Cavalier King Charles

15
Cockalierhvalpe

Cockalierhvalpe

14.500 kr.

Cockalierhvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vi har tre søde cockalierhvalpe som søde familier til d.1.7, hvor de er 8 uger gamle. Cindy er cavalier King Charles spaniel med stamtavle, 0 patella og er parret med rød engelsk cocker spaniel som har A-hofter. Begge sunde og raske. Gå ind og se dem og os på fredeshoej.dk og se om I kan finde en til Jer. De bliver chippet, får ormekur, sundhedsbog, vaccineret, kærlighed, godt socialiseret og igen masser af kærlighed hos os. Følg os på fredeshoej.dk og ring/skriv sms endelig ved spørgsmål. Ha? en dejlig dag, kh. Sidse

6100 Haderslev
i dag
Cavalier King Charles spaniel hvalpe

Cavalier King Charles spaniel hvalpe

14.500 kr.

Cavalier King Charles spaniel hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 3 skønne cavalier King Charles spaniel hvalpe sælges? vores skønne Ester har fået 4 skønne hvalpe. Vi har 3 hanhvalpe tilbage. De er opvokset som en del af familien . De er alle søde og tillidsfulde. Begge forældre er sunde og raske, ægte, hvalpene sælges uden stamtavle . Ring endelig hvos det kunne være noget for jer?

9240 Nibe
i dag
Cavalier king Charles  spaniel

Cavalier king Charles spaniel

14.000 kr.

Cavalier king Charles spaniel, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Chippet, Dejlig Cavalier king Charles spaniel drenge stueopdræt kan med børn. Der følger foder med Ca 14 dage og en lille bamse samt et tæppe som lugter af hjem.og der er to dejlige drenge som er til salg Hvis i vil vide mere om dem er det bedst at ringe.ps så er de klar til at flytte ud til en sød familien de er 2 måneder

7250 Hejnsvig
i går
Hvalp

Hvalp

14.000 kr.

Hvalp, Vaccineret, Chippet, Vi bliver desværre nød til at komme af med vores hvalp, da min datter stadig ikke kan affinde sig med at bo med en hund. Pango er såå sød og charmerende en hund, han er en modig lille fyr, som kan gå med børn og katte. Og er vant til at blive socialiseret i hundeskove.

9220 Aalborg Øst
i går
Cocker/Cavalier

Cocker/Cavalier

12.000 kr.

Cocker/Cavalier, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 2 drenge tilbage. Lækre hvalpe af Cocker Spaniel mor og Cavalier far. De er født og opvokset i vores stue, og er i hænder på både børn og voksne hver eneste dag. Klar til at flytte hjemmefra fra d. 7 juni. Når de rejser er de vant til katte, børn og andre hunde. De vil være chippet og vaccineret, og sundheds tjekket af vores dygtige dyrlæge. Vi modtager gerne besøg når hvalpene er blevet 3 uger, men ikke før af hensyn til deres mor. Der kan allerede reserveres nu, mod betaling af reservations gebyr på 3000,- som selvfølgelig fratrækkes prisen ved afhentning. Vi går ud fra at det at købe hund er en velovervejet beslutning, og derfor betales reservations gebyret ikke tilbage hvis man ombestemmer sig. Hvalp 1 https://youtube.com/shorts/VbSJll-tBcU?feature=share Hvalp 2 https://youtube.com/shorts/PJlmYw9qUf4?feature=share

6630 Rødding
i går

cavapoo

11.000 kr.

cavapoo, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Hejsa vi har de sødeste cavapoo hvalpe de er født d 9-2-2022 så de er flytte klar. Vi har selv mor og faren er lånt. 2 blak an tan tæver. De har været ved dyrlægen og har fået deres 2 vacinne* De er chippen som loven siger. De har fået ormebehandling 3 gange inden rejse til nyt familie. Der medfølger købekontrakt . 3 kg foder som de er vand til at få ,tæppe ,bamse , og noget til ganen. RING el SMS for mere INFO.

6990 Ulfborg
ons.

Cavalierblandings hvalpe

9.500 kr.

Cavalierblandings hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Skønne rolige familiehunde søger nye hjem. De første billeder er af hvalpene og efterfølgende billeder er af mor, far og søskende fra tidligere kuld. :-) Hvalpene er 75% cavalier, de andre racer som er indblandet er mops og chihuahua. De vokser op i vores stue og vil være vandt til børn, andre hunde og dyr. De vokser op på kvalitetsfoder og vil være chippet, vaccineret, sundhedsundersøgt og have fået 3 x ormekur. Der følger en hvalpepakke med hver hvalp, med foder, halsbånd, tæppe, legetøj og sundhedsbog fra dyrlægen. De er klar til at flytte hjemmefra fra d. 12 juni.

