Chihuahua

15
Langhåret chihuahua hvalpe

Langhåret chihuahua hvalpe

9.500 kr.

Langhåret chihuahua hvalpe, Langhåret chihuahua hvalpe Født og opvokset i stuen sammen med deres mor og far født den 15/4-22 Kan rejse hjemme fra den 10/6-22 - vaccineret -chippet - oprettet i dansk hunderegister -ormebehandlet -sundhedsbog fra dyrlægen -madpakke fra royal canin -tæppe og bamser der dufter af mor -hvalpe sele 1500kr i dep. Når du har valgt din hvalp -tilbage betales ikke hvis du fortryder

8200 Aarhus N
i dag
Chiuhuahua hvalpe

Chiuhuahua hvalpe

10.000 kr.

Chiuhuahua hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 1 pige og 1 dreng er flytteklar den 1/6-2022 til den tid har de fået alt klar til at flytte hjemmefra. Vil man sikre sig at få sådan en skønhed, er der et depositum på 1500kr, man er velkommen til at komme og besøge dem, moren er en ren chiuhuahua og faren er blanding af chiuhuahua og papillon, jeg har dem begge, hvis man ønsker billeder, skriv blot.

7800 Skive
i dag
Chihuahua, kun ham tilbage!!

Chihuahua, kun ham tilbage!!

1 kr.

Chihuahua, kun ham tilbage!!, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 1 langhåret hvalp tilbage, dreng, født og opvokset inde, født den 24/2 10 uger den 5/5 dyrlægekontroleret med sundhedsbog, der medfølger hvalpe pakke, fra Royal Canin. rigtig dejlig dreng. HAN ER KLAR TIL AFHENTNING DEN 5/5 !!!! HAN er blevet chippet og vacn i dag og fejlfri sundhedsbog så klar til nyt hjem. PRØVER LIGE IGEN!!!! OG INGEN AFBETALING.

8800 Viborg
i går
Chihuahua-hvalpe

Chihuahua-hvalpe

11.000 kr.

Chihuahua-hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Så smukke Chihuahua hvalpe som søger nye kærlige hjem fra 14. Juni. 3 hanner og 1 tæve tilbage. Stueopdræt - de er en del af familien her og de er omgivet af kærlighed. De bliver renlighedstrænet når tid er. Vores hjem er åbent så man kan besøge sin hvalp og følge med til de er klar til at tage med De bliver selvfølgelig vaccineret og får sundhedstjek, chip og ormekur inden afrejse Der medfølger hvalpepakke m. Foder mm.

5300 Kerteminde
søn.
Hvalpe

Hvalpe

10.000 kr.

Hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Ægte chihuahua hvalpe. 8 uger gamle. Er chippet ormekur vacineret De er klar nu til at komme til nye omgivelser. Hvor man har tiden og kærligheden til de små hvalpe. Vi har mor og far. Og de er vokset op i vores stue køkken. De har et godt kærlig sind. Der er 1 langhåret han. Som sin far.den sorte. (Der er en sort hvid tæve. solgt nu) Den mindste. 750 gram ca. meget kærlig (Og en brun hvid tæve). Resten er hanner. Kun sms besvares og skriv kort om jer selv og hvad i kan byde hvalpen. Ps. Der sendes ikke flere foto.

7400 Herning
søn.

1 stk Chihuahua

8.500 kr.

1 stk Chihuahua, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Sød lille dreng brindel med hvid langhåret tilbage, Født 6/05 så klar til flytte den 1/07. Mor 2,5 kg far (med stamtavle)2 kg. Hvalpe bliver opvokset i hus sammen deres mor og far (på sidste billedet) og andre hunde, Og mennesker. Hvalpe flytte med første vaccine, Chip, 3 ormekur, Startpakke. 2500 reservation (ikke refunderes ved fortrydelse) Med købskontrakt efter besøgte!! I er velkommen til RING eller SKRIVER på privat nr. 31372238!!! Fortælle lidt om jer og hval kan i tilbyder til min lille dreng.

9330 Dronninglund
søn.

Langhåret chihuahua hvalpe på vej

13.500 kr.

