Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Annoncen findes ikke længere 😢

Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer eller opret en favoritsøgning nedenfor.
Cavalier king charles
11.000 kr.

Cavalier king charles

Ryby tæve født den 3 juni, klar til at flytte den 29/7-22 1 Ruby tæve Brun halsbånd De sødeste hvalpe søger nyt dejligt hjem. Det er stueopdræt, vant til alle dagligdagslyde, og at blive nusset om ;-...
Ryby tæve født den 3 juni, klar til at flytte den 29/7-22 1 Ruby tæve Brun halsbånd De sødeste hvalpe søger nyt dejligt hjem. Det er stueopdræt, vant til alle dagligdagslyde, og at blive nusset om ;-) Forældre og bedsteforældre er sunde og raske dyr, som er glade og kærlige familiehunde. Hvalpene er uden stamtavle. Cavelier king charles spaniel, knytter sig meget til mennesker, og er en glad og aktiv hund, som er glad for børn.Det er en lille selskabshund, på ca 30-35 cm og mellem 7,5 og 10 kg som voksen, De meget legesyge og intelligente, super til aglility og elsker lange gåture, men er ikke et krav. Det er en glad hund, som man kun kan blive glad for. Hvalpen vil inden afrejse til deres nye hjem være dyrlægeundersøgt med sundhedsbog, chipmærket og registreret i Dansk Hunderegister, vaccineret og have fået 2 x ormekur. Opvokset på RC racefoderudgaven. Med sig får hvalpen en lille bamse + kurv som lugter af mor og søskende, og 1½ kg hvalpefoder. Ved resevertion af hvalpen skal der betales et depositum på 4000 kr, som fratrækkes prisen, når hvalpen hentes. Depositum betales ej tilbage ved fortrydelse. Skulle du få problemer med at du tager på ferie , passer vi selvfølgelig hvalpen til efter sommerferien :-) VED INTERESSE, SÅ RING ELLER SMS.
8920 Randers NV
Kimmjensen
0 annoncer •
Se butik (0)