Grand Danois

3
Grand Danois

Grand Danois

4.500 kr.

Tæve søger nyt dejligt hjem, hvor hun ikke skal være alene hjemme. 1 år gammel og meget vagtsom. Passet med vaccination osv. og hun er renlig. Hun vil egne sig bedst til et hjem på landet, da det er det hun er vant til.

6630 Rødding
i dag
8 uger Grand danois /Engelsk mastiff hvalpe

8 uger Grand danois /Engelsk mastiff hva...

9.500 kr.

Daniff hvalpe. Mor Grand Danois (56 kg). Far Engelsk Matiff (82kg) (det sidste billede) De er 8 uger nu, så de er klar til at flytte. Vores dejlige Coco, fødte d. 9/6, sit første og sidste kuld hvalpe. 9 stk. 6 piger. 2 brindle (1 brindle solgt) og 4 fawn ( 1 fawn solgt) 3 drenge. 1 brindle og 2 fawn (1 fawn solgt) Kom og hils på jeres nye familie medlem. Rigtig stue opdræt, som indgår i alt i huset. Så de er vant til hverdagens lyde, De kommer i haven, hvor der er aktiviteter. De går med hele familien 24-7, så de er ikke ude/stald hvalpe. De kommer i haven, sammen med os flere gange om dagen. Så det bliver nemmer for ny familie at få dem renlige. Indtil de kan flytte hjemmefra, bor de her hos os i trygge rammer, hvor vi på bedste vis, sørger for at socialiserer dem. De vil have prøvet lidt af hvert, bl.a. Gå i snor og kører i bil. De vokser op med mor, far, en moster / halvsøster (Mastiff) og hendes hvalpe. Alle kan ses. Forældrene er rigtig dejlige familie hunde, sunde og raske - med et dejligt og venligt sind. Vi har også 4 katte. De er chippet, vaccineret, fået ormekur, sundhedsbog og bliver registreret i dansk hunderegister, i jeres navn ved køb. Der medfølger hvalpepakke med 10 kg hvalpefoder, en klud der dufter af alle de andre hvalpe og mor, en snor, et halsbånd, og legetøj. Så kom og mød jeres nye familiemedlem. Og få en lækker familie hund, som sætter familien over alt andet. Vi sælger ikke til hvem som helst. Du skal have erfaring som hundeejer. De sælges ikke på afdrag.

8981 Spentrup
i dag
Grand danois hvalpe gule
  • Grand danois hvalpe gule - 2
  • Grand danois hvalpe gule - 3

Grand danois hvalpe gule

7.000 kr.

3 drenge og 2 piger søger nyt hjem. De er vokset op I stuen og er vant til at være med I det daglige. Hvalpene er sociale, glade og imødekommende og meget nysgerrige. De vil være chippet, vaccineret og have fået ormekur inden de flytter hjemmefra. Begge forældre er ren Grand danois. Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra d.1/8 Begge forældre haves.

9610 Nørager
18. jul.
  • Grand danois hvalpe gule - 2
  • Grand danois hvalpe gule - 3
  • Grand danois hvalpe gule - 4
  • Grand danois hvalpe gule - 5
Grand Danois VÆREMÅDE Grand danoiserne er rolige og afvisende hunde. De er velafbalancerede og sociale, men kræver passende daglig stimulation for at undgå at udvikle sig til irriterende typer. De er meget lydhøre og kan bruges som politihunde. AKTIVITET OG STIMULERING De har brug for god motion og daglig stimulation. Træn dem regelmæssigt, så de ikke bliver urolige og lærevillige. TEMPERAMENT Grand danoiserne er kongehusets hunde i Danmark. De er intelligente og kan lære mange ting, men de er også besluttede og kan være svære at opdrage. BEHANDLING Pelsen skal jævnligt børstes for at undgå, at den blivertæt og klistret. HISTORIE Grand danoisernes historie er lidt uklar, men det antages, at de stammer fra Frankrig. De blev populære som politihunde og blev anvendt i mange forskellige lande. HØJDE Hanner mindst 80 cm. Tæver mindst 72 cm. VÆGT 50-75 kg (afhængig af alder og køn) FARVER Gul, tigret, blågrå (stålblå), sort og harlekin (hvid med sorte markeringer)