, far med tyske papir og mor uden. De er klar til at flytte hjemmefra slut okt, og frem til da, vil det være muligt at besøge os, 1 gang i ugen, når man har reserveret en hvalp. Hvalpene er stueopdræt, og vil være vant til børn, andre hunde, og hverdags støj. Ligesom de vil være sundhedstjekket, vaccineret, chippet og ormebehandlet x 2, samt registret i hunderegisteret. Tæven har haft to kuld hvalpe før, og hun givet sit skønne rolige sind videre. Hun producerer sunde, glade og modige hunde. Ved reservation betales 1. rate, som er 2500 kr og ved afhentning 2. Rate 6000 kr. Kontakt mig gerne for yderligere information og fremvisning

7000 Fredericia
man.
F1 labrador

F1 labrador

12.000 kr.

4 super fine hanhunde ledige ud af et kuld på 5 hvalpe Moren har vi fra kennel sweetwater, hun bliver brugt til træning og jagt. Faren han er fra kennel hegnsager, og bliver brugt på vinderklasse prøver og opsamling på godsjagter. Inden hvalpene skal hjemme fra får de vaccine, ormekur, chip, og sundheds tjek. Der medfølger stamtavle fra dkk og en sæk hvalpe foder fra profine. Der er 2 sorte og 2 gule De opvokser på landet og får mødt, heste, høns, katte, andre hunde og en masse mennesker og børn. De er klar til at komme ud til deres nye hjem d. 12/11 Jacob 28599841 Karina 51528255

6715 Esbjerg N
man.
Blandings hvalpe
 • Blandings hvalpe - 2
 • Blandings hvalpe - 3

Blandings hvalpe

5.000 kr.

1/2 labrador 1/4 cocker spaniel 1/4 schæfer hvalpe sælges 5 drenge tilbage. De er klar til at flytte hjemme fra den 23 oktober. Stue opdræt, faren til dem bor hos min datter. De bliver Vant til anden hund, kat og børn.

4300 Holbæk
24. sep.
 • Blandings hvalpe - 2
 • Blandings hvalpe - 3
Labrador hvalpe
 • Labrador hvalpe - 2
 • Labrador hvalpe - 3

Labrador hvalpe

8.500 kr.

5 piger og 5 drenge kom til verden lørdag den 2-9-2023 og kunne jeg bare beholde dem alle, men det går jo ikke så derfor søger de nye familie at bo hos, sunde og raske labrador, alle er sorte nogle har dog lidt brune aftegninger, mor er ægte brun formel 1 og far er ægte sort gammeldags labrador. De er stue opdrættet og vil være vandt til små børn, katte og hverdags lyde, det følger en hvalpe pakke med hver en sammen med deres sundheds bog. Ved ressvation betales et dipotiuom på 2500kr som ved fortrydelse ikke tilbagebetales da jeg holder en hvalp tilbage. Mand kan komme og følge sin hvalp ved aftale og jeg vil indtil de skal hjemme fra løbende sende billeder/videoer. Hvalpene vil vare chippet, vac. Ormekur, dyrlæge tjekket som alt sammen vil stå i deres sundheds bog. Ved flere spørgsmål ring eller skriv på 27570796 da jeg ikke altid lige får kigget her inde😊

6500 Vojens
23. sep.
 • Labrador hvalpe - 2
 • Labrador hvalpe - 3
 • Labrador hvalpe - 4
 • Labrador hvalpe - 5
Labrador hvalp dreng

Labrador hvalp dreng

6.000 kr.

Labrador hvalp dreng Brun farve med en hvid plet ved bryste har er fra 1.7.23 Kom og møde ham og men kan møde hans mor osse Ringe eller SMS til min madmor Jeg er den gl race af labrador den kræftige type Jeg hedder aksel

9460 Brovst
23. sep.
Han hund

Han hund

4.000 kr.

