Border Collie

4
Bordercollie Hvalpe

Bordercollie Hvalpe

10.000 kr.

Bordercollie Hvalpe, Bordercollie Hvalpe ægte uden stamtavle efter nogle helt fantastiske forældre. Vil egne sig til agility eller den aktive familie men samtidig vil de også egne sig til at være nogle helt fantastiske familie hunde. Hvalpene vil være Chippet, vaccineret og med sundhedsbog.

6200 Aabenraa
ons.
Border Collie

Border Collie

9.000 kr.

Border Collie, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Flint er født 20/8-2021. dvs. nu 9 måneder. Han er efter to sunde og raske forældre der begge arbejder i besætninger med får. Flint er en ivrig men også kærlig hund. Sund og rask. Grundlæggende glad for mennesker og på ingen måder sky eller aggressiv. Flint er begyndt lidt med hyrdetræning på fårene, men hans hyrdeinstinkt er ikke voldsomt, så han vil også kunne blive en rigtig god familiehund for en aktiv familie - han er jo en BC - hvor han kan få plads til at udfolde sig. Han er fuldt vaccineret og bliver ormebehandlet ved afrejse herfra. Er chippet og registreret i Dansk hunderegister. Registreret i International Sheepdog Society i England (ISDS). EU-pas medfølger også. Flint er født med kun et øje. Det er ikke noget han på nogen måde lider under og det indvirker heller ikke på hans opførsel eller måde at gebærde sig på. Han følger på lige fod med de øvrige hunde i flokken. Se evt. mere på https://hyrdeskolen.dk/flint.html Jeg beholder selv hans kuldbror til fortsat træning til arbejdet i min fårebesætning. Jeg vil lægge meget vægt på, at han komme til det rette sted, ellers kan han blive her.

7182 Bredsten
lør.
Border Collie hvalpe

Border Collie hvalpe

12.000 kr.

Border Collie hvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Velkommen til Kennel Basselicious Vi har pt. et kuld border collie hvalpe: 1 brun/hvid tæve 1 brun/ hvid han 2 blue merle hanner For at komme i betragtning til en hvalp, skal man sende en ansøgning. Opkald frabedes. Kun de indkomne ansøgninger bliver taget i betragtning. Ansøgningen skal bestå af en A4 evt med foto af famlien. 1. Heri vil vi gerne bede om en kort beskrivelse af familien, som hvalpen skal bo hos. 2. Hvilken type bolig lever familien i?! Villa, lejlighed, landbrug eller andet? 3. Lidt om familiens kendskab/erfaringer med racen. 5. Har familien andre dyr i hjemmet - hvilke?! 6. Har familien særlige ønsker til hvalpen, som skal tages hensyn til? Herunder køn, farve, udstillingspotentiale, avlspotentiale, alm familiehund, ønsker om at gå til særlig træning. 7. Afslut med en liste der indeholder navn, adresse, tlf og mail. Når hvalpene nærmer sig at skulle have nye familier, udvælger vi de bedste ansøgninger og inviterer til et besøg. Ansøgning sendes på mail. Se mailadressen på købhund.dk eller på facebooksiden. Hos os gælder det ikke først til mølle princip, men istedet, at vi har fundet det perfekte match - både hvad angår hvalpens personlighed og adfærd, som skal passe til familien, samt at der er en god kemi og kommunikation mellem hvalpekøber og opdrætter. Se mere på vores facebookside https://m.facebook.com/profile.php?id=542941562903892&ref=content_filter eller på DKK's købhund.dk: https://koebhund.dk/hvalpeliste/kuld?kuldId=306346&raseId=2970 Mvh Maria

9500 Hobro
8. maj.
Border Collie hvalpe

Border Collie hvalpe

10.000 kr.

Border Collie hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Super skønne border collie hvalpe efter fantastiske forældre uden stamtavle. (Mor har stamtavle, far har ikke. Begge forældredyr haves) Født d. 3. april-2022, så er klar til at flytte hjemmefra d. 29. maj-2022 Merlen er en hanhund og de to sorte er tæver. Sælges kun til nogle, som ved, hvad det kræver at have en bc og jeg forbeholder mig retten til at vælge interesseret fra. Kan besøges nu. Kun seriøse henvendelser.

9400 Nørresundby
6. maj.
Border Collie VÆREMÅDE Border collies er hyrdehunde, og de har derfor et naturligt jagtinstinkt. De er meget aktive og sporty og elsker at være udadvendte. De er samarbejdsvillige og kræver en fysisk udfordring for at være i deres element. AKTIVITET OG STIMULERING Der skal ikke meget opdragelse til for at holde jagtinstinktet på et acceptabelt niveau. Det er en hund, der som alle andre sætter pris på at få lov til at bevæge sig frit. TEMPERAMENT Racen er glad, udadvendt, kontaktsøgende og meget intelligent. Den er letlærd og ønsker at gøre sin ejer tilfreds. Den kan godt være lidt nervøs over for fremmede, men generelt er den nem at omgås. HISTORIE Border collies stammer oprindeligt fra Skotland, hvor de bruges som hyrdehunde. I dag findes racen over hele verden. HØJDE Omkring 53 cm for begge køn. VÆGT 14-22 kg. FARVER Alle farver og aftegninger er tilladt. Hvidt må ikke være dominerende.