Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Coton de Tulear

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Ægte Coton de tulear hvalpe
  Ægte Coton de tulear hvalpe

  11 billeder

  I dag 9.000,-
  Skønne Bamser
  Skønne Bamser

  8 billeder

  bold_search_result, front_page_ad, image_search_result, thumbnails_search_result
  Skønne Bamser, Beskrivelse: 1. Oktober så Fire smukke Hvalpe dagens lys. 1Tæve & 3 Hanner. Coton de Tulear Mille er Mor. Far til Hvalpene er vores skønne Bichon Havanaise, Aslan- Silke er forhåndsreserveret. Når Hvalpene er tre uger må de små modtage besøg. Du/I har mulighed for at følge jeres Hvalp fra 3 ugers alderen ved besøg hos os så ofte Du/I har lyst & tid:-) & til de små uldtotter er klar til at flytte til deres nye Hjem i en alder af 8 uger. Hvalpene vil være tæt på os lige fra fødsel & til de rejser til deres nye Hjem. De vil få masser af kærlighed & omsorg fra os, vores Børn & Børnebørn. Mor Mille er godkendt til avl,- har stamtavle i DRU. Farmand Aslan har stamtavle i DKK. Begge forældre er sunde & raske hunde, med fine stamtavler Både Coton de Tulear & Bichon Havanaise er legesyge & venlig, & egner sig fremragende til familiehund. Begge racer har følgende egenskaber: hengiven,vagtsom,venlig,nænsom,allergivenlig,intellegent,social. Vi ønsker at finde gode hjem til dem alle, & derfor forbeholder vi os retten til at vurdere om Du/I er det rette match til en af hvalpene. Begge Forældre bor hos os. De små er klar til besøg af kommende Familier d. 22 Oktober:-) & den 26 November må de i en alder af 8 uger rejse til deres nye Hjem De vil naturligvis være chippet,- ha' fået ormekur, været hos dyrlægen til sundhedstjek & vaccination De vil blive registeret i Dansk Hunderegister Ligeledes medfølger en Hvalpepakke : Hvalpefoder til de første dage 1 Stk. Legetøj Deres egen lille Hundekurv, som vil være taget i brug inden afrejse fra os så kurven dufter af Mor Mille bl.a Depositum: 2500 Kr Hvalpene kan følges på <3 Havatonhvalpe <3 Mille & Aslan`s Hvalpe Kontakt: 22592267 Kontakt: 28901832 Billederne: De Fire Basser sammen. Næsten Nyfødte. Austin. Cooper. Morris. Silke. Mor Mille. Farmand Aslan
  I går 10.000,-
  NY
  Smukke bomulds bamser
  Smukke bomulds bamser

  9 billeder

  image_search_result
  Smukke bomulds bamser, Skønne Coton de Tulear hvalpe sælges. Salgsklar 26.11.2018 Vi har 3 rigtig flotte og søde små bomuldsbamser - 3 harmoniske piger. OBS - DEN HVIDE TÆVE PÅ BILLEDE 6 OG 7 ER RESERVERET. De er født d. 26 oktober og er klar til at komme til deres nye familier efter d. 26 november. De er allerede nogle dejlige, glade og meget trygge små hvalpe, som elsker fis og ballade, leg og masser af kærtegn. De bor i vores stue og er derfor i centrum af vores hverdag, med alt hvad dette indebærer af lyde, aktiviteter, kærlighed og opmærksomhed. Både moderen og faderen er rene bomuldshunde og er meget sociale, kærlige og hengivende familiehunde. Racen - Coton de tulear, kendes af de fleste som bomuldshunden og betragtes som meget allergivenlig. Den er en lille hund, som størrelsesmæssigt varierer fra 22 – 28 cm i højden og 3,5 – 6 kg (en del hanhunde når også de 7 kg) i vægt. Det er en nem hund, som elsker at være en del af familien. Den er meget intelligent og har et fantastisk, socialt og positivt sind. Cotonen lugter næsten ikke af hund (ej heller når den er våd) og har ingen fældningsperioder. Ved køb af hvalp hos os medfølger: Registrering i DK hunderegister Micro chip Sundhedsbog Sundhedstjek af en godkendt dyrlæge Ormekur Vaccination Hvalpe foder til den første tid Legetøj Tæppe som dufter af mor Kontakt for mere Info på Tlf.: 22836474 Pige: 9500,- Vi forbeholder os retten til at takke nej, hvis vi ikke finder et match mellem interesserede og hvalp/os. Det koster kr.: 1000,- i depositum, at reservere en hvalp, som fratrækkes købsprisen. (Springer køber fra refunderes depositum ikke.)
  I går 9.500,-
  Coton de Tulear
  Coton de Tulear

