Blanding

18
Puddel / blanding.

Puddel / blanding.

9.500 kr.

Deres mor er en Pomeranian og far er en tøj puddel. De er født d-28/6-22. De er rejseklar d-8/9-22. Ring på 51261181. Blå snor er en dreng. Rosa snor er en pige og rød snor er også en pige. De er re vac.

6933 Kibæk
søn.
Vagner Nielsen
Puddel/Dansk-Svensk
  • Puddel/Dansk-Svensk - 2
  • Puddel/Dansk-Svensk - 3

Puddel/Dansk-Svensk

7.500 kr.

Kærlige små doodler. 1/2 puddel så de ikke fælder. 1/4 dansk svensk gårdhund for klogskab. 1/4 mops for charme og udseende. De bliver ca 30 sm og en vægt på ca 5 kg. Født 10.8. og rejseklar 5.10. Med sundhedsbog, chippet, vaccineret og ormebehandlet.

6650 Brørup
tor.
  • Puddel/Dansk-Svensk - 2
  • Puddel/Dansk-Svensk - 3
  • Puddel/Dansk-Svensk - 4
  • Puddel/Dansk-Svensk - 5
Puddel/Langhåret Chihuahua

Puddel/Langhåret Chihuahua

8.000 kr.

Ægte mellempuddel/ langhåret Chihuahua. 5 tæver salgsklare d 18 okt. Hvalpene er født og vokser op i stuen, derfor har de fra dag 1 været vant til alle de daglige lyde der følger med hvor livet leves. De er vant til andre hunde, da vores voksne børn har deres med på besøg, de er vant til kat, samt små og store børn. Alt i alt er og bliver de socialiseret i mange henseender. De vil komme ud dagligt og trænes i renlighed x flere. Der medfølger sundhedsbog, 2 kg kvalitets hvalpe foder, legetøj med velkendt duft. Vaccination, chip og 2 x ormekur. Kom allerede nu og reserver jeres kommende krøltop dep 2000kr som ikke tilbagebetales ved fortrydelse. I er velkommen til at besøge jeres hvalp så ofte i ønsker inden afrejse. Sidste billede er far.

7171 Uldum
i går
Cockerpoo på 1 år sælges

Cockerpoo på 1 år sælges

15.000 kr.

Vi er desværre nødt til at sælge vores dejlige cockerpoo pga. uventet omstændigheder. Han er en glad og energisk hund, så vi ser helst at nye ejere har masser tid til ham. Derudover er han vant til have, så dette er også fortrukket. Han er renlig og kan være alene hjemme. Han har hundepas. Mor er cocker spaniel og far er puddel.

5230 Odense M
14. aug.
Cockerpoo f1b

Cockerpoo f1b

16.000 kr.

Hej ville du følge din hvalp fra starten at så skriv til mig.??? Mor cockerpoo f1 det betyder at det er første generation. Hvor hun er 50% engelsk cocker spaniel og 50% mellem puddel,hun vejer ca 14 kg. Far er en ren mellem puddel på ca 14 kg. Hvalpene er cockerpoo f1b det betyder det er anden generations. Det er 25% engelsk cocker spaniel. Og 75% mellem puddel. Der kom 5 hvalpe,4 drenge med hvide aftegninger. De er alle forskellige Og 1 pige der er solgt. Niki er en fantastisk hund. Jeg bruger hende som støtte hund Hun er så klog og har et stort jagt instinkt. Hun er så sød. Kan med alt og alle. Hun kan så mange ting og kommandoer Faren er rigtig sød og kærlig. Han kan også med alt. Det er ik vores første kuld Niki mor laver rigtig gode hvalpe jeg har en pige fra hendes sidste kuld hun er helt fantastisk. Jeg er en meget passioneret hundeejer og har derfor behov for at sikre mig mest muligt at mine hvalpe kommer til blivende gode hundehjem ? Derfor har jeg nogle kriterier man skal kunne opfylde for at få lov til at blive hundeejer af en af mine og Niki's hvalpe ? 1. Man må ikke bo i en lejlighed,hvortil der ikke er frit udgang til have/gårdsplads. 2. Man underskriver en købekontrakt hvori der står, at kan man på den ene eller anden måde ikke have hvalpen mere,så skal den leveres tilbage til mig. Håber at det er ok og at i forstår mit grundlag for disse kriterier Mvh Julie og Niki Blå dreng 16000kr Sølv dreng 16000kr Grøn dreng 16000kr Militær grøn dreng 16000kr Jeg vil meget gerne have et depositum så jeg har sikret mig selv. Vis I hopper fra. Depositum er 5000 kr

8500 Grenaa
17. sep.

Shih Poo hvalpe

12.000 kr.

