Blanding

92
Hvalpe fra kærligt hjem til salg

Hvalpe fra kærligt hjem til salg

BYD!

Hvalpe fra kærligt hjem til salg, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Hvalpe fra kærligt hjem til salg Unikke hvalpe fra stort kuld på 9 født d. 11/04/22. Der er fem piger og fire drenge. Med flotte varierende farver, og pels. Nogen med lange bløde krøller, nogen med kort, men fluffy frakke, og nogle med elegant tæt beklædning. Faren (Schæfer/Collie/Labrador) er en helt igennem god dreng, der er glad, tålmodig, velopdraget, og elsker at være aktiv. Moren (Labrador/Boxer) er en meget energisk livsnyder, der gerne vil være med til det hele. Og hvis menneskekærlighed er uden grænser. Disse er grundlaget for de mest sunde og raske hvalpe til salg i dag. Kom og mød vores, skønne, energiske og nysgerrige hvalpe. Du kan følge vores hvalpe på Facebook: https://www.facebook.com/groups/1336826226728404/?ref=share_group_link De bliver chippet, vaccineret og har fået ormekur. Vores hvalpe er fra stueopdræt med adgang til haven, og de kender derfor hverdagslyde fra støvsuger, klirrende tallerkener og græsslåmaskine, samt kørsel i bil. Hvalpene er klar til deres nye hjem i starten af juni (fra d. 06/06/22). Ved interesse kontakt os på +4523879808 eller +4550165556.

6200 Aabenraa
i går
Blandings hvalp

Blandings hvalp

4.000 kr.

Blandings hvalp, Vaccineret, Chippet, Blanding mellem labrador og dansk svensk gårdhund på 5 mdr sælges. Walter er en sød, dejlig og omgængelig hund, som er renlig 100% og sover hele natten. Han sælges fordi vi simpelthen ikke har den tid som han behøver. Walter er bange for nye mennesker, men efter små 5 min så er han helt klar på at tale. Han er god til børn, dog er han hvalp og vil gerne lege, men forstår et nej Vi har haft Walter siden han var 8 uger

9640 Farsø
i går
Omplacering

Omplacering

6.000 kr.

Omplacering, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 1 års han, staffordshire Bull terrier/Old English bulldog Kærlig, mild og kontaktsøgende, evt. velegnet til børnefamilie, søger et nyt og blivende hjem

9370 Hals
i går
Dansk svensk gårdhund/mops
 • Dansk svensk gårdhund/mops - 2
 • Dansk svensk gårdhund/mops - 3

Dansk svensk gårdhund/mops

10.500 kr.

Dansk svensk gårdhund/mops, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Skønne og meget familevenlige Dansk Svensk gårdhund/mops hvalpe er helt klar til at erobre verden. De er opvokset på landet som en del af familien og er derfor vant til både inde- og udeliv, og til at have snuden i alt muligt. Hvalpene er blevet vaccineret, chippet og dyrelægetjekket, derfor følgere der selvfølgelig også en sundhedsbog med. De har også fået ormekur og er blevet behandlet forebyggende mod lopper og flåter. Vi sender dem hjemmefra med en hvalpepakke bestående af: foder til den første tid, foderskål, sovedyr (med duften af morhunden) samt sele og line. Derudover skriver vi købekontrakt, så vores hvalpekøbere altid har en skriftlig garanti - og vi og hvalpene er altid åbne for et uforpligtende besøg.

7400 Herning
i går
 • Dansk svensk gårdhund/mops - 2
 • Dansk svensk gårdhund/mops - 3
 • Dansk svensk gårdhund/mops - 4
 • Dansk svensk gårdhund/mops - 5
springerpoo
 • springerpoo - 2
 • springerpoo - 3

springerpoo

18.000 kr.

springerpoo, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vores dejlige FT springer spaniel tæve Falke af Lynggård har fået 7 stærke hvalpe. Hun er blevet parret med en skøn puddel han : Baloo , han er en mellem puddel, med en højde på ca. 40 cm. Baloo er sundhedstestet, fri for racerelaterede sygdomme så som HD, AD, PRA. Han er en frisk og kærlig familie hund. Falke er 4 generation på gården , hun er 43 cm høj. den er en rolig, dejlig og afbalanceret jagt og familie hund. Den er hele familiens kæledække. Begge forældre er stambogsførte, i hver deres race. Der er to sorte hanner, to sorte tæver, med hvide aftagninger og to brun/hvid/sorte (tre farvet) tæver til salg. Springerpoo er en af Doodle typerne også kaldet designer hunde. Springerpoo er dejlige glade og sociale hunde. De er kærlige, kloge og meget nemme og træne. De har et blødt sind og bør derfor trænes med kærlighed. En hvalp som de her, vil være mere eller mindre krøllede, pelsen er nem at holde og den skal klippes . Springerpoo er i lagt de fleste tilfælde allergivenlige, og fælder absolut minimalt. Der medfølger 2 års garanti, sundhedsbog, hvalpe foder til de første dag, tæppe der lugter af moderen og et stykke legetøj.

6920 Videbæk
i går
 • springerpoo - 2
 • springerpoo - 3
 • springerpoo - 4
 • springerpoo - 5

Samojede/Golden

8.000 kr.

Samojede/Golden, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 1 fantastisk lille han tilbage. Søger en ny fantastisk familie. Moren en samojede/golden, faren er ren samojede. Begge skønne og meget børneglade, kærlige familiehunde med et fantastisk sind. Hvalpene bor inde ved os, hvor de vænnes til alle hverdagslyde fra støvsuger, opvasker, tv madlavning mm. De trænes i at køre bil, socialisering og renlighed. Inden hvalpene flytter hjemmefra vil de være chippet, ormekur x 3, sundhedstjekket og vaccineret. Der følger en lille pakke med når hvalpen flytter hjemmefra. I er velkomne til at se hvalpene, reserverer i en koster det 2500kr som ikke tilbagebetales hvis i fortryder. Reserverer i en hvalp, er i selvfølgelig også velkomne til at besøge den indtil den er flytteklar tidligst 20.juni?

8830 Tjele
i går

Lækreste labrador blandings vapser

8.000 kr.

