Golden Retriever

26
Golden Retriever hvalpe
 • Golden Retriever hvalpe - 2
 • Golden Retriever hvalpe - 3

Golden Retriever hvalpe

10.000 kr.

Golden Retriever hvalpe. Født: 1/6-22 Salgsklar: 27/7-22 2piger tilbage 1 dreng tilbage Mor: ægte Golden Retriever uden stamtavle mens hund er god til jagt. Far : ægte hvid Golden Retriever Pris : 10 000 for drenge og pige. Dep : 3000, som ikke tilbage betales hvis man springer fra.

6880 Tarm
i dag
 • Golden Retriever hvalpe - 2
 • Golden Retriever hvalpe - 3
 • Golden Retriever hvalpe - 4
 • Golden Retriever hvalpe - 5
2Tæver tilbage af stambogsførteforældre

2Tæver tilbage af stambogsførteforældre

9.000 kr.

Golden retriever hvalpe. Disse 2 skønne herligheder er 9 uger og AFHENTNINGS KLAR NU De blev 8 uger torsdag til Sankt Hans. Alle er lyse som deres skønne forældre, som begge kan ses ved besøg. Hvalpene er tjekket hos dyrlægen. De har sundhedsbog, er vaccineret, chippet, fået 3 x ormekur, registreret i dansk hunderegister samt kopi af forældres stambøger medfølger. Hvalpene har et super skønt og rolig samt tillidsfuld sind. De er socialiserede og vant til børn, andre hunde samt katte, ligesom de kender lydene inde som ude. De er super skønne begge 2. Kom og se dem. Skriv pb hvis jeg skal sende videoer af hvalpene Eller ring og hør nærmere.

6893 Hemmet
i dag
Golden Retriver

Golden Retriver

11.000 kr.

Golden Retriver hvalpe f.4/5 2022 . Dansk opdræt . Hvalpene rejse klar d. 30/06 de er vandt til at komme ud og gør sig rene . Hvalpene er ægte men sælges uden stamtavle. Begge forældre har et fantastisk temperament og dette er deres andet kuld de har stamtavle de er sundheds undersøgt og godkendt til avl samt røntgen fotograferede både albuer og hofter . Hvalpene bliver orme behandlede flere gange samt fodret med kvalitets foder Arion. De er vaccineret 1.st gang samt chip mærkede i dansk hunde register. Og de bliver sundheds undersøgt uden bemærkninger ved vores dyrlæge . Vi ønsker vores hvalpe kommer til kærlige hunde glade familier som gerne må have en have . Hvalpene kan reserveres nu . Vores kennel er godkendt af Fødevarestyrelsen og med fast kontrol af dyrlæge med ene glade smeily. Vores kennel er momsregistreret og prisen er inc. Moms og skat. Med hver hvalp ved afhentning følger. Hvalpen er vaccineret 1st gang. Hvalpen er chip mærket og registreret i Dansk hunde register. Hvalpen er orme behandlet. Hvalpe foder Arion til 14 dig. Hals bånd samt 2 meter. Dressur line. Fleece tæppe. 3 x legetøj . Hunde guf . Kontrakt 2 års garanti . Indfo om pasning. Moms kvittering.

9510 Arden
i dag
Nordjysk Kennel og HundeShop v/Gitte Bjeldbak
Ven for livet

Ven for livet

10.000 kr.

DEL PÅ FACEBOOK DEL PÅ TWITTER ??? en ven for livet ??? En herlig Golden retriever dreng født d. 28/5-22 søger et kærligt og omsorgsfuldt hjem fra 23/7-22 En dejlige basse med roligt sind, der elsker kontakt, at lege, at udforske, kan trække sig tilbage hvis han vil have fred, og kan omgås alle aldre, da de vokser op med børn, voksne og andre hunde. Han bor i huset sammen med os, og kommer ud i haven om dagen, for at lege og udforske? Han trives godt blandet mennesker i alle aldre og andre dyr. Og kan derfor passe til enlige, par eller familier med børn. Forældre har meget roligt sind, der kan omgås alt og alle? Han vil blive/få ? Sundhedstjek ? sundhedsbog ? chippet ? vasket ? klippet negle Da vi bor på Bornholm tilbyder vi uden ekstra omkostninger at komme til Sjælland eller Fyn når de skal overdrages ? Dagen hvor vi er på Sjælland er : 25/7-22 og tiden er 10-15.

