Vær OBS. på svindlere på nettet! De bruger bl.a. falske betalingssider og -kuréraftaler, samt kontakter ofte på WhatsApp eller e-mail.

Coton de Tulear

22
Coton de tulear købes

Coton de tulear købes

7.000 kr.

Bomuldshvalp, han, købes. Her er ingen børn eller andre hunde, 3/4 HA indhegnet have med elektrisk hundedør, så altid fri adgang til haven. Hunden kommer meget sjældent til at være alene, og da max. et par timer. Erfaren hundeejer gennem mere end 20 år. Ønsker ren coton de tulear, ikke blanding. Maxpris 7000 kr.

9740 Jerslev J
i går
DKK Coton de tulear

DKK Coton de tulear

11.000 kr.

BOBO MANGLER HANS NYE FAMILIE !!! Sidste og eneste han i flokken mangler hans nye allerbedste familie. 11 uger Sødeste dreng. Coton de tulear/ Bomuldshund. Mor-Luna har stamtavle, er avlsgodkendt i DKK, øjenlyst og tjekket for alle arvelige sygdomme, samt DNA testet. Hun elsker sin familie og alle andre der kommer i huset og er en rigtig dejlig, kærlig og glad hund. Far er ligeledes af DKK afstamning, ægte coton de tulear men uden tavle. Han har det skønneste temprament, og en personlighed, som kun kan opleves, er opvokset i køkkenet, med masser af kærlighed og tryghed. De har haft stor ude tumle plads og været med på ture, bla på plejehjems besøg. De sidste søskende flytter i weekenden, så håber der er en sød famile til ham også. Passet med alt !

7900 Nykøbing M
i går
Coton de tulaer hvalpe

Coton de tulaer hvalpe

9.000 kr.

Ægte Coton de tulaer.:) skønne Bomuldshunde. Berta er født 7-8-22 og er opvokset i stuen sammen med os og hendes mor og far. Hun er klar til at rejse hjemmefra d. 2/10. Hun får hvalpepakke med fra Royal Canin, en foderskål, hvalpesele, hvalpe shampoo samt bamser og tæppe der dufter af hendes mor. Hun vil være undersøgt af dyrlægen, får sundhedsbog, være vaccineret, chippet og ormebehandlet. 500,- i depositum når du har valgt din hvalp. Hvalpen kan blive passet her, indtil i får efterårsferie. Ring efter kl. 17.30 på hverdage eller sms hele dagen.

8200 Aarhus N
i går
Køb din bedste ven til efterårsferien

Køb din bedste ven til efterårsferien

10.500 kr.

Søde og friske bomuldshvalpe søger nyt hjem - flytteklar op til efterårsferien uge 41 (10/10 2022). Falder jeres efterårsferie senere, kan vi beholde hvalpen længere. Hvalpene er 5 uger gamle. De er ægte af racen coton de tulear også kendt som bomuldshund og er allergivenlig af race. Der er 2 han hunde, som er stueopdrættet og er vandt til både mennesker og andre hunde. Vi har selv både hvalpenes mor og far. Ved afrejse er hvalpene chippet, vaccineret og har fået ormekur. Der medfølger et sundhedsark og startpakke som indeholder foder, legetøj, tæppe mm. Derudover medfølger der også en sele og snor til hvalpene. Når en hvalp vælges lægges et depositum på 500 kr. Vi forbeholder os retten til at sige nej, hvis vi mener at kemien ikke er til stede. I er velkommen til at kontakte os på SMS eller tlf. på 51163655, svarer ikke her på Gul og Gratis

8270 Højbjerg
fre.
coton de tulear

coton de tulear

6.500 kr.

