Golden Retriever

20
Golden Retriever Hvalpe

Golden Retriever Hvalpe

15.000 kr.

Golden Retriever Hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, ALLE ER RESEEVERET Vores Fantastiske Karla fik 5 SKØNNE GOLDEN RETRIEVER HVALPE den 4. August, 4 tæver & 1 han. Karla er en ægte mørk gylden golden retriever på 4 år uden stamtavle. Hun er KÆRLIG, SMUK og en RIGTIG FAMILIEHUND. Far Pluto er en STOR og FLOT ægte golden retriever med stamtavle. Han har et RIGTIG FLOT og bredt ansigt, RAR som dagen er lang. Begge forældre er ROLIGE, vant til andre dyr og til mange børn omkring sig. Vores 5 LÆKRE GULDKLUMPER er salgsklare den 29. September til et nyt og godt hjem. Hvalpene bliver passet og plejet med kvalitetsfoder, ormekur og masser af kærlighed. De bliver dyrlægetjekket og chippet inden de er klar til at flytte hjemmefra. Der følger et lille tæppe med som dufter af mor samt foder til de første dage så man evt. kan skifte langsomt over til et andet mærke. Der er mulighed for at følge hvalpene helt fra start. Vi bor nær Holstebro. Depositum 5000 kr. som modregnes prisen når hvalpen afhentes. Depositum betales ikke tilbage ved evt. fortrydelse. Vi forbeholder os retten til ikke at sælge hvis den rigtige mavefornemmelse ikke er der overfor køber. Pris 15.000 kr. Vi kan kontaktes på 20458620

7830 Vinderup
i går
Golden Retriever Hvalpe
 • Golden Retriever Hvalpe - 2
 • Golden Retriever Hvalpe - 3

Golden Retriever Hvalpe

11.000 kr.

Golden Retriever Hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, OBS! Der er 3 hanner tilbage Vi er så heldige, at vi har fået 10 skønne Golden retriever hvalpe. De søger nye hjem, hos kærlige og gode familier der har tid og lyst til at få et lille nyt familiemedlem . Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra d. 9/12 2021, hvor de er 8 uger. Både mor og far er sunde, raske, dejlige, rolige og kærlige familiehunde. De elsker børn og andre hunde. Hvalpene er sundhedstjekket, chippet og vaccineret ved afrejse. Endvidere har de fået 3 * ormekur. Prisen på 11000 inkluderer: Dyrlægecheck Chipning Ormekur x 3 Et lille tæppe der dufter af mor og søskende Sundhedsbog Vaccination x 1 Depositum 2000kr. Hvis I tænker, at I kan blive en god familie til en af de små hvalpe, så skriv til os. Gør jer klart om I/du har plads til en hund i jeres liv og hverdag før I kontakter os. Vi vil meget gerne høre hvem I er, og hvad I kan tilbyde en lille hvalp ved jer.

7490 Aulum
i går
 • Golden Retriever Hvalpe - 2
 • Golden Retriever Hvalpe - 3
Golden Retriever hvalpe

Golden Retriever hvalpe

12.000 kr.

Golden Retriever hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 8 flotte og sunde Golden Retriever hvalpe født d.21. november 2021. Luna (mor) er en ren-racet Golden Retriever fra Australien og flyttede med os til Danmark i 2018. Hun er 4 år, sundhedstjekket og disse hvalpe er hendes første. Bobby (far) er også en ren-racet Golden Retriever og er en af Luna?s legekammarater. Der er 4 tæver og 4 hanner med en flot gennemsnitligt fødselsvægt på 430 gram. Hvalpene bor inde i vores hjem med vores datter på 3 år, så de er vant til børn, støvsuger, mennesker og liv. Man er selvfølgelig velkommen til at komme og møde guldklumperne og forældrene. Hvalpene er klar til at flytte hjem til deres nye familier fra d.16. Januar 2022 og er selvfølgelig sundhedstjekket, chippet, registeret i DHR, vaccineret, har fået ormekur og der medfølger sundhedsbog, foder og tæppe, der lugter af mor. Prisen for hvalpene er kr. 12.000,- og der skal betales et depositum på kr. 3000,- ved reservation. Her gælder først-til-mølle princippet mht. valg af hvalp.

7800 Skive
i går
Golden Hvalpe med stamtavle
 • Golden Hvalpe med stamtavle - 2
 • Golden Hvalpe med stamtavle - 3

Golden Hvalpe med stamtavle

15.000 kr.

