Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Dværggravhunde hvalpe

Kr. 9.500,-


Gravhund

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Hunde / Gravhund"

Opret favoritsøgning

En modig og selvstændig lille hund: Find den lille søde Gravhund til salg på GulogGratis.dk


Er du på udkig efter en intelligent og kærlig lille familiehund?

Find din nye søde familiehund på GulogGratis.dk. Her sælges og købes den søde lille Gravhund. Det er en utrolig kærlig lille familiehund, men den skal opdrages konsekvent fra hvalp. Den lille søde Gravhund fås i tre størrelser; standard, dværg og miniature. Derudover fås den ligeledes i tre forskellige typer; ruhåret, langhåret og korthåret. De tre forskellige typer er mentalt helt ens. Gravhunden blev oprindeligt brugt til jagt – især den specielle gravjagt, hvor dens lille aflange krop er ideel. Den kan stadig benyttes som jagthund i dag, men den benyttes også ofte som familiehund. Gravhunden er livlig og stolt, men den elsker også at blive nusset og hygge med sin familie. På GulogGratis.dk sælges også andre små hunderacer som eksempelvis den søde lille Cocker Spaniel, den robuste lille Fransk Bulldog eller diverse blandingshunde. Køb eller adopter din nye hundehvalp på GulogGratis.dk.

Læs mere
Find billigt tilbehør til din hund på GulogGratis.dk

Gør dig en god handel: Find tilbehør på tilbud til en billig pris på GulogGratis.dk. Hvis du mangler en ny hundekurv eller et nyt hundehalsbånd, kan du finde det brugt til billige priser her på hjemmesiden. På GulogGratis.dk kan du købe eller sælge en masse forskelligt tilbehør til din hund. Hvis du selv ligger inde med tilbehør til hunde, som du ikke længere har brug for, kan du oprette en annonce, hvor din vare sælges eller gives bort til andre brugere, som har brug for det. Salg af hundetilbehør til en god pris på GulogGratis.dk.

Find dit nye kæledyr på GulogGratis.dk

Er du på udkig efter en lille sød kanin, eller et lille sødt marsvin? På GulogGratis.dk sælges et bredt udvalg af forskellige kæledyr, og du kan derfor stort set altid finde det, som du er på udkig efter. På GulogGratis.dk kan du finde søde små hamstere som sælges eller bortgives, og du kan finde søde små kaninunger som gives væk gratis, og derfor har brug for et nyt, trygt og kærligt hjem. Find dit nye kæledyr til salg på GulogGratis.dk.
Læs mindre