Langhåret chihuahua hvalpe på vej, vi venter hvalpe Vores skønne chihuahua Diva skal ha hvalpe i midten af juni. ( forventer ca. den 14/7) De vil være klar til at flytte hjemmefra i uge 33-34. Alt efter hvornår de er klar de er begge langhåret. De er ægte - far er dog uden papirer Du kan allerede nu komme ind over din kommende hvalp, og være med fra starten. Priser er 13.500 for en hvalp. Depositum på 4000 ligges ved reservation af din hvalp. Resten betaler du når du henter din hvalp hjem. Hopper du fra får du ikke dit depositum retur. Vi går MEGET op i vores hvalpe og forventer du gør det samme. Vi forventer du besøger din hvalp mens den er hos os og ellers følger den tæt hvis du bor meget langt væk. Vi træner lydighed, indkald og renlighed. Den vil have prøvet at køre bil, opleve høje lyde, hverdagslyde, bånd med fyrværkeri, at være alene, komme med mm. De vil være vandt til børn ig andre dyr Din hvalp er selvfølgelig sundhedstjekket, har sundhedsbog, er chippet og har fået ormekur. Den får en ?flytte hjemme fra? kasse med med tæppe, legetøj, foder og godbidder Vi glæder os! Sidst fik hun 3 skønne hvalpe. 1 pige og 2 drenge. Der er kun 2 til reservation da vi ikke ved hvor mange der kommer. Vi kan slet ikke vente. Billede 2 er Coco - pige fra vores første kuld. Hende kom vi til at beholde selv. Hun er nu 2 år. De andre billeder er også af vores tidligere hvalpe?

8600 Silkeborg
lør.

Chihuahua hvalpe

8.500 kr.

Chihuahua hvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, 2 smukke rasetypiske langhåret hanhunde hvalpe med stamtavle sælges De er født d.3/2-2022 og kan rejse hjemmefra når de er mellem 9-10 uger Mor choko m/hvidt, vejer 2,5 kg og far zobel m/hvidt, vejer 1,7 kg er sunde og raske testet o/o patella Begge udstillet med fine resultater, og haves begge 2. De er vokset op i vores køkkenalrum, men kommer ud og lege med resten af flokken når de er 3 uger, så rigtig sociale, nogle rigtige kæle basser med fuld fart på. De vil blive renligheds trænet og vænnet til de forskellige ting og lyde. Der medfølger stambog, sundhedsbog de bliver vaccineret, chippet og få ormekur 3 gange, hvalpemappe og købskontrakt. Hvalpepakke fra Royal Canin, godtepose, halsbånd, snor og tæppe der dufter af mor. Jeg har hundeholds bevis og en glad smily fra Fødevarestyrelsen. hjemmeside : www.oldes-chihuahua.dk Der betales et reservationsgebyr på 2500 kr Billede 1 Olde's Arne 12.000kr Billede 2 Olde's Anton 8500kr pga. overbid Billede 4 Depa (mor) Billede 5 1414?s Xander (far)

5970 Ærøskøbing
tor.

Chihuahua Hvalpe

10.000 kr.

Chihuahua Hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vi er et kuld på 3 drenge, født den. 7. April 2022 Det er en kontrolleret parring, hvor begge forældre har stamtavle, men ikke avlsgodkendt. Vores forældre er tjekket, for div. arvelige sygdomme, og Patella. men der fandtes intet synligt. vores forældre er sunde og raske. Vores far, mangler det ene, øje, efter en stor hund og han, legede for voldsomt. Når vi flytter hjemmefra, vil vi være chippet, registreret, vaccineret, og behandlet for orm. Vores ejer, laver Pas Og sundhedsbog til os. og når vi så er gamle nok, skal vi rabies vaccineres, dette er med i prisen. Hvis vi flytter LANNGT væk, og i går til en anden dyrlæge, modregnes rabies vaccinen , vores købs pris. Vi får en super lækker Hvalpepakke med, med Bla. en transport taske, En Donuts, lækkert tæppe, som vores mor og brødre har sovet med de sidste par dage. Vi får også en sele, halsbånd og line med. Samt et godt hvalpefoder, til flere måneder. så det eneste i skal tænke på, er at hente mig, og elske mig resten af mit liv. Vi opholder os meget på Camping i Sdr. Jylland, nær Tinglev. vores ejers Kæreste bor i ved Hirtshals, så Vi kan mødes både i syd og i nord. Vores ejer, hjælper gerne med pasning, i ferien så vi ikke skal ud til en masse fremmede. Vi vil blive præget, af de daglige lyde, så som køkkenmaskiner, og naboens vinkelsliber, plus Vi udsættes for "skud lyde" fra youtube, så vi ikke bliver bange for det. vi kommer også med ud og kører bil, og fra vi er 4-5 uger kommer vi ud i snor på små gå ture. ALVIN (med lille blis på snuden). Bliver korthåret ANDY (med 2 prikker på snude) . Bliver korthåret ASLAN ( DEN MØRKE) bliver langhåret Hvis i vælger en af os, skal der betales et depositum på 3000 kr. som ikke refunderes ved fortrydelse.

6200 Aabenraa
4. maj.

Chihuahua

15.500 kr.