Lækreste labrador blandings vapser, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Den 13 maj fødte vores smukke tæve 7 vidunderlige hvalpe .. de alle vokser og ser så godt ud -1 hel gul han -1 gul han med hvid plet i panden og hvid næse -1 sort han med hvid hage -1 sort han med hvidt bryst og hvide tær på højre bag pote - 1 helt sort tæve - 1 sort tæve med hvidt bryst og 4 hvide poter -1 sort tæve med hvidt bryst far : labrador mor : labrador , golden retriever , lidt kleiner munstlænder ... Far , mor , mormor , bedste mor og bedstefar er Allesammen gode familie hunde , der er gode som dagen er lang .. vi har også mormor til hvalpene . Så hun kan opleves også og vis man vil se faren så kan ikke også lade sig gøre ... hvalpene vil blive vand til at være med ude . Og omkring alle mulige dyr ,Da vi bor på landet .. og de vil være vand til og køre bil og komme til vandet . Og alle de huslige ting ... da de bor inde sammen med os .. kom endelig og mød jeres fremtidig familie hund .. Hvalpe bliver passet med ormekur , vacc, sundhedstjek og bog og registring .. Og der følger en hvalpepakke med hver hvalpe . Og et tæppe der lugter af mor og søskende .. og man vil få til sendt alle billederne af sin hvalp igennem dens opvækst Hvalpene befinder sig i 7700 thisted Ved reservation betales der 2000. resten betales først nå man afhenter sin hvalp . Ring el skrive endelig . Vis der er noget i vil vide .

7700 Thisted
i går

Unghund

BYD!

Unghund, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Stor flot unghund Bamse er 11 mdr gammel Han er en blanding af schæfer og kongepuddel ,er langhåret ,fælder ikke. Bamse er en stor kælepotte og elsker at lege og gå tur. Går mest uden snor og kommer når vi kalder. Lystrer almindelige kommando er Han er god og kærlig Elsker børn og katte Kan være alene og bider ikke i noget andet end hans legetøj Han er renlig Sælges PGA flytning og helbredsproblemer ( ejer)

5610 Assens
i går

Laberdor Golden retiver blanding

BYD!

Laberdor Golden retiver blanding, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Labrador Golden retiver blanding , hvalpe, salgklar 9-7-22 Tilbage; Han : 1 Tæve/piger : 3 Vores hund har fået hvalpe 14-5-2022 ialt 8 der er 2 hanner og 6 tæver, alle sorte, men få hvide aftegn, de er afkom af to dejlige rolige forældre, tæven (mor ) er ren gammeldags labrador brun, hannen (far) er blanding formel 1 labrador og Golden retiver, begge forældre er udmærket jagt hunde, og indgår i vores almenlig dagligdag, som består af almenlig rengøring katte børn osv Ønsker du at reserver en af deres hvalpe, er du velkommen dog er vi lidt trælse og be om et depition, som vil indgå i betaling, dog hvis der sker noget med hvalpen under vores varetægt vil pengen blive betalt tilbage, Krav du/i ved hvad i går ind til osv, Depitum 3000kr Ved afhentning 5000kr Ialt 8000kr Hvalpene vil ved afhentning have gennemgået dyrlæge ormekur, div vacianioner chippet og hvad loven nu kræver Billeder vil blive lagt op løbene, Den gule er faderen Begge forældre haves Svare kun på telefoniske henvendelser Reservet: Handhund (Bamse) Tæve/pige (Salli) Tæve/pige (Nuller) Tæve/pige (Gånsager)

6520 Toftlund
i går

Labrador / springer hvalpe

8.000 kr.

Labrador / springer hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vi har fået 9 lækre hvalpe og nu kan du få chancen for at få en helt fantastisk dejlig hund. De er den perfekte blanding, hvis du både ønsker en dejlig familiehund, en jagtmakker, en som gider gå lange ture, træne, lege i haven mm samt ligge på sofaen og putte. Mor er en blanding af en labrador/springer spaniel og er helt sort. Hun er ikke højere end en spaniel. Hun er så dejlig, sød, kærlig og rolig. Hun har en rigtig god næse. Hun er 3 år gammel og har ikke fejlet noget. Far er en broget brun og hvid springer spaniel med stamtavle. Han er sund og rask. Han har et rigtigt godt og glad sind, er rolig og er en rigtig god jagt hund.. Hun har fået 5 Tæver: 3 brune med hvide bliser på bryst ( 1 brun er afsat) 1 sort med brune aftegninger 1 sort med hvid blis Hanner 1 sort med brune aftegninger og hvid blis (afsat) 1 sort med bruge aftegninger (afsat) 1 helt sort 1 sort med hvid blis (reserveret) De udvikler sig alle rigtig fint og er aktive som de skal være. Hvalpene vokser op i stuen og kommer til at være med i alle dagens gøremål. De vil også komme rigtig meget med ud i vores store have og hygge og lege. De vil blive vant til børn, andre hunde, havetraktor, bil og alle mulige inde og ude lyde. De kommer med ud og køre i bil. De vil blive nusset og elsket, som var det alle nogen vi selv skulle beholde. Alle hvalpe vil være sundhedstjekket, chippet og vaccineret og fået ormekur ved fraflytning. De får en lille hvalpepakke med med det mad de har fået og en bamse eller tæppe der dufter af dens søskende og mor. Skriv gerne en sms eller ring til mig eller find mig på Facebook, hvor jeg løbende lægger billeder op, og skriv via Messenger (Line Raben Jørgensen) .

8660 Skanderborg
i går

Hvalper til salg

5.500 kr.

Hvalper til salg, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Søde hvalpe til Salg, Papillion og Fox Terrie blanding, 2 hanner. vi er vant til børn og katte, og lydende fra dagligdagen. ring og sms gerne på 50192809. mvh....

9460 Brovst
i går

Pekingeser blandings hvalpe

7.000 kr.

Pekingeser blandings hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, vores tæve har fået 6 skønne hvalpe som sælges når de er 8 uger gammel hvor de vil blive til set af en dyrlæge og blive chippet vaccineret og sundhedtjek ved afrejse får man lidt start foder med af det de er vant til at få man kan reservere en hvalp og følge den fra nu af der vil blive lavet en kontrakt og man skal betale et dep.2000kr som ikke tilbage betales ved fortrydelse de er klar til at rejse hjemmefra d.23/6-22 billeder og videoer vil løbende blive sendt samt billeder Moren er ren pekingeser Faren er en blanding af pekingeser/chihuahua.

5471 Søndersø
i går

Hundehvalpe

7.500 kr.

Hundehvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 5 stærke og livlige hvalpe ( 3 hanner og 2 tæver). Hvalpene vokser op i stuehuset med børn og voksne omkring sig. De kommer med ud i haven flere gange om dagen og er vant til dagligdagslyde som støvsuger, musik, motorstøj mm. Ved afhentning er hvalpene blevet chippet, fået sundhedstjek, 1. vaccine, og 3 x ormekur. Medfølger: Sundhedsbog, en sæk hvalpefoder, et tæppe og en bamse. Mor: Golden retriever m/ stamtavle og godkendt til avl ved DKK. Far: Blandingshund Begge forældre er meget glade og skønne familie hunde

9700 Brønderslev
tir.

Boxer/OEB/Staff hvalpe sælges

9.500 kr.