Smukke bomulds tæver. De er rene coton de tulear, uden tavle. Efter nogle fine og søde forældre, de kan flytte fra 30 oktober. Når man har set hvalpen og hvis der aftales køb betales der et dep, og resten ved afhentning. Afdrag kan evt komme på tale ved noget af det hvis det er i Jylland. Søger familie der har tid, og gerne med lukket have. Send en sms ved interesse. Mor og far er sunde og raske, super gode familie hunde. Vant til både børn og andre hunde. Kan være alene. De to plettede hvalpe er ledige. De bliver med tiden helt hvide :) Der er en tæve ledig.

8752 Østbirk
tor.

Coton de tulear (tæve)

8.500 kr.

Lille Bella søger et kærligt hjem. Hun blev født den 9. August og er klar til at flytte hjem til sin nye familie den 4. Oktober. Bella's forældre er af racen coton de tular, så hun er 100 % raceren. Bella vokser op i stueopdræt i en familie med far, mor og to børn, så hun bliver godt socialiseret, vænnet til hverdagens lyde og elsker at komme med ud og lege i haven. Bella's forældre er sunde og raske, glade, imødekommende, børnevenlige og har et dejlig sind. Vi har gennem de sidste 12 år haft familiehund af racen coton de tulaer, og er begrejstret for denne lille race. De falder godt til i familien med deres kærlige, legesyge, intelligente samt træningsegnet sind. Racen coton de tulear er allergivenlige og fælder ikke. Vores hunde har en stor plads i familien, vi har dem udelukkende for selskabets og hyggens skyld, og går ikke på udstilling med dem. Derfor sælges Bella uden stamtavle. Bella vil blive sundhedstjekket af dyrlægen, få sundhedsbog, vaccineret, få ormekur og blive chippet og dermed registreret i Dansk hunderegister. Så hvis I har taget den store og velovervejet beslutning om, at berige Jeres familie med en skøn coton de tulear hvalp, er I velkomne til at ringe.

6893 Hemmet
fre.

Bomuld/ shih tzu kryds

10.000 kr.

Små , søde , sjove og charmerende hvalpe efter venlige og racetypiske forældre i god trivsel . Hvalpene vokser op på landet i en almindelig familie med børn og andre dyr . De er chippet , vaccineret og har fået sundhedscheck / bog . Sælges med garanti på 2 år efter købelovens bestemmelser . Begge racer er venlige og fordragelige selskabshunde . Fælder ej og tåles af allergikere . Hvalpene sælges til seriøse og ansvarsbevidste familier . Forventes rejseklare pr 14/9-22 . Mere info på 28150897 .

7870 Roslev
ons.
Dittendat

SMUKKE BOMULDSBAMSER m/DKK stamtavle

15.000 kr.

SKØNNE BOMULDBAMSER bliver rejseklar til gode og kærlige familier den 24. september 2022. Vi har 3 SKØNNE og SMUKKE BOMULDSBAMSER : Royal Rosita , foto 2 og 3 Royal Rocky, foto 4 og 5 Royal Rosita, foto 6 og 7 De er alle 3 super skønne med hver deres specielle personlighed. De er meget smukke med flot sort pigment og kraftig fyldig pels . Super kvalitets hvalpe. De skal ikke kun ses, men opleves, og er bestemt et besøg værd. Vores hvalpe er opvokset i vores hjem, og får masser af kærlighed og omsorg. Hvalpene er også vant til små børn og andre hunde. Bliver renligheds og lydighedstrænet. Tilvænnet vask og pelspleje Coton de tulear kaldes også for bomuldshunden, da dens pels er af uld. Den fælder ikke og lugter ikke af "våd" hund, og så er den allergivenlig. Der må påberegnes tid til pelspleje. Den er en sød og kærlig race med et mildt og harmonisk sind, er meget intelligent, og er særdeles velegnet til børnefamilier og ældre mennesker. Der medfølger: Stamtavle i Dansk Kennel Klub Registrering i Dansk Hunderegister Sundhedsbog, Vaccination, ormekure og microchip Hvalpepakke Kostvejledning Pelsvejledning Renligheds & lydighedstrænet Købskontrakt fra Dansk Kennel Klub Support Garanti på din hvalp Pris: Kr. 15.000,- Kontakt for yderligere info på mobil 20 15 30 69

9640 Farsø
tir.

DKK-stambog

14.000 kr.

