Coton de Tulear

2
Coton de tulear hvalp til sommerferien.

Coton de tulear hvalp til sommerferien.

17.000 kr.

Vi har lige nu skønne ledige Coton de Tulear hvalpe med DKK-stambog. De er flytteklare her i juni og klar til en lang dejlig sommer med deres nye familier. Vi er en registreret kennel under Dansk Kennelklub og I er meget velkomne til at læse mere om os på vores hjemmeside www.houbo.dk eller finde os på Facebook og/eller trustpilot. Kennel Kystvejens Coton og Xolo ved Lotte Houbo.

9280 Storvorde
i går
fluks
Coton de Tulear hvalpe søger nyt kærligt hjem
  • Coton de Tulear hvalpe søger nyt kærligt hjem - 2
  • Coton de Tulear hvalpe søger nyt kærligt hjem - 3

Coton de Tulear hvalpe søger nyt kærligt...

Sælges

Hundehvalpe søger nye kærlige familier. Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra den 25. Maj 2022. De er med DKK stambøger og forældrene er fritid i 8 DNA og patella (løse knæ) og øjenlysning. Hvalpe er derfor fri via anerne. Der medfølger bog om pasning af Coton de Tulear, hvalpepakke, tæpper og bamse fra hvalpegården. Der gives grundig pasningsvejledning og medfølger socialiseringsskema. Hvalpene sælges med DKK købskontakt. Hvalpene er stueopdræt.

9400 Nørresundby
15. maj.
  • Coton de Tulear hvalpe søger nyt kærligt hjem - 2
  • Coton de Tulear hvalpe søger nyt kærligt hjem - 3
  • Coton de Tulear hvalpe søger nyt kærligt hjem - 4
  • Coton de Tulear hvalpe søger nyt kærligt hjem - 5
Coton de Tulear VÆREMÅDE Coton de Tulear er en rolig og tillidsfuld hund, som sætter selskab og familie højt. Den er god til at tilpasse sig nye forhold og forberedt på at give sin alles forældre et godt liv. Den er glad og sætter samme pris på alle familiemedlemmer. Den er selvstændig, men god at have i huset. AKTIVITET OG STIMULERING Denne hund har ikke et vildt jagtinstinkt og behøver ikke meget motion. Enkelte gåture dagligt vil være nok. Den elsker at ligge i solen og bliver ofte overvægtig, så hold igen med godbidderne. TEMPERAMENT Coton de Tulear er mild og lydig, men kan også være lidtstædig. HISTORIE Coton de Tulear er en oprindeligt en sydlig fransk hund, som blev brugt som køerobotter. Den fik sit navn fra byen Tulear på Madagaskar, hvor den blev opdaget. I dag findes der kun få hundrede af disse hunde i verden. HØJDE Hanner 25-30 cm. Tæver 22-27 cm. VÆGT 3, 5-6 kg. FARVER Hvid evt. med et anstrøg af lysegråt eller rødgult på ørerne.