Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Annoncen findes ikke længere 😢

Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer eller opret en favoritsøgning nedenfor.
Cavapoo
15.000 kr.

Cavapoo

SPANSK CAVAPOO Vi har fået 9 smukke, dejlige, skønne og sjove hvalpe. 4 tæver og 5 hanner. Der er der 3 sorte hanner tilbage. Hvalpene er født 24/6 og vokser op i vores hjem, en villa med have i roli...
SPANSK CAVAPOO Vi har fået 9 smukke, dejlige, skønne og sjove hvalpe. 4 tæver og 5 hanner. Der er der 3 sorte hanner tilbage. Hvalpene er født 24/6 og vokser op i vores hjem, en villa med have i roligt kvarter, sammen med sin mor, Vega og vores anden hund Sally, vores kat Arthur samt os og vores to børn. Moderen, Vega er en Spansk Cavapoo, (hendes mor: Spansk Vandhund, far: Cavapoo), på 14 kg og faderen, Teddy, er en smuk rød mellempuddel på 10 kg. Begge hunde er sunde, friske og allergivenlige. Det er Vegas første kuld og hun er bare en utrolig dygtig og omsorgsfuld mor for sine hvalpe. Vi er sammen med hvalpene, så de vænner sig til at være sammen med mennesker og bliver socialiseret med andre hunde lige fra starten. I første omgang vores egne hunde og efterfølgende vores families Mops, som vi skal holde ferie i sommerhus med. De vil blive proppet med kærlighed fra alle sider. Vi har gennem hele forløbet haft tæt kontakt til vores skønne dyrlæge, så alle tjek, ormekur, chipning og vaccinationer er der helt styr på. Hvalpene bliver 8 uger 20/8 og kan derefter komme med jer til deres nye hjem. Vi håber I vil komme og besøge jeres hvalp i perioden, hvor de bor hos os, gerne flere gange. Vi vil ligeledes gøre alt for I kan følge med i deres første 8 uger, med en masse fotos og videoer. Når I henter jeres hvalp får I deres tæppe og legesager med, samt mad som de kender og deres sundhedsbog. I har ligeledes mulighed for at overtage deres forsikring hos Agia, hvis I ønsker det. Vi glæder os til at høre fra jer. Ved reservation er et depositum på 4000 kr.
2650 Hvidovre
Jens J.
0 annoncer •
Se butik (0)