For hurtig søgning indtast
annonce id: 42819960
i søgefeltet og klik søg

Yndig langhåret dreng

Kr. 5.500,-
Brug for finansiering? - Få personlige lånetilbud fra 7 banker her
Beskrivelse:
RESERVERET

Denne skønne dreng, basse, skat, baby, lillemand, ja kært barn mange navne, sælges til kærligt hjem.

Han er født den 23 nov kl 20.15. Så han er idag 7 uger gammel og leder nu efter sine nye forældre. Han er først klar til at rejse når han er imellem 10 og 12 uger, dette fordi vi vil sikre os, de bedste vilkår for ham, at starte ud med.

Han vil være chippet, fået alle vacc. Have en fin hvalpepakke dertil mad til starten i sit nye hjem. Der følger en sundhedsbog med fra dyrlægen, og han er selvfølgelig registreret. Hvis man ønsker andre vacc. Kan det mod merpris ordnes ved chip og vacc.

Han er vokset op i et hjem med børn fra 1 år til 13 år, vant til kat og en stor flok på 6 hunde. Han vil have været med ude og kører bil, han er vant til alt hvad der sker i et normalt hjem støvsuger, hårtørrer, babygråd, leg mm.

Han er kærlig, fræk, og utrolig kælen. Han er desuden enebarn, og er derfor vant til at få alt opmærksomhed fra alle. Begge forældre haves os ses på de sidste billeder. Begge forældre er langhåret og har ikke haft sygdom.

Hvis opkaldet ikke besvares så send gerne SMS. Der tages forbehold for at vi ikke sælger hvis det ikke er det rigtige match.

Dep. 2000kr ved reservation resten ved afhentning hvor der skrives kontrakt på hvalpekøbet.

Flere billeder og film kan sendes via SMS.
Flere detaljer:
Opvækst chippet, ormekur, vaccineret Antal 1