Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Coton de Tulear

17
coton de Tulear- stamtavle

coton de Tulear- stamtavle

8.500 kr.

Super skønne hvalpe rejse klar nu, 8 uger. Hvalpene har stamtavle, sundhedsbog, chip, pas, trace, de kan se ses med deres skønne mor. Der følger en dejlig hvalpe pakke med til den første tid .

6064 Jordrup
i dag
skønne hvalpe

skønne hvalpe

10.000 kr.

Min kære hund har fået hvalpe og vi er klar til at, du kan vælge dig en skøn hvalp. De er født d. 8/7 og er klar til deres nye hjem d. 2/9 Jeg har den skømmeste, kække og meget charmerende hvide han tilbage! Det de får med sig fra mor og menneske mor er, en bamse eller klud, som lugter af mor, så der er tryghed den første tid. Vacine, ormekur og chip. Møde med børn, mange gæster i huset og nusning. Bor i hele huset når de kan gå og vænne sig til alt i en familie. Sidst men ikke mindst, får de masser af kærlighed, så de trygt kan gå ud og møde verdenen :) Mor er blanding af Havaneser og Cotten tular og far er Cotten tular. Mor er på billede nr 9 og far på billede nr. 6 Der er 2 hvide drenge og resten er piger. Send gerne en sms eller indtal en besked, så ringer jeg straks tilbage :) Du er velkommen til at resevere og betale over flere gange :)

5450 Otterup
i dag
Coton de Tulear tæve

Coton de Tulear tæve

10.000 kr.

Allergi venlig tæve søger nyt hjem snarest. Hun er 4 mdr. Hun er med stamtavle fra DHL. Fra patella frie forældre. Hun har fået ormekur samt første og anden vaccine. Der er lavet nedslag i pris da hun har en forsvindende lille navlebrok (Den er mindsket fra 3-1 mm og dyrlæge ser ingen grund til bekymring i den forbindelse) Hun har desuden et lille underbid, som dyrlægen vurderer uden anledning til bekymring. Opdrætter af racen har oplyst at det er ok for denne race med underbid. Kontaktoplysninger på opdrætter kan gives såfremt der er spørgsmål i den forbindelse. Hun er socialiseret med andre hunde (både hendes mor og far bor her også), katte og andre dyr, da vi bor på landet. Vi har desuden børn i alderen 2-11 så hun er ligeledes vant til børn. En virkelig god familiehund. Der medfølger en hvalpepakke bestående af halsbånd, snor, hundekurv samt foder til opstart. Kontakt mig for nærmere. De bedste hunde hilsner fra Pernille Obs. Jeg forbeholder mig retten til at være selektiv i forhold til potentielle købere.

7200 Grindsted
i dag
søde coton de tulear bamser

søde coton de tulear bamser

8.000 kr.

Rejse klar!! Fået hvalpe adfærd test. Den 10.6.22 fødte vores skønne Coton de tulear Frida 2 drenge og 2 tæver, alle er fine og klar til besøg. Moren er besøgshund indenfor trygforden, og derfor har vi fokus på trivsel, miljø træning og afbalanceret hvalpe, når de rejser herfra. Faren er en skøn, dejlig og imødekommende han, der også er en familie hund. Hvalpene er stueopdræt og går mellem familiens medlemmer voksne, børn på 15, 13, 5 og 3 år samt 3 hunde på 8 mdr., 2 på 2 år. De er rejseklar d. 5.8.22, så er de 8 uger gamle. Når de flytter hjemmefra er de chippet, fået 1. vaccine , sundhedstjekket og har sundhedsbog. Derudover får de en hvalpepakke med foder og godbidder Kontakt mig venligst på 61280187, hvor I skriver lidt om jer og hvad i kan tilbyde en hvalp samt jeres hverdag.:) 1 dreng og 1 tæve er solgt Venlig hunde hilser fra os alle!!!

9400 Nørresundby
i dag
Coton de tulear

Coton de tulear

13.000 kr.

