Coton de Tulear

8

Relaterede søgninger

Cotoncavapoo

Cotoncavapoo

13.750 kr.

Cotoncavapoo, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Denne smukke dreng,søger sit helt eget fantastiske hjem. Han er 5 uger gammel nu- rejseklar i Vinterferien d 15-2-2022. Han bliver registreret i Dansk Hunderegister, og får vaccine, ormekur og sundheds bog med fra dyrlægen. Hans mor er cavapoo( blanding mellem cavalier King Charles og puddel - faderen er ren Coton de tulear. Han bliver allergivenlig, så det er en ?klippehund? Begge forældre er meget sociale hunde. Moderen er en skøn hund, meget tillidsfuld og knyttet til sin familie- hun har aldrig ødelagt noget i vores hjem:) ?Futte? er den eneste hvalp ( søsteren døde desværre under fødslen ) Han er vores og vores børns centrum, vi har en en anden hund og kat han ligeledes vokser op med - han bliver super socialiseret. Bud modtages ikke, Vi vil finde det perfekte hjem til ham, og har retten til at sige nej til købere, hvis vi ikke synes det er et match:)

7500 Holstebro
i dag
Coton de tulear

Coton de tulear

11.000 kr.

Coton de tulear, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vores dejlige familie hund Mila har fået 4 hvide skønne hvalpe d. 3 januar. De er alle 4 hanhunde. Begge forældre er ægte coton de tulear men uden stamtavle. Hvalpene er køkken opdrædt og opvokser i en børne familie,hvor de bliver vant til alle slags lyde og bliver socialiseret i høj grad, ud over det bliver de vant til en anden hund og 2 katte. Hvalpe får ormekur, chip,vaccineret og sundhedsbog inden de kan flytte hjemme d. 28 februar. Samt tæppe og lidt foder (Hills) til den første tid. Ved reservation betales der 2500 kr som ikke bliver tilbage betalt ved fortrydelse.

7870 Roslev
i dag
Coton/malteser / chihuahua

Coton/malteser / chihuahua

10.000 kr.

Coton/malteser / chihuahua, 2 søde dejlige bamser -1 dreng og 1 pige er født den 19.januar. Vores mor er coton/ chihuahua og vores far er coton/ malteser. De er klar til at komme til deres nye hjem den ca. 16 marts. Vi vil vokse op i stue/ køkken og vil være vant til dagligdags lyde og andre hunde. Vi får vac. Chip ormekur og lavet sundhedsbog hos dyrlægen og vil blive registeret i dk. Hunderegister . Der medfølger også mad til den første og tæpper og bamser som dufter af mor og søskende. Når man vælger en hvalp , vil der være et dispositum på 2000kr Jeg kan kontaktes på telefon 42160032

9640 Farsø
i dag
Coton de tulear

Coton de tulear

12.000 kr.

Coton de tulear, Dejlig lækker drengehvalp er født den 24.januar. Han vil opvokse i vores stue/ køkken /hvalperum. Han er rejseklar den ca. 21.marts. Og der vil han have været til dyrlægen og får vac. Chip. Sundhedstjek og sundhedsbog . Og vil blive reg. I dansk Hunderegister . Han får 3x ormekur og når han kommer hjemmefra får han mad med fra royal Canin til den første tid og en bamse og tæppe som lugter af mor. Ved valg af hvalpen er der et dispositum på 2000kr Jeg kan kontaktes på tlf. 42160032.

9640 Farsø
i dag
Coton de Tulear hvalpe m. stamtavle

Coton de Tulear hvalpe m. stamtavle

18.500 kr.

Coton de Tulear hvalpe m. stamtavle, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Coton de Tulear hvalpe med DHL stamtavle født d. 14/1 Afhentningsklar tidligst d. 11/3 Vores søde og kærlige Frigg har fået sit 3. og sidste kuld med 2 fine tævehvalpe. Hvalpene vokser op i vores hjem og bliver godt socialiseret. De bliver vænnet til børn og dagligdagens lyde, ligesom de bliver renlighedstrænet og trænet i at køre i bil. Hvalpene bliver chippet, vaccineret, indskrevet i Dansk Hunderegister og får ormekur inden afhentning. Der medfølger desuden mad til de første dage samt tæppe/legetøj der dufter af deres mor og søskende. Begge forældre er avlskåret og undersøgt for Patella med resultat 00 Far har stamtavle i DKK og er desuden New Year Winner 2018 i international klasse Pris 18.500,- Depositum på 3000,- der ikke tilbagebetales ved fortrydelse, men fratrækkes ved køb.

8700 Horsens
i dag

bamser coton de tulear

16.000 kr.

bamser coton de tulear, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Rejseklar nu!!! Den 25.11.21 fødte min coton de tulear Frida sine søde små bamser og de er stueopdræt. Det bliver hendes sidste kuld også vil hun være igen besøgshund indenfor trygfonden. Jeg har fokus på at lave trivsels hunde der er velafbalanceret og glade. De vokser godt og man kan finde dem på facebook gruppen "Fridas hvalpe". Der er nu 2 hanner og en tæve. De er 100% coton de tulear, men vælger at sælge uden stamtavle. Når de flytter hjemmefra efter den 20.1.22, er de sundhedstjekket hos dyrlægen og får sundhedsbog, 3 gange ormekur, 1. vaccine og chippet. Derudover følger der hvalpepakke fra essentiel food bestået af foder og godbidder. 1. han er solgt tæven er reseveret pris 16000kr tilbage er den blå han pris 15000kr Depositum; 2000kr Kontakt enten på facebook eller på mobil 61280187, gerne på sms, hvor i skriver hvem i er og hvad kan i tilbyde en hvalp og om jeres hverdag og hvor lang tid pr gang hunden er alene hjemme. Da jeg vælger, hvem der kan få herfra

9400 Nørresundby
man.

Coton/ shih tzu

12.000 kr.

Coton/ shih tzu, Skønne hvalpe efter venlige , fordragelige og racetypiske forældre i god trivsel . Far er Coton de tulear og mor er shih tzu . Hvalpene vokser op på landet i en almindelig familie med børn og andre dyr . Både Coton og shih tzu kendetegnes som værende meget venlige og kærlige hunde der tåles af allergikere . Hvalpene forventes rejseklare pr 11/2 -22 og vil være chippet , vaccineret og sundheds checket med bog . Der følger hvalpe pakke med og en købskontrakt efter købelovens bestemmelser med garanti i 2 år . Sælges kun til ansvarsbevidste og seriøse familier . Kan reseveres med depositum . Mere info på 28150897

7870 Roslev
lør.
Tina Andersen

Hvalpe

15.000 kr.

Hvalpe, Små totter coton de tulear/bomuldshvalpe 3 piger og 1 dreng. Får ormekur, chip sundhedskontrol hos dyrlæge + sundhedsbog og registreret i dansk hunderegister. Mor og far er begge coton de tulear men ingen stamtavle. Salgsklare medio marts. Depositum på 3000 kr.

9230 Svenstrup J
tor.