Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Flatcoat hvalpe

Kr. 6.000,-


Flatcoated Retriever

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Hunde / Flatcoated Retriever"

Opret favoritsøgning

Den søde livlige familiehund, Flatcoated Retriever, sælges på GulogGratis.dk. Find din nye hundehvalp her.


Er du på udkig efter en god og stabil familiehund?

En Flatcoated Retriever er en rolig og blid familiehund, som elsker kontakt med sin familie. Den er en af de fem store retriever-racer, som er fremavlet til jagt. Den er middelstor, og har en halvlang pels. En Flatcoated Retriever er en dygtig og hårdfør jagthund, og den egner sig derfor godt til en familie, hvor den kan komme med på jagt. Hvis man ikke går på jagt, egner den sig godt til familier, hvor den bliver aktiveret i løbet af dagen. På GulogGratis.dk kan der også købes andre retrievere som en Golden Retriever eller en Labrador Retriever. Der sælges også helt andre hunderacer som en Puddel eller en Samojede. Køb eller adopter din nye hundehvalp online her på GulogGratis.dk.

Læs mere
Jagttilbehør på tilbud: Find diverse tilbehør til en billig pris på GulogGratis.dk

Hvis du går på jagt, og er på udkig efter tilbehør hertil, kan du helt sikkert gøre dig en god handel her på GulogGratis.dk. Du kan købe alt lige fra jagtrifter, luftgeværer, diverse beklædning og meget andet, som sælges billigt. Hvis du selv går på jagt, og har noget som skal sælges eller gives væk, kan du oprette din annonce her på hjemmesiden. Salg af alt inden for jagt og fiskeri på GulogGratis.dk.

Find dit nyt søde kæledyr på GulogGratis.dk

Hvis du er på udkig efter et nyt kæledyr, kan du finde en masse forskellige søde dyr til salg her på hjemmesiden. Du kan finde søde kaninunger som gives bort gratis eller sælges, og som leder efter et nyt hjem. Du kan også finde søde små marsvin eller hamstere, som også leder efter et nyt hjem og sælges eller bortgives. Find søde små kæledyr til dig og din familie på GulogGrais.dk til billige priser.
Læs mindre