Fransk Bulldog

3
fransk bulldog

fransk bulldog

12.500 kr.

Født den 23/5 4 dage fortidig ring får mere info rejse klar den 18 / 7

6400 Sønderborg
1. aug.
Meget flot blue hanhvalp
  • Meget flot blue hanhvalp - 2
  • Meget flot blue hanhvalp - 3

Meget flot blue hanhvalp

11.000 kr.

Kærlig,legende fransk bulldog søger nyt hjem. Han er god til at give masser positiv energi og kan få en til at komme i godt humør. Han er vild med børn,elsker at gå frit i hjemmet,er tilfreds med korte gåture og virkelig nyder at tage solbad på terrassen.Han er godt på vej med at blive helt stueren.

7500 Holstebro
i går
  • Meget flot blue hanhvalp - 2
  • Meget flot blue hanhvalp - 3
  • Meget flot blue hanhvalp - 4
  • Meget flot blue hanhvalp - 5
Dejlig hanhund med det bedste sind

Dejlig hanhund med det bedste sind

15.000 kr.

Vores dejlige han, trives ikke i vores flok så derfor, tænker vi han skal til en ny familie og have det bedste hundeliv. Vores ønske er han skal være alene hund, men kan måske gå sammen med en anden hund det der er hans problem er han er efter de andre og bider dem, det er værst når de er inde i huset. Han kan godt med andre hunde, men vi tror det stresser ham, at han skal holde styr på tropperne og det mega synd for han er så god når han er alene med os. Så er han meget kælen og elsker at putte i sofaen. Han elsker at lege og ødelægge det legetøj han får og han lystre godt og går pænt i snor. Han kan være alene hjemme og ødelægger ikke noget .. han har aldrig fejlet noget og har fået taget røntgen og der fik han meget ros for sin flotte lige ryg og stort bredt luftrør. Han skal til den rigtige familie, som har tid til ham og som vil give ham en masse kærlighed. Vi forbeholder os retten til ikke at sælge til hvem som helst, han skal som sagt, til det bedste af det bedste.

4270 Høng
1. aug.
Fransk Bulldog VÆREMÅDE Noget jagtlyst er der vel nok tilbage i racen, men den er med sit sociale væsen først og fremmest en selskabshund. Den er venlig, charmerende og bestemt tolererer fjern snorker. Den er meget Alle individualister, store behagelige selskabshunde og rolig. Den varmt udsættes for solen og kan godt holdes ude hele dagen. AKTIVITET OG STIMULERING Det er en hund, der som alle andre sætter pris på at få lov til at bevæge sig frit. Men det er ikke en hund, der generelt fjerner sig ret langt væk fra sin ejer. Der skal ikke meget opdragelse til for at holde jagtinstinktet på et acceptabelt niveau. TEMPERAMENT Den er rolig, venlig og tillidsfuld, har et stabilt temperament og er ikke skrækslagen. Den passer godt til at leve sammen med andre dyr, herunder børn. HISTORIE Dansk Selskabshund er en relativt ny race, der er udviklet fra de populæretyper af selskabshunde som blandt andet bulldoggen, fransk bulldoggen og engelsk bulldoggen. Racen stammer fra slutningen af 1800-tallet, hvor den første kuld af danske selskabshunde blev opdrættet på Frederiksberg Slot. HØJDE 30-32 cm for begge køn. VÆGT 8-14 kg. FARVER Fawn eller brindlet fawn med eller uden mindre eller større hvide aftegninger.