Shih- tzu / Puddel, hvalpe, 7 uger , salgklar 26/8- 2022 Super søde, legesyge og kælne hvalpe. Stueopdræt, så er vant til alle lyde i en større familie. Hvalpene er vokset op med andre hunde, så bliver både socialiseret af hunde og mennesker. Vi har 2 hanhunde tilbage. Der medfølger sundhedsbog, samt mad og dufttæppe. Hvalpene vil ved afrejse være chippet, vaccineret første gang og ormebehandlet.

5900 Rudkøbing
22. aug.

Goldendoodle hvalpe, mini

15.000 kr.

De lækreste små søde bamsede hvalpe i farverne røde og abrikos farvet med aftegn. Hvalpene er meget legesyge og elsker børn. Størrelsen forventes omkring 12 kg. En rigtig dejlig familie hund. Alt er passet med ormekur, vaccine, chippet samt sundhedsbog. Hvalpene er klar til deres nye hjem d. 18/8. Der medfølger foder, tæppe med deres vante dufte, snor og halsbånd.. Far: Mellem puddel 11 kg. Mor: Cavalier king charles / Golden Retriever.

6990 Ulfborg
13. aug.

Cavapoo

16.000 kr.

Skønne Cavapoo hvalp søger ny madslaver. Der er 1 pige. Hun er 10 uger. Mor: Cavalier King Charles Far: Mellem puddel Hun er opvokset i stuen og er vant til dagligdags lyde. Hun har fået ormekur, være dyrlægetjekket, vaccineret, chippet og registreret i hunderegisteret når de kan rejse. Hun er 8 uger den 8/9-22. Der medfølger kontrakt og en stor hvalpepakke som indeholder: tæppe, madskåle, halsbånd, snor, legetøj, godbidder og foder. Hvis I er nysgerrig og har nogle spørgsmål, så skriv eller ring på 60469219. I er altid velkommen til at komme og hilse på hvalpene og os.

9330 Dronninglund
i går

Søde små blandinger

9.000 kr.

Salgsklar tævehvalp Super skønne hvalpe blanding af cavalier og puddel. Mor haves og far kan ses. Super lækker tæve at finde mangler at hendes hendes nye hjem. Hun er salgsklare d 25 august. De vokser op midt i stuen med udgang til haven, samt er vant til at gå med andre hunde og vores 2 katte. Ved salg vil de være: vaccineret 1 gang chippet og indmeldt i Dansk Hunderegister ormebehandlet x 2 Sundhedsbog Legetøj og startfoder til den første tid. Der vil være et depositum på 3000 kr. som ikke refunderes men fratrækkes salgsprisen sms til 42554654 foretrækkes

9800 Hjørring
15. sep.

2 dejlige drenge tilbage

10.000 kr.

Unik race der ikke Fælder, men har masser lækker fluffy pels Chow chow Poodle Mix hvalpe også kaldet chow Doodle, Chow Poodle, Chowpoo, PooChow Chow Poodle hvalpe søger deres evigt hjem. De vil blive sundhedstjekket, vaccineret og registreret I danske hunde registre. Hvalpene er vokset op med små børn på 2 og 3 år 5 og 6 år og 9 år . Og er vant til diverse lyde . De vil blive socialiseret iblandt andre hunde, da vi også selv har endnu et firbenet familiemedlem. Vi går meget op i hvalpe der trives i blandt mennesker og andre dyr. Derfor har vi stort fokus på tilvænning af høje lyde og socialisering. Det utrolig vigtigt at hundene får en god og sund start på livet, Derfor ønsker vi at udvælge de kommende familier til hvalpene. Det vil sige vi er interesseret I at vide hvem I er og hvad I kan tilbyde hvalpen i Evt. Vil have interesse i. Chow chow Poodle Mix racen er genialt meget renlig af natur, de vil være 99 procent renlig ved 8-9 ugers alder Det bare vigtigt at man som chow chow poodle ejer har fokus på socialisering og til vending! Også en masse kærlighed <3 Mor og faren er begge familiehunde med stort F ! Og har det dejligste sind . Begge sunde og raske! Der er mulighed for at møde mor men faren bor hos en anden skøn og dejlig familie . Måske man kunne lave en aftale om møde ellers så har vi en masse billeder . Skriv og få mere at vide hvis det vækker interesse og du tænker I kan tilbyde en af vores 4 benet små pelstotter et trygt og dejligt hjem . for en hvalp 10.000kr Der lægges et dep. På 3000kr . Som selvfølgelig vil blive modregnet ved afhentning af hvalp . Kontakt. 21210242 Chow Chow puddel blandingen er præcis, som den lyder: en krydsning hund mellem en Chow Chow og en puddel. Denne hunderace er ekstra fluffy, indsigtsfuld, entusiastisk, trænings venlig, allergivenlig, ikke fældende og sød ? hvad mere vil nogen ønske i en hund! De vaccineret, chippen og fået ormekur