Boxer/OEB/Staff hvalpe sælges, Vi har været så heldige at få hele 10 stk dejlige glade hvalpe som nu er 3 uger gamle og det er derfor tid til at begynde at finde deres fremtidige hjem. Mor er Boxer/OEB og far er Staffordshire Bull Terrier. Begge forældre er meget sociale, glade hunde som bor inde. De bor begge med små børn og det er de fantastiske til! Hvalpene er allerede meget glade for os og de er vant til andre dyr som katte og vores anden hund, børn og de mange lyde på landet. De er født 22/4 og vil være klar til at flytte hjemme fra den 17/6. Der er 3 piger og 7 drenge. Inden fraflytning herfra vil de være chippet, vacc. og have deres egen bog. Hvalpene kan reserveres mod depositum på 4500kr. Du er først sikret din hvalp når depositum er betalt. Ved fortrydelse betales depositum ikke retur. Mor og far kan se på de to sidste billeder. Tænker du en af vores hvalpe kunne være lige den du går og drømmer om så kontakt os her inde eller gerne på 22494960.

9240 Nibe
tir.

3/4 Golden Retriever 1/4 Border Collie

13.000 kr.

3/4 Golden Retriever 1/4 Border Collie, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Stadig to drenge ledige. Skønne familiehunde - kan også bruges til jagt eller agility. Vores dejlige tæve, som er ½ border collie og ½ golden retriever fik hvalpe den 30 marts. Far til hvalpen er ren golden retriever. ( foto af voksen hund). Han er ren på røntgen, albuer mm. Hvalpene er født i stuen - og har været omkring os i alle ugerne. De kommer meget ud, derfor er de også næsten renlige. Se mere i fb gruppen Shiwas hvalpe 2022 eller kontakt os på telefon.

5700 Svendborg
tir.

Labradoodle/Austrailian shepard mix

8.000 kr.

Labradoodle/Austrailian shepard mix, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Mor er Labradoodle (Mor retriever og far hvid puddel) Far mini Australsk hyrdehund ca 20 kg med stambog. Begge forældre middelstørrelse, sunde og rolige. Hvalpene vil blive socialiseret efter ?the rules of seven? Hvalpe født d. 25/4-22 klar til nye hjem d. 25/6 Kig med på gruppen Ellies hvalpe https://www.facebook.com/groups/790631231842671/

9900 Frederikshavn
tir.

Mastiff-blanding

8.000 kr.

Mastiff-blanding, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Flotte og robuste hvalpe fra atletiske forældre. 6 hanner og 1 tæve, som er salgsklar i uge 23. 3 hanner reserveret Alle hvalpe er brindle, dog i forskellige nuancer Mor er 50 % Dogue de Bordeaux, 25% Bullmastiff og 25 % Rhoedesian Ridgeback Vægt omkring 40 kg. Far er ren Cane Corso Vægt omkring 48 kg. Hvalpene vil have fået 3x ormekur, sundhedstjek, vaccine og være chippet , når de forlader os. Deres nye hjem ser vi helst er på landet, da de formentligt bliver vagtsomme overfor fremmede mennesker. Dette er heller ikke som udgangspunkt en førstegangshund, og positiv træning er vejen frem. De bliver udsat for fyrværkeri-lyde, og til dels udsat for Military Super Dog Program. Derudover er planen at de bliver præsenteret for heste, og en masse fremmede mennesker, hvis i selv står med nogle ønsker, så tager vi den derfra. Vi vil gerne have jeres hvalp klædt så godt på, som muligt ved overtagelse. Ved reservering af hvalp forudbetales 3000 kr. i depositum, som ikke tilbagebetales ved fortrydelse. Ved kontakt ring eller skriv på 29 86 51 50. Opkald besvares i tidsrum tirsdag - fredag mellem 16.30 og 20.30 Lørdag - mandag mellem 11.00 og 21.00

6771 Gredstedbro
tir.

Lækre Små gadekryds hvalpe

4.000 kr.

Lækre Små gadekryds hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Små skønne gadekryds er nu rejseklare ! De sælges ikke til hjem med småbørn da de str mæssigt er for små dertil ! Ej heller til hjem hvor de skal være meget alene ! Gerne med selvskab af anden hund ! Og med kendskab til de små hunderacer! Deres forældre er mix af chihuahua / tjekkisk rottehund- mor gravhund/ cavalier ,/ chihuahua far -begge forældre haves , er opvokset her i stuen med deres forældre og husets mennesker, og de har sundhedsbog , 1 vaccine , chippet, reg i dhr. Foder mm til. Start medfølger! Og ja prisen er kr 4000 Fast og kontant ! Ring og hør mere ! Hverken sms/ mail el andre kontakt muligheder end godt gammeldags opkald besvares/ ønskes! Så ring mellem 09 og 21 Tlf 20375570 sålænge de er på annoncen er de t salg - hvis vi ikk er ved tlf så prøv igen . Blacktan han Gullig han m blis korthår Langhårs Choko tan tæve voksen vægt 3,5 -5 kg - sælges kun til modent hjem og retten at vælge forbeholdes !

6690 Gørding
tir.

Dansk svensk gårdhundehvalp søges

1.234 kr.

Dansk svensk gårdhundehvalp søges, Søger Dansk svensk gårdhundehvalp. Det skal være en hanhund. Vi bor på landet, tæk på skov og vand.

9340 Asaa
tir.

Jack Russel og Westfalen Terrier hvalpe

7.000 kr.

Jack Russel og Westfalen Terrier hvalpe, Vores kærlige Jack Russel Sif har fået 4 hvalpe, 3 tæver og 1 han. De er klar til at flytte hjemme fra i uge 24. Hvalpene bliver cippet, vaccineret, tjekket ved dyrelæge og behandlet med 2 x ormekur inden afrejse. Hvalpene vokser op i vores baggang/køkken sammen med vores labrador og kat, så de bliver socialiseret af både mennesker og dyr. Sif har fået hvalpe før og hun er en rigtig god mor, som har lavet nogle søde og kærlige hunde.

9700 Brønderslev
tir.

Søges: Boxer, evt. blanding

5.000 kr.

Søges: Boxer, evt. blanding, Boxerhvalp, meget gerne blanding ønskes ? Vi er en familie på 4: Mig og mine 3 børn, i alderen 9-17, som leder med lys og lygte efter vores nye familiemedlem. Vi bor i lille hus med have, i gåafstand til skøn natur med både søer og skove. Vi er vant til at have feriehunde ( familie og venners hunde), men savner meget at ha? vores helt egen. Vi kan tilbyde hvalpe/hundetræning, (lydighed) skønne ture i naturen og masser af kærlighed. Vi bor og søger i Jylland ( vi bor i Viborg) så vi har mulighed for at følge hvalpen og dermed få den bedste start. Vi ønsker en tæve og meget gerne en blanding med en mindre ?model?.. alternativt mix med golden retriever eller labrador. ?

