Blanding

156
Saba

Saba

4.500 kr.

Skønne Saba søger sin helt egen familie Saba, hendes to søstre Molly og Tina, og deres mor (som også ses på et af billederne) blev fundet af en frivillig fra vores shelter, og bragte dem med til vores shelter - Team Lana, i Bulgarien. Lidt basic info om Saba * Hun er fra Maj/April 2022 * Hun er IKKE steriliseret grunden hendes alder. * Hun vil som voksen nok blive en 7-11 kg (vi kan dog ikke 100% garantere noget, da vi ikke kender hendes far. * Da hun ikke er ældre ville hun godt kunne lære at bo med børn, andre dyr og i både hus og lejlighed. * Da hun er hvalp skal man forvente at ALT skal tages fra starten af, renlighed, alene hjemme osv osv. * Det er et krav at ny familie vil tilmelde sig hundetræning med hende. Saba befinder sig på vores shelter i Bulgarien, men er fuldstændig klar til at pakke sin kuffert og rejse til Danmark, og vil ved hjemkomst være - chippet, vaccineret, sundhedstjekket og have EU-pas. Er du/i interesseret i at adoptere Saba, så tøv endelig ikke med at kontakte mig via her eller sms. Ps, det er dog et krav at du har Facebook og vil være en del af vores gruppe,, så vi løbende kan holde kontakt og hjælpe hvis der er brug for evt råd og lindende.

4780 Stege
i dag
Milo

Milo

2.500 kr.

Skønne skønne Milo søger dsv nyt hjem. Grunden til at Milo søger nyt hjem er at ham og hans bror dsv ikke kan sammen mere, efter bror-mand er blevet syg, ALT er prøvet, og da hans bror er kronisk syg er det Milo der må videre i ny familie. Milo kommer oprindelig fra vores shelter - Team Lana, i Bulgarien, men blev adopteret, og kom derfor til Danmark, og han har nu været i Danmark i 4/5 år Lidt basic info om Milo * Han er 6 år * Han er kastreret. * Han er en mellem størrelse hund, og vejer 25/27 kg. * Han bor lige nu med en pige på 11 år, så børn fra 10 år og op ville han sagtens kunne bo med. *Han bor lige nu i lejlighed, då han ville både kunne bo i hus og lejlighed, dog er han lidt usikker ved trafik. * Han kan helt uden problemer være alene hjemme, og er 100% renlig (man skal dog altid forvente der kan være lidt ?opstarts? problemer, da det jo er nye omgivelser) * Det er ikke alle hanhunde han kan med, men han kan med alle tæver. Milo befinder sig hos sin familie i København, og vil ved nærmere aftale kunne mødes hos dem. Er du/i interesseret i at give Milo et nyt hjem, så tøv endelig ikke med at kontakte os via her, eller sms

4780 Stege
i dag
Ludvig

Ludvig

4.500 kr.

Ludvig (sort) søger sin helt egen familie. Ludvig(sort), hans søskende og deres mor (som også ses på et af billederne) blev spurt om vi ikke godt kunne tage den lille familie, og finde hjem til dem, da ejerne ikke kunne magte opgaven, vi kunne selvfølgelig ikke andet end at sige ja, så nu er de på vores shelter - Team Lana, i Bulgarien, og søger alle deres helt eget hjem i DK. Lidt basic info om Ludvig(sort) * Han er fra midt Maj 2022 * Han er IKKE kastreret grunden hans alder. * Han vil som voksen nok blive en 7-14 kg (vi kan dog ikke 100% garantere noget, da vi ikke kender hendes far. * Da han ikke er ældre ville han godt kunne lære at bo med børn, andre dyr og i både hus og lejlighed. * Da han er hvalp skal man forvente at ALT skal tages fra starten af, renlighed, alene hjemme osv osv. * Det er et krav at ny familie vil tilmelde sig hundetræning med ham. Ludvig(sort) befinder sig på vores shelter i Bulgarien, men er fuldstændig klar til at pakke sin kuffert og rejse til Danmark, og vil ved hjemkomst være - chippet, vaccineret, sundhedstjekket og have EU-pas. Er du/i interesseret i at adoptere Ludvig(sort) så tøv endelig ikke med at kontakte os via her eller sms. Ps, det er dog et krav at du har Facebook og vil være en del af vores gruppe,, så vi løbende kan holde kontakt og hjælpe hvis der er brug for evt råd og lindende.

