For hurtig søgning indtast
annonce id: 44726198
i søgefeltet og klik søg

Ægte grandanois hvalpe - GD

Kr. 6.800,-
Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
Hej derude. - så må vi flytte hjemmefra ;-) 2 tæver tilbage....
Vores skønne Martha har fået 9 dejlige små snuder 7 tæver og 2 hanner!! De er klar til at flytte hjemmefra den 25 August og der vil de selvfølgelig være blevet sundhedstjekket, chippet og vaccineret, samt fået ormekur!
Faderen er ægte GD med stamtavle i farven blå, ca 92 -93 Høj. Morderen er ægte GD uden stamtavle i farven sort og er 90 høj. - så vi satser på STORE hunde - engang når de er færdig med at vokse.
De kære små, bor inde sammen med resten af familien og er på lige fod, som alle os andre !! De bor med deres mor,- og deres mormor, - og deres lille ven nulle ( meget lille hund ) dertil har vi kat også.... vores 2 piger på 10 og 13, er en stor del af hvalpene hverdag, ,- samt deres venner , så de et meget i hænder, meget kælne og meget nysgerrig på livet og i er mere end velkommen til at møde hvalpene og os - vi bor i Glyngøre, ca 20 minutter fra Skive... Det er selvfølgelig muligt at reservere en hvalp imod et depositum, som man IKKE vil få tilbage hvis noget måtte opstå !?? - men det bliver selvfølgelig trukket fra den endelig pris!! Depositum 1500,- Ring endelig på 23470330 eller 31511289, så er der plads til alle slags spørgsmål ...vi glæder os til at høre fra jer
Med venlig hilsen Helle og Susanne
Flere detaljer:
Opvækst chippet, ormekur, vaccineret Antal 1

Se også disse lignende annoncer