Golden Hvalpe med stamtavle, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, 1 hanhunde kr 15000,- - Stueopdræt og har fri adgang til at løbe udendørs, dejlige og nysgerrige og fuld af selvtillid Begge forældre er avlsgodkendt i DKK og er rolige og velafbalanceret . Så hvalpene får selvfølgelig stamtavler DKK. Registret i DHR , vaccineret, chippet, og 3 x ormekur. Foder, godbidder de kender, tæppe, bamse, halsbånd , sundhedsbog , sundhed tjek. Er startet på renligheds træning og det går fremad, de kommer med på køretur og vi træner på at være selv så de er godt rustet til at rejse hjemmefra den 10 december . Og selvfølgelig kan man komme på besøg så meget i har lyst. Depositum 5000 kr.

6270 Tønder
i går
 • Golden Hvalpe med stamtavle - 2
 • Golden Hvalpe med stamtavle - 3
 • Golden Hvalpe med stamtavle - 4
 • Golden Hvalpe med stamtavle - 5
Ægte Golden Retriever hvalpe med skønne farver.

Ægte Golden Retriever hvalpe med skønne ...

14.000 kr.

Ægte Golden Retriever hvalpe med skønne farver., Vaccineret, Ormekur, Chippet, Ægte Golden Retriever hvalpe, fra smukke racetypiske forældre. 7 tæver til salg, ingen hanner Begge forældre er testet helt fri for HD og AA mv. Forfædre har stambog, hvalpene får ikke stambog. Hvalpen kan flytte hjemmefra fra den 22. december 2021, de må også blive her til efter jul. Vi vil løbende tage billeder og videoer af hvalpene, så i kan følge med i deres liv. Ønsker i at reservere en hvalp, så kontakt os på 30556171. I kan komme og møde hvalpene og vælge jeres hvalp, men først når de er ca 5,5 uger. De er født den 27.10.2021, så første besøg bliver nok den 4.12.2021. De bor i Ølgod, Jylland. Hvalpene vil blive fodre med barf, men i kan også vælge at fodre tørkost når de kommer hjem til jer. De får lige en barf madpakke med hjem til de første dage. Billede med stående hund er far. Billede med siddende hund er mor.

6870 Ølgod
i går
Haulundgaard

Golden Retriever

20.000 kr.

Golden Retriever, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Meget køn og sød Golden retriever tæve på 11 måneder sælges. Hun er vant til andre hunde og katte. Hun er renlig og elsker at apportere og træne. Hun har Dansk Kennel Klub stambog. Hun har fået nyt hjem.

4951 Nørreballe
man.

Golden retriever .

12.000 kr.

Golden retriever ., Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vores Skønne Candy har den 16/10-21 fået 9 hvalpe. 5 Tæver og 4 hanner. Nu har vi haft fornøjelsen af 9 dejlige hvalpe i lidt over 4 uger, og vi vil så gerne vise dem frem nu hvor de er blevet så store og sjove og syntes vi det er på tide at vi finder nogle nye kærlige hjem til vores kære små bamser, de vil være klar til at flytte hjemme fra den 10/12, hvis det bliver en nødvendighed vil de også kunne blive boende lidt længere hos os, hvis det passer bedere ind i jeres kalender? Vi har 3 frække fyre der mangler sin nye familie. Når de Flytter hjemme fra vil der følge en lille "flytte hjemme fra kasse" med, med dufte af mor og søskende, en lille madpakke samt en Sundhedsbog. De vil være sundhedstjekket, chippet, vaccineret, fået 2 x ormekur. Derud over vil de være vandt til hverdagens støj, da de opholder sig lige i centrum af vores hus, med massere af kys, knus, nus og kærlighed fra os alle i husstanden (Mor og Far og 2 piger på 10 og 13 år), samt alle andre der kommer i vores hjem, de vil også være vand til katte og andre hunde, vi er ved at prøve på at pottetræne, ved at komme ud hvergang de er ved at vågne og har spist. I vil selvfølge kunne møde mor Candy og opleve hvor loyal, kærlig og glad hun er , og selvfølgelig også møde vores 2 andre hunde ved besøget. Men Far bor i Nibe, så det bliver lidt svære at møde ham, men han er far til vores sidste kuld, og det var nogle fantastiske hvalpe der kom ud af det, vi har selv beholdt en derfra. Malthe har Stamtavle. Til det mere alvorlige: Ved reservation ligges der et depositum på 3500 kr, de tilbage betales ikke ved fortrydelse. (Men hvis der skulle ske noget med hvalpen i vores varetægt, vil dep. selvfølgelig blive tilbage betalt.) De resterende 8500 betales ved afhentning af jeres nye familie medlem. Der kommer flere billeder ind løbende af dem alle der er tilbage, men Sort, Grå og Mørk blå er også ledige nu, de sidste kommer ind snarest. Kontakt mig gerne :)

9900 Frederikshavn
man.

Golden retriever

9.000 kr.