3730 Nexø
i går
??? venner for livet ???

??? venner for livet ???

10.000 kr.

DEL PÅ FACEBOOK DEL PÅ TWITTER ??? en ven for livet ??? 4 skønne Golden retriever født d. 4/6-22 søger et kærligt og omsorgsfuldt hjem fra 30/7-22 1 pige 3 drenge De er nogle dejlige basser med roligt sind, der elsker kontakt, at lege, at udforske, kan trække sig tilbage hvis de vil have fred, og kan omgås alle aldre, da de vokser op med børn, voksne og andre hunde. De bor i huset sammen med os, og kommer ud i haven om dagen, for at lege og udforske? De trives godt blandet mennesker i alle aldre og andre dyr. Og kan derfor passe til enlige, par eller familier med børn. Forældre har meget roligt sind, der kan omgås alt og alle? De vil blive/få ? Sundhedstjek ? sundhedsbog ? chippet ? vasket ? klippet negle Da vi bor på Bornholm tilbyder vi uden ekstra omkostninger at komme til Sjælland eller Fyn når de skal overdrages ? Dagen hvor vi er på Sjælland er : 2/8-22 og tiden er 10-15. Al kontakt gennem 29883348 Dep. 3000 kr( får dem ikke igen hvis man fortryder. Derudover er hvalpen ikke reserveret før dep. er modtaget. Har desværre modtaget mente useriøse henvendelser )

3730 Nexø
i dag

Golden retriver hvalpe

11.000 kr.

Vores dejlige familiehund Bella har den 20 juni 2022 fået 8 skønne hvalpe, som allerede nu ønsker at stifte bekendtskab med deres kommende ejer. 4 tæver 4 hanner - 2 stk reserveret De vil være klar til at flytte herfra mandag den 19 august ønsker i at vente til weekenden aftales dette ved køb. Mor er en ren golden uden papir men vurderet god til avl ved røngten billeder af hofter og led i foråret 2022. Far ren race og uden papir. Se ham på sidste billede. Vi følger dyrlægens anvisninger for ormekur, chip og tjek inden afrejse samt der medfølger startpakke i form af foder. Hvalpenes uger i vores hjem vil være i stuehuset med to børn samt daglig kontakt med andre mennesker end kun os i husstanden. Kontakt os endelig hvis i overvejer eller vil købe en dejlig snebamse herfra. Ved reservering efter hvalpene er født og vi har hilst på hinanden da dispositum 3000 kr Tæver og Hanner 11000 kr

6900 Skjern
i går

Rejse klar Goldendoodler

14.000 kr.

Rejseklar Chokolade bamser 13 uger færdig vacc Goldendoodler hvalpe, 13 uger kom og mød os mor og far Vi er så heldige, at vi har fået Goldendoodler F1bb ,hvalpe med klippepels. 1 pige De søger nye kærlige hjem, og familier der har tid og lyst til at få et nyt familiemedlem. Begge forældre er dejlige familie hunde, sunde og raske . Mor : Goldendoodler F1b fra Tyskland efter fuld DNA testet forældre 20 kg bor her ved os. Far: Mørk brun Kongepuddel fra Holland 26 kg fuld DNA testet for arvelig sygdomme De elsker børn og andre hunde. Forventet vægt på hvalpene er omkring ca 20-25 kg 45-60 cm. De bliver socialiseret med andre hunde store som små ,katte, børn, voksne og handicappede kommer ud og køre i bil til skov og strand. hvalpene fødes og opvokser inde i vores privat hjem. Hvalpene er sundhedstjekket, chippet og vaccineret ved afrejse. fået 3 * ormekur. Når den lille rejser vil den have en stor hvalpepakke med sig til den nye start. - Guide til doodler - Foder Puppy Royal Canin - Tæppe fra mor med broderet navn - legetøj. - sundhedsbog - halsbånd - Kødben - Slik Fra opdræt med alle lovpligtige godkendelser og uddannelser. 39 år erfaring inden for opdræt. Livslang support. - Fødevarestyrelsen - Kennelmærke - Dyrelæge kontrol - Opdrætter uddannelser Hvis I tænker, at I kan blive en god familie til en af de dejlige hvalpe så skriv til os. Vi har en Facebook gruppe hvor hvalpene kan følges. kun for hvalpekøber. www.designer-hunde.dk