De dejligeste milde og skønne Små uldtotter. Vi har 3 små hvalpe af racen coton de tulear. Der er 2 tæver og en han (en tæve og en han tilbage) Hvalpene er født i stuen og vokset op her, midt i familie liv med 3 børn og alle hverdagens aktiviteter, lyde og kærlighed. Hvalpene kysses, krammes og leges med dagen lang. De er med i alt hygge og hverdag. De renlighed trænes fra start de begyndte at spise fast føde. Fodres kun med kvalitets foder. Mor og far er begge coton de tulear. Meget kærlig og legesyge, milde og lærenemme. Hvalpene får vaccine, chip, ormekur og sundhedstjek ved dyrlæge i den afrejse. De får mad tæppe og legetøj med når de rejser. Pris 3000kr ved reservering og 10.000kr ved afhentning. Kontak på 42320205 ved ønske om at se hvalpene og møde os. Få video og flere billeder tilsendt

8000 Aarhus C
i dag

Coton de tulear

19.000 kr.

Vi har en coton-dreng som mangler et nyt hjem, han er klar til at rejse nu. Stambogsnr. er DK12458/2022. Han er en herlig coton, som er meget socialiseret sammen med sine søskende og opdraget af de voksne cotoner, så han er klar til at komme ud i den store verden. Når han rejser får han hvalpe- og juniorfoder, godbidder, børster, kamme, shampo med. Legetøj og tæpper, introduktion til pelspleje af en coton, obligatorisk pelsplejekursus når han er 6 mdr.

5854 Gislev
i dag

Ægte Coton de tulear hvalpe

10.500 kr.

Ægte Coton de Tulear hvalp, også kaldt bomuldshunden. De er født og opvokset i stuen sammen med deres mor og far. Født den22/7-22 Når de rejser hjemme fra 16/9-22 er de -vaccineret -chippet -oprettet i Dansk hunderigister -ormebehandlet -sundhedsbog fra dyrlægen -madpakke fra Royal Canin -tæppe og bamser der dufter af deres mor -hvalpe sele -kam 1500 kr. i dep. når du har valgt din hvalp.

8200 Århus N
i dag

Coton de tulear DKK

18.000 kr.

Vores søde DKK bomuldshund har fået 5 skønne hvalpe. 1 hvid Han, 2 sort hvide Tæver og 2 brun hvide Tæver. Mor er med DKK stamtavle, avlsgodkendt i DKK, 4 år, øjenlyst og tjekket for alle arvelige sygdomme, samt DNA testet. Hun elsker sin familie og alle andre der kommer i huset og er en rigtig dejlig, kærlig og glad hund. Far er ligeledes af DKK afstamning, ægte men uden tavle, de har tidligere fået et kuld sammen og det blev de skønneste hvalpe både af sind og udseende. Hvis du ikke skal bruge en stamtavle, men vil være sikker på en ægte renracet sund og rask bomuldshund, er i evt den rigtige familie for en af de søde hvalpe. Hvalpene får inden afrejse sundhedsbog / dyrlæge tjek, samt deres første vaccine og ormekur. Bliver socilaiseret og vant til det en 8 ugers hvalp skal, vil også ha prøvet at komme med på ture. Der medfølger en hvalpe pakke, for bedst mulig start i deres nye hjem.

7900 Nykøbing M
i går

Søde bomuldsbamser

10.000 kr.

Legesyge glade ægte Coton de Tulear hvalpe. Opvokset på kvalitetshvalpefoder så den bedste start er sikret. Der er 3 tæver og en enkelt han i kuldet. De har fået ormekur, samt sundhedschek hos dyrlægen. Der medfølger lidt foder og et tæppe der dufter af mor så den får en tryg opstart i sit nye hjem. Har du muligheden får at give en af disse et godt hjem er du velkommen til at RINGE og aftale besøg, da jeg ikke så tit er på her.

7500 Holstebro
ons.

DKK-stambog

14.000 kr.

