Boxer

5
Boxer hvalpe

Boxer hvalpe

12.000 kr.

Boxer hvalpe, Boxer hvalpe sælges et kuld på 6 smukke hvalpe. Hvalpene er født den 20/5-2022. Hvalpene vil kunne rejse hjemmefra den 15/7-2022. Kontakt mig gerne ved spørgsmål til hvalpene på 52117775. Hvalpene vokser op i huset hos os en børnefamilie så de vil være vant til alle hverdagens lyde og få meget opmærksomhed i tiden hos os. Begge forældre er sunde og raske de er begge tjekket for hofte samt hjerte fejl. Begge forældre er familiehunde utrolig kærlige og lærenemme hunde. Hvalpene er tilset af dyrlæge og alt er som det skal være. Ved afrejse vil hvalpene være ormebehandlet tre gange chippet registreret i dansk hunderegister. Samt en medfølgende sundhedsbog Der er mulighed for vaccine samt eu-pas. Der er 6 hvalpe Alle Tigerstribede med hvide aftegn på bryst nakke hoved poter og en hvid halespids. Depositum betales ved reservation 2000kr Restbeløbet betales ved afhentning. Det vil blive oprette en Facebook side hvor man kan følge hvalpene samt er det mulighed for besøg i de 8 uger Billed 1: han Billed 2: han Billed 3: han Billed 4: han Billed 5:han

6760 Ribe
i dag
Boxer hvalpe sælges

Boxer hvalpe sælges

10.000 kr.

Boxer hvalpe sælges, Boxer hvalpe sælges! Vi har fået et skønt kul boxer d. 21.04-22 Og de er klar til at flytte hjemmefra fredag d. 17.06-22. Hvid tæve med 3 pletter. Hvid tæve med 1 plet. Både mor og far er opvokset her på gården. Begge forældre har et fantastisk sind og elsker at omgåes både katte og heste, voksne og børn. Hvalpene er født og opvokser indenfor i køkkenalrum. De bliver pudset og nusset om flere gange dagligt. Inden salg bliver alle hvalpene tjekket af dyrelæge, chippet, ormekur, vaccineret og får hundepas. Ved valg af hvalp lægges der et depositum på 2.000 kr. som fratrækkes hvalpenes pris. Hvalpene sælges for 10.000 kr. pr. stk.

6500 Vojens
tir.
Boxer med 25 % Fransk bulldog

Boxer med 25 % Fransk bulldog

9.000 kr.

Boxer med 25 % Fransk bulldog, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vores dejlige Boxer mor har fået 7 skønne hvalpe. . 5 tæver og 2 hanner. De er 5 uger gamle nu og salgsklar 12 Juni 2022 Boxeren er en fantastisk familiehund. Hvalpene vokser op inde I huset og er vant til menneskelig kontakt hver dag. De er vant til børn da vi har små størrelser omkring dem. Deres mor og far kan mødes. Mor er en glad og energisk ren boxer som elsker mennesker omkring sig. Deres far er halv boxer og halv Fransk bulldog som også er glad og meget energisk. Fælles for dem begge er at de har et fantastisk dejligt sind. I er velkommen til at komme og se hvalpene og bestemmer I jer for at han/hun skal bo hos jer. . ligges der et depositum på 1500,- kr De resterende 7500,-kr betales ved afhentning af jeres lille nye familiemedlem når hvalpen er klar til at flytte hjemmefra. Depositum betales ikke tilbage hvis man fortryder. Hvalpene bliver chippet, vaccineret, får ormekur og der medfølger en sundhedsbog.

4863 Eskilstrup
man.
Boxer/Fransk bulldog hvalpe

Boxer/Fransk bulldog hvalpe

9.000 kr.

Boxer/Fransk bulldog hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vores dejlige Boxer mor har fået 7 skønne hvalpe. . 5 tæver og 2 hanner. De er 4 uger gamle nu og salgsklar 12 Juni 2022 Boxeren er en fantastisk familiehund. Hvalpene vokser op inde I huset og er vant til menneskelig kontakt hver dag. De er vant til børn da vi har små størrelser omkring dem. Deres mor og far kan mødes. Mor er en glad og energisk ren boxer som elsker mennesker omkring sig. Deres far er en halvt boxer og halvt Fransk bulldog som også er glad og meget energisk. Fælles for dem begge er at de har et fantastisk dejligt sind. I er velkommen til at komme og se hvalpene og bestemmer I jer for at han/hun skal bo hos jer. . ligges der et depositum på 1500,- kr som ikke betales tilbage hvis man fortryder. De bliver chippet, vaccineret og får ormekur.

4863 Eskilstrup
lør.
Boxerhvalpe

Boxerhvalpe

15.000 kr.

Boxerhvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Flotte hvide boxerdrenge søger deres nye hjem. De er født den 15. maj og klar til at komme hjemmefra d. 10. Juli. De er høretestet (BAER) uden fejl og derudover selvfølgelig chippet, vaccineret, ormebehandlet og med DKK-stamtavle.

8765 Klovborg
14. apr.
Boxer VÆREMÅDE Boxeren er en livlig, aktiv og sporty familiehund. Den er nysgerrig og nærværende, omgængelig og glad for mennesker. Den er relativt vagtsom, men ikke højrøstet. Den er en enkel hund at opdrage, da dens kontaktvillighed gør den nem at lære at kende. AKTIVITET OG STIMULERING For at holde boxeren sund og i god form skal den dagligt have en god langtur i løsrevne områder – gerne sammen med sin familie. Den vil også elske en tur på cykel eller et løb i parken. TEMPERAMENT Boxeren er en positiv hund, der trives med socialt samvær. Den er ikke udfordrende at have i husstanden, men kan godt udvikle sig til en lidt stædig hund, hvis dens familie ikke giver den nok motion og stimulation. HISTORIE Boxeren er en relativt ung race, som blev opdrættet til at bokse med andre hunde. Den siges at være af oprindelse fra Tyskland, hvor man først begyndte at avle på racen i slutningen af 1800-tallet. HØJDE Hanner 57-63 cm. Tæver 53-59 cm. VÆGT 25-30 kg. FARVER Gul eller tigret med sort maske, eventuelt med hvide aftegninger.