7870 Roslev
fre.

Irsk vandspaniel han 1 år - gennem fant...

12.000 kr.

Irsk vandspaniel han. Freddy er kommet tillbage til os som har opdrættet ham, for at hjælpe med at finde en ny familie til ham. I kan se en film inde på bloggen - lillebassumgaard.dk, hvor de fortæller om ham. Han er opdraget, ( så godt som en 12 mdr hund nu kan være,) Han er lækker, børnevant, renlig, kan være alene hjemme. Han er god til at få ordnet pels, han kan med andre hunde... Han er lige til at knus elske. Den Irske vandspaniel er en sjælden race i Danmark. Racen er på størrelse med en stor Golden retriever. Reserveret over for fremmede, men når først de er trygge er det den mest kælne race - elskelig og fantastisk. Så vi søger en familie der er med på lidt pelspleje.... er ligeglad med at Freddy bliver forvekslet med en Goldendoodle, labradoodle... eller endda en kongepuddel. Men han er en ægte Irsk vandspaniel, med stambog fra Dkk. Racen beskrives som allergivenlig .... det betyder dog ikke at den ikke fælder... men den fælder ikke konstant som nogle andre hunderacer. Han har pas, og sundhedsbog, vaccineret... Ja han mangler bare en familie han kan flytte til. Det gør ikke noget der er en anden hund, da han trives godt med andre hunde. Men kig evt ind på lillebassumgaard.dk, og se den film, hvor familie beskriver ham.

7400 Herning
tor.

Golden retriever

9.000 kr.

Golden retriever hvalpe født 24 maj. Salgsklar den 19 Juli. Pris hanner 9000kr tæver 10000kr de er af udstillingens linier, de bliver meget lyse. Hvalpene har Stamtavle chippet ormekur og sundhedsbog vaccination.

6440 Augustenborg
ons.

Golden Retriever Hvalpe

13.500 kr.

Vores Fantastiske Karla fik 5 SKØNNE GOLDEN RETRIEVER HVALPE den 29. Maj, 1 tæver & 1 han tilbage. Karla er en ægte mørk gylden Golden Retriever på 5 år uden stamtavle. Hun er KÆRLIG, SMUK og en RIGTIG FAMILIEHUND. Far Pluto er en STOR og FLOT ægte Golden Retriever med stamtavle. Han har et RIGTIG FLOT og bredt ansigt, RAR som dagen er lang. Begge forældre er ROLIGE, vant til andre dyr og til mange børn omkring sig. Vores 5 LÆKRE GULDKLUMPER er salgs klare den 24. Juli til et nyt og godt hjem. Hvalpene bliver passet og plejet med kvalitets foder, ormekur og masser af kærlighed. De bliver dyrlægetjekket og chippet inden de er klar til at flytte hjemmefra. Der følger et lille tæppe med som dufter af mor samt foder til de første dage så man evt. kan skifte langsomt over til et andet mærke. Der er mulighed for at følge hvalpene helt fra start. Vi bor nær Holstebro. Depositum 5000 kr. som modregnes prisen når hvalpen afhentes. Depositum betales ikke tilbage ved evt. fortrydelse. Vi forbeholder os retten til ikke at sælge hvis den rigtige mavefornemmelse ikke er der overfor køber. Pris 13.500 kr. Vi kan kontaktes på 20458620

7830 Vinderup
tir.

Golden Retriever Hvalpe

10.000 kr.

