Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Annoncen findes ikke længere 😢

Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer eller opret en favoritsøgning nedenfor.
Irsk vandspaniel hvalpe  -
16.500 kr.

Irsk vandspaniel hvalpe -

Kommende Irsk vandspaniel . I slutningen af august, venter vi Irsk vandspaniel ( Irish water spaniel) hvalpe. Vores Tæve skal have hendes allersidste kuld hvalpe engang i August. Den Irske vandspanie...
Kommende Irsk vandspaniel . I slutningen af august, venter vi Irsk vandspaniel ( Irish water spaniel) hvalpe. Vores Tæve skal have hendes allersidste kuld hvalpe engang i August. Den Irske vandspaniel er en sjælden race i Danmark. Racen er på størrelse med en stor Golden retriever. Reserveret over for fremmede, men når først de er trygge er det den mest kælne spanielrace - elskelig og fantastisk. I skal være ligeglade med at jeres hvalp bliver forvekslet med en Goldendoodle, labradoodle... eller endda en kongepuddel, for meget få mennesker har mødt racen. Hvalpene er ægte Irsk vandspaniel, med stambog fra Dkk. Racen beskrives som allergivenlig .... det betyder dog ikke at den ikke fælder... men den fælder ikke konstant som nogle andre hunderacer. I kan se mere inde på siden lillebassumgaard.dk . Vi er en afslappet familie, med masser af mennesker omkrig os. Her er ingen hysteri og I må meget gerne ringe og høre mere om racen, eller komme forbi og møde moderen hvis I ønsker. Så vil vi svare så godt vi kan. Men kig ind på lillebassumgaard.dk, og tjek ud hvad der står derinde og tag kontakt til os, hvis det har vagt jeres interesse.
7400 Herning
M H.
3 annoncer •
Se butik (3)