Coton de Tulear

16
Coton de tulear hvalpe

Coton de tulear hvalpe

13.000 kr.

Vi er et lille stueopdræt. Vi er begge førtidspensionister og bruger det meste af vores tid sammen med vores elskede bomuldstotter. Hvalpene vokser og lige i hjertet af vores hjem, så socialiseringen er helt i top og vi starter pottetræning når hvalpene er 6 uger , de kommer ud hver gang de har sovet . Mor og far er Coton de tulear og far har vi osse selv , så du kan se begge forældre. Vores hunde har et godt temperament og er mega lækre og kærlige .vores børnebørn kommer jævntligt og nyder hundene. Vores stueopdræt er 2 tæver og en han. Depositum er 3000kr som ikke bliver refunderet hvis i fortryder købet. Hvis dette har vagt din interesse Så skriv en besked på tlf 27627220 lidt om dig og din familie. Hvalpene er salgsklare fredag d.29 juli Hvalpene vil være: Chippet Vaccineret Fået sundhedstjek og får sundheds bog med . Hvalpene bliver oprettet i dansk hunderegister. De får ormekur 3 gange sidste gang på afhentnings dagen. Følg allerede nu din hvalp med billeder og video klip jævnligt til du skal hente din lille hottentot ? Der medfølger stepin sele Tæppe der dufter af os 3 kg foder Lidt snack Legetøj 2 tæver og 3 han. Tel.27627220 Ring endelig og få svar på jeres spørgsmål , og følg allerede nu din lille tot , til den skal rejse hjemmefra fredag den29 juli?????

8381 Tilst
i går
Coton de tulear -hanhvalp

Coton de tulear -hanhvalp

12.000 kr.

Skønneste dejlige hanhvalp er flytte klar d 29.6.22

7755 Bedsted Thy
28. maj.
Coton de tulear hvalpe

Coton de tulear hvalpe

9.500 kr.

Danmarks sødeste hvalpe. Vi er nu klar til at flytte hjemmefra nu. Så er i bare, en supersød og dejlige familie der bare drømmer om at få en lille sød hund - Så kan det da kun blive en af os. Vi er selvfølgelig efterset af dyrlægen og er både chippet og vaccineret. og har fået ormekur flere gange (føj) Vil i gerne vide lidt mere om hvordan vi er så er i meget velkommen til at ringe til de søde mennesker vi bor ved, de svare gerne på alle jeres spørgsmål -Her er så lidt om vores Race: Vi er nok en af Danmarks mest populære hunde racer, sikkert fordi vi er yderst børnevenlige og ikke mindst utrolig glade for vores familie. ikke til avl og udstilling

6818 Årre
tor.
hejlena
Coton de tulear hvalp til sommerferien.

Coton de tulear hvalp til sommerferien.

17.000 kr.

Vi har lige nu skønne ledige Coton de Tulear hvalpe med DKK-stambog. De er flytteklare her i juni og klar til en lang dejlig sommer med deres nye familier. Vi er en registreret kennel under Dansk Kennelklub og I er meget velkomne til at læse mere om os på vores hjemmeside www.houbo.dk eller finde os på Facebook og/eller trustpilot. Kennel Kystvejens Coton og Xolo ved Lotte Houbo.

9280 Storvorde
tor.
fluks
Coton de tulear/bomuldshund hvalp

Coton de tulear/bomuldshund hvalp

15.000 kr.

Vores hund Coco har fået 3 super søde hvalpe, 1 han og 2 tæver (1 tæve er solgt) de er født i stuen, og bliver opdrættet i stuen. Så de vender sig til børn, familien og mennesker generelt. Når de bliver lidt større og kan gå, får de lov at bevæge sig rundt i huset og kommer måske også en tur med i haven:) Hvalpene er klar til at rejse d. 3 juli. Og bliver vaccineret, får ormekur og får sundhedstjek inden de rejser hjemmefra. Man er meget velkommen til at komme og se hvalpene. Når man har besluttet sig for en hvalp, betales et disposition på 3.000 kr som ikke tilbagebetales hvis man forstryder. Vil du hører mere om os, hvalpene eller Coco så tag endelig kontakt:)

8550 Ryomgård
22. maj.

Coton de tulear tævehvalpe med dkk stamt...

20.000 kr.