  7 billeder

  I går 13.500,-
  Coton de Tulear/malteser hvalpe
  Coton de Tulear/malteser hvalpe

  20 billeder

  I går 9.500,-
  NY
  Coton de tulear/malteser
  Coton de tulear/malteser

  17 billeder

  I går 9.500,-
  NY
  Hvalpe til salg
  Hvalpe til salg

  4 billeder

  I går 8.500,-
  DKK-Coton
  DKK-Coton

  2 billeder

  d. 17.10 1,-
  NY
  Hvalpe 3/4 Cuton de Tulear og 1/4 Havane
  Hvalpe 3/4 Cuton de Tulear og 1/4 Havane

  3 billeder

  d. 17.10 6.500,-
  NY
  SMUK Bomuldshan til parring
  SMUK Bomuldshan til parring

  2 billeder

  d. 16.10 1.500,-
  Coton de tulear, Hanhund
  Coton de tulear, Hanhund

  3 billeder

  d. 16.10 4.000,-
  Flytte klar coton
  Flytte klar coton

  4 billeder

  d. 15.10 8.500,-
  Bomuldshund / Coton de Tulear
  Bomuldshund / Coton de Tulear

  3 billeder

  d. 14.10 12.000,-
  Coton de tulear hvalpe
  Coton de tulear hvalpe

  9 billeder

  d. 14.10 12.000,-
  Coton De Tulear - Lhasa Apso blanding
  Coton De Tulear - Lhasa Apso blanding

  7 billeder

  d. 11.10 7.000,-
  Smuk Bomuldshan til parring
  Smuk Bomuldshan til parring

  2 billeder

  d. 10.10 1.500,-
  BOMULDSHUND NY PRIS
  BOMULDSHUND NY PRIS

  5 billeder

  d. 10.10 9.500,-
  Russkaya Tsvetnaya Bolonka
  Russkaya Tsvetnaya Bolonka

  16 billeder

  image_search_result
  Russkaya Tsvetnaya Bolonka, 2 skønne, smukke og nysgerrige hvalpe søger deres nye, kærlige hjem. Hvalpene sælges som familiehunde. Hvalpene er født og bor i stuen. De færdes overalt i huset og på matriklen i det hele taget. Jeg fokuserer meget på sund socialisering og gedigen motorisk udvikling, som er medvirkende til at gøre dem psykisk stærke. De vokser op med mor, far og halvsøster og møder mange mennesker og daglige udfordringer og kender derfor også alle dagligdagslyde - både inde og ude. Selvfølgelig bliver de overdænget med kærlighed og opmærksomhed fra alle kanter... Når de skal flytte, vil de være godt på vej med renlighedstræning. De er naturligvis lovmæssigt chippet og registreret i Dansk Hunderegister, tjekket af dyrlægen, vaccineret og have fået 2 x 3 ormekure. Der medfølger DKK-stamtavle, sundhedsattest, hvalpefoder, masser af lækre legesager, tæppe. Forældrene, Diaz og Louie, er meget udadvendte og kærlige. De er naturligvis sundhedstjekket og gentestet fri for racerelaterede sygdomme. Mor er DKK-champion. Lidt om racen: Russkaya Tsvetnaya Bolonka er en elskelig, opmærksom, og social lille hund på mellem 3 - 5 kilo. Fælder meget lidt og betegnes allergivenlig. Pelsen bliver lysere, lang, krøllet eller bølget. Overkommelig pelspleje. Den skal kun klippes omkring og under poterne. Den er munter og udadvendt, intelligent, lærenem, mild og hjertelig. Den afspejler sin familes aktivitetsniveau. Elsker stunder med nus og kærlighed, og man kan være sikker på at få mindst det ti-dobbelte igen. Den er glad for både børn, andre hunde, katte osv. En vidunderlig følgesvend, der er nem og som også egner sig godt som førstegangshund. Kræver ikke meget motion, men vil hjertens gerne med på tur - eller hjælpe til i haven... Racen er kendt for at være meget sund. Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra. Ring til mig, hvis du har spørgsmål. Du kan læse meget mere om racen på bolonkadanmark.dk Henvendelse kun telefonisk.
  d. 06.10 Sælges
  ÆGTE BOMULDSBAMSER
  ÆGTE BOMULDSBAMSER

  10 billeder

  d. 03.10 8.000,-