Jack Russel Terrier

2
Jack russel terrier

Jack russel terrier

9.500 kr.

Jack russel terrier , Vi er 1 tæve og 2 hanner 1 med mørkebrun aftegning samt 1 med sorte aftegning - vi er født den 28/3 - og er ude at nyde solen - vi vil gerne have et nyt hjem ca. d 23/5 hvor vi har været hos dyrlæge og blevet chippet og fået ormekur - har også sundhedsbog - vi søger et kærligt hjem - hvor vi kan give den gas med nogle dejlige ude arealer - vi er vant til at være i hænder og blive forkælet - er vant til børn - og vores far og mor er født i og opvokset i Danmark. Depositum betales ved bestilling og returneres ikke hvis i fortryder.

5700 Svendborg
i går
Lille Zephyr (DKK)
  • Lille Zephyr (DKK) - 2
  • Lille Zephyr (DKK) - 3

Lille Zephyr (DKK)

12.000 kr.

Lille Zephyr (DKK), Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Denne lille Jack russell han har et meget kærligt væsen. Han er af den lavbenede type. Han er opvokset i hjemmets centrum og han er vant til børn. Han er klar til at rejse hjemmefra søndag d. 22. maj 2022. Faderen er en kærlig JRT med stor personlighed og intelligens. Moderen, som er importeret fra Italien er en virkelig sød, kærlig og super nem hund i alle henseender. Begge forældre er 26 cm høje. Pelstype: broken. Med stamtavle fra Dansk kennel klub.

7300 Jelling
i går
  • Lille Zephyr (DKK) - 2
  • Lille Zephyr (DKK) - 3
  • Lille Zephyr (DKK) - 4
  • Lille Zephyr (DKK) - 5
Jack Russel Terrier VÆREMÅDE Racen er en aktiv jæger, der elsker at arbejde. Den er selvstændig og knytter uforbeholdent sig til sin ejer. Den er meget glad for at være sammen med mennesker og passer godt på børn. AKTIVITET OG STIMULERING Det er en hund, der skal have meget motion, men som også kan løses med et par gåture om dagen. Den er intelligent og kan godt lære nye ting. TEMPERAMENT Racen er glad, udadvendt og tillidsfuld. Den er ikke bange for noget og opfører sig ofte trodsigt over for andre hunde. BEHANDLING Pelsen er kort og tæt og kræver minimal pleje. Ørerne skal passes dagligt, ligesomtænderne skal rengøres. HISTORIE Dansk Selskab for Retrievere blev oprettet i 1911. Den første racetype, der blev anerkendt, var den engelske cockerspaniel. I 1920 kom den første labrador retriever til Danmark. Denne hund blev importeret fra England af en familie, der hed Christensen. Familien Christensen havde opdrættet disse hunde i flere generationer, og de var derfor gode til at arbejde med vand. HØJDE 25-30 cm for begge køn. VÆGT 6-7 kg. FARVER Hvid, som skal være dominerende, med sorte eller tanfarvede aftegninger. Tanfarven kan forekomme i både lyse og mørke nuancer. Tri-color kan også forekomme (hvid, med brune og sorte aftegninger).