Chihuahua, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Smuk og kærlig lille dreng født d. 13/01/22 Han er vokset op med mor og far, et par søskende og går til dagligt blandt alle husets hunde og katte. Han er vant til at komme i haven med os andre. Mor er 7 år, vejer Ca. 2,5 kg og er cremefarvet Far er 7 år, vejer Ca. 2,5 kg og er black/tan/brindle Begge forældre har 0 i patella. Begge forældre er sunde og raske. Begge forældre har et dejligt kærligt og socialt sind. Han er vokset op på hjemmelavet hundemad, samt kornfri tørkost. Pris: 15.500 Reservationsgebyr 3.500 som ikke refunderes ved fortrydelse. Der medfølger: Stambog Stamtavle, sundhedsbog og hvalpepakke med mad, godbidder og tøjbamse. Inden afrejse er han chippet, fået 1. vaccine, sundhedsundersøgt og fået ormekur. Billlede: 1-7 Little Fairy Boy Elfie Billede: 8-10 Mor og far Kun henvendelser på tlf: 40 36 15 16 besvares

8600 Silkeborg
1. maj.

Langhåret chichuahua

3.000 kr.

Langhåret chichuahua, Langhåret chihuahua søges. Max 2-3 år gammel.

5560 Aarup
28. apr.

Chihuahua hvalp - tæve

9.800 kr.

Chihuahua hvalp - tæve, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Sød lille tæve født d.27/11-21 Ren Chihuahua uden tavle, tricolor og korthåret. Hun vokser op med sin mor, samt menneske-familie med 4 børn i forskellige aldre. Hun vil udsættes for støvsuger, køreture, gåture, larm, musik og al hverdagstøj. Hun vil komme ud og opleve forskellige steder, som skov, by og andre hjem i de sidste uger inden afrejse. Samt vil vi sørge for hun er så renlig som muligt inden hun flytter. Hun er dagligt i menneskehænder (vi kan jo ikke lade være) Hun vil være chippet, sundhedstjekket, vaccineret og have ormekur inden afrejse. Derudover medfølger en hvalpepakke med sutteklud/legetøj der dufter af mor, foder til den første tid og lidt andet lækkerier :) Vi ser helst at ny ejer besøger hende 1-1,5 timer en gang om ugen, de sidste 2-3 uger. Dette skaber en relation, og gør overgangen nemmere. Ved interesse sendes en sms, så aftaler vi et opkald. Derefter er det muligt at komme og se hende og få alt det kedelige på plads :) Den kedelige del. Der lægges et depositum på 2700,- ved indgåelse af kontrakt. Disse tilbagebetales ikke ved fortrydelse.

5792 Årslev
5. apr.

chihuahua hvalp tæve

10.000 kr.

chihuahua hvalp tæve, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, smuk choko Brun pige og chokolade brindle som faderen på billedet

8653 Them
3. apr.

Sødeste han hvalp

5.000 kr.

Sødeste han hvalp, Vaccineret, Chippet, Den sødeste lille dreng søger sin nye dejlige familie. Han er 4 uger nu og er klar til at flytte midt sep. Han er vokset op med katte og andre hunde. Skriv endelig for yderligere?

6440 Augustenborg
1. apr.

Ældre chihuahua

3.000 kr.

Ældre chihuahua, Chihuahua tæve, lysebrun, Max 5 år gammel og Max 3 kg ønskes, da vi har mistet vores egen lille på 13 år for et år siden. Hun blev alvorligt syg, og jeg kan ikke undvære en lille nr. 2 pige i vores familie og til vores lille chihuahua dreng på 4 år. Håber meget at finde hende ad denne vej, og skal helst ligne billedet af vores afdøde, allerkæreste Chihuahua pige. Vi har hus med stor have, så hun får et dejligt hundeliv hos os.

6000 Kolding
25. mar.
Chihuahua VÆREMÅDE Chihuahuaer er små, uvidende og kvikke hunde, der ofte har et selvbevidst og stort ego. De er kærlige og ældre hunde kan være enormt samarbejdsvillige med deres kuldskære unger. Chihuahuaer er vagtsomme og forkert opdraget chihuahuaer kan være farlige. De er aktive dagligt og bruges ofte som psykoterapeutiske hunde. AKTIVITET OG STIMULERING Det er vigtigt at holde chihuahuaer i god form, da de er lette at putte på vægten. De elsker at bruge deres kvikke hoveder og bruger ofte mange positive energier på at samarbejde med deres ejer. TEMPERAMENT De er overordnet positive og regnes forat være gode psykoterapeutiske hunde. HISTORIE Chihuahuaer stammer fra Mexico og er meget gamle racer. HØJDE Der er ingen regler for højde. VÆGT Idealvægten ligger mellem 1, 5 og 3 kg. FARVER Alle farver og kombinationer er tilladt undtagen merle