Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Boxer

6
Skønneboxerhvalpe til salg nu kun 3 tilbage

Skønneboxerhvalpe til salg nu kun 3 tilb...

10.000 kr.

Obs nye billeder af de 3 ledige hvalpe.......5 søde boxerhvalpe kom til verden 25/7-2022, og søger derfor deres nye hjem fra uge 38. Der er én han og 4 tæver. Deres forældre er begge to skønne, glade og selvfølgelig energiske boxere med stamtavler. Både forældre og hvalpe er vant til børn og til andre dyr. Depositum på 3.000 kr. Betales ved reservation af hvalp Der medfølger: Købsaftale Kopi af forældrenes stambøger til racedokumentation Dyrlægebog - vaccineret, ormekur, chippet Halsbånd 1 pose hvalpemad Nr. 1 - rød han - er reserveret Nr. 2 - rød hun med stor hvid blind Nr. 3 - tigerstribet hun Nr. 4 - tigerstribet hun med hvidt i nakken Nr. 5 - rød hun lille hvid bliss - er reserveret

5580 Nørre Aaby
i går
Smuk Boxer sælges

Smuk Boxer sælges

14.500 kr.

Smukke Ella søger nyt hjem, da vi har valgt at skære ned i antallet at vores hunde. Hun er opvokset på landet sammen med vores andre hunde og er vant til børn, heste og katte. Kattene er hun nu ikke fan af ?? Hun kan de basale kommandoer, er lydhør og ekstrem kælen. Ella har 1/8 engelsk bulldog i sig og ellers ren boxer. Hun har boxerens sind, dog knap så energisk som racen er ?? Hun sælges udelukkende fordi vi skærer ned i antallet af avlstæver. Hun er 100 % rask, selvfølgelig passet med vaccinationer og chippet. Hun sælges til en familie der har plads og overskud til at få en ny legekammerat. Ring eller skriv, så vil vi meget gerne fortælle mere om vores skønne hund. Hun sælges ikke på afbetaling!

6933 Kibæk
søn.
Hvalpe

Hvalpe

7.000 kr.

Kicka har 8 nuttede hvalpe Kicka er en utrolig godmodig hund, hun er en blanding af boxer, cocker, golden og ridgeback. Hvalpenes far, Kejser, er ren racet boxer med et fantastisk temperament. De små Kickboxere har fået ormekurog bliver chippet, vaccineret og får lavet syndhedstjek. Alle hvalpe får, når de rejser, et tæppe der dufter af mor og hjem, halsbånd og foder. Han 7000 kr Tæve /hun 8000 kr

8500 Grenaa
8. aug.
Boxer hvalpe

Boxer hvalpe

15.000 kr.

Skal du være den heldige ejer af en af disse lækre hvalpe, så tøv ikke med at kontakte mig. 2 hanhunde (1 rød og 1 tigerstribet) er tilbage. Hvalpene er i hænder mange gange om dagen, er sammen med andre hunde og bliver socialiseret på alle måder. Klar til nye hjem 25. August.

8660 Skanderborg
29. jul.
Boxer Hvalpe sælges

Boxer Hvalpe sælges

10.000 kr.

5 Boxer hvalpe til salg. Der er 2 Hanner og 3 Tæver Hvalpene sælges med sundhedstjek ved dyrelægen, vaccination, bliver chippet og har fået ormekur inden de rejser hjemmefra. Stueopdræt så de vil være vand til mennesker og andre dyr. Der kan reserveres hvalp nu mod depositum på 2000kr.

6580 Vamdrup
27. jul.

Boxer hvalpe

9.000 kr.

Boxer hvalpe født 5 juni

9340 Asaa
24. jul.
Boxer VÆREMÅDE Boxeren er en livlig, aktiv og sporty familiehund. Den er nysgerrig og nærværende, omgængelig og glad for mennesker. Den er relativt vagtsom, men ikke højrøstet. Den er en enkel hund at opdrage, da dens kontaktvillighed gør den nem at lære at kende. AKTIVITET OG STIMULERING For at holde boxeren sund og i god form skal den dagligt have en god langtur i løsrevne områder – gerne sammen med sin familie. Den vil også elske en tur på cykel eller et løb i parken. TEMPERAMENT Boxeren er en positiv hund, der trives med socialt samvær. Den er ikke udfordrende at have i husstanden, men kan godt udvikle sig til en lidt stædig hund, hvis dens familie ikke giver den nok motion og stimulation. HISTORIE Boxeren er en relativt ung race, som blev opdrættet til at bokse med andre hunde. Den siges at være af oprindelse fra Tyskland, hvor man først begyndte at avle på racen i slutningen af 1800-tallet. HØJDE Hanner 57-63 cm. Tæver 53-59 cm. VÆGT 25-30 kg. FARVER Gul eller tigret med sort maske, eventuelt med hvide aftegninger.