4780 Stege
i dag
Chihuahua mix hvalpe

Chihuahua mix hvalpe

4.000 kr.

De små er nu over 8 uger og rejseklare efter aftale til super gode modne hundehjem, med tid , kærlighed og forståelse for en lille hvalps behov, moderen er korthårs chihuahua og faderen langhårs chihuahua mix , forældre vægt er 3.5 og 3,6 kg .. der er to hanner og to tæver, tæve hvid korthår blå øjne, tæve gul langh. Hvid tynd blis, tricolor broget han korth. Og rød han m hvidt korth. De er født og opvokset i stue- alrum med deres forældre, kat/fugl og vant til larm? vi forbeholder os retten til at vælge det hjem der passer den enkelte hvalp bedst.. og du er min. 25 år og arbejder ikke fuldtid ? de er dyrlæge tjekket, sundhedsbog, chip, hvalpe vaccineret , reg attest, fået orme Kure , og fodret med godt foder .. du får deres vante foder mm med til den første tid, ring og fortæl lidt om dig/jer , og kom for at se dem . Prisen er fast/kontant- ingen afdrag . Sms og mail læses og besvares ikke, du må ringe istedet i tiden 10-20.

6700 Esbjerg
i dag
Kokihus
Hundehvalpe til salg
  • Hundehvalpe til salg - 2
  • Hundehvalpe til salg - 3

Hundehvalpe til salg

5.000 kr.

Far er en sort labrador. Faren er en blanding af almindelig labrador og formel 1 labrador. Mor er en blanding af border collie, golden retriever og Cocker spaniel. Der er tre hanner til salg. Hvalpene er chippet, har fået ormekur og første vaccination. De er født den 17 juni. Det ene billede er af faren og moren er på det andet billedet sammen med to hvalpe.

9440 Aabybro
i dag
  • Hundehvalpe til salg - 2
  • Hundehvalpe til salg - 3
  • Hundehvalpe til salg - 4
  • Hundehvalpe til salg - 5

Boxer blanding

7.000 kr.

Vores søde Kicka har fået hvalpe Kicka er en rundkørsel med 4 racer. Hvalpenes far er ren racet boxer. På mandag skal de til dyrlæge for at blive sundhedstjekket, chippet og vaccineret. Han 7000 kr Tæve 8000 kr

8500 Grenaa
i dag

Skønne rejseklare små mix

4.200 kr.

Deres mor er cavalier/pekingeser/dansk svensk hun vejer 6 kg og deres far er chihuahua/ cavalier mix på 4.2 kg De er opvokset som stuehunde/ kælehund og sælges kun som sådan ! De har været v dyrlægen og fået chip, undersøgelse,/bog og reg papir . Du får startpakke med foder, duft bamse, pleje mm. Deres temperament er meget forskelligt den på første foto er størst og mest børneglad, fremme i skoene de andre er hanner . Kom og mød dem og deres forældre! Retten til at vælge deres nye hjem forbeholdes ! Vi ser helst de kommer til hjem, hvor ejer er over 30 år og et plans hus ! Med lille have . Alt henvendelse kun via tlf opkald og i tiden 09-21 er vi ikke ved tlf så prøv senere! Tlf 20375570

6690 Gørding
i dag

Dværg puddel. Skønne unikke små Jackapoo...

18.000 kr.

