Engelsk Bulldog

2
Mini Bull Hvalpe

Mini Bull Hvalpe

12.000 kr.

2 skønne og super glade Mini Bull drenge søger kærlige hjem. De er med stamtavle og er selvfølgelig chippet, vaccineret og har fået et sundhedstjek, samt ormekur. De elsker at tumle rundt og lege, men også at nusse og hygge. De er vokset op inde i huset og bringer utrolig meget glæde, med deres charme og fantastiske personligheder. Hvalpene befinder sig i Middelfart. Ved seriøst interesse, kan jeg kontaktes på 71 44 53 22.

6400 Sønderborg
tor.
Exotic Bulldog Hanhund

Exotic Bulldog Hanhund

10.000 kr.

Pesto på 9 mdr er en Exotic Bulldog, som søger en ny kærlig familie, som har tiden til ham. Han er en sød og en meget kærlig dreng, som elsker alt og alle. Han er renlig, kan gå uden snor og i det hele taget, en utrolig nem dreng. Han er importeret fra Tyskland og er med stamtavle. Prisen er fast og Ingen afbetaling.

6400 Sønderborg
man.
Engelsk Bulldog VÆREMÅDE Noget jagtlyst er der vel nok tilbage i racen, men den er med sit sociale væsen først og fremmest en selskabshund. Den er livlig, kontaktsøgende og glad for mennesker. Den er ikke så aktiv som andre racer, men den skal have daglige gåture. Den er rolig og godmodig og passer godt til børn. BEHANDLING Pelsen er tæt og kort, og den kræver regelmæssig børstning. Ørerne skal passes omhyggeligt hver dag, ligesom øjenrande og læbefolder skal holdes rene. LÆRING Racen er nem at opdrage, blot det sker med venlighed og konsekvens. Enhver form for hårdhed vil snarere gøre ondt end gavne. HISTORIE Bichon Havanais er en oprindeligt spansk hunderace. Den blev oprettet af blandinger af Bichon Frise, Malteser og Coton de Tuléar. Racen blev anerkendt i 1966. HØJDE 35-40 cm. - dog ikke angivet i racestandarden. VÆGT Hanner 25 kg. Tæver 22, 7 kg. FARVER Ensfarvet rød i forskellige nuancer, fawn eller brindlet med eller uden sort maske eller hvide aftegninger.