Rødlig farvet han labrador Fin flot han hund Uden stamtavle 10.5 måneder gammel

6372 Bylderup-Bov
22. sep.
Labradorhvalpe
 • Labradorhvalpe - 2
 • Labradorhvalpe - 3

Labradorhvalpe

14.000 kr.

Lækre hvalpe med stambog er klar til at komme hjemmefra den 10.10.23. Avlet efter DDKs avlsrestriktioner. Stueopdræt, hvor de er sammen med os hele tiden. Lady fik 11 stk. sorte og brune friske hvalpe. Der er 1 sort tæve, 3 brune og 2 sorte hanner tilbage. Er du interesseret eller vil du vide meget mere, så ring til Ole på 20304850.

6752 Glejbjerg
21. sep.
 • Labradorhvalpe - 2
 • Labradorhvalpe - 3
 • Labradorhvalpe - 4
 • Labradorhvalpe - 5
Labrador hvalpe med DKK-stamtavle

Labrador hvalpe med DKK-stamtavle

13.000 kr.

2 gule hanhvalpe, 1 sort hanhvalp og 1 sort tævehvalp mangler nye familier pr. 2/10 2023. Far er A Sense of Pleasure’s Rasputin, morfar er Lab Heartbreaker’s Sailor. Hvalpenes aner er fri for sygdomme i flere led, passet med alt, bor i køkkenet og vant til lyde, børn osv. Sælges til gode hundekyndige hjem. Ring eller skriv for mere info.

7830 Vinderup
18. sep.
Hvalp hanhund labrador/tysk korthåret

Hvalp hanhund labrador/tysk korthåret

4.500 kr.

Så er der kun en enkelt af denne dejlige blanding tilbage labrador/tysk korthåret tilbage. det er en hanhund og han er fra 15 maj i år, han er sød og rar og har stort potentiale for både jagt og som almindelig familie hund han er meget socialt anlagt

8765 Klovborg
17. sep.
Ft. Labrador i farven Foxred
 • Ft. Labrador i farven Foxred - 2
 • Ft. Labrador i farven Foxred - 3

Ft. Labrador i farven Foxred

13.000 kr.

Foxred Ft. Labrador Hvalpe født d. 17.08.2023 Ft. Labrador hvalpe i farven foxred sælges. Hvalpene er ud af nogen af de bedste Engelske linjer. Vi har lavet denne kombination før og alle hvalpene er Farven Foxred som deres mor. Hvalpene fra første kuld har vist stort jagtinstinkt og virkelig at være utrolig lærenemme og trænbare. Der er leveret hvalpe til det danske politi fra dette kuld. Begge forældre dyr har HD-A og AD-0 og er øjenlyst tæve, m.a. Han u.a Samt fri for Eic-Cnm-Pra og Sd2 Vi har kennel og er opdrætter uddanet, og hvalpene sælges med Dkk stambog, 3 gange ormekur, første vaccine, sundhedbog og dyrlæge kontrol og opstarts foderpakke. Der vil være mulighed for at komme til hvalpetræning her hos os, samt rådgivning og sparring om træning i hele hundes levetid. Både hanhund og tæve bliver brugt på markprøve og som apportøre på såvel små hyggejagter som store godsjagter. Begge hunde er som selvfølge fantastiske familiehunde. Tæven er Foxi en tæve der kommer ud af eget avl her i kennel Jagtlabben. Hjemmesiden opdateres med Data og info om kuldet og begge forældredyr inden længe. På www.Jagtlabben.dk Hanhunden er FTAW. Altiquin Cayanne. Kaldet Dublin Ejes af Tanja Thorsen. Info om hanhunden kan ses på www.jagt-retriever.dk Ring for uforpligtigene snak og bliv evt. skrevet op til en hvalp fra denne super kobination.

4534 Hørve
13. sep.
 • Ft. Labrador i farven Foxred - 2
 • Ft. Labrador i farven Foxred - 3
 • Ft. Labrador i farven Foxred - 4
 • Ft. Labrador i farven Foxred - 5
Labrador

Labrador

15.000 kr.