Hvalpene er snart 6 uger gamle. Drengen er solgt. Skønne unikke små Jackapoo hvalpe. Min lille Jack Russell fødte d.30.6. 4 fantastiske hvalpe. Der er tre piger tilbage. De søger deres forever hjem. Mor er broken Jack Russell, 26 cm høj, hvid med tan aftegninger og vejer 5 kg. Hun er den sødeste og blideste hund, og mine små børnebørn har tumlet med hende, fra hun var lille hvalp. Far er dværgpuddel 29 cm høj og vejer 3 kg. Farven er fawn. Far fælder ikke og er allergivenlig. Mor fælder minimalt. Begge hunde er familie hunde og har fine stamtavler. Hvalpene vokser op i vores hjem, bliver kælet for og nusset og bliver vant til almindelige lyde og forskellige voksne og børn. Hvalpene ser ud til at få lidt krøllet pels efter far. Alle hvalpe har hvidt på bryst og poter. Hvalpene har gemmengået et sensor motorisk program, som betyder, at de bliver stærkere både psykisk og motorisk, hvilket gør dem rolige og tillidsfulde. Vi forventer en voksen vægt på ml. 3 og 5 kg. Stamtavler medfølger ikke. Prisen vil være 20.000 kr. Ved aftale om køb af hvalp betales et depositum på 5.000 kr., som ikke refunderes ved fortrydelse. Ved interesse skriv lidt om jer, og hvad I kan tilbyde familiens nye medlem. Pigerne vil meget gerne have besøg, så I lærer hinanden at kende. Spørg endelig, hvis I har spørgsmål eller andet. Billeder af hvalpene bliver løbende lagt på, efterhånden som hvalpene bliver større. Hvalpene vil være klar til deres nye hjem d.25.8. Jeg forbeholder mig retten til at vælge deres nye hjem. Nye billeder af hvalpene. De sidste 2 billeder er far og mor som hvalpe. Hvalpene bliver : Sundhedstjekket Vaccineret Ormekure Chipmærket Registreret i DHR Der nedfølger: Hvalpefoder til den første tid- et tæppe med duften af mor og søskende-et stk. legetøj og egen hundeseng.

8260 Viby J
i dag

Prazsky krysarik

Købes

Hvor er vores prinsesse. Ren prazsky krysarik Blanding chihuahua / prazsky krysarik. Er simpelthen så forelsket i denne race. Vi søger en lille prinsesse, vi kan gi noget kærlighed og omsorg, en lille pige der ska være her hos os for altid. Vi er par der søger en tæve. Hun behøver ikke være hvalp, men max 1/2-1 år. Vi har haft chihuahua men mistede dem pga alderdom, så nu har vi Sia, en lille japansk spids. Hun vil så gerne ha en legekammerat. Vi bor i hus med lukket have. Fortæller meget mere ved Evt køb. Vi håber nogen kan hjælpe.

4800 Nykøbing F
i dag

lille blandingshvalp

4.500 kr.

Pga personlige årsager må vi desværre finde et nyt hjem til søde Pepsi. Jeg er kommet frem til at det er det bedste for både os og ham at finde et nyt hjem. Han er født d 27/5-22, hans mor er pekingeser/ gravhund og hans far er chihuahua/ bolonka. Hvis der er en anden hund i hans nye hjem vil det være et stort plus Der medfølger mad og vandskål, sele og flexisnor, tæppe vi fik med fra opdrætter samt det mad vi har. Transportkasse kan evt medfølge også Flere billeder kommer senere

7330 Brande
i dag

Engelsk sherford/Border Collie

6.000 kr.

Rigtig sød og lydig hund sælges. Da min søn skal på bosted og ikke må have sin hund med. Sælges til nogen uden små børn. Da den ikke er vant til børn. Så vi ved ikke hvordan den har det med det. Sælges til nogen som bor på landet og gerne pensionister som har mulighed for at beskæftige ham lidt. Han er 22 mdr og rigtig sød. Han kommer når man kalder og er i det hele taget meget nem.

5853 Ørbæk
i dag

Smuk pige

8.500 kr.

Mine forældres hund har fået skønne frække hvalpe som er rejseklar klar d.12/8 hvor de vil være chippet vaccineret og sundhedtjekket blanding af jack russel,dansksvensk gårdhund, chihuahua og pekingeser begge forældre kan ses og mødes de er begge rolig hunde. Der er 1 drenge og 1 pige tilbage tilbage hvis man ønsker at resevere en hvalp skal man betale et dep. Som ikke tilbage betales ved fortrydelse.

5471 Søndersø
i dag

Skøn dreng

7.500 kr.

