Grand Danois

2
Grand danois

Grand danois

10.000 kr.

Grand danois, Vaccineret, Ormekur, Chippet, En lille skønhed er født d. 26 april 2022. Søger sit kommende hjem da hendes brødere har fundet et hjem når de er klar til at flytte hjemmefra ca. omkring d. 2 juli. 2022 Hun er af racen. Grand danois med et meget lille pift af sankt Bernhard. Hendes mor er ren Gd og faren er Gd med det lille pift. Begge forældre haves, og de har begge et stille og roligt sind. De er opvokset i køkken/alrum og er vant til de daglige lyde. Og de kommer selfølgelig ud når de er store nok og lidt varmer i vejret og er lidt bedere gående. Hun er selfølgelig chippet,ormekur,registeret og dyrelægekontrolleret. Der medfølger en god hvalpepakke med når hun hun flytter hjemmefra.

8586 Ørum Djurs
i dag
Grand Danois med DKK stambog

Grand Danois med DKK stambog

14.000 kr.

Grand Danois med DKK stambog, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Den 6 april 2022, ankom 10 dejlige gule grand danois hvalpe. De er født indendørs og vokser op indendørs. De vil ligeledes blive socialiseret udenfor og også udenfor matriklen. Stambog, chip, sundhedsbog, 3 x ormekur og 1. Vaccine De er klar til at rejse hjemmefra efter 1. Juni. Vi åbner op for besøg i weekenden 30. April/1. Maj og fremefter. Vi har stadig et par hanner og nogle tæver, der ikke er reserverede. Så send en sms eller besked via min side på facebook, Backstreet Danes, og fortælle lidt om jeg selv og hvornår I har lyst til at komme på besøg.

5672 Broby
24. apr.
Grand Danois VÆREMÅDE Grand danoiserne er rolige og afvisende hunde. De er velafbalancerede og sociale, men kræver passende daglig stimulation for at undgå at udvikle sig til irriterende typer. De er meget lydhøre og kan bruges som politihunde. AKTIVITET OG STIMULERING De har brug for god motion og daglig stimulation. Træn dem regelmæssigt, så de ikke bliver urolige og lærevillige. TEMPERAMENT Grand danoiserne er kongehusets hunde i Danmark. De er intelligente og kan lære mange ting, men de er også besluttede og kan være svære at opdrage. BEHANDLING Pelsen skal jævnligt børstes for at undgå, at den blivertæt og klistret. HISTORIE Grand danoisernes historie er lidt uklar, men det antages, at de stammer fra Frankrig. De blev populære som politihunde og blev anvendt i mange forskellige lande. HØJDE Hanner mindst 80 cm. Tæver mindst 72 cm. VÆGT 50-75 kg (afhængig af alder og køn) FARVER Gul, tigret, blågrå (stålblå), sort og harlekin (hvid med sorte markeringer)