Golden retriever, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vores hund, Vera har d. 30/10 fået hvalpe, 4 tæver og 4 hanner. (2 hanner tilbage, 1 lys og 1 mørk) (Uden tavle) Så kunne du/i tænke jer en dejlig guldklump, i juledagene (d. 25/12), så i velkommen til at kontakte mig ? I får mulighed for at følge hvalpene tidligt, og mulighed for at komme og besøge den/dem og få en masse dejlige billeder og samvær med dem. Hvalpene vil være en del af vores dagligdag, og vokse op med børn, katte og andre hunde. Og vil blive vant til hverdagens støj. Og komme i hænder dagligt. Vi vil rigtig gerne hører om jer og jeres hverdag, da vi går meget op i, at det er de rigtige der får vores hvalpe. Og tillader os at sige fra, hvis vi ikke har den rigtige mavefornemmelse. Når i har valgt jeres hvalp, ville der skulle betales et depositum på 3000 kr, som ikke returneres ved fortrydelse. Resten betales når hvalpen hentes. Men hvis hvalpen skulle blive syg, her ved os, vil i få depositum tilbage. Inden hvalpene forlader os, vil de være vaccineret, fået sundhedstjek, chippet og ormekur. De vil få lidt hvalpe foder med, som vi har givet dem, og en lille ting herfra med. (2 hanner tilbage)

5610 Assens
21. nov.

Golden Retreiver hvalpe - lyse

9.000 kr.

Golden Retreiver hvalpe - lyse, Ormekur, Chippet, Skønne lyse golden retreiver hvalpe efter ikke stambogsførte forældre. Har ikke faren, men han kan ses på billedet. Har deres bedstemor. 1 tæve til 10.000 kr. og 1 hanner til 9.000 kr. tilbage. Vandt til børn og kat. Blev 8 uger pr. 12/11. Når salgsklare medfølger sundhedsbog og de har fået chip, er vaccineret, fået ormekur og loppekur.

9620 Aalestrup
20. nov.

Golden retriever hvalpe

12.500 kr.

Golden retriever hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Super fine golden retriever hvalpe sælges. Hvalpene er født d. 24/10-21 og er klar til nye hjem d. 19/12-21. Der er 7 hvalpe, 3 tæver og 4 hanner efter sunde forældre. Før hvalpene kommer ud i nye hjem er alle chippet, vaccineret samt fået ormekur. Billede 4 er af mor Billede 5 er af far Tæver koster 13.500 Hanner koster 12.500

9600 Aars
19. nov.

Golde retriver/ labrador

9.000 kr.

Golde retriver/ labrador, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Super skønne Golden Retriver / Labrador hvalpe ?? Mor Golden retriver. Far Golden retriver / labrador, super godt sind og rolige ? stueopdræt er vant til børn og hverdags lyde og masser af kærlighed ?? Søger nye hjem d.11 december de vil være vaccineret, chippet og fået ormekur. Pris 9000 hvoraf 3000 i depositum Ring på Tlf 30594474

5580 Nørre Aaby
18. nov.

Golden retriever hvalpe

10.000 kr.

Golden retriever hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Søndag den 17/10-21 kom der 10 lækre hvalpe til verden. 7 hanner og 3 tæver. Moderen er 75% Golden og 25% mynne, faderen er ren Golden. Hvalpene bor i et hjem med 2 voksende og en kat. Der er tale om et reelt stueopdræt. Der er mange besøgene i hjemmet. Og de bliver vant til hverdagens lyde. Hvalpene sælges inkl. vaccine. Ormekur. Chip. Sundhedstjek. Sundhedsbog. Købs kontrakt. Der opkræves et depositum på 3000 kr. ved aftale om køb, som ikke refunderes. Pt. er der reserveret 1 tæve. Kan besøges fra den 14/11-21 Vi ønsker kun velovervejet henvendelser og vi forbeholder os retten til at afvise eventuelle køber uden begrundelse, hvis ikke vores mave fornemmelse er tilstede. Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra den 12/12-21

6100 Haderslev
18. nov.

Golden Retriever tæve

Købes

Golden Retriever tæve, Kære alle hunde og hundejere. Vi søger en golden retriever tæve hvalp - eller voksen hund. Pengene til at købe for, er ikke de store. Dermed ikke sagt der ikke er råd til dyrelæge og diverse! Men til gengæld kan vi tilbyde hus med stor lukket have gåture tæt på mark, skov og sø, samt tonsvis af kærlighed. Den kommer ikke til at være meget alene, da den en af os er studerende og derfor tit er tidligt hjemme. Vi har ingen børn endnu, men der er børn i familien samt dyr. Vi er begge to dyreelskere og har begge haft hund før - labrador. Vi håber at finde den helt rigtige hund til os. Mon det er dig? Ps. Vi bor på landet. De bedste hilsner Frida og Michael.

5792 Årslev
10. nov.

Goldendoodle hvalpe

16.000 kr.