Mine forældres hund har fået skønne frække hvalpe som er rejseklar klar d.12/8 hvor de vil være chippet vaccineret og sundhedtjekket blanding af jack russel,dansksvensk gårdhund, chihuahua og pekingeser begge forældre kan ses og mødes de er begge rolig hunde. Der er 1 drenge tilbage hvis man ønsker at resevere en hvalp skal man betale et dep. Som ikke tilbage betales ved fortrydelse

5471 Søndersø
i dag

Rejseklar fredag

7.500 kr.

Mine forældres hund har fået skønne frække hvalpe som er rejseklar klar d.12/8 hvor de vil være chippet vaccineret og sundhedtjekket blanding af jack russel,dansksvensk gårdhund, chihuahua og pekingeser begge forældre kan ses og mødes de er begge rolig hunde. Der er 1 drenge tilbage hvis man ønsker at resevere en hvalp skal man betale et dep. Som ikke tilbage betales ved fortrydelse.

5471 Søndersø
i dag

Søde hvalpe

6.500 kr.

Små søde blandingshvalpe søger deres nye familier der er 2 piger og 1 dreng. Hvalpene er blanding af tzit tzu gravhund og chihauer. De vil være dyrlæge tjekket chippet vaccineret fået ormekur og være behandlet for lopper inden afrejse. De er klar til at komme hjemmefra 17 august. Kom og vælg din hvalp og følg den man er velkommen til at besøge den så tit man har lyst indtil den er klar til at komme med hjem. Flere billeder kan sendes. Der vil blive taget et dispositum på 2000 ved reservation som ikke vil blive tilbage betalt hvis man fortryder. De 2000 vil blive modregnet ved afhentning. Skal en af disse små skønheder være jeres/din så tøv ikke der er 2 langhårede og en korthåret

4100 Ringsted
i dag

Små vidunderlige hvalpe

6.500 kr.

Skal en af os være din nye bedste ven vi er klar til at flytte hjemmefra d.17 august Vi vil blive dyrlæge tjekket fået vaccine ormekur og være loppe behandlet inden vi flytter fra vores madmor. Vi er blandinger af tzit tzu gravhund japanis chin og chihauer flere af os er langhårede vi er 3 piger og 3 drenge. Vi er godt socialiserede er vant til andre dyr børn og hverdagens lyde samt er vi vant til at komme med på camping som vi har nydt så vi har også prøvet at køre bil. Skal en af os være din eller jeres så tøv ikke med at skrive ringe til vores madmor som vil svare på alle jeres spørgsmål ?

4100 Ringsted
i dag

Små søde blandingshvalpe

6.500 kr.

Små søde blandingshvalpe søger deres nye familier der er 1 pige og 2 drenge. Hvalpene er blanding af tzit tzu gravhund og chihauer. De vil være dyrlæge tjekket chippet vaccineret fået ormekur og være behandlet for lopper inden afrejse. De er klar til at komme hjemmefra 17 august. Kom og vælg din hvalp og følg den man er velkommen til at besøge den så tit man har lyst indtil den er klar til at komme med hjem. Flere billeder kan sendes. Der vil blive opkrævet et dispositum på 2000kr ved reservering som ikke tilbagebetales hvis man fortryder de 2000kr bliver modregnet når man henter sin hvalp. Skal en af disse skønheder være din/jeres så tøv ikke. ?

4100 Ringsted
i dag

Bommer Hundehvalpe

8.000 kr.

2 tæver og 1 han tilbage ud af kuld på 6. boomer blandingshund far bormuldshund mor shih tzu og malteser bladning salgsklare d 1 juli 2022 Stueopdræt de er dyrelæge kontrolleret chippet, vaccineret og ormekur Vil helst have telefonopkald

7100 Vejle
i dag

Dejlige blandings hvalpe sælges..

5.500 kr.