8800 Viborg
tir.

Maltipoo

12.500 kr.

Maltipoo, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Bølle Jeg er en lille dreng der er klar til at flytte hjemmefra den 3/6, mine 4 andre søskende har fundet deres familier, skal du være min. Min mor er malteser og måler 30 cm og vejer Ca 6 kg, min far er dværg puddel 3,8 kg og 30 cm. Jeg er allergi venlig og fælder ikke. Er 100 % stue opdræt og er vant til alle lyde. Menneske mor potte træner os så vi er ude Ca 7 gange om dagen. Når jeg flytter hjem til dig er jeg vaccineret og fået ormekur og sundhedstjek og chippet. Jeg får også en pakke med. Der er et depositum på 3000 kr. Vi har en fb gruppe Dior og Charlies engle, der kan du se mig sammen med mine søskende. Ring eller skriv til mad mor hun ved alt muligt om mig 22520576 Potedask fra Bølle

7100 Vejle
tir.

Bomuld/Shih tzu/Amerikans cocker

9.500 kr.

Bomuld/Shih tzu/Amerikans cocker, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vores Skønne Bomulds pige Holly fik den 11 april, 7 skønne Hvalpe. Vi har 2 piger og 1 dreng tilbage så dem skal vi jo, havde fundet en nye familie til ? Hvem er farmand. Eddie (Shih Tzu) havde vi på en 3 dagen overnatning med stor succes. ?Desværre? fik vi besøg af Putte igennem hækken som er amerikansk cocker. Der er blevet de mest smukke og forskellig hvalpe ud af det. Det er helt tydeligt, at se hvem der er far til hvem. Den ene pige er Shih Tzu De anden pige og den sidste dreng er Cocker. De er opvokset i vores køkken og det god vejr har betydet, at vi har været sindsygt meget ude med dem. Så de har set høns, katte, andre hund. Ikke at forglemme vi har 3 børn der har brugt rigtig meget nusse tid med dem. Når de flytter: Når de flytter har de fået 2*ormekur, vaccineret, chippet fået sundhedstjek og det følger selvfølgelig sundhedsbog med. Vi sender dem afsted med hvalpefoder til den første tid, et lille tæppe der ?dufter? er mor og vores hjem. Det er ikke lækkert men den først nat el. 2 er det guldværd. Skriv endelig for spørgsmål Mvh Ann

9490 Pandrup
tir.

Smuk tæve hvalp

5.500 kr.

Smuk tæve hvalp, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Rigtig sød og smuk ulve grå tæve fra sidste år søger nyt hjem. Er renlig. Sælges ikke til folk i lejlighed. Moren er staffordshire Bull doque bodoux bla.

8740 Brædstrup
tir.

Golden/Lab hvalpe

6.500 kr.

Golden/Lab hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Den 1 Maj fik Maggie og Buddy et kuld hvalpe, 4 tæver og 5 hanner.. Begge hunde, er rolige familie hunde med et godt sind.. Buddy er Golden/Labrador Maggie er Golden/labrador/schæfer.. Guld klumperne er klar til deres nye hjem i slutningen af juni. Hvalpene bliver vaccineret, ormekur hvis nødvendigt og tjekket inden salg.. For mere info kontakt på tlf 30700719 De 2 første billeder er Maggie og Buddy.. Depositum 2000 kr Tæver 7500 Hanner 6500

6920 Videbæk
man.

Berner Sennen Mini Mix

8.000 kr.

Berner Sennen Mini Mix, Flytteklar 1. Juni Chokolade og caramel farvede små brede bamser + en enkelt i Black and Tan LEDIGE 3 TÆVER FOTO 1 Flerfarvet brun & Black and tan FOTO 2 OG 3 4 hanner caramel & chokolade m hvidt bryst mm. Født 6. April Nyt hjem fra d. 1 juni hvor de bliver 8 uger Meget flotte med rigtig kært ansigt Bliver Ca. 45 - 50 cm NB. Får samme farve som moren (de brune) Far er ren Berner Sennen Mor Islandsk Fårehund / Cocker Spaniel med strejf af Dansk Svensk Gårdhund (Tipoldemor) ,deraf morens lille størrelse. De flotte chancherende brune nuancer stammer fra Islandsk Fårehund. Farven kaldes Brown and Tan Bliver nemme familiehunde i god størrelse med dejligt sind og nem pelspleje da de ikke får ret meget underuld, så de fælder heller ikke ret meget. God erfaring fra et tidligere kuld Bliver vænnet til alm. Dagligdagsliv ude og inde og får masser af menneskekontakt og vænnes til andre hunde, se sidste billede Dyrlægeundersøgt, chippet, og vaccineret mod 4 fors. Ting og får ormekur alt beskrevet i medf. Sundhedsbog. God info om foder, opdragelse, aktiviteter mm. Foder og tæppe medf. Dep. 1500 Kontakt venligst på mobil for mere info.

7800 Skive
man.

Yorkshire/ Jack russel hvalpe

9.800 kr.

Yorkshire/ Jack russel hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, D.16. april blev vi beriget med 6 skønne hvalpe. 4 drenge og 2 pige. Vi har nu 3 drenge tilbage. Vores Sally er en blandning af yorkshire terrier og border terrier. Faren er en ran Jack russel på stamtavle. Både mor og far er meget rolige af sind og gode som dagen er lang. Sally kan med alle hunde, store som små. Vi har også selv børn og hvalpene vokser op i vores stue med alle de lyder der til høre. Alle hvalpe har fået ormekur, vaccine og er chippet når de er klar til deres nye hjem, som vil være d.16.juni. Har det fanget din interesse, så skriv en besked med lidt om dig selv. Vi tager kun i mod seriøse henvendelser.

3660 Stenløse
man.

OBS !Alle er reserveret !Havanese-Mix

6.000 kr.

OBS !Alle er reserveret !Havanese-Mix, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Små dejlige pelsklumper til salg. Glade, livlige og af godt temperament. Mor er Shih tzu/ Pekingeser Far er Havanese /Lhasa Apso. Hvalpene er 8 uger pr. 13/4-2022, så ring og aftal en tid til at komme og mød dem. De kommer hjemmefra med chip + registrering samt 1. vaccination og ormekur. Ring til: 53 82 90 75

4700 Næstved
man.

Jagt/familiehund

8.000 kr.

