Annoncen findes ikke længere ?

Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer eller opret en favoritsøgning nedenfor.
Smukke franske hvalpe
14.000 kr.

Smukke franske hvalpe

De tre smukke fransk hvalpe med specielle farver søger nyt hjem fra lørdag den 23 oktober. De er født og opvokset midt i vores stue og er derfor vant til daglig dags lyde. Vi ønsker kun de bedste hje...
De tre smukke fransk hvalpe med specielle farver søger nyt hjem fra lørdag den 23 oktober. De er født og opvokset midt i vores stue og er derfor vant til daglig dags lyde. Vi ønsker kun de bedste hjem til vores guldklumper og derfor kræver det at i ringer på numret nederst i annoncen og fortæller hvem i er. Hvalpene får barf, hvilket vi ønsker og anbefalede at de forsætter med. Sælger ikke til småbørns familier og til helt unge mennesker. Hvalpene sælges ikke til avl, men som familiemedlem. Prisen er IKKE til forhandling. Depositum 4000 kr, som ikke vil blive refunderet hvis køber fortryder. Der følger et tæppe med ( som dufter af mor) og barf til de første dage. Mor og far haves, begge to sunde og raske. Gode luftveje og ingen allergi. Lilla pige: 17.000 kr ( solgt ) Blå dreng: 17.000 kr (solgt) Creme dreng : 14.000 kr Kun seriøse henvendelser TAK! Ved interesse skal der ringes på 26208484. Der blevet ikke besvaret på mail eller herinde.
4520 Svinninge
Pil Koch Hansen
0 annoncer ?
Se butik (0)

Lignende annoncer

Kategori: Dyr og tilbehør / Hunde / Hunde / Fransk Bulldog
9800-18200 kr.
Fransk Bulldog

Fransk Bulldog

11.000 kr.

Fransk Bulldog, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Født 20 oktober. 2 skønne drenge og 1 dejlig tæve sælges. Meget smukke hunde. De er klar til at flytte hjemmefra den 21. december, hvor de selvfølgelig har fået deres vaccinationer, 1 x ormekur og chip. Hvalpene er uden stamtavle, men 100% ren fransk bulldog. Hvalpene er uden stamtavle, men 100% ren fransk bulldog. Du er velkommen til at komme og se dem og reservere.

6622 Bække
i dag
Franske bulldog hvalp

Franske bulldog hvalp

10.000 kr.

Franske bulldog hvalp, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Sød lille fransk bulldog han født 27/9 -21.. han sort brintel og meget forkælet da han er flasket op pga mor ikke havde mælk til ham? han er vant til andre hunde og kat.. vacineret pas og passet med ormekur og opvokset på royal Canin ? sidste foto er mor I en af mine andre annoncer er mor til salg :)

7150 Barrit
i dag
Franskbulldog

Franskbulldog

13.000 kr.

Franskbulldog, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 6 Skønne fransk bulldog hvalpet4 tæver og 2 hanner født den 25/9 salgsklar den 25/11 op vokset inde i stuen så de er Van til de daglig lyde og i hænder daglig. Begge forælder er sundhedsundersøgt før parring for Hd ad ocd og petela alt til ug. Hvalpen er blak/tan og sort bruget Når de kan flytte hjemme fra har de en hvalpe pakke med tæppe sele rem foder legetøj . De vil ha sundhedsbog være chippet indberette til dansk hunde register ormebehandlet 3 gange og første vac.

9381 Sulsted
i dag
Fransk bulldog

Fransk bulldog

11.500 kr.

Fransk bulldog, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Så er disse lækre snack snart klar til at flytte hjemmefra. 3 fawn fransk bulldog hvalpe. ( 2 tæver og 1 dreng ) kan flytte den 22/12-21 der er de 8 uger. Hvalpene vil selvfølgelig leve op til de lovmæssige krav - Dansk hunderegister - ormekur - vaccineret Dep er 2500 kr ( Betales ikke tilbage ved fortrydelse ) som trækkes fra det fulde beløb ved afhentning af hvalp. Skriv sms til tlf 42221104 hvis du har lyst til at se hvalpe.

8990 Fårup
i dag
Fransk bulldog hvalp

Fransk bulldog hvalp

10.500 kr.

Fransk bulldog hvalp, Dejlig broget han søger en fantastisk familie som vil give et dejligt hundeliv. Han er født og opvokset i husets midtpunkt. Han er derfor vant til vores larm, børn og andre hunde. Vi vil øve renlighed og komme med ud i haven hverdag, vi vil øve biltur og støvsuge lyd. Mor er fawn uden tavle. Hun er tjekket med røntgen og patella uden anmærkning. Ingen allergi eller anden sygdom. Jeg kender flere linjer bag. Far er brindle og har tavle. Han er tjekket med røntgen og patella uden anmærkning. Ingen allergi eller anden sygdom. Han er klar til at flytte lige inden juleaften. Han vil naturligvis være tjekke af dyrlæge inden han flytter. Fået alle ormekur og vaccine samt chip. Han får sin sundhedsbog og registreret i DHR. Der følger en hvalpepakke med til en god start For yderligere info, ring eller skriv til 26795996. Depositum 3500kr som ikke betales retur. Rest beløbet betales når han hentes hjem. 7000kr

9480 Løkken
tor.