12 uger gamle Super lækre velstimulerede han hvalpe efter skønne forældre med spændende engelske og amerikanske linier. Vi er et lille opdræt med fokus på stimulering af hvalpene så de er klar til livet i en ny familie. De er lydtrænet, har kørt bil, hørt hverdagens lyde, været ude i naturen på små opdagelsesture. De kommer på fløjten. Ring eller skriv hvis du er interesseret i en ny jagt eller anden træningsmakker.

5672 Broby
11. sep.
F1 tæve søges til parring

F1 tæve søges til parring

1.234 kr.

F1 tæve søges til parring! Tæven skal helst ikke veje mere end max 20kg. F1 hannen ikke vejer mere end 18,5 kg. Og vi ønsker at lave mindre F1 labrador og fokusere på højere fart, end en stor og tung hund! Hanhunden er uden stamtavle men er 100% F1er bare meget lille af krop, men med utrolig høj fart og et stort drive på jagt!

6760 Ribe
11. sep.
Brun Labrador med stamtavle udbydes til avl

Brun Labrador med stamtavle udbydes til ...

1 kr.

Vores dejlige brune labrador på to år har et skønt sind. Han er kontaktsøgende og lydig, og han er ikke dominerende. Han er vant til børn og andre dyr. NB: Han er ikke til salg - udbydes blot til parring! Han har DKK-stamtavle og opfylder alle DKK's avlskrav. Han er testet fri for prcd PRA og OCD, og han har AD-status 0 og HD-status B. Vi ønsker at bidrage til avl af sunde hvalpe og ønsker derfor, at tæven er testet for AD/HD. Hvis den ikke er det på nuværende tidspunkt, vil vi gerne give en reduktion i prisen for parring som tilskud til dækning af udgiften til undersøgelsen. Prisen for parring er én hvalps pris. Hvis kuldet bliver på 3-4 hvalpe, er det halv pris. Hvis kuldet bliver på 2 hvalpe eller derunder, er parringen gratis. Ved parring betales et depositum på 3.000 kr, som vi tilbagefører, hvis tæven mod forventning skulle gå tom eller få 1-2 hvalpe. Resten af prisen betales ved salg af første hvalp. NB: Vi bor nær Ejby på Fyn.

5592 Ejby
10. sep.
labrador hvalpe

labrador hvalpe

8.500 kr.

Hejsa Vi har vøret så heldig at få 6 nutte dejlige og sunde hvalpe , de valgte at komme til den 5 september 2023. der er 5 sorte ligsom faren og en hvid Der er 4 piger og 2 drenge, moren er en gammeldags labrador og brun med lidt rødt sker når lyset falder på hende, moren har fået ormekur 10 dage før fødsel så det overførese til hvalpene, der er sat krys ved chippet det er de selvføglig ikke endnu da de skal vare omking 8 uger, men blivet selføglig gjordt inden salg. Halpene går sammen med os inde i huset så de få mest muglige meneske kontakt, vi alle sover næsten sammen, mor hvalpene sover i deres kurv og vi sover ved siden af på gulvet, men selvom de lige er født kan det alligevel lade sig gøre at nå vi vånger ligger endten alle eller halvdelen og hvalpene over ved os. Det er første gang for os at få hvalpe noget har vi læst om det og andet kommer med erfaring, vi prøver at give dem alt det vi kan med på vejen med masser af kærelighed. Vi håber meget at finde nogle gode hunde ejere til dem. Vi vil meget gerne følge med i jeres hvalp opvægst og mod tager gerne billeder. i er meget velkommen at kigge forbi når de bliver lidt ældre Mvh Nikolaj & Jashu

5592 Ejby
8. sep.
Skønne labrador hvalpe DKK
 • Skønne labrador hvalpe DKK - 2
 • Skønne labrador hvalpe DKK - 3

Skønne labrador hvalpe DKK

11.000 kr.