Vi er DKK-opdrættere af to allergivenlige racer: Xoloitzcuintle Standard og bomuldshunden Coton de Tulear. For mere information om begge vores racer se vores hjemmeside: www.houbo.dk Vores kennel hedder Kystvejens Coton og Xolo og er registreret i Dansk Kennel Klub (DKK) og ved Fødevarestyrelsen. Jeg har både opdrætter-og hundeholderuddannelsen. Vores fokus er, at opdrætte sunde familiehunde med et godt temperament. Vi har ledige Coton de Tulear hvalpe, der vil være 8 uger og flytteklare i henholdsvis september, oktober, november og december 2022. Vi planlægger kuld af racen Xoloitzcuintle Standard i løbet af 2023. Vores hvalpe vokser op som midtpunkt i en familie enten hos os selv eller en af vores søde værtsfamilier og de bliver vant til alle dagligdags aktiviteter og lyde i en familie. De har desuden prøvet at være i transportbur, køre bil, blive redt, få kigget tænder og klippet klør. Vi vægter som før nævnt et godt helbred højt og vores Coton avlshunde er undersøgt for Patella luxation, de er øjenlyst og gentestet for relevante arvelige sygdomme. Medfølger: DKK Stambog DKK købsaftale og 2 års garanti. Reg. i Dansk Hunderegister og chipning. Pasningsvejledning. Hvalpemad og godbidder. Tæppe for tryghed. Livslang vejledning. Sundhedsbog, 8 ugers vaccine, 2 gange ormekur. Pris for Coton de Tulear: Tæve: 18.000 kr / Han: 14.000 kr Xoloitzcuintle Standard sin Pelo, samt tævehvalp con pelo: Pris 20.000 kr. Hanhvalp Xoloitzcuintle Standard con Pelo: Pris 10.000 kr. Vores hvalpekøbere er meget velkomne til at komme på besøg hos os og hos vores værter og møde hundene og se hvor hvalpene vokser op. Værtsfamilie. Vi leder altid efter gode værtsfamilier til vores avlshunde og hvis I er interesserede i at høre mere om dette og finde ud af om det måske er noget for jer, så er I velkomne til at rette henvendelse.

9280 Storvorde
tir.
fluks

Coton de tulear tævehvalpe med dkk stamt...

20.000 kr.

To tæver født den 12/3-22. Stamtavle fra dkk. De er født og opvokset i stuen og bliver hygget og nusset om hver dag. Ring gerne for mere info?

9800 Hjørring
man.

Bomuldshvalpe

8.500 kr.

Søde bomulds hvalpe Vokset op i stuen og vant til børn og alle lyde Når de rejser har dyrlægen lavet en sundheds attest og de er chippet og bliver registreret i dansk hunde register De har en lille pose foder med fra royal Canin som er det foder de er vant til Samt et tæppe med morens duft Tæven 10500 Hanner 9500

8200 Århus N
17. sep.

Cotten de toular

10.000 kr.

Søde hvalpe Nyskerige Renlighed trænede Vant til børn og lyde Dyrlæge kontrollerede Sundheds bog Chippet Vaxineret Meget. Legesyge Kommer når man fløjter og kalder

2670 Greve
16. sep.

Søde bomuldsbamser ægte coton de tulear

8.000 kr.

Legesyge glade ægte Coton de Tulear hvalpe. Opvokset på kvalitetshvalpefoder så den bedste start er sikret. Der er 3 tæver. De har fået ormekur, samt sundhedschek hos dyrlægen. Der medfølger lidt foder og et tæppe der dufter af mor så den får en tryg opstart i sit nye hjem. Har du muligheden får at give en af disse et godt hjem er du velkommen til at RINGE og aftale besøg, da jeg ikke så tit er på her.