To tæver født den 12/3-22. Stamtavle fra dkk. De er født og opvokset i stuen og bliver hygget og nusset om hver dag. Ring gerne for mere info?

9800 Hjørring
31. maj.

Bomuldshvalpe-coton de Tulear- stamtavle...

10.500 kr.

Smukke bomulds hvalpe, rejse klar d 15-08/2022. hvalpene er stue opdrættet, de vil være vant til at gå frit, avis trænet, og leg i haven, de oplever vores kat, og naboens børn, de er små luxus dyr der lære hvad en sofa er, de har fået klippet negle, prøvet at komme i bad og blive føn tørret, de har fået pote klip. inden modtagelse har de fået 3 x ormekur, første vaccine, chip mærket, eu pas. Samt stamtavle hvor man kan se bedsteforældre og oldeforældre. Begge forældre er patella fri, og cmr2 fri. Far er udstillet i fci, mor klub godkendt. Hvalpene søger familie hjem, vi ønsker ikke at overdraget til direkte kenneler, vi søger kun de hjem hvor man virkelig ønsker sig den skønneste lille familie hund. Vi er bosat syd for warsawa, og kommer personlig selv med evt hvalpe, hvalpene er indført lovligt med trace dokumenter, i godkendt bil, vi er godkendt til transport i hele eu, godkendt og registret opdrætter. Der er 1 pige og 3 drenge i kuldet. Disp 1000kr som fratrækkes prisen. Og tilbagebetales hvis hvalpen ikke lever op til jeres forventninger når i ser hvalpen. Disp er kun tabt hvis i melder afbud uden at se hvalpen først. Med hvalpen følger : Stamtavle ( ikke fci) 24 måneders reklamation ret. 3 hverdags fuld returret ved uoplyste fejl. Dansk købsaftale. Vejledning og gode råd. Hvalpepakke. Import Registring. I kan følge med på vores Facebook side hvor vi løbene ligger billeder og video op. https://www.facebook.com/Europæisk-godkendt-opdræt-102351224807167/ Send gerne besked hvis du er Intr i en rigtig lækker hvalp. Vi har whatsapp Vi kommer til Vejle hvor du kan se mor og hvalpe sammen. Billeder af de støre hvalpe er fra tidliger kuld.

7173 Vonge, Polen
i går

Coton de Tulear / Chinese Crested powder...

10.000 kr.

Coton de Tulear / Chinese Crested powder puff hvalpe. Dejlige kærlige charmerende små bamser som kravler lige ind i hjertet efter nogle helt fantastiske kærlige forældre. Hvalpene er frie og vant til at følge med i det daglige. Skal ses og opleves.

6200 Aabenraa
tir.

Skønne Coton de Tulear hvalpe sælges

15.000 kr.

Gjedbos Ellie, har fået 5 flotte hvide hanner. Hvalpene vokser op inde hos os og bliver vænnet til hverdagens liv. Vi går hjemme begge to og har desuden skolebørn, som kommer og socialiserer hvalpene 8 timer om ugen. Hvalpene kommer ud at lege i haven og i vores hvalpe/aktivitetsområde, ud at køre bil, de bliver introduceret til bad og pelspleje, samt en masse lyde. Man skal derfor forvente en modig hvalp, som er klar på livets udfordringer. Vi har DKK hundeholder uddannelsen og giver gerne gode råd, også efter du har fået hvalpen hjem. Begge forældre er udstillet, øjenlyst uden anmærkninger og testet fri for Patella med grad 0/0. Forældrene er frie på alle 6 DNA sygdomme. CMR2 fri ( Canine Multifocal Retinopathy type 2) BNAt fri ( Banderas neonatal ataxia) Hyperuricosuria fri VWF type 1 fri ( Von Willebrand factor) PH1 fri ( Primary hyperoxaluria type 1) Degenerative Myelopathy fri De sælges med stamtavle, købsaftale, pasningsvejledning, sundhedsbog fra dyrlægen, de er chipmærket og vaccineret, foder og et tæppe der dufter af mor. Der kan tilkøbes en hvalpepakke. Det er muligt at handle i vores lille butik til fornuftige priser, så du kan give din hvalp den bedste start. Billede 1 ledig han Billede 2 ledig han Billede 3 reserveret Billede 4 forhåndsreserveret Billede 5 reserveret

7500 Holstebro
i dag
Kennel Gjedbo

Coton de Tulear hvalpe søger nyt kærligt...