Jagt/familiehund, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 2 hanner tilbage. Far: Labrador F1, Mor: Labrador F1/springerspaniel. Begge forældre er særdeles gode jagthunde. Moren er grundet det halve springerspaniel en stødende jagthund ud over det sædvanlige. Som familiehund er hun rolig, velopdraget og kærlig både overfor børn og voksne. Faren er rolig, lydig og har gode aner. Hvalpene er med overtagelse ca. 27. maj eller efter aftale. Hvalpene er opdrættet i køkkenet, ligesom de er ude i haven hver dag i flere timer og sammen med børn og voksne. Hvalpene leveres med ormekur, chipning og første vaccine. Der er 2 hanner tilbage.

5883 Oure
man.

Cavapoo

123 kr.

Cavapoo, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Cavapoo, hvalpe, 2 uger , salgklar 24/6-22 CAVAPOO Stueopdræt af skønne og dejlige hvalpe i unikke farver, efter fantastiske og sunde forældre, søger deres for evigt hjem. 1 pige og 2 drenge, den ene dreng er sort med hvide aftegninger og de 2 andre er sort/brune. Hvalpene er alle super kærlige og nysgerrige. Moderen er en cavalier på 5,5 kg og faderen er hvid dværgpuddel på 7 kg, de er begge familiehunde med et super godt temperament. Hvalpene bor i køkkenet og når de er klar får de lov at være i hele huset og komme ud i haven, bliver socialiseret, vænnet til hverdagens lyde, renlighedstrænet, samt fyldt med masser af kærlighed. De vil være tjekket af dyrlæge, ormebehandlet, chippet og fået første vaccine. De er klar til at flytte hjemmefra omkring den 24/6-22 Der medfølger tæppe & sovebamse, mad som de er vant til at få og sundhedsbog. De er klar til besøg når de er 4 uger og kan følges frem til de er klar til at flytte hjemmefra. Ved reservation betales depositum på 4000kr.

4040 Jyllinge
søn.

Blanding hvalpe

5.000 kr.

Blanding hvalpe, Vaccineret, Chippet, Hej jeg er en lille dreng på udkig efter et nyt hjem) blev født den 28/03/22 .mor yorkshire terrier, far jack russell terrier, vaccinationer og pas vil være klar til at flytte 28/06/22

6520 Toftlund
søn.

Hundehvalpe

8.000 kr.

Hundehvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Dejlige familie hunde begge forældre bruges til jagt hvalpene er vokset op i stuen og været en del af familien sundhedsbog med følger racen er ft.springer. ft.cocker. formel 1 lab. bayskersvildt spor hund og svensk elg hund. Ps der er en han og en tæve tilbage

3310 Ølsted
søn.

Søde Uindy

5.000 kr.

Søde Uindy, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Det her er Uindy. Denne søde hvalp blev fundet på gaden med 5 søskende men uden mor. Forladt sådan af nogen mennesker. Alle hvalpe er sociale og blide, uden tvivl født i et hjem og vant til mennesker. Uindy er super venlig, meget legesyg, vant til mennesker og andre hunde, og han lærer at gå i snor. Han er en klog hvalp og lærer hurtigt. ?Beskrivelsen af hundene er shelters egen beskrivelse da de kender hundene bedst?

6715 Esbjerg N
søn.

Hundehvalpe

7.500 kr.

Hundehvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, DER ER EN TÆVEHVALP TILBAGE: Vicki (3/4 Collie og 1/4 labrador) og Bisse (½Bernersennen og ½Golden Retriever) fik 6 hvalpe 21 april. 2 hanner og 4 tæver. Begge forældre er særdeles kærlige, kloge og hengivne familiehunde. Hvalpene er stueopdræt og socialiseres også med katte. 2 tævehvalpe er stadig ledige. Er klar til afhentning 9 uger gamle ved Skt. Hans.

4490 Jerslev Sjælland
søn.

Goldendoodle og andre doodler

18.000 kr.

Goldendoodle og andre doodler, Vi får forskellige Doodles i løbet af 2022 Labradoodle, Goldendoodle, Cavapoo og Doodledoodle mv mv Forældrene er testet fri for dårlige hofter og albuer mv Ønsker i en glad, træningsvillig, legesyg, imødekommende, kælen og stabil familiehund, så er disse doodler et godt valg. Pelsen bliver fra let bølget til mere krøllet og ret så lang og fyldig. De kræver en del pelspleje hvis man ønsker at de skal gå i lang pels. De fælder IKKE, men skal have skiftet pels via redning og evt klippes. Det er ret så allergivenlige. Mini størrelse bliver: Ca 35-40 cm i skulder højde og 5-10 kg Mini/mellem størrelsen bliver : ca 38- 50 cm i skulder højde og 10-20 kg Mellem størrelsen bliver : ca 45-60 cm i skulder højde og 18-30 kg Stor størrelse bliver : Ca 55-75 cm i skulder højde og ca 25-45 kg Vi underviser i div vedr opdragelse, fodring og pelspleje inden hvalpene udleveres. Undervisningen tager ca 7 timer og er obligatorisk. Ønsker i en hvalp, så start venligst med at læse rigtig meget om vores doodler på hjemmesiden Specialdogs.dk og se hvordan man kommer i betragtning til en lille hvalp. Så læs læs læs på hjemmesiden. Se meget mere på vores hjemmesiden www.specialdogs.dk Billederne er hunde fra vores tidligere kuld....

6870 Ølgod
søn.
Specialdogs v. Jeanette Larsen

Jack russel blanding

8.000 kr.

Jack russel blanding, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 1 hun er tilbage som søger nyt hjem. Hun kan flytte hjemmefra nu. (Født d 6/3) Hun er sundhedstjekket, fået ormekur, chippet og vaccineret. Hun er vokset op med børn og voksne omkring sig og vant til alle hverdagslyde. Hun har kørt bil og været med i skoven. Kontakt søgende og elsker menneskelig kontakt. Kommer når man kalder og er bare en lille velfungerende og afbalanceret hvalp. 2 billede (hun er også på billede 1) Send en sms mht forsprøgsel om hvalpen. Skambud besvares ikke !!!

9240 Nibe
lør.

Xxl Bully

25.000 kr.

Xxl Bully, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Hej vi har fået 8 hvalpet der er nu 3 uger -Salgsklar om 5 uge så har de fået 3 ormekur , vaccination , chip -er sundhedstjekket og med sundhedsbog og stamtavle. Du er velkommen til at skrive -ringe ved sprøgsmål Kontakt ønskes over telefon på dette nummer - 71614836

2300 København S
lør.

Schæfer/husky hvalpe

9.000 kr.