Vores skønne Karla har fået hvalpe. Hun er en fantastisk familiehund, kærlig, legesyg, rolig og lærenem. Faderen er ligeledes rolig og meget samarbejdsvillig. Han er en dygtig spor og jagthund. Er far til adskillige servicehunde. Hvalpene vil vokse op både inde og ude og blive socialiseret på bedste vis. Vi bor på en landejendom med andre dyr, de vil møde andre hunde både store og små, komme på ture til strand og skov, vil få lov at være løs på hele ejendommen, når de bliver lidt ældre. Karla 1. kuld hvalpe var helsøskende til nuværende kuld og vi har kun fået gode tilbagemeldinger. 2 af hvalpene derfra blev udtaget til uddannelse som Servicehund og 1 til schweishund (sporhund). Begge forældre har høj sundhedsstatus og HD index på 119. Der medfølger DKK stamtavle, DKK købsaftale, reg i Dansk Hunderegister, sundhedsattest og 7 ugers vaccination, fået ormekur, hvalpepakke og foder til den første tid. Du kan følge din hvalp med besøg hos os samt tilsendte videoer/ billeder. Pris for hanner : 11000 kr, tæver : 12500 kr

7830 Vinderup
29. aug.
 • Skønne labrador hvalpe DKK - 2
 • Skønne labrador hvalpe DKK - 3
 • Skønne labrador hvalpe DKK - 4
 • Skønne labrador hvalpe DKK - 5
Brune labradorhvalpe

Brune labradorhvalpe

6.000 kr.

2 han, forældrene er rolige børnevenlige vagtsom og god til jagt

6100 Haderslev
25. aug.
Labradoodle F1bb hvalpe søger et kærligt hjem

Labradoodle F1bb hvalpe søger et kærligt...

14.000 kr.

Skønne labradoodles hvalpe (F1bb) født den 21/6 søger nye hjem fra den 16/8. Ruth har fået 5 skønne hvalpe 😍 Ruth er f1b labradoodle (dvs. 3/4 puddel, 1/4 labrador retriver). Ruth vejer 16 kg og måler 46 cm og fælder ikke Hvalpenes far er Paddington, som er en chokolade brun puddel på 22 kg og omkring de 58 cm. Forventet str er mellem de to forældre. Begge forældre er familiehunde med stort F og er vant til at omgåes små børn og andre dyr. Tilbage er * Lille fyr * Tøsen Hvalpene forventes at have en fældefri -og allergivenlig pels. Hvalpene vokser op i et hyggeligt stueopdræt med gode udendørs muligheder. De bliver socialiseret med andre hunde samt omgåes i dagligdagen med vores egne 2 børn ( 3 år og 1 år). ved afrejse er de: - chippet - sundhedstjekket med bog - vaccineret - behandlet for orm 3 gange - afrejse pakke med foder, tæppe og legetøj - købskontrakt og vejledning til pelspleje Pris 14000 for en han og 16000 for en tæve.

9500 Hobro
14. aug.
Super dejlig labrador hvalp
 • Super dejlig labrador hvalp - 2
 • Super dejlig labrador hvalp - 3

Super dejlig labrador hvalp

10.000 kr.

Super dejlige hvalpe efter gode forældre . De er på en gård med heste og kat, og møder en masse mennesker. De er kærlige og vil lære nye ting. De elsker børn der vil lege boldt med dem . De er også gode jagthunde

2640 Hedehusene
14. aug.
 • Super dejlig labrador hvalp - 2
 • Super dejlig labrador hvalp - 3
 • Super dejlig labrador hvalp - 4
 • Super dejlig labrador hvalp - 5
Labrador hundehvalpe sort

Labrador hundehvalpe sort

8.800 kr.