Golden Retriever hvalpe til salg. Der er 5 styk som ikke er solgt pt. Begge forældre er ægte. (Se Foto) Salgsklare 6. August. Køkkenopdræt og socialiserede med høje lyde. Støvsuger etc. I menneske hænder næsten hele tiden Pris 10.000kr Depositum 3000kr, betales ved første møde og fratrækkes købsprisen når hvalpen hentes. Hvalpene får dyrelægetjek, bliver vaccineret, chippet og får ormekur inden afhentning. Ved reservation betales 300kr Hvalpene befinder sig i Thy.

7700 Thisted
ons.

Golden Retriever hvalpe sælges.

12.000 kr.

1 dreng tilbage. 2 drenge og 5 piger født onsdag d. 27 april. 7 Hvalpe er klar til at flytte hjemmefra 22 juni. Mor og far haves selv, Wilma 5 år (lyse) Albert på 6 år (mørk), så begge kan ses. Hvalpene bor i køkkenalrummet så de bliver vant til de daglige rutiner. De kommer med ud og kører bil flere gange, klippet negle, vasket og børstet. Vant til katte og mindre børn. De er chippet, vaccineret, 2 x ormekur og sundhedsbog . Ved afrejse medfølger der foder, tæppe, godbidder og legetøj. Depositum på 2000 kr. ved reservation, gives ikke tilbage. Resten ved afhentning. Hvalpene er meget renlige allerede som 6 uger. Video kan tilsendes af hvalpene.

8586 Ørum Djurs
man.

Golden Retriever hvalp (reserveret)

13.500 kr.

Reserveret... Vi har en skøn han hvalp tilbage, ud af et kuld på 4, som søger sit nye hjem, fra 18. juli 2022. Begge forældre er sundhedstestet for alt hvad der anbefales fra DKK og de er tip top sunde. Forældrene er meget rolige og børnevenlige. Hvalpene vil blive præget efter alle kunstens regler. De vil også være vant til katte herfra. Hvalpen, som er tilbage har lidt sort pels oven på hovedet og lidt ved det højre øje. Så han er lidt speciel. Vi synes det er en charme <3

6740 Bramming
26. jun.

Golden retriever hvalpe sælges

10.000 kr.

Golden retriever hvalpe sælges. Vores skønne familie hunde, Sally og Skipper har fået 8 dejlige hvalpe, 5 piger og 3 drenge. Der er solgt 2 tæver og 1 dreng ind til vider. Hvalpene får selvfølgelig ormekur, vaccineres, tippes og en sundhedsundersøgelse, inden de tager hjem til deres blivende hjem. Hvalpene kan komme hjem d. 9 august 22 hvalpene er født d. 14 juni 22. Der er ikke stamtavle på hvalpene, da Sally ikke har stamtavle, men ren golden retriever. Hvis i er interesseret, eller har spørgsmål, er i velkommen til at ringe på 26174623 og komme og se dem. Prisen er 10.000kr. og depositum på 2000kr. som ikke betales tilbage hvis man fortryder.

5631 Ebberup
26. jun.

Hvalpe Golden retriver/ labrador retrive...

6.500 kr.

4 tæver født d. 19/5-22. Hvalpene bor inde og er derfor vandt til mennesker og lyde omkring dem. Mor: ægte golden retriever. Far: ægte labrador/ lys. mor og far kan fremvises. Ved reservation kræves et depositum på 1500 kr.

8500 Grenaa
26. jun.

Golden retriver

10.000 kr.

De dejligste golden retriver hvalpe kan nu reserveres . Der er 5 tæver og 4 hanner De er stue opdræt , bliver vant til børn , andre hunde , køre bil , være med til vandet og i skoven :-) De vil blive fodre med kvalitet foder , passet med ormekur , chip og vaccination. De er født d. 30 maj Og kan reserveres fra d. 10 juni når man har mødt dem .

7770 Vestervig
23. jun.

Hvalp på 12 uger

8.000 kr.