7755 Bedsted Thy
fre.

Skønne Aussie Doodle hvalpe

18.000 kr.

Vi har fået 7 skønne Aussiedoodle hvalpe. F1b1, hvilket betyder 75 % puddel og 25 % Aussie. Det giver en fantastisk blød, lækker, fluffy pels, som er allergi venlig og ikke fælder. Vi har 3 smukke tæver tilbage . Vores hvalpe er et hyggeligt stueopdræt , hvor både børn og voksne hygger og nusser om både hvalpe og hundemor. Hundemor Jackie er den dejligste familiehund med et mildt sind. Hun er intelligent, lærenem, rolig og kærlig. Hun elsker at lege og gå og være i naturen. Hvalpene er salgsklar 26. Oktober . Der vil de være sundhedstjekket, fået ormekur, vaxineret samt chippet. Der følger med hver hvalp en lille pakke med foder, legetøj samt noget som dufter af mor. Vi forventer hvalpene kommer til at veje ca 14-20 kg Ring eller skriv ved interesse, vi har også en fb side du er velkommen til at følge. De sidste 2 billedet er af mor og far .

7171 Uldum
27. sep.

Cockerpoo hvalpe

20.000 kr.

Cockerpoo, hvalpe, 3 uger , salgklar 26/10 Mini Cockerpoo hvalpe Kuld på fire. Tre drenge (1 gylden og 2 karamel) og en pige (pigen er reserveret). Mor er rød-gylden amerikansk cockerspaniel på 8 kg. Far er rød/abrikos puddel på 8 kg. Begge hunde er avlstestet hos dyrlægen. Stueopdræt hos privat familie, hvor de bliver vant til hverdagsting som støvsugning, musik, børn, andre hunde osv. De vil også have kørt i bil nogle gange. Forventet størrelse mellem 8-10 kg. Hvalpene får ormekur, sundhedstjek og bliver vaccineret og chippet før de flytter hjemmefra. Hvalpepakke indeholdende: Foder, halsbånd, hundesnor, tennisbold og godbidder samt noget at tygge i. Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra i uge 43.

7800 Skive
23. sep.

SHIHPOO hvalpe sælges.

10.000 kr.

Så er vores SHIHPOO hvalpe klar til at flytte hjemmefra og få nye kærlige hjem. Vi har 1 pige ( på billeder med bold) og 1 dreng ( på billeder med kylling). De er 12 uger gamle, legesyge og vant til andre hunde og børn. DE ER LIGELEDES VACCINERET 2 GANGE. Mor er Shih Tzu og far Puddel, begge forældre haves selvfølgelig og begge forældre har et skønt sind, som vi kan se vores hvalpe arver. Når vores hvalpe flytter får de følgende med : - Sundhedsbog fra dyrelægen. - Tæppe samt legetøj. - 2 kg foder fra Royal Canin. - Købsaftale. De er selvfølegelig også Chippet og registreret i Dansk hunderegister, har fået 2x vaccine, og ormekur. Der er ligeledes påbegyndt renlighedstræning. FOR MERE INFORMATION KONTAKT OS DA PR. TLF ELLER SMS.

8700 Horsens
20. aug.

hvalpe

16.000 kr.