7500 Holstebro
11. sep.

Coton de tulear/bomuldshund hvalp

15.000 kr.

Vores hund Coco har fået 3 super søde hvalpe, 1 han og 2 tæver (1 tæve er solgt) de er født i stuen, og bliver opdrættet i stuen. Så de vender sig til børn, familien og mennesker generelt. Når de bliver lidt større og kan gå, får de lov at bevæge sig rundt i huset og kommer måske også en tur med i haven:) Hvalpene er klar til at rejse d. 3 juli. Og bliver vaccineret, får ormekur og får sundhedstjek inden de rejser hjemmefra. Man er meget velkommen til at komme og se hvalpene. Når man har besluttet sig for en hvalp, betales et disposition på 3.000 kr som ikke tilbagebetales hvis man forstryder. Vil du hører mere om os, hvalpene eller Coco så tag endelig kontakt:)

8550 Ryomgård
11. sep.

Cotton de tulear / bomuldshund

12.000 kr.

Super søde bomulds hvalpe Fra stue opdræt 2 drenge og 1 pige født den 21/7-2022 klar til at komme hjem til dig fra den 18/9. Er vaccineret og chippet og sundhedsbog følger med, er vant til daglig hjemlig støj. Børn og kat Kontakt for yderlig information

4270 Høng
6. sep.

Coton de Tulear tæve

10.000 kr.

Allergi venlig tæve søger nyt hjem snarest. Hun er 5 mdr. Hun er med stamtavle fra DHL. Fra patella frie forældre. Hun har fået ormekur samt første og anden vaccine. Hun er socialiseret med andre hunde (både hendes mor og far bor her også), katte og andre dyr, da vi bor på landet. Vi har desuden børn i alderen 2-11 så hun er ligeledes vant til børn. En virkelig god familiehund. Der medfølger en hvalpepakke bestående af halsbånd, snor, hundekurv samt foder til opstart. Kontakt mig for nærmere. De bedste hunde hilsner fra Pernille Obs. Jeg forbeholder mig retten til at være selektiv i forhold til potentielle købere.

7200 Grindsted
30. aug.

Coton de tulear hvalpe

9.500 kr.

Følg din kommende hvalps udvikling Nu har du den unikke mulighed for at følge med i din kommende hvalps udvikling. Der er 3 hanner og 1 tæve (den brune og hvide er tæven) De er stueopdræt og vokser op som en del af familien så de vænner sig til lyden af børn, støvsugeren, musik og hvad der ellers høre dagligdagen til. Derudover vil de få en masse kærlighed og komme en masse i hænder. Inden de er klar til at komme ud til en kærlig familie vil de desuden have prøvet følgende: - Kørt bil - Mødt forskellige dyr - Været ude og blive socialiseret med andre mennesker - Påbegyndt renligheds træning, det starter allerede nå de kommer i deres løbegård. - Ha været ude og gå tur. - Blive vænnet til pelspleje og negle klip - Besøgt dyrelægen - Fået ormekur - Blive chippet - Blive Vaccineret De kommer selvfølgelig med sundheds bog og mad og tæppe og legetøj der dufter af mor. Både mor og far er 100% cotton de tulear og har et fantastisk dejligt sind og er sunde og raske. De er klar til at flytte hjem til deres nye familie D.24 September, når de er 8 uger gamle. Hvis du kunne være interreseret så giv mig et klad eller send en sms. Pris han 9500kr Pris tæve 12500kr Jeg forbeholder mig retten til at sige nej hvis det ikke er et match.

8600 Silkeborg
27. aug.

Coton de Tulear

5.000 kr.