Sælges

Hundehvalpe søger nye kærlige familier. Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra den 25. Maj 2022. De er med DKK stambøger og forældrene er fritid i 8 DNA og patella (løse knæ) og øjenlysning. Hvalpe er derfor fri via anerne. Der medfølger bog om pasning af Coton de Tulear, hvalpepakke, tæpper og bamse fra hvalpegården. Der gives grundig pasningsvejledning og medfølger socialiseringsskema. Hvalpene sælges med DKK købskontakt. Hvalpene er stueopdræt.

9400 Nørresundby
15. maj.

Coton Doodle

9.500 kr.

Her er søde dejlige Valter Valter er fra Oktober 2021 Mor Coton de tulear Far mellem puddel - Fælder derfor ikke og går under racen allergi venlig Valter er chippet, vaccineret og gennemtjekket hos dyrlægen hvor han har fulgt sundhedsprogram. Han vejer pt 5 kg - ved sidste dyrlæge besøg estimerede dyrlægen en slutvægt på 8-9 kg Han er renlig, sød, kælen, går pænt i snor, rigtig god til børn og andre dyr. Han er vand til meget selvskab, men han kan også være alene hjemme når jeg er på arbejde i 6-7 timer Der medfølger alt til pelspleje, hundekurv, hundefoder, hundeskåle, seler osv. Det er meget vigtigt for os at han kommer til en god familie, så vi forbeholder os retten til vælge i interesserede.

8620 Kjellerup
fre.

Super sød Coton blanding

9.000 kr.

Max er 16 uger, han søger en sød ny familie da han desværre ikke kan med min anden hund. Han har de 2 første vacc. og er passet med ormekur. Mor er Coton og far er coton/shizu

6780 Skærbæk
tir.

Bomuldsbamser

11.500 kr.

Charmerende Bomuldsbamser Min pigehund Sille har fået hvalpe som er nu er klar til nye familier. Hun har et unikt , kærligt og nysgerrig sind og det er selfølgelig smittet af på hendes skønne hvalpe. Coton de tulear er kendte for at at være meget allergi venlige grundet de ingen underuld har som de fleste andre hunde , dette medvirker ydermere til de ikke lugter af "våd" hund hvis man har været ude på en regnvejrsdag. Coton de tulear er vokal intelligente forstået på den måde at de genkender vokalerne og dette synes jeg personligt er skønt da de forstår mange ting. Oprindeligt stammer Coton fra Madagaskar. De er vokset op i hjemlige omgivelser. og nu er de så over det hele de små dejlige banditter. 1 skøn pigehvalp har vi som er klar til nye kærlige familier nu. Hvalpene er 100% raceren coton de tulear og de sælges som familiehunde. Begge forældre har stamtavle Når hvalpene rejser hjemmefra medfølger der: Registreret i Dansk hunderegister Hvalpepakke fra Royal Canin. Kostvejledning Pelspleje vejledning Hvalpene er chippet , vaccineret , modtaget 3x ormekur. Sundhedsbog I er velkommne til at kontakte mig på Telefon 20342096 såfremt dette ikke skulle være fyldestgørende nok , spørgsmål osv. Mine hvalpe opleves bedst live. Prima kvalitet hvalpe De varmeste hilsner Daniel D Jensen

9640 Farsø
i går

Bomuldsblanding

12.500 kr.

Vores fantastiske Alba har fået 5 hvalpe d 17/5. Vi har den lækreste bomuldstot tilbage, som er klar til afrejse d 12/7 Den smukkeste hvide han, med et hvidt og et brunt øre( ser det ud til) og en lille champagne farvet aftegning på halen. Han er så sød, rolig og utrolig kærlig og giver allerede mange kys hver dag. Alba er halv coton de tulear og halv cavalier King charles på 6 kg. Far er ren hvid coton de tulear på 6 kg. Begge forældre er sunde og raske og har et fantastisk temperament, er legesyge, rolige og utrolig lærenemme. Hvalpene får den bedste start på livet og vokser op midt i stuen, med alle hverdagens lyde, børn, støvsuger, kommer i haven, ud at køre og får masser af kærlighed, kys og nus hver dag. Ved reservation betales 2500kr som ikke tilbage betales ved en evt. fortrydelse. Hver uge vil i modtage videoer og billeder af jeres nye guldklump. Ved afrejse vil hvalpen være chippet, vaccineret 1. Gang og få sundhedsbog. Der medfølger en lille rejsekuffert med når i henter jeres lille guldklump, et tæppe der dufter af mor, hvalpefoder som han er vant til og lidt legetøj.