Schæfer/husky hvalpe, 2 dejlige schæfer/husky hvalpe mangler stadig nye hjem de er 10 uger gamle og er chippen,vaccineret,ormekur. Der er 2 piger tilbage de er opvokset i stuen sammen med os os vores børn ,de er vant til alle hverdagens lyde , de har allesammen et super dejligt sind og er meget kærlige . Skriv eller ring gerne på 53704640. De befinder sig i sparkær ved viborg

8800 Viborg
lør.

Blandingshvalp

3.500 kr.

Blandingshvalp, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Har denne skønne hvalp (sort) på ca 8 mdr. Hun er renlig og kan med kat og børn. Ved mere info så ring på 49407180

6900 Skjern
lør.

Stor Goldendoodle F1

18.000 kr.

Stor Goldendoodle F1, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Lækre store bamser. Goldendoodle F1 er en blanding af Golden Retriever og Konge Puddel. Begge forældre har stambog og er testet fri for arvelige lidelser incl HD og AA. Goldendoodle F1 er skønne familiehunde, som elsker at være i selskab med familien og de er frisk på alt form for leg. Så søger i en familiehund med et stort hjerte, så er disse doodler helt sikkert noget for jer. Goldendoodles fælder ikke og skal derfor have en del hjælpe via pelspleje, se mere på hjemmesiden vedr det emne. Vi avler flere forskellige typer doodler, bla Goldendoodle, Labradoodle, Flatdoodler, Cavapoo, Cockerpoo, se mere på hjemmesiden. De 3 billeder er af en hel søster fra tidligere år. "Sidney".

6870 Ølgod
lør.
Specialdogs v. Jeanette Larsen

Labrador bl.

28.000 kr.

Labrador bl., Vaccineret, Ormekur, Chippet, Super lækker energifyldt og sensitiv tæve, steril, hd og ad fot. uden anmærkninger. Har været i træning som servicehund, men skal noget andet, vil egne sig til konkurrence hvor der ikke kræves stambog, elsker at arbejde. Måske jagt,å

5672 Broby
fre.

Smukke tæve søger nyt hjem

4.500 kr.

Smukke tæve søger nyt hjem, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Sød og charmerende tæve søger nyt hjem. Staffordshire Bull terrie/doque bodoux bla. Hun elsker menneskelig kontakt og kærlighed. Sælges ikke til folk i lejlighed.

8740 Brædstrup
fre.

Søge en dejlig hund

2.000 kr.

Søge en dejlig hund, Hej jeg prøvet igen jeg tro jeg have fundet en hundehvalp og har ligge en indskud på 3000 kr men de har tag røve på mig .så jeg nu søge jeg en nye hundehvalp .jeg bor på et landsted med min kat . Jeg søge en hund da jeg har en del stesse og det hjæp at gå tur og brug hovd til nåde andet .men har kun 2000kr da jeg miste de 3000 kr håber en som kan hjæp mig

4230 Skælskør
fre.

Hundehvalpe

7.000 kr.

Hundehvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Blandingshvalpe født d. 16. April Mor-labrador/shæfer Far golden retriever 1 gul tæve, 2 sorte tæver, 2 sorte hanner Stueopdræt med begge forældre. flytteklar slut juni. Chippet, vaccineret og 2 gange ormekur. I hænder dagligt og vandt til omgang blandt katte. Socialiceres og løber ude flere timer dagligt. Billerne af de sortte med kun en hund på, fra oven dreng, pige, dreng, pige

5871 Frørup
fre.

Blandingshvalpe perfekte som familie/jag...

10.000 kr.

Blandingshvalpe perfekte som familie/jagthund, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Super lækre hvalpe fra de bedste forældre sælges - Labrador og Airedale terrier Født 30.05.2022, 1 hanhund og 5 tæver tilbage! Til overtagelse 26.06.2022 Se og reserver en hvalp efter aftale ? depositum på 2000 kr. forudbetales. Prisen er pr. stk. Far: Hugo, Labrador Mor: Kiki, Airedale terrier Skulderhøjde: 55 cm Skulderhøjde: 59 cm Vægt: 30 kg Vægt: 26 kg Labrador er en af de mest populære hunderacer verden over og bruges som både narkohund, blindehund, jagthund og familiehund. Den er rolig, hengiven og elsker at lære. Airedaleterrieren er lærenem og viljefast. Den er meget opmærksom og intelligent, og har været brugt som jagthund og tjenestehund. Det er den største af terrierne ? terriernes konge. Airedaleterrier fælder ikke, men skal trimmes, så alt afhængig af hvilke gener der slår igennem kan pelsen variere. Hvalpenes mor har stamtavle.

5474 Veflinge
19. maj.

Hundehvalpe

7.500 kr.

Hundehvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, F1 labrador blandingshvalpe. Vi er 6 skønne og dejlige hanhvalpe, som lige nu bor på en nedlagt gård med masser af plads. d. 10 juni bliver vi 8 uger. Så søger i en dejlig familie hund så kig lidt på os. Vi er startet vores liv i både børne og voksen hænder og elsker selskab. Vi er 1 hvid, 2 gyldenbrune og 3 sorte. Vores mor er en blanding mellem F1 labrador og retriever og far er en blanding mellem schæfer og labrador/retriever. Hvalpene bliver dyrlæge kontrolleret, vaccineret og chippet m.m. og der følger foder, skål og tæppe med ved afhentning. Hvalpene blive øvet i renlighed, forskellige lyde inde og ude m.m. Reservation koster 1500 kr. som ikke tilbagebetales ved fortrydelse. Vi forbeholder os retten til at vælge/fravælge købere.

6760 Ribe
19. maj.

Lækre hvalpe

11.000 kr.

Lækre hvalpe, Vi har fået 2 fine hvalpe som søger nyt hjem Mor dværg pincher ca 9 kg Far dværg puddel ca 5 kg Begge hvalpe er tæver De er sunde og raske og har været forbi dyrelægen og blive chippet og vaccineret og sundheds tjekket alt er gået rigtig godt De er vant til børn og kat De har fået ormekur Født den 24/3-22 Klar til at komme hjemmefra den 19/5-22 Det er 2 glade hvalpe som er nysgerrige på livet Ved reservering betales depositum på 2500 som modregnes når man afhenter dette beløb betales ikke tilbage hvis køber ombestemmer sig Pris 11000

7182 Bredsten
19. maj.

Hvalpe Coton de tular/ shitzu

11.000 kr.

Hvalpe Coton de tular/ shitzu, Vaccineret, Ormekur, Chippet, En han og en tæve søger nye familiemedlemmer, mor er halv shitzu og halv coton de tular og far er ægte coton de tular. De kommer af en søskendeflok på 4 fra den 13.04.2022 og er klar til at flytte hjemmefra fredag den 10.06.2022. Hvalpene er opdrættet i stuen som familiehund. Allergivenlig Lille god familiehund Vant til alle hverdagens lyde Vant græs og træterrasser For mere info skriv besked.