5240 Odense NØ
ons.

Cavalier King Chales med stambog/stamtav...

16.000 kr.

Cavalier King Chales med stambog/stamtavle, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Vores kære Lasse med stambog/stamtavle søger nyt hjem midt i juni, men han kan også flytte ind efter din sommerferie. Eventuel pasning i din ferie kan også aftales. Lasse er en sød, tillidsfuld og meget kærlig hvalp, der elsker at putte. Han er stueopdræt, så han er vant til dagligdagens lyde som støvsugning, fjernsyn og musik. Vi har prioriteret mange besøg, så han er også vant til at omgås voksne og børn i alle aldre. Begge hans forældre er sunde og raske. De er hjertescannede med status 0/1, de har begge scoret 0/0 i patella-test, og de er fri for CCS og EFS. På de sidste to billeder i annoncen kan du se et billede af far (tricolour) og mor (Blenheim). Moderen er en Blenheim. Hun har den obligatoriske udstillingspræmie for at blive godkendt til avl. Faderen er en tricolour, som har vundet adskillige præmier på udstillinger i både i Danmark og i udlandet. Prisen for Lasse er 16.000 kr., hvoraf de første 3.000 kr. betales i reservationsgebyr. Det resterende beløb betales fuldt, når han hentes. Lasse er chippet, vaccineret og har fået ormekur. I prisen indgår stambog/stamtavle, sele, tæppe, en bamse samt lidt foder til den første tid. Hvis du er interesset, er du velkommen til at ringe for flere oplysninger på 27 20 10 24, eller skrive besked Gul og Gratis.

2870 Dyssegård
tir.

Cavalier/beagle hvalpe

12.000 kr.

Cavalier/beagle hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, De sødeste beagle/cavalier blandingshvalpe søger kommende familier. Født d. 13. April og klar til deres nye hjem fra d. 8. Juni. 5 skønne drenge haves. Farver: Black tan m. hvid og tricolor. Køkkenopdræt. Efter sunde og raske forældre. Begge forældre har stamtavle. Ingen hjertemislyde. Hvalpene vokser op i vores hjem og lærer hjemmets lyde mv at kende. De vil have prøvet at køre i bil og have været med på udflugter til skov, vand og by og de vil have mødt både børn og voksne, andre dyr og hunde. Hvalpene vil være sundhedsundersøgt, chippet, registreret i dansk hunderegister, vaccineret og have fået ormekur inden salg. Der medfølger kvalitetsfoder til den første tid, sundhedsbog fra dyrlægen, købekontrakt, hvalpens første halsbånd, tæppe med mors duft, lidt tyggeben og en bamse samt gavekort til hvalpemotivationshold på 500 kr, der kan indløses indenfor hvalpens første 1/2 leveår. Mor: Beagle Far: Cavalier King Charles spaniel Det forventes at hvalpene kommer til at måle 40-45 cm over ryggen og veje mellem 12-15 kg. Forventet levetid er 12-14 år. Pelsen vil være kort til let bølget. Blandingen af beagle/cavalier giver en kærlig, glad og aktiv familiehund, der sædvanligvis kommer godt ud af det med børn, voksne og andre hunde. De er mere trænbare end rene beagler og kræver minimal pelspleje. SEND SMS V. Interesse:)

8620 Kjellerup
søn.

Cavalier King Charles Spaniel hvalpe m s...

16.000 kr.

Cavalier King Charles Spaniel hvalpe m stambog, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Chippet, 3 super smukke og dejlige kærlige drenge farve Blak an Tan med stambog de er født den25-2-22 kan flytte i ny familie den 29-4-22* De leveres m stamabog i DDH Købekontrakt efter købeloven Start forsikring ved Agria* Sundhedsbog fra dyrlæge Chip Vaccine 1 Ormebehandling 3 gange Madpakke , tæppe ,bamse ,snor , selv, med mere. Vi her selv mor og far og morens mor og far så vi kender deres gen godt. Sundhed på mor og far står i hvalpens stambog de er hjertescannet far med 00 og mor 0-1 ,patella 00 begge to,EFS og CCS FRI, og 0 %i indavl , faren er fra udlandet som vi her købt hjem.

