Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Coton de tulear hvalpe sælges

Kr. 9.500,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Steen Jelle (5)


Coton de Tulear

Find den søde lille bomuldshund, Coton de Tulear, til salg på GulogGratis.dk.


Drømmer du om en blød lille familiehund?

Den lille bløde Coton de Tulear er en sød lille hunderace i Bichon-familien. Den er som udgangspunkt allergivenlig, fordi den ikke fælder, og de har ingen underuld. Den lille Coton de Tulear er en god familiehund, og den har et utrolig venligt sind, og den knytter sig ofte tæt til sin familie. Den lille hund bliver bare fra 22-32 cm. i højden og vejer fra 3,5-6 kg. Den er derfor let at have med sig rundt, hvis man er på farten, og den kan ligeledes trives i en lejlighed. Den søde Coton de Tulear sælges og købes på GulogGratis.dk, og du kan desuden også købe tilbehør såsom en hundekurv, et halsbånd eller hundefoder til en billig pris.

Læs mere
En lille hund som er let at have med sig rundt

Hvis du er på farten, men gerne vil have en hund, kan du overveje en lille hund, som er let at have med rundt. Det er dog vigtigt, at du overvejer, om racen er egnet til det, og om den er glad for at møde nye mennesker i hverdagen. Den lille Coton de Tulear kan du eksempelvis have med dig på arbejde, hvis det er muligt for dig, så den ikke skal være alene hjemme en hel dag. Du kan også let have den med rundt til familie og venner, da den lille hunderace er åbensindet og udadvendt og glad for nye mennesker. Køb eller adopter din nye Coton de Tulear på GulogGratis.dk.

Salg af søde kæledyr på GulogGratis.dk

På GulogGratis.dk kan du både finde søde hundehvalpe, men du kan også finde mange andre søde kæledyr til salg. Du kan eksempelvis finde søde kaninunger som sælges eller gives væk gratis. Du kan også finde søde små kattekillinger, som leder efter et nyt hjem. Her er også charmerende små marsvin, som bortgives og har brug for et hjem, hvor de kan opvokse trygt. Du kan også finde alt inden for tilbehør til dyr på tilbud og det sælges derfor billigt på GulogGratis.dk. Find det tilbehør du mangler til billige priser og gør dig en god handel. Hvis du selv har en vare, som skal sælges eller gives bort, kan du oprette din annonce her på hjemmesiden og finde en ny ejer til varen.
Læs mindre