Vores kærlige Kenza har fået 8skønne hvalpe d.26.Juli 2023 (5 hanner&3 tæver-1han+2 tæver afsat på forhånd Både far og mor har fine stamtavler-stambogsført i DKK.Hvalpene er Pra fri via aner,da begge forældre er fri.Mors HD index=108, fars=103,som betyder sandsynligheden for at hvalpene kommer til at døje med hofterne er meget lille.Herudover er far fri for EIC, CNM og SD2.Hvalpene bliver ikke stamborgsført,da vi kun ønsker 1kuld.Begge er de bedste familiehunde med skønt sind.Vandglade og legesyge.Kenza er den roligste pige man kan have med alle steder.Aldrig har hun bidt i en sko eller lavet unoder. Sover gerne længe og aldrig haft problemer med at være alene hjemme.En meget let hund at have. Hun elsker leg i haven og har legekammerater vi mødes med.Hun elsker ture til søen,hvor hun kan hente pinde igen og igen.Kato (far) har det dejligste sind.Bruges også til jagt og elsker at tilbringe timer i både have,skov,ved stranden og i hundeparken.Begge elsker at putte og nusse.Vi bor på landet - hvor hvalpene vil blive en del at livet inde såvel som ude når de er klar til det.Hvalpene vil gennemgå en masse forskellig socialisering inden afhentning, herunder bla lydtræning,renlighedstræning,socialisering,bilkørsel,dyr,alm lyde i hjemmet og hvad der ellers er af spændende ting i den store verden.Inden afhentning får hvalpene sundhedstjek ved dyrlæge,chippes,vaccineres og får 2xormekure.Hvalpene vil få hvalpepakke med tæppe, mad mm. så vi sikrer en god og tryg start hos den nye familie.Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra d.28/09.Ved reservering betales de første 2500,- som ikke gives retur ved fortrydelse.Restbeløb 6300,- betales ved afhentning.Vi ønsker at finde et godt match for hund og kommende ejer og vi vil udfra deres personlighed forsøge at finde bedste match.Vi forbeholder os ret til at fravælge en køber, hvis vi ikke mener køberen er rette match for hunden.Søger kun familier som ved hvad det kræver at have en hund,da vi ønsker hvalpene får et godt blivende hjem

2765 Smørum
5. aug.
sorte labrador hvalpe

sorte labrador hvalpe

5.000 kr.

mor f1 labrador far brun labrador bliver brugt til jagt køkken opdræt. De er meget kærlige og faktisk renlige, meget legesyge, elsker leg og ligge i arm og blive nusset. 2 hanner sorte,født d 20-4-23 de er i hanstholm

7730 Hanstholm
16. jul.
Labrador/Rottweiler hvalpe salgsklare 17.07.23

Labrador/Rottweiler hvalpe salgsklare 17...

9.000 kr.

Super flotte hvalpe sælges til gode hjem. Disse herligheder, er et kuld på 8 drenge og en pige, pigen er dog afsat. Der er et par der er helt sorte og nogle med små fine hvide aftegninger på hhv. Bryst og pote. De er født d. 17.05.23 og er salgsklare 17.07.23 Alle hvalpe vil have fået chip, vacc og sundhedsbog. De er stue opdrættet, samt de kommer til at indgå i alle dagligdagens gøremål. De vil derfor være vant til alverdens lyde, børn og andre dyr (hund, katte og heste) Mor er labrador og 1/4 border collie Far er Rottweiler. Der følger til hver enkelt hvalp: legetøj, stykke af tæppe (mors og søskendes duft) foder til et fornuftigt overgangs skifte, hvis det ønskes. Både mor og far har et super godt sind. Vi tager et depositum på 2.500 kr., som vi selvfølgelig modregner ved endelig afhentning, dette vil ikke kunne returneres. Flere billeder samt video kan også sendes. Vi har endvidere oprettet en facebook gruppe for interesserede købere. Denne vil vi invitere til via et link.

4450 Jyderup
3. jun.
Mit navn er Luna Jeg er om lidt 1 år og 5 mdr.

Mit navn er Luna Jeg er om lidt 1 år og ...

12.000 kr.