Halløj bag skærmen :-) vi står med et kuld skønne hvalpe som er klar til at flytte hjemme fra d.15/8-22. så står du og mangler en ven for livet så findes han/hun måske her imellem disse vidunderlige vapser:) de er utrolig dejlige, frække og nysgerrig på livet, de er vant til katte og andre hunde. De har også set/mødt heste og høns som vi også har på stedet. De er ude og boltre sig det meste af dagen, det elsker de! men elsker også bare at blive nusset og snakket med.. De er i hænder HVER DAG. Hvalpene er født d 20/6-22. Moren: border collie/Australian Shepherd/Labrador. Faren: Berner sennen/Labrador. begge forældre er skønne sunde og raske familie hunde. De er alle ormebehandlet 3 gange når de rejser hjemme fra. De er chippet, vaccineret og er sundheds tjekket. Dyrlægen har sagt god for dem og sagt at de er sunde og raske og klar til deres nye start på livet. har du spørgsmål så er du velkommen til at kontakte mig på mobilen, gerne sms så ringer jeg når jeg har mulighed for det. Kun seriøse henv. ! Pris: 5500kr. Der tages depositum på 2500kr. Som IKKE tilbage betales ved fortrydelse, Og resten af beløbet betales ved afhentning. kun kontant betaling.

4200 Slagelse
i dag

Hvalpe

7.500 kr.

Mette og Roberto. De 2 sidste af et kuld på 12. Mor Grand danois, Skt Bernhard , OEB . Far Boxer og dogo canario ( Presa Canario ) Det er deres andet kuld sammen og de 9 fra første kuld er alle søde skønne dejlige kærlige familiehunde. Er vant til katte og andre hunde. Er vokset op i stuen men vant til at komme ud i haven og lege . Mette er mørk brindle og den største i kuldet. Roberto er lys brindle.

6640 Lunderskov
i går

Stueopdræt lille race små prinsesser

7.500 kr.

2 dejlige prinsesser som er salgsklar d.13 august 2022 vi er opvokset i stuen hvor vi får masser af kærlighed vi er vant til børn og hunde. Vi bliver sundhedstjekket chippet vaccineret ormekur og meldt ind i dansk hunderegister samt sundhedsbog.mor:chihuahua/Beagle/dansksvensk gårdhund vejer 3.5 kgFar:chihuahua sort langhåret. Vejer 3.5 kg Sælges kun til kærlige familier Kontakt på 20897088

9990 Skagen
i går

Søde hvalpe

6.500 kr.

Vi har 3 lækre hvalpe som er blanding mellem puddel / foxterrie de har idag været forbi dyrlægen og blive sundheds tjekket og chippet og vaccineret Og alt var i skønneste orden De er vant til børn og katte De har et dejligt sind og nyder at komme ud og lege Far puddel Mor foxterrie KUN EN HAN TILBAGE Født 10/06-22 Klar til at komme hjemmefra nu 05/08-22 2 hanner 1 tæve Pris 6500 Ved reservering betales depositum på 2500 som modregnes ved afhentning Depositum betales ikke tilbage hvis køber fortryder Skriv hvis i vil vide mere 25610996 Mvh Michael Vi har et kuld mere se evt min anden annonce under min bruger

7182 Bredsten
i går

Blandingshund

4.000 kr.

Pelle er ca. 7 måneder gammel, han er en blanding af flere små hunderacer. Da han har meget energi, kæver han for meget af os, i forhold hvad vi kan holde til. Han er ikke vand til andre hunde eller katte. Til prisen følger der bur, legesager, skåle og sele.

7500 Holstebro
i går

Hundehvalpe

11.000 kr.

Hej Alba blev mor til 4 skønne hvalpe den 30/7. 3 hanner og 1 tæve,1 han er dog solgt.Moren er ren Yorkshire terrier vægt 2,5 kg og faderen er ren Chihauhau vægt 4,5 kg Hvalpene bor i stuen hos os så de er vant til børn og dagligdags lyde støvsuger og musik og meget andet. De vil blive introduceret til haven så snart de er store nok for at lære at klare sig og for at tisse og vende sig til lydende udenfor. Hvalpene er tit i hænderne både voksne og børn så hvalpene er trygge og klar til at komme hjemmefra når der er 8 uger gamle. Der medfølger 1 tæppe og hvalpefoder og lidt legetøj. Det har fået 3 ormekur ,vaccinationer og chip og de bliver registreret i dansk hunderegister. Vi gør meget ud af at hvalpene kommer til at føle sig trygge i deres nye hjem og forebeholder os retten til ikke at sælge hvis den rigtige følelse og kemi er der. Ved spørgsmål er vi altid til rådighed. Ved reservation vil der blive sendt billeder løbende ved interresse og der er mulighed for at besøge hvalpene forud for aftale. Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra d.1/10 2022. Prisen er pr hvalp 11000 og der er et depositum på 3500. Depositum betales ikke tilbage hvis køber fortryder. Ved yderligere information skal der skrives besked på dette nummer da der ikke svares herinde. Mobil nummer 23 68 63 14.