Den sidste han hvalp af et kuld på 5 Han er super sød og næsten 100% renlig Han er 75 % goulden og 25 % flatcoated, derfor den sorte farve. Søger nyt hjem snarest, skriv eller ring Åben for bud

7860 Spøttrup
22. jun.

Hvalpe med stamtavle - Golden retriever

15.000 kr.

Kun 1 han tilbage Golden Retriever , hvalpe, 2 uger , salgklar 30/07-2022 10 Golden retriever hvalpe med stamtavle født 4/6-2022 4 tæver og 6 hanner Klar til at flytte fra den 30/07-2022 Hvalpene samt forældrene er med DKK stamtavle og derudover er kuldet opdrættet efter Dansk Retriever Klub og DKK`s avlsanbefalinger. Vi har begge forældre: Mor - Ronja (Filomena's Chilli) Far - Zander (Golden Countryside's Max Power) En hvalp leveres med følgende: - DKK stambog - Sundhedsattest fra dyrlægen - ID mærket med microchip - Lovpligtig registrering i Dansk hunderegister - DKK Købsaftale - 1 x vaccine & 2-3 x ormebehandling inden afrejse - Hvalpepakke: med foder, foderspand, bamse, diverse godbidder, tæppe med duft af mor og søskende m.m. Vi tager et depositum på 2.250 kr. når en bestemt hvalp er valgt Ring/sms eller skriv en mail hvis du/I er interesseret Mere information om hvalpene og vores kennel kan findes på vores hjemmeside: https://kvistdeluxe.wixsite.com/kvistdeluxe/kuld-2022

8831 Løgstrup
21. jun.

Nuttede Golden Retriever hvalpe

10.000 kr.

De er stueopdræt De er u tavle men ægte bliver vant til dagligdagslyde andre hunde katte høns og heste da vi bor på landet Født d 20/6 salgsklar 15 August De vil blive vacineret chippet få sundhedsbog og 2 gange ormekur inden salg begge forældre er gode familiehunde u tavle men er ægte Far Thor er en stor Bamse og kommer fra Thy Mor Nelly er en rigtig god familiehund og elsker at blive nusset så to gode forældre der ligges et depositum på 3000 kr ved valg af hvalp der er 3 hanner og 6 tæver vi beholder selv en tæve om 14 dage er i velkommen til at komme på besøg der vil være besøgsmulighed 2 gange om ugen så i kan følge jeres hvalp har en facebookgruppe der hedder Nelly og Thor Hvalpe 2022 så i kan følge dem de sidste billeder er Nelly og Thor Thor er den store af dem

9740 Jerslev J
21. jun.

Hvalpe, goldendoodle

14.000 kr.

Disse silkebløde Goldendoodle hvalpe i den flotte farve fra lys til rød er klar til at flytte hjemmefra d. 24/6. Tillidsfulde, nysgerrige hvalpe efter moderen, en meget kærlig og kontakt søgende Golden Retriver. Moderen er en lille Golden Retriver. Hvalpene er allergivenlige og fælder ikke meget. Er meget glade for børn, og en hund man kan stole på. Faderen er en rød stor puddel med DKK stamtavle. Begge forældre kan ses ved fremvisning af hvalpene. Størrelse på hvalpene forventes som en Golden Retriver, men ikke så kompakt, mere slank efter Puddelen. Hvalpene er passet med alt der kræves, ormekur, vaccineret og chippet som alt er noteret i sundhedsbogen fra dyrlægen. Der medfølger foder de er vandt til, tæpper som giver tryghed af duft, snor og halsbånd. For mere information ring på nedenstående telefonnummer: Tlf.nr. 2179 5968

6990 Ulfborg
20. jun.

Golden-retriever

11.000 kr.

en mega sød blond retriever. Medfører Sundhedstjek hos dyrlægen - 3 vaccination - Sundhedsbog - Chipmærkning og registrering i hunderegistret. - Ormekur - Startpakke med hvalpegård+ snor,halsbånd og sele

3500 Værløse
19. jun.

Golden Retriever Hvide Søger Familier

10.000 kr.