9700 Brønderslev
19. maj.

Collie blanding

8.500 kr.

Collie blanding, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 4 tæver og 1 han søger nye kærlige hjem pr 21 juni. Mor : labrador/collie Far : collie De opvokser med børn, voksne og bliver udsat for div hverdags lyde. De kommer med ud at køre og på opdagelse i skoven. De omgåes andre hunde og lære at have sele på. Efter meget intelligente og rolig forældre..mor haves og kan beses når man besøger hvalpene. Hunner er på billede 1, 2, 3 Han på billede 3 til højre. Send en sms for forspårgsel på hvalpene. Skambud bliver ikke besvaret.

9240 Nibe
19. maj.

Labrador/springer spaniel

7.500 kr.

Labrador/springer spaniel, Ønsker du at være med fra start? Labrador/springer spaniel født den 17/5 salgsklar i uge 28 der er 2 ledige hanner. Hvalpene er i køkkenet og er en del af familien hvor det får en masse dejlig dagligdags stimuli, de trænes i lyde, kører bil og er vant til børn. Hvalpene bliver solgt med sundhedstjek, vaccine, chip, hvalpepakke. Begge forældre er jagt/træningsglade hunde der hviler godt i sig selv. Kontakt os for mere info.

5450 Otterup
18. maj.

Allergivenlige hvalpe - Shih Ton

13.000 kr.

Allergivenlige hvalpe - Shih Ton, Vaccineret, Ormekur, Chippet, De mest bedårende og legesyge allergivenlige hvalpe med kærlige og tillidsfulde forældre sælges. Mor er Shih Tzu og far er Coton de Tulear med stamtavle og morfar er Shih Tzu med stamtavle. Hvalpene vokser op midt i stuen og er en stor del af familien med børn og derved vant til at blive taget sig kærligt af, af alle i hjemmet. Renlighedstræning er påbegyndt fra uge 5 og hvalpene er allerede virkelig dygtige og besørger udenfor. Hvalpene er født den 31/3-22. De vil være klar til at flytte til deres kommende familier fra torsdag den 26/5-22 Inden da vil alle hvalpe være sundhedstjekket, vaccineret, chippet og ormebehandlet 1. og 2. gang. Der medfølger en fin hvalpepakke fra Prestige. Prisen er 13.000,- hvoraf de 3000,- er depositum, som sikrer både kommende ejer og opdrætter. Hvalpe der bør opleves, så ring endelig for at aftale tid til et besøg. Billeder af de 3 ledige tæver og deres mor.

7430 Ikast
18. maj.

cavapoo hvalp søges

100 kr.

cavapoo hvalp søges, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Hej vi er en familie på tre, som kunne tænke os et extra familiemedlem. vi søger en Cavapoo/ Maltipoo i mini. gerne en brun farve og en pige, egentlig sådan som ses på bilederne. Vi har lavet en masse research, så vi har en masse viden omkring racen. kontakt os gerne hvis i sælger sådan en hvalp.

2300 København S
18. maj.

Lækre plet blandinger

9.000 kr.

Lækre plet blandinger, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Min skønne Dalmatiner tæve er drægtig! Vi venter hvalpenes ankomst d. 8. Juni. Min Dalmatiner tæve er en fantastisk dejlig familiehund, hun er loyal og elsker børn. Hun elsker lange vandreture, ved vandet, i skoven osv. Hun er god med andre hunde, samt er let at have med at gøre. Hun elsker mennesker og nus. Og mad (ej at forglemme). Laban er faren til kuldet. Han er Border Collie, og en smule Husky. Han er en herlig hund, der finder sig til rette i enhver situation. Han ligger sig gerne og slapper af, så længe han får gået nogle lange ture. Kys er sjældent oplevet, men, når han så giver et kys, får man 30 . En herlig hund, loyal og trofast overfor hans mennesker. Billederne stammer fra deres første kuld. Skønne hvalpe, der trives i dag. Jeg skriver gerne på venteliste. Men den er uforpligtende fra både din og min side. Først den dag du vælger hvalp, vil der være et depositum, der bliver trukket fra hvalpens endelige pris. Inden da kræver det et besøg, da jeg vælger familierne udfra hjertet. Jeg skal være sikker på, de får de bedste og rette hjem. Hvalpene vil vokse op, midt i stuen. De vil være midtpunkt, blive vant til daglig dags lyde, blive taget med på ture, have prøvet at gå i snor og en masse, masse andet. Den dag de fylder 8 uger, vil de være chippet, vaccineret og fået ormekur samt sundhedstjek hos dyrlægen. De vil flytte hjemmefra med en pose foder (4 kg), tæppe, sundhedsbog, lidt papirer og en masse andet sjovt, til den første tid. Der medfølger livstids kontakt til mig som opdrætter, samt adgang til en fælles Facebook gruppe. Jeg står altid til rådighed, hvis der skulle være noget med hvalpene. Skriv endelig - eller ring, ved yderligere information.

8270 Højbjerg
17. maj.

Daisy søger nyt hjem

3.900 kr.

Daisy søger nyt hjem, Navn: Daisy Køn: pige Størrelse: 11 kilo Født: november 2020 Neutraliseret: nej, (der gives tilskud) Land: Adopteret fra Bosnien Daisy søger nyt hjem, grundet sygdom i nuværende familie. Daisy er derfor nu i pleje, og her trives hun super fint. Hun bor med tre andre hunde, og selvom hun er mindre end dem, så formår hun at tumle og lege med dem, så de alle dejser om på sofaen. Daisy skal lige se nye mennesker an, men hun overgiver sig hurtigt, og så er hun den mest kærlige, trofaste og fjollede lille hund. Daisy har været rigtig god til at falde til hos plejemor, og har taget de nye rytmer og vaner til sig. Daisy har en masse krudt i sin lille rumpet, og hun elsker at komme på eventyr i skov, ved vandet og i byen. Daisy er en fræk lille teenager, som elsker sit legetøj, og dissekerer det gerne. Hun elsker at putte i både seng og sofa, så dette skal være okay i nyt hjem, evt med kurv i soveværelset. Daisy vil helt klart trives bedst i et hjem med anden hund, og hvor anden hund matcher Daisy i energi. Daisy er renlig. Dog kan der godt komme lidt uheld hvis hun bliver utryg eller er oppe at køre. Daisy bliver lidt trist når plejemor kører afsted, men hun bliver hurtigt god igen, og lægger sig til ro. Dog skal man forvente alene hjemme træning i nyt hjem. Daisy kan godt lide at køre i bil. På længere ture, kan hun godt blive køresyg. Daisy søger et hjem, hvor hendes behov for aktivering mentalt og fysisk bliver mødt. Desuden skal hun have tid og ro til at lære sine nye mennesker at kende. Da Daisy kan blive utryg ved hurtige bevægelser, søges et hjem enten uden, eller med større børn (+ 10 år) Desuden søger Daisy et hjem med indhegnet have. Hvis du kan tilbyde Daisy et kærligt hjem, og kan matche ovenstående, så kontakt venligst Brit på tlf 2572 0772. Daisy formidles gennem nonprofit organisationen bosniske hunde (www.bosniskehunde.dk) Daisy kan efter aftale, besøges ved Sønderborg.