7250 Hejnsvig
lør.
Anita Hansen

King Charles spaniel

16.000 kr.

King Charles spaniel, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Sød og nysgerrig tæve hvalp fra stue opdræt med stambog fra Dansk kennel klub Vi bruger meget til at socialisere vores hvalpe både i hjemmet, men også uden for hjemmet, hvalpene er med på ture, i gågaden, ved stranden og generelt ude at få mange oplevelser både med andre hunde men også fremmede mennesker. Vi ønsker at vores hvalpe skal til en familie med tid og hjerterum Klar til at flytte hjemmefra Ca. uge 25. Der er de 11-12 uger. Dov er afrejse dato ikke fast og har man planlagt ferie og brug for at henter sener, forsætter vi socialisering til det passer familien at hente. Hvalpene bliver sundhedsundersøgt og vaccineret 8 og Ca 12 uger gamle inden afrejse Kig med på vores instagram kennel_christi_charms Her kan i ser mere til vores hundeliv?

7570 Vemb
19. maj.

Mini Cavalier King Charles

13.700 kr.

Mini Cavalier King Charles, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Nyt billede, n. 12 :-) Moderen er en mini, importeret fra England med en højde på 20 cm og 3 kg! Faderen har en stambogsstandard. Registreret kennel med registreringsnummer 6000 0176. Hvalpen har hundepas, chip, 3 vacciner + rabies vacine og ormekur. Hvalpene er fra forældre med stamtavle, moderen er mini, som du kan se på billederne, faren er også på billederne. Billederne er fra kuldet. Hvalpene har potentiale til udstillinger, meget legende og sociale, og vent til børn og andre hunde, og katte, de er født den 19. februar 2022. Hvalpene vil blive leveret med tæppe, halsbånd og snor, og mad til de første dage hjemme hos dig. Hvalpene er født i privat hjem i Bulgarien, altså IKKE fra hundefrabrik, og vil blive leveret på din adresse. Prisen er pr. stk. Kontakt mig her eller på Messenger for yderligere information. https://www.facebook.com/profile.php?id=100041108451189

2100 København Ø
9. maj.

Cavalier blandinger søger nyt hjem

12.500 kr.

Cavalier blandinger søger nyt hjem, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 3 dejlige hanner sælges fra d. 27 december. Mor er blandet af cavalier og cocker og far er cavalier og mops blanding. De vil blive solgt med sundhedsbog, 1 vaccination, chippet i købers navn samt fået ormekur 3 gange. Der vil desuden følge foder med til den første tid. Der vil være et depositum på 3000 kr. som ikke tilbagebetales ved fortrydelse

9800 Hjørring
1. maj.

Tre dejlige han hvalpe

15.500 kr.

Tre dejlige han hvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Tre dejlige Blenheim cavalier hvalp født den 31/3 de er klar til at flytte den 26/5. Mor og far har jeg selv. De er med stambog ved Dkk Mor og far er hjertescannet, mri scannet øjenlyst og pl 0/0 og dba fri i avl

9870 Sindal
27. apr.

Cavalier King Charles

10.000 kr.

Cavalier King Charles, Jeg søger en tæve af race Cavalier King Charles

6310 Broager
2. apr.
Cavalier King Charles VÆREMÅDE Den Cavalier King Charles Spaniel er en rolig og selskabshund. Den er aktiv og talrig, og den finder meget selskab i sin ejer. Den er en udpræget snusehund og større selskabelig end mange andre racer. Den nærmer sig gerne mennesker og går rask, hvis der er Passende stimuli at finde. AKTIVITET OG STIMULERING Cavalieren skal motionsskes dagligt for at holde vægten, men det er ikke en hund, der generelt fjerner sig ret langt fra sin ejer. Der skal ikke meget opdragelse til for at holde jagtinstinktet på et acceptabelt niveau. TEMPERAMENT Cavalieren er meget glad for mad og kan let tage på, hvis dens ejer ikke passer på den. Den er rolig og selskabelig og vil gerne være sammen med sin ejer. HISTORIE Cavalieren er en oprindelig engelsk hunderace, som mange mener er afledt af den lille spanielhund. Den blev opdrættet specielt som selskabshund for adelen, og den var populær som jagthund. HØJDE 23-25 cm for begge køn. VÆGT 3, 6-6, 3 kg. FARVER Sort med tanfarvede aftegninger, trefarvet hvid-tan-sort, hvid med kastanierøde partier (også kaldet ”blenheim”) eller ensfarvet kastanierød.