Cavapoo, hvalpe, 4 uger , salgsklar 18.10.2022 Cavapoo hvalpe F1 Skønne cavapoo hvalpe er klar til gode hjem i efterårsferien. En cavapoo er en social, sød, klog og børne venlig lille hund med vamset pels der fælder minimalt. Hvalpene er født 23 august og efter søde forældredyr. Mor en ren Cavalier King Charles 8 kg, sundheds undersøgt for arvelige sygdomme MMVD og patella. Far er ren dværg puddel, 6 kg., sundhedsundersøgt for arvelige sygdomme PRA og patella. Hvalpene er født i soveværelset og vokser op i vores stue og vil være socialiserede ved afrejse. De vil være vant til dagligdags lyde fra børn, have og bilkørsel, samt diverse dagligdags husholdnings rutiner. Der er 1 sort tæve, 1 sort han og 2 abrikos hanner. Begge forældre kan ses ved besøg hos hvalpene :-). Der medfølger: Sundhedsbog Vaccination Chipmærkning og registrering i hunderegisteret og de vil være ormebehandlet. Desuden vil der være foderpakke, pasningsvejledning og tæppe der dufter af mor. Reservationsgebyr 4.000 - modregnes i prisen De sidste 2 billeder er ikke mine men et kommende farveforslag :-) Kun seriøse henvendelser på SMS på 26896007

3490 Kvistgård
22. sep.

Goldendoodle og andre doodler

18.000 kr.

Vi får forskellige Doodles i løbet af 2022 Labradoodle, Goldendoodle, Cavapoo og Doodledoodle mv mv Forældrene er testet fri for dårlige hofter og albuer mv Ønsker i en glad, træningsvillig, legesyg, imødekommende, kælen og stabil familiehund, så er disse doodler et godt valg. Pelsen bliver fra let bølget til mere krøllet og ret så lang og fyldig. De kræver en del pelspleje hvis man ønsker at de skal gå i lang pels. De fælder IKKE, men skal have skiftet pels via redning og evt klippes. Det er ret så allergivenlige. Mini størrelse bliver: Ca 35-40 cm i skulder højde og 5-10 kg Mini/mellem størrelsen bliver : ca 38- 50 cm i skulder højde og 10-20 kg Mellem størrelsen bliver : ca 45-60 cm i skulder højde og 18-30 kg Stor størrelse bliver : Ca 55-75 cm i skulder højde og ca 25-45 kg Vi underviser i div vedr opdragelse, fodring og pelspleje inden hvalpene udleveres. Undervisningen tager ca 7 timer og er obligatorisk. Ønsker i en hvalp, så start venligst med at læse rigtig meget om vores doodler på hjemmesiden Specialdogs.dk og se hvordan man kommer i betragtning til en lille hvalp. Så læs læs læs på hjemmesiden. Se meget mere på vores hjemmesiden www.specialdogs.dk Billederne er hunde fra vores tidligere kuld....

6870 Ølgod
ons.
Specialdogs v Jeanette Larsen

lækre allergivenlige hvalpe

12.000 kr.

Så er der født hvalpe her ved os på lillebassumgaard.dk. Irsk vandspaniel. 9 august blev de født. Der kan ses flere billeder og film inde på siden lillebassumgaard.dk sammen med mange film. Den Irske vandspaniel er en sjælden race i Danmark. Den er i familie med de andre spaniels der findes, både Cocker spaniel, springer spaniel, ja hele det spektrum af spaniel der findes. .. Denne spaniel er bare større og så har den krøller. Racen er på størrelse med en Golden retriever eller labrador. Og har det godmodige sind som dem. Reserveret over for fremmede i første omgang, men tro mig... når først den har set den fremmede an, er det den mest kælne spanielrace - elskelig og fantastisk. Flere af hvalpene fra hendes forrige kuld, bruges nu som service hund, skolehund og terapi hund. I skal være ligeglade med at jeres hvalp bliver forvekslet med en Goldendoodle, labradoodle... eller endda en puddel, for meget få mennesker har mødt racen. Hvalpene er ægte Irsk vandspaniel, med stambog fra Dkk. Racen beskrives som allergivenlig .... det betyder dog ikke at den ikke fælder... men den fælder ikke konstant som nogle andre hunderacer. I kan se mere inde på siden lillebassumgaard.dk . Vi er en afslappet familie, med masser af mennesker omkring os. Så hvalpene vil være vel socialiseret. Her er ingen hysteri og I må meget gerne ringe og høre mere om racen, eller komme forbi og møde moderen hvis I ønsker. Vi vil vi svare så godt vi kan. Men kig ind på lillebassumgaard.dk, og tjek ud hvad der står derinde og tag kontakt til os, hvis det har vagt jeres interesse. Inden afrejse er hvalpene, vaccineret, sundhedsundersøgt, ormebehandlet. Og der medfølger stambog fra DKK, kvittering, hvalpepakke og tæppe.

7400 Herning
5. sep.

Goldendoodle hvalpe

20.000 kr.