6980 Tim
17. maj.

Dejlig drengerøv

3.000 kr.

Dejlig drengerøv, Hej jeg hedder Boston og er en rigtig sød stor drengerøv Jeg søger en familie hvor jeg kan få lov og komme ud og løbe og lege hele tiden fordi det elsker en drengerøv som jeg nemlig rigtig meget jeg er 2 år gammel og jeg ELSKER andre hunde venner og katte venner for jeg er nemlig god til og lege med alle jeg ønsker mig og komme ud til en familie fordi jeg har for meget energi til en lejlighed på 1 sal jeg er en huld i hækken hund som min Mor og far kalder mig hihi min far er berner sennen og min mor er mastiff og boxer og sankt berner og grand danoar så jeg er ikke en lille dreng men en dreng på hele 45 kg men jeg tror selv jeg er en lille baby hund jeg elsker når min mor og far tager mig med på stranden for skal jeg nemlig ud og køre bil og det elsker jeg. Fordi jeg er ikke så god til og være alene hjemme efter vi flyttede i lejlighed for jeg kan bedre lide og være alene hjemme da jeg boede på bondegård i skal bare huske på jeg er en stor og stærk drengerøv kan jeg godt virke voldsom men jeg elsker børn for min mor og far har nemlig fået en baby min nye lille søster Ps men vis i lokker med en lur på sofaen eller i sengen siger jeg aldrig nej

9220 Aalborg Øst
17. maj.

Hundehvalpe shih tzu / Bolonka

13.000 kr.

Hundehvalpe shih tzu / Bolonka, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Tulle-mor og Kurt er blevet forældre til 2 skønne drenge. Tulle er en shih tzu og Kurt er en russisk bolonka. Begge forældre hører til de allergi venlige racer og er de sødeste og kærligste familie hunden. De små drenge er vokset op mit I vores familie som omfatter børn og børnebørn som følger dem tæt. Forældrene er begge små selskabs hunde (Max 4 kg) Hvalpene har fået ormekur 3 gange. De har lige været ved dyrelægen og har nu fået en sundhedsbog, vacc. og chippet. Når de flytter hjemmefra vil de have et tæppe med (som Forældrene har ligget på) legetøj og foder til de første dage. Hvis du bor i Jylland er der mulighed for at vi kan lave en levering aftale.

4660 Store Heddinge
17. maj.

Verdens bedste hund

5.000 kr.

Verdens bedste hund, Ormekur, Chippet, På grund af ændringer i vores boligsituation, bliver vi desværre nødt til at sælge vores elskede tæve Karla. Karla er en fantastisk hund på 3 år, som elsker alt og alle? Karla er en blanding af fransk bulldog og labrador. Hun er vokset op i et parcelhus med have, to voksne, 5 børn og 2 katte. Hun lystre alle de almindelige ting, som sit, dæk osv. Hun kommer også altid, når man kalder. Hun elsker lange gåture og især, hvis man også kan få lov til at bade.. Jeg forbeholder mig retten til selv, at vælge hendes nye ejer.

5270 Odense N
16. maj.

Maltipoo

12.500 kr.

Maltipoo, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Bølle dejlig maltipoo dreng søger kærlig familie. Han er allergi venlige og fælder ikke. Han kommer til at veje 3-6kg og bliver Ca 30 cm høje. Når jeg den 3/6 er klar til at flytte hjemmefra er han vaccineret chippet og har fået ormekur og sundhedstjek. Jeg er 100 % stueopdræt og derfor vant til lyde osv. Jeg er lige begyndt potte træning Da jeg er blanding af mocca farvet dværg puddel og hvid malteser bliver vi nok mocca farvet med lidt hvide aftegninger. Depositum 3000 kr Men ring eller skriv til min menneske mor 22520576 hun ved alt om mig Vi kan følges på fb gruppen Dior og Charlies engle ?

7100 Vejle
16. maj.

Islandsk Fårehund / Australien sheppard ...

9.000 kr.

Islandsk Fårehund / Australien sheppard hvalpe, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Islandsk fårehund /australsk hyrdehund hvalpe. - Mor Nala: 3/4 islandsk Fårehund - 1/4 australsk hyrdehund - Far Ungi: Islandsk Fårehund 6 tæver & 2 hanner! Blå - han (reserveret) Lyseblå - han (reserveret) Rød - tæve (reserveret) Gul - tæve Grøn - tæve (reserveret) Lilla - tæve (reserveret) Sort - tæve (reserveret) Orange - tæve (reserveret) Hvalpe født 26 marts 2022. Salgsklar 21 maj 2022 Nala og Ungi er begge to dejlige familiehunde, vant til børn. De er trofaste og har sin ejer kær. Racerne kræver at man sætter sig godt ind i hvad de består af, og man skal være indstillet på at det er en aktiv race, som kræver stimulering hver dag. Racerne er begge lærenemme, og sætter tydeligt en ære i at blive aktiveret og stimuleret. De vil blive vaccineret og have fået ormekur og sundhedstjek. Vi fodre med Kingsmoor chicken, der følger foder med til første tid i nye hjem. Der betales 2000 kr ved reservation af hvalp, de fratrækkes prisen ved afhentning. Beløbet betales ikke retur hvis man fortryder valget. Jeg forbeholder mig retten til at udvælge familier der ønsker at købe, jeg vil hører om familierne, og hvad der kan tilbydes til hvalpene. Så de alle 8 kommer til gode hjem. Jeg har oprettet en facebook gruppe, hvor man kan følge hvalpenes hverdag hos os. Jeg kan kontaktes pr telefon, gerne sms.

7650 Bøvlingbjerg
15. maj.

Puddel/Dsg. Køkkenopdræt

9.000 kr.

Puddel/Dsg. Køkkenopdræt, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Denne blanding er meget energisk og lærenem. Fælder meget lidt. Kommer med lille pose foder og et tæppe med mors lugt. Klar til at flytte hjemmefra d. 22/5

8560 Kolind
15. maj.
Side:af 2