Forventer et kuld hvide hvalpe ca 20 juni de er begge u tavle men er sunde raske de vil være af stueopdræt vil blive socialiseret med dagligdagslyde bliver vant til katte andre hunde høns og heste de vil blive vacineret og chippet samt få sundhedsbog der vil følge lidt foder med så de får en blid overgang til jeres eget Thor er far og bor på Thy og er en rigtig rar bamsefar på ca 40 kg med et super godt sind Nelly er den lidt fine type elsker at blive nusset og er en fantastisk familiehund de kommer til at koste 11000 kr og der ligges et depositum på 3000 kr ved valg af hvalp som ikke tilbagebetales hvis man fortryder vi bor 9740 jerslev skriv eller ring på 20925483 v interesse

9740 Jerslev J
14. jun.

golden retriever/collie hvalp søges lys ...

12.000 kr.

søger golden retriever/collie hvalp søges lys farve tæve blandingshund

5466 Asperup
12. jun.

Golden Retreiver hvalpe

10.000 kr.

Skønne ægte Golden Retreiver hvalpe. 4 tæver (11.000 kr./stk..) og 2 hanner (10.000 kr./stk.). Vandt til børn. Født 22/5-22. Klar til at forlade redden 17/7-22. Nogle af billederne er fra sidste kuld med samme forældrene.

9620 Aalestrup
11. jun.

Ren Golden Retriever hvalp søges - tæve

Købes

Vi søger en ren Golden Retriever (tæve) hvalp, som vi kan give et dejligt, trygt og kærligt hjem i Odense. Hun skal komme fra et roligt hjem og må meget gerne være vant til børn. :-) Vi er et kærestepar som altid har drømt om, at få hund sammen, og nu skal tiden endelig være. Vi er begge vokset op med Golden Retrievers, og ved derfor hvad det kræver, at have denne type hund. Skriv endelig hvis I har et kuld på vej, eller kender nogle der har :-) vh. Thea og Mikkel

5000 Odense C
29. maj.

Hund søges

Købes

Vi søger en golden retriever, der gerne har et par år på bagen. Vi bor i eget hus på Jegindø med mulighed for gåture i nærområdet og herunder mulighed for at komme til en nærliggende strand Vi har adskillige år været hundeejere og måtte for nogen tid siden desværre sige farvel til vores hund meget pludseligt. Huset virker derfor meget tomt nu og specielt for den ene af os, som går hjemme til dagligt. Det betyder også at vi både har tiden og pladsen til en ny hund Hunden skal gerne kunne sammen med børn, da vores børnebørn alle bor i nærområdet. Samtidig ønsker vi en hund, som godt kan være alene, hvis det bliver nødvendigt. Vi foretrækker en ung hanhund, men skriv eller ring, hvis du har en golden retriever, som af den ene eller anden årsag søger et nyt hjem

7790 Thyholm
27. maj.
Golden Retriever VÆREMÅDE Racen er en arbejdsorienteret hund, der elsker at være sammen med sin familie. Den er meget velegnet som træningshund og har en fantastisk lydighed. Den er nem at afstå fra at jage og kan nemt koncentrere sig på det, man ønsker. AKTIVITET OG STIMULERING Den er fysisk aktiv nok til at kunne holde sig i god form, men skal dog dagligt have noget at arbejde med for at bevare sin lærelyst. TEMPERAMENT Golden retrievernes venlighed, tillid og modstandsdygtighed over for forstyrrelser gør dem til populære familiehunde. De er ikke konfrontative og er nemme at træne. BEHANDLING Pelsen skal regelmæssigt børstes og kæmmes for at undgå, at der samler sig skidt og snavs i pelsen. HISTORIE Den oprindelige race blev opdrættet i 1870'erne af en canadisk familie, der efter et jagttur fandt en lille hvalp, som de døbte Golden Retriever. HØJDE Hanner 56-61 cm. Tæver 51-56 cm. VÆGT 27-36 kg. FARVER Alle nuancer af gylden eller creme.