Vi er DKK-opdrættere af to allergivenlige racer: Xoloitzcuintle Standard og bomuldshunden Coton de Tulear. For mere information om begge vores racer se vores hjemmeside: www.houbo.dk Vores kennel hedder Kystvejens Coton og Xolo og er registreret i Dansk Kennel Klub (DKK) og ved Fødevarestyrelsen. Jeg har både opdrætter-og hundeholderuddannelsen. Vores fokus er, at opdrætte sunde familiehunde med et godt temperament. Vi har ledige Coton de Tulear hvalpe, der vil være 8 uger og flytteklare i henholdsvis september, oktober, november og december 2022. Vi planlægger kuld af racen Xoloitzcuintle Standard i løbet af 2023. Vores hvalpe vokser op som midtpunkt i en familie enten hos os selv eller en af vores søde værtsfamilier og de bliver vant til alle dagligdags aktiviteter og lyde i en familie. De har desuden prøvet at være i transportbur, køre bil, blive redt, få kigget tænder og klippet klør. Vi vægter som før nævnt et godt helbred højt og vores Coton avlshunde er undersøgt for Patella luxation, de er øjenlyst og gentestet for relevante arvelige sygdomme. Medfølger: DKK Stambog DKK købsaftale og 2 års garanti. Reg. i Dansk Hunderegister og chipning. Pasningsvejledning. Hvalpemad og godbidder. Tæppe for tryghed. Livslang vejledning. Sundhedsbog, 8 ugers vaccine, 2 gange ormekur. Pris for Coton de Tulear: Tæve: 18.000 kr / Han: 14.000 kr Pris Xoloitzcuintle Standard sin Pelo: Tæve: 18.000 kr / Han 14.000 kr. Pris Xoloitzcuintle Standard con Pelo: Tæve: 18.000 kr / Han: 12.000 kr. Vores hvalpekøbere er meget velkomne til at komme på besøg hos os og hos vores værter og møde hundene og se hvor hvalpene vokser op. Værtsfamilie. Vi leder altid efter gode værtsfamilier til vores avlshunde og hvis I er interesserede i at høre mere om dette og finde ud af om det måske er noget for jer, så er I velkomne til at rette henvendelse.

9280 Storvorde
ons.
fluks

Bomuld/ shih tzu kryds

9.500 kr.

Dejlige kryds efter racetypiske og venlige forældre i god trivsel haves . Hvalpene vokser op på landet i en familie med børn og andre dyr .Begge racer kendetegnes som små familie hunde der er nemme at håndtere , de fælder ikke og tåles af allergikere . De er vaccineret, chippet og har fået sundhedscheck/ bog . Forventes rejseklare pr 5/8 Der følger en købskontrakt med 2 års garanti . Sælges kun til seriøse og ansvarsbevidste familier . Mere info på 28150897

7870 Roslev
ons.
Dittendat

Coton de tulear

10.500 kr.

Danmarks sødeste hvalpe. Vi er nu klar til at flytte hjemmefra nu. Så er i bare, en supersød og dejlige familie der bare drømmer om at få en lille sød hund - Så kan det da kun blive en af os. Vi er selvfølgelig efterset af dyrlægen og er både chippet og vaccineret. og har fået ormekur flere gange (føj) Vil i gerne vide lidt mere om hvordan vi er så er i meget velkommen til at ringe til de søde mennesker vi bor ved, de svare gerne på alle jeres spørgsmål -Her er så lidt om vores Race: Vi er nok en af Danmarks mest populære hunde racer, sikkert fordi vi er yderst børnevenlige og ikke mindst utrolig glade for vores familie.

6818 Årre
man.
hejlena

Coton de tulaer

10.500 kr.

Mine skønne imødekommende coton (uden stambog) er klar til at flytte hjemmefra og søger derfor nyt hjem. Jeg har 1 dreng og 1 pige Coton de tulear velegnet til første gangs hundeejere, lejligheder og allergivenlige behov. Det er en energisk hund, som både kan lide at være aktiv men også elsker at blive kælet med. Grundet mange henvendelser sender jeg desværre ikke flere billeder end der ses på annoncen, dog kan i komme og besøge dem. De er chippet, vaccineret og har fået ormekur 3 gange. Efter besøg ved dyrlægen har de fået en sundhedsbog, hvor der står fra dyrlægen at de er sunde og raske Både mor og far bor her hos mig og vil være mulige at hilse på ved fremmøde, så man kan opleve sindet af dem begge. Jeg forbeholder mig retten til at sige nej til eventuelle købere hvis ikke jeg ser kemi mellem dem og hvalpen.