GOLDENDOODLE F1 og F1B Ventelisten til 2023 er åben OBS følg vores opdræt på Facebooksiden Goldendoodle JBD Her kan i læse vores anbefalinger, og løbende se nye billeder og videoer. Kærligt og seriøst opdræt af goldendoodle En Goldendoodle er et meget bevidst mix af Golden Retriever og puddel Man opnår således den perfekte familiehund. Den er super intelligent, elsker at løse opgaver, er ofte allergivenlig, og egner sig særdeles godt som terapi og servicehund. Den er aktiv, klog, loyal, tålmodig og lærenem. Sindet er opmærksomt og mildt. I vores opdræt har vi valgt storpuddel frem for de mindre pudler, storpudlen er en sund, glad, hengiven og ofte rolig hund, og racen er generelt uden arvelige sygdomme. Vi lægger stor vægt på at forældrene kommer ud af gener hvor der er lagt vægt på både fysisk og psykisk sundhed. Vores hunde bor med os i huset, og deltager i dagligdagen både ude og inde. Vi er en familie med hjertet på rette sted, vi elsker vores hunde, og de behandles med respekt. Vi planlægger kun få hvalpekuld om året, vi sætter en stor ære i at lære hver enkelt hvalp at kende, de bliver trænet i renlighed, lærer de første kommandoer (kom, sit) og vigtigst af alt bliver de socialiseret på allerbedste vis. Vi lægger oceaner af timer og kærlighed i hvalpene. Vi holder af den originale goldendoodle, og derfor avler vi efter den oprindelige størrelse, vores hunde forventes at bliver mellemstor / stor og får en voksen vægt på 25-30 kg Vores hvalpe er et kærligt stueopdræt. De vil ved fraflytning være sundheds undersøgt, chippet, vaccineret, registeret i dansk hunderegister, og fået ormekur. Der medfølger - EU Pas, Sundhedsbog med vaccinations attest, foder, halsbånd, og en putte bamse som dufter velkendt. pris er inkl. moms.

8620 Kjellerup
i går

3 uger gamle Springerdoodles ledige hann...

14.000 kr.

Dejligste springerdoodles er kommet til verden d.11.09.22. Fødslen gik så godt. Moren, Bertha er SÅ kærlig og dygtig en mor!!! En Springerdoodle er en fantastisk familiehund med en pels der blir' så lækker blød og som fælder minimalt eller slet ikke (= allergivenlig!). - En springerdoodle er en designer hund med en kombination af de bedste gener og egenskaber fra deres mor; vores skønne Springer spaniel, Bertha (med stambog) og samme far som forrige kuld; en ren mellem-puddel, fra "unique-dogs.com" (et anerkendt professionelt indeopdræt). Både mor og far er virkelig kærlige familiehunde. Du kan forvente en virkelig skøn, kærlig familiehund, der elsker dit selskab og naturoplevelser! Bertha er SÅ loyal og trofast, hun ønsker at være hvor vi er (-og har fx aldrig oplevet at hun vil rende hjemmefra)! Vi ønsker at give hvalpene den bedste start på livet! - Masser af kærlig kontakt med børn og voksne, skøn natur at boltre sig i. Opvækst i bryggers, så de bliver fortrolige/trygge ved "dagligdagslyde", med på kørertur m.m. Der bliver lavet sundhedsundersøgelse og sundhedsbog af dyrlæge. De bliver vaccineret, chippet og indregistreret i Dansk Hunderegister inden de flytter hjemmefra. Du får selvfølgelig kvalitetsfoder og hvalpepakke med. Vi bor på landet, Simon er landmand og Penille er hjemme med yngstebarnet. Har fire dejlige børn, der ligesom forældrene giver hvalpene en masse positiv opmærksomhed. Vi har erfaring m. hvalpeopdræt og forbindelse med ejere til vores tidligere kuld, som fortsat elsker deres nu ca. 2 årige springerdoodles hunde. Spørg endelig, hvis du har spørgsmål! Vi sender meget gerne billeder osv., så man kan "følge med" i hvalpenes opvækst (se billede 15-20)her indtil de får et nyt godt hjem, når de er blevet 8 uger gammel (d.6.nov.). Du/I er naturligvis meget velkommen til at besøge os og udvælge hvalp, når de er 4 uger. "Først til mølle" ift. rækkefølgen på ventelisten... Der vil være et depositum på 4000 kr. Med venlig hilsen fam. Breinholt

7490 Aulum
i går