Vi er et "modent" ægtepar uden børn som søger en omplaceringshund. Dvs. min 2 år. Vi bor i stor lejlighed med stor altan og har nemt til grønne områder. Den ene af os går hjemme fuld tid og vi kan love at den rette hund vil få et liv som "prins" eller "prinsesse" hos os. Meget gerne i jylland, da vi gerne vil møde jer og hunden i vante omgivelser 1-2 gange. I skal også komme og se, hvad vi kan tilbyde. Køn er ikke vigtigt. Vi kan af private årsager ikke have en hvalp.

8900 Randers C
26. aug.

Coton de tulaer

13.000 kr.

1 tæve tilbage, salgsklar (8 uger 26/8) De dejligeste milde og skønne Små uldtotter som er klar til at finde nyt hjem fra 26/8 Vi har 3 små hvalpe af racen coton de tulear. Der er 2 tæver og en han. Hvalpene er født i stuen og vokset op her, midt i familie liv med 3 børn og alle hverdagens aktiviteter, lyde og kærlighed. Hvalpene kysses, krammes og leges med dagen lang. De er med i alt hygge og hverdag. De renlighed trænes fra start de begyndte at spise fast føde. Fodres kun med kvalitets foder. Mor og far er begge coton de tulear. Meget kærlig og legesyge, milde og lærenemme. Hvalpene får vaccine, chip, ormekur og sundhedstjek ved dyrlæge i den afrejse. De får mad tæppe og legetøj med når de rejser. Pris 3000kr ved reservering og 10.000kr ved afhentning. Kontak på 42320205 ved ønske om at se hvalpene og møde os. Få video og flere billeder tilsendt

8000 Aarhus C
27. aug.

Coton de tilear

13.000 kr.

1 tæve tilbage ?De dejligeste milde og skønne Små uldtotter som er klar til at finde nyt hjem fra 26/8 Vi har 3 små hvalpe af racen coton de tulear. Der er 2 tæver og en han (en tæve tilbage) Hvalpene er født i stuen og vokset op her, midt i familie liv med 3 børn og alle hverdagens aktiviteter, lyde og kærlighed. Hvalpene kysses, krammes og leges med dagen lang. De er med i alt hygge og hverdag. De renlighed trænes fra start de begyndte at spise fast føde. Fodres kun med kvalitets foder. Mor og far er begge coton de tulear. Meget kærlig og legesyge, milde og lærenemme. Hvalpene får vaccine, chip, ormekur og sundhedstjek ved dyrlæge i den afrejse. De får mad tæppe og legetøj med når de rejser. Pris 3000kr ved reservering og 10.000kr ved afhentning. Kontak på 42320205 ved ønske om at se hvalpene og møde os. Få video og flere billeder tilsendt

8000 Aarhus C
26. aug.

Cotten de toular

10.000 kr.

Fine cotten de toular to hanner og 3 hunner sunde sundheds bog vaxineret chippet stue opdræt vandt til alle lyde salgs klare15 oktober køb og følg hvalpene

2670 Greve
16. sep.

Coton de tulear

13.000 kr.

De dejligeste milde og skønne Små uldtotter er klar til at flytte til deres nye hjem fredag den 26/8. Vi har 3 små hvalpe af racen coton de tulear. Der er 2 tæver og en han (1 tæve tilbage) Hvalpene er født i stuen og vokset op her, midt i familie liv med 3 børn og alle hverdagens aktiviteter, lyde og kærlighed. Hvalpene kysses, krammes og leges med dagen lang. De er med i alt hygge og hverdag. De renlighed trænes fra start de begyndte at spise fast føde. Fodres kun med kvalitets foder. Mor og far er begge coton de tulear. Meget kærlig og legesyge, milde og lærenemme. Hvalpene får vaccine, chip, ormekur og sundhedstjek ved dyrlæge i den afrejse. De får mad tæppe og legetøj med når de rejser. Pris 3000kr ved reservering og 10.000kr ved afhentning. Kontak på 42320205 ved ønske om at se hvalpene og møde os. Få video og flere billeder tilsendt

8000 Aarhus C
21. aug.