Mit navn er Luna Jeg er om lidt 1 år og 5 mdr. Er en hun hund Jeg : - Er lidt sky i starten, indtil jeg lære jer at kende. - Er fyldt med energi. - Kan med de fleste hunde. - Kan med børn. (Leger med en niece på 5 år, hilser på min nevø på 10 mdr og min nuværende ejere fem børn fra 14 til fire år Som beskrevet ovenfor må jeg kende at jeg søger nyt og blivende hjem til Luna der fortjener det jeg har desværre ikke tid til hende. Og derfor fortjener hun en bedre sted hvor de har overskud og tid til hende Kun seriøse bud. I kan kontakte mig på 22 19 50 51

2990 Nivå
17. mar.
Dejlig hanhund

Dejlig hanhund

6.500 kr.

Dejlig hanhund passet med alt Er startet på jagt træning kan alle komandoer

7570 Vemb
5. jan.
Labrador hvalpe

Labrador hvalpe

7.500 kr.

Glad lille labrador Retriever Formel 1 geboren 24.01.2022 gewicht ca. 10 kg shipping,spride,cerge,die er sort. Jeg Will de hunde an gode mesker verkøbe en lille hund 7500 dkk. Far og mor er 3 år gamle

6280 Højer
3. jan.
lys f-mel1 labrador

lys f-mel1 labrador

6.000 kr.

hej har denne utrolig dejlige f-mel labrador som er fra august 2021. da vi desværre skal flytte bog ik må have hende med er vi nødsaget til at sælge hende.

9230 Svenstrup J
2. jan.
Dorrit, fin Labrador bl.

Dorrit, fin Labrador bl.

5.500 kr.

Sød dejlig skøn tæve på 6mdr. Hun er den sidste i kuldet som gerne vil flytte hjemmefra. Velopdraget, renlig, meget klog hund..

9300 Sæby
19. dec. 2022
labrador

labrador

Købes

købes labradon / golden retriever eller en bladning , meget gerne voksen hund eller stor hvalp om den er sort eller gul brun eller han eller tæve spiller ikke nogle rolle bare den er en sød hund jeg bor v/ præstø med hus og indhejnet have ,har haft lab i ca 40 år. må ikke koste en formue

4750 Lundby
15. dec. 2022
Labrador

Labrador

7.000 kr.

Hej allesammen min tæve Lulu har fået labrador Retriever hvalpe. Vi har nu 6 drenge Hvalpene er 5 uger gamle nu, de ville være klar til og flytte hjemmefra d. 18 november. Moren Lulu har fuld stamtavle Faren Sigurd har kopi af hans fars, mormor og morfar stamtavler - Sigurd har ikke samtavle men kopi af hans families Jeg skal have 2000 kr i depositum for og holde en hvalp tilbage og det bliver ikke tilbage betalt hvis man fortyder. Inden hvalpene skal flytte hjem til deres nye familier bliver de vaccineret, får ormekur, bliver chippet og sundhedstjekket Så kunne en hvalp fra Lulu være noget for din familie så kan du kontakte mig på 91 93 87 08

7200 Grindsted
2. dec. 2022
Søger labrador hvalp - gul tæve

Søger labrador hvalp - gul tæve

1 kr.

Vi søger en gul labrador hvalp - tæve.

5750 Ringe
29. nov. 2022
Labrador søges

Labrador søges

Købes

Hej Derude ? Efter tabet af vores elskede hund kort før jul, er vi ved at være klar til at kaste vor kærlighed på et nyt ?familiemedlem?. Derfor ligger vi her en føler ud, og håber (og venter også) på at den rette hund dukker op ? Vi søger en hvalp af racen; Labrador. Helst af den gode gamle robuste type. Gerne et jagtafkom ? Brun eller gul ? Vi er en skøn familie bosat på en nedlagt landejendom. Aktive og elsker friluft. Elsker dyr, og har pt et par katte og en mindre flok heste. Far og ældste datter er ved at erhverve sig jagttegn, så hos os vil livet som hund, være fyldt med kærlighed, leg og træning ?? Har du, eller får du, en hvalp der matcher det vi søger, så tøv endelig ikke med at kontakte mig/os ?

7330 Brande
28. nov. 2022