7430 Ikast
14. jun.

SMUKKE BOMULDSBAMSER m/DKK stamtavle

17.000 kr.

FLOTTE OG SKØNNE bomulds isbjørn er NU rejseklar til god, omsorgsfuld og kærlige familie. Vores tæve har 5 super skønne bomulds isbjørne, hvor vi har en fantastisk og smuk lille bomulds isbjørn ledig : OCEAN´S OSCAR. Han har et stærkt og godt sind med masser af charme og selvtillid. Han er helt speciel og virkelig SÅ skøn :) Han har flot sort pigment og kraftig fyldig pels. Virkelig smukke og så skønne :) Han skal ikke kun ses men opleves, og er bestemt et besøg værd. Vores hvalpe er opvokset i vores hjem og får masser af kærlighed og omsorg. Hvalpene er også vant til små børn og lyde fra dagligdagen. Bliver renlighed & lydighedstrænet. Tilvænnet pelspleje. Coton de Tulear kaldes også for bomuldshunden, da dens pels er af uld. Den fælder ikke og lugter ikke af "vådhund" og er allergivenlig. Den er en sød og kærlig race med et mildt og harmonisk sind, er meget intelligent og nem at opdrage. Racen er særdeles velegnet til børnefamilier og ældre mennesker. Der medfølger: Stamtavle i Dansk Kennel Klub Sundhedsbog, vaccination, ormekure og microchip Hvalpepakke Kostvejledning og pelsvejledning Renligheds- & lydigheds trænet Købsaftale fra Dansk Kennel Klub Support og garanti på din hvalp Pris : Kr. 17.000,- Kontakt for yderligere info: på tlf 20 15 30 69

9640 Farsø
27. jun.

Verdens sødeste bomuldshvalp

12.000 kr.

Søger du en nem, social og kærlig bedste ven, en super god familiehund, så se her Miggy og hans bror er sunde og stærke, vokset op hos os og er derfor vænnet til almindeligt familieliv ,og de lyde og aktiviteter der er. Det er en bomuldshund og er derfor allergivenlig og fælder ikke. Størrelse ca. 6-7 kilo udvokset og passer nemt ind i en ny familie og kan let tages med på ferier. Forældrene er afbalancerede og kærlige, med et godt sind. Vi søger de rigtige rammer til vores søde små. Vil du høre mere, så ring på 50 17 31 98. Når den lille flytter hjemmefra, vil der medfølge sundhedsbog, med dyrlægeattest og vil være chippet og vaccineret og have fået ormekur. Vi har sørget for, at den lille fyr får en "lille kuffert" til den første start, med tæppe, bamse og fodder. Prisen er kr. 12.000. Tel. 50 17 31 98.

2900 Hellerup
6. jun.
Coton de Tulear VÆREMÅDE Coton de Tulear er en rolig og tillidsfuld hund, som sætter selskab og familie højt. Den er god til at tilpasse sig nye forhold og forberedt på at give sin alles forældre et godt liv. Den er glad og sætter samme pris på alle familiemedlemmer. Den er selvstændig, men god at have i huset. AKTIVITET OG STIMULERING Denne hund har ikke et vildt jagtinstinkt og behøver ikke meget motion. Enkelte gåture dagligt vil være nok. Den elsker at ligge i solen og bliver ofte overvægtig, så hold igen med godbidderne. TEMPERAMENT Coton de Tulear er mild og lydig, men kan også være lidtstædig. HISTORIE Coton de Tulear er en oprindeligt en sydlig fransk hund, som blev brugt som køerobotter. Den fik sit navn fra byen Tulear på Madagaskar, hvor den blev opdaget. I dag findes der kun få hundrede af disse hunde i verden. HØJDE Hanner 25-30 cm. Tæver 22-27 cm. VÆGT 3, 5-6 kg. FARVER Hvid evt. med et anstrøg af lysegråt eller rødgult på ørerne.