7200 Grindsted
søn.

Coton de tulear tævehvalpe med dkk stamt...

20.000 kr.

To tæver født den 12/3-22. Stamtavle fra dkk. De er født og opvokset i stuen og bliver hygget og nusset om hver dag. Ring gerne for mere info?

9800 Hjørring
25. jul.

Coton de tulear hvalpe med stambog+ sælg...

1 kr.

Super søde og kærlige hvalpe søger deres kommende hjem. Hvalpene er opvokset i vores hjem og er en del af vores dagligdag. De er derfor vant til div. lyde som børn, støvsuger osv. Både mor og far er tjekket for patella og er blevet øjenlyst. Derudover er de begge blevet DNA-testet for div. sygdomme. Hvalpene er vaccineret, chippet, får ormekur og har fået et sundhedstjek ved dyrlægen. De fik alle stor ros af dyrlægen. De er klar til at flytte hjemmefra d. 24/07. Der medfølger en god starthvalpepakke, når i henter hvalpen. I er velkommen til at kontakte os, hvis i vil høre mere.

8831 Løgstrup
24. jul.

Coton de tulear/bomuldshund hvalp

15.000 kr.

Vores hund Coco har fået 3 super søde hvalpe, 1 han og 2 tæver (1 tæve er solgt) de er født i stuen, og bliver opdrættet i stuen. Så de vender sig til børn, familien og mennesker generelt. Når de bliver lidt større og kan gå, får de lov at bevæge sig rundt i huset og kommer måske også en tur med i haven:) Hvalpene er klar til at rejse d. 3 juli. Og bliver vaccineret, får ormekur og får sundhedstjek inden de rejser hjemmefra. Man er meget velkommen til at komme og se hvalpene. Når man har besluttet sig for en hvalp, betales et disposition på 3.000 kr som ikke tilbagebetales hvis man forstryder. Vil du hører mere om os, hvalpene eller Coco så tag endelig kontakt:)

8550 Ryomgård
17. jul.

Coton de Tulear/Bomuldshund

17.000 kr.

DKK hvalpe med basis+ stambog. Hvalpene vokser op med sansegynge/pude, andre hunde. De er i stuen sammen med os. De er chippet, DNA Testet, øjenlyste forældre, patella 0/0, avlsgodkendte, fået vaccine og 2 x ormekur inden de flytter hjemmefra. Der medfølger Hvalpepakke med foder, godbidder, tæppe,bamser, bog om Coton de Tulear. Hanner 17.000 Tæver 20.000. Ledige. 3 hanner og 3 tæver

9220 Aalborg Øst
8. jul.
Coton de Tulear VÆREMÅDE Coton de Tulear er en rolig og tillidsfuld hund, som sætter selskab og familie højt. Den er god til at tilpasse sig nye forhold og forberedt på at give sin alles forældre et godt liv. Den er glad og sætter samme pris på alle familiemedlemmer. Den er selvstændig, men god at have i huset. AKTIVITET OG STIMULERING Denne hund har ikke et vildt jagtinstinkt og behøver ikke meget motion. Enkelte gåture dagligt vil være nok. Den elsker at ligge i solen og bliver ofte overvægtig, så hold igen med godbidderne. TEMPERAMENT Coton de Tulear er mild og lydig, men kan også være lidtstædig. HISTORIE Coton de Tulear er en oprindeligt en sydlig fransk hund, som blev brugt som køerobotter. Den fik sit navn fra byen Tulear på Madagaskar, hvor den blev opdaget. I dag findes der kun få hundrede af disse hunde i verden. HØJDE Hanner 25-30 cm. Tæver 22-27 cm. VÆGT 3, 5-6 kg. FARVER Hvid evt. med et anstrøg af lysegråt eller rødgult på ørerne.