Jack Russel Terrier

11
Jack Russell - 2 hanner - Stueopdræt

Jack Russell - 2 hanner - Stueopdræt

14.000 kr.

Jack Russell - Stueopdræt DKK Stamtavle 2 hanner født d. 20 Juli og salgsklar 14 september . White / Tan glathåret og lavbenet.. Når du køber mig så * har stamtavle i Dansk Kennel klub * jeg er vaccineret, * Jeg har sundhedsbog * jeg er blevet chippet, og registreret i Dansk Hunde register... * jeg har fået ormekure * jeg får Madpakke med til den første tid, samt tæppe og legetøj * Jeg er trænet med renlighed * Jeg har kørt i bil flere gange * Jeg er trænet med lyd CD med 48 lyde, Bl.a fyrværkeri Vi prioriterer sundhed og socialisering højt, så vi er opvokset i huset, som en del af familien, vant til andre hunde katte og familiens børnebørn. Vi kan både bruges til, jagt, agility og ikke mindst som et særdeles kært familiemedlem. Begge forældre er lavbenede og glathårede..

6230 Rødekro
søn.
Jack Russel terrier Han  hund  5-7  mdr

Jack Russel terrier Han hund  5-7  mdr

Købes

Den skal være korthåret Må gerne have opretstående øre Skal kunne være alene hjemme og kunne enes med en inde kat Det skal helst være den lidt høje model af racen Men ikke et must (Chippet og vaccineret)

8850 Bjerringbro
lør.
Jack Russel

Jack Russel

8.500 kr.

Jack Russel hundehvalpe klar til nye hjem fra d.28. august. De er blevet meget socialiseret og van til børn. De er bor i huset og er i hænder det meste af tiden (0: Hvalpen er uden stambog, men begge forældre Jack Russel. De er chippet, ormekur, sundhedstjekket og vaccineret inden. Dep på 1500 kr.

5792 Årslev
fre.
Tyskjagtterrier hvalpe.

Tyskjagtterrier hvalpe.

5.000 kr.

Født 07-04.Suber jagt og familie hund.

9340 Asaa
2. aug.
Jack russel terrier tæve

Jack russel terrier tæve

9.000 kr.

Jack russel terrier tæve med DKK papirer. Yuventa vil gerne bo i en rolig familie uden andre dyr og mindre børn, gerne nogen der er til lange gå ture og masser af kærlighed? Yuventa er en altid glad hund der kan med alle og altid møder folk med en logrende hale?? ?? Skriv gerne lidt om hvad i kan tilbyde og så finder vi en dag i kan komme og møde hende

6040 Egtved
29. jul.

Jack Russel Terrier

123 kr.

Mille har den 6 maj fået et kuld skønne hvalpe, LILLE MODEL, som søger nyt og godt hjem, fra den 28 juni. Vores hvalpe er selvfølgelig med stamtavle. Hvalpene er ud af rigtig gode, brugs og udstillingshunde, samt fantastiske familie hunde. Mille har 1 præmie på udstilling, men samtidig en fantastisk udsmider, far Magnus har været den sikre, når mikkel skulle fra hus og hjem. Hvalpene er ved afrejse dyrlægekontrolleret, med sundhedsbog, chippet, vaccineret, 3 gange ormekur, og en lille madpakke med til deres nye hjem. Palle er nu ladt alene tilbage. Kig forbi der er kaffe på kanden. Kun telefonisk henvendelse tak. 97 16 60 18 20 41 26 80 Venlig hilsen Anny og Gunnar

7540 Haderup
25. jul.

Hvalpe til salg

6.500 kr.

Hvalpene er født 11.-6. 2022.De er fremragende familiehunde, lige så gode til jagt fra grav efter ræv og mårhund. MOR. Krydsning mellem Jack Russell og Tysk jagtterrie. FAR. Ren Jack Russell. Bliver ikke ret store. Skulderhøjde under 30 cm.Brystmål under 40 cm. Knud Sørensen. Tlf. 86387341 mobil 52387781.

8500 Grenaa
22. jul.

Jack Russel hvalpe

8.000 kr.

Vi er nu næsten klar til at flytte hjemmefra! Jack Russel hvalpe fra d. 15. maj, kuldet bestod af 5 fine hvalpe - to tæver og tre hanhunde. Både mor og far har stambog. Begge hunde er korthåret og kortbenede. To hanhunde og en tæve er nu tilovers. 8000 kr for hanhundene og tæven koster 9000kr Glade og energiske hvalpe - er nu klar til at flytte hjemmefra. Hvalpene er sundhedstjekket ved dyrelæge, chippet, vaccineret og har fået ormekur. Tæven er med det hvide hoved, mens hanerne har sort og brun hoved med hvidt i midten.

9800 Hjørring
18. jul.

Jack Russel terrier hundehvalpe

8.000 kr.

Ægte Jack Russel terrier hvalp mor er broken Faren er glat begge forældre haves. Jagtglade forældre. Født 6-4 . En hun tilbage

8581 Nimtofte
16. jul.

Jack russel terrier

7.500 kr.

Jeg er nu blevet ladt ene tilbage - er født den 28/3 - vil gerne have et nyt hjem - for nu vil jeg gerne ud og se den store verden - har været hos dyrlæge og blevet chippet og fået ormekur og vaccineret - har også sundhedsbog - søger et kærligt hjem - hvor jeg kan give den gas med nogle dejlige ude arealer - er vant til at være i hænder og blive forkælet - er vant til børn - det sidste billede er far og mor - og de er født og opvokset i Danmark. Depositum betales ved bestilling og returneres ikke hvis i fortryder.

5700 Svendborg
søn.

Jack Russell terrier hvalpe

5.500 kr.

We have 2boys ready for a new home on the 16.06 The pups will come vaccinated and with cip. For more info please text and I will return to you as fast as possible. Thanks

7173 Vonge
22. jun.
Jack Russel Terrier VÆREMÅDE Racen er en aktiv jæger, der elsker at arbejde. Den er selvstændig og knytter uforbeholdent sig til sin ejer. Den er meget glad for at være sammen med mennesker og passer godt på børn. AKTIVITET OG STIMULERING Det er en hund, der skal have meget motion, men som også kan løses med et par gåture om dagen. Den er intelligent og kan godt lære nye ting. TEMPERAMENT Racen er glad, udadvendt og tillidsfuld. Den er ikke bange for noget og opfører sig ofte trodsigt over for andre hunde. BEHANDLING Pelsen er kort og tæt og kræver minimal pleje. Ørerne skal passes dagligt, ligesomtænderne skal rengøres. HISTORIE Dansk Selskab for Retrievere blev oprettet i 1911. Den første racetype, der blev anerkendt, var den engelske cockerspaniel. I 1920 kom den første labrador retriever til Danmark. Denne hund blev importeret fra England af en familie, der hed Christensen. Familien Christensen havde opdrættet disse hunde i flere generationer, og de var derfor gode til at arbejde med vand. HØJDE 25-30 cm for begge køn. VÆGT 6-7 kg. FARVER Hvid, som skal være dominerende, med sorte eller tanfarvede aftegninger. Tanfarven kan forekomme i både lyse og mørke nuancer. Tri-color kan også forekomme (hvid, med brune og sorte aftegninger).