Goldendoodle hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Disse vamset silkebløde Goldendoodle hvalpe med en tæt pels i farven hvid base rød kastanje brun og sort er klar til deres nye hjem nu. De er alle vaccineret, chippet ormekur 3 gange og dyrlægetjekket med sundshedsbog. Faderen er en lille mellem pudel. Moderen er en lille rød Golden Retriver. Medfølger kornfri hvalpefoder som de er vandt til og et tæppe med duft fra søskende. Der er lige fordeling af tæver og hanner i kuldet, så det er først til mølleprincip. Sætter pris på fremvisning af hvalpe og begge forældre i stedet at sende billeder. Pris 16.000 kr For mere info. 21795968

6990 Ulfborg
8. nov.

Godmodige Maya

4.880 kr.

Godmodige Maya, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Denne skønhed søger en kærlig familie. GENERELT Maya er en rigtig sød og kærlig pige. Hun er glad for de frivillige og de andre mennesker hund møder, og hun er en stille og rolig pige. Derudover har hun det fint med de andre hunde der bor på shelteret, hvor hun bor. Hun går fint i snor og ELSKER ture. De frivillige beskriver hende generelt som en meget godmodig og kærlig pige. Hun vurderes til, at passe bedst ind i en familie der søger en afbalanceret og rolig pige, gerne med en have hvor hun kan tulle rundt, gåture samt lade hende være en central del af familien. BAGGRUND Maya blev afleveret på et lokalt shelter i Portugal som NHDK samarbejder med. Hun menes at have været nogens familiehund, da hun er meget selskabelig og kærlig af væsen. YDERLIGERE INFO Estimeret 6 år | 26-30kg | Skulderhøjde 60-64cm | Primære racer vurderes til Golden Retriever blanding/Ukendt mellem str. race(r).

5220 Odense SØ
8. nov.
New Hope Denmark

Golden Retriever Hvalpe

12.000 kr.

Golden Retriever Hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Golden retriver hvalpe. Salgsklar medio 2022. Hvalpene sælges med : - Chippet. - 1. Vaccination - 3 x ormekur. - Sundhedsbog - 3 kg hvalpefoder Ved reservering af hvalpe, send venligst Navn - telefonnummer, til følgende telefon.. tlf: 22855151 Depositum ved reservering 2000

9500 Hobro
6. nov.

Golden retriever hvalpe

7.500 kr.

Golden retriever hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, ALLE HVALPE ER AFSAT Her er trængsel på havebænken og nu må de kære små guldklumper finde nye gode hjem og kærlige mennesker at bo hos. Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra d. 29 okt. Alle bliver vacc, chippet og dyrlæge undersøgt + får ormekur inden afrejse. Der sendes en hvalpepakke med foder mm med hver hvalp Hvalpene er i hænder hver eneste dag og er trygge og tillidsfulde - begge forældre er godmodige og hel fantastiske familiehunde. Der er 8 hanhunde tilbage. Ring eller skriv endelig ved interesse Tlf 51351558

7600 Struer
26. okt.

Golden Retriever købes

1.234 kr.

Golden Retriever købes, Jeg søger en lys Golden Retriever han 1-3 år. Jeg bor på en nedlagt landejendom med god plads.

5853 Ørbæk
25. okt.

Golden Retriever hvalpe

10.000 kr.

Golden Retriever hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Dejlige golden hvalpe, født den 4/9. Efter skønne og glade forældre. Søger nye gode hjem. Både mor og far haves, så i kan hilse på dem. Inden afrejse har de fået 3 gange orme kur, loppe kur, første gangs vaccination og chip. Der følger en hvalpe pakke med foder tæppe og noget lejetøj, så i kan få en god start sammen. Der betales 3000Kr. i depositum når man reserverer en hvalp. De er rejse klar fra den 30/10:2021.

7870 Roslev
21. okt.

Hund søges

Købes

Hund søges, Vaccineret, Chippet, Vi søger en golden retriever, der gerne har et par år på bagen. Vi bor i eget hus på Jegindø med mulighed for gåture i nærområdet og herunder mulighed for at komme til en nærliggende strand Vi har adskillige år været hundeejere og måtte for nogen tid siden desværre sige farvel til vores hund meget pludseligt. Huset virker derfor meget tomt nu og specielt for den ene af os, som går hjemme til dagligt. Det betyder også at vi både har tiden og pladsen til en ny hund Hunden skal gerne kunne sammen med børn, da vores børnebørn alle bor i nærområdet. Samtidig ønsker vi en hund, som godt kan være alene, hvis det bliver nødvendigt. Vi foretrækker en ung hanhund, men skriv eller ring, hvis du har en golden retriever, som af den ene eller anden årsag søger et nyt hjem

7790 Thyholm
15. okt.