6000 Kolding
i går

Lækker Doodle hvalp

7.500 kr.

Super lækker lille fræk bandit, med de skønneste lyse øjne. Forventet slutvægt ca 6 kg. Salgsklar 12/8

4800 Nykøbing F
i dag

Puffy

4.500 kr.

Søde, smukke og glade Puffy søger sin helt egen familie. Lidt basic info om Puffy: * Hun er ca 2,5 år gammel. * Hun er steriliseret. * Hun vejer ca 20/25 kg (+/-) * Hun er meget social med andre hunde, og mennesker. * Grunden hendes alder skal hun dog i hjem med børn fra 8+ år * Da hun har været gadehund skal man være indstillet på at ?starte forfra?, ligsom hvis man får en hvalp skal hun lære at være alene hjemme, at blive renlig osv osv. Puffy befinder sig lige nu i Bulgarien, men er SÅ klar til at pakke sin kuffert og finde sin helt egen familie. Er du/i interesseret i at adoptere Puffy så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os enten via her eller sms. Ps, det er dog et krav at du har Facebook og vil være en del af vores gruppe, så vi løbende kan holde kontakt og hjælpe hvis der er brug for evt råd og lindende.

4780 Stege
i går

Pomsapoo

10.500 kr.

Deres mor er en Pomeranian og far er en tøj puddel. De er født d-28/6-22. De er rejseklar d-2/9-22. Ring på 51261181.

6933 Kibæk
i går
Vagner Nielsen

Schæfer og labrador hvalpe sælges.

7.500 kr.

Søger i en sød,stille,rolig og nem hvalp der er næsten renlige nu,så har jeg både helt sorte og sorte med brunt at vælge imellem.Vores far er en sød sort boldglad formel et og vores mor er en lille dejlig sort schæfer.Vi har hængeører og ligner labradorer,en af de sorte drenge har vamset pels og ligner en new foundlænder hvalp.Vi elsker at kæle og lege og de følger os når vi går ture med dem.Fine harmoniske hvalpe,vi er klar i uge 33.Depositum 2.500 kr.

5492 Vissenbjerg
i går

Søde små blandinger

9.000 kr.

2 dejliger hanner leder efter deres nye hjem. Super skønne hvalpe blanding af cavalier og puddel. Mor haves og far kan ses. 2 dejlige hanner mangler at finde deres forever hjem, de er salgsklare d 25 august. De vokser op midt i stuen med udgang til haven, samt er vant til at gå med andre hunde og vores 2 katte. Ved salg vil de være: vaccineret 1 gang chippet og indmeldt i Dansk Hunderegister ormebehandlet x 2 Sundhedsbog Legetøj og startfoder til den første tid. Der vil være et depositum på 3000 kr. som ikke refunderes men fratrækkes salgsprisen ses til 42554654 foretrækkes

9800 Hjørring
i går

Allergivenlige hvalpe

11.000 kr.

Hej fra hvalpe paradis... Vi er de skønneste hvalpe på snart 8 uger, der søger intet mindre end Danmarks bedste familier. Vi er meget sociale og glade hvalpe. Vi er 3 drenge og 1 pige der søger nye hjem. Det er meget vigtigt for vores menneske familie, at vi alle får et hjem, hvor der er kærlighed, tid og lyst til at have en af os... Et hjem hvor vi bliver en del af familien. Vi er født 16/6-22 hos en familie der er totalt pjattet med os. Vi er i huset og vant til en familie med 2 voksne, 3 børn og 2 hunde hvoraf den ene er vores mor og den anden vores søster. Vi får masser af kærlighed, bliver socialiseret, leget med og bliver vant til alle hverdagens lyde mm. Vores hundemor er en coton/boomer og vores far er en Lhasadoodle. Begge vores forældre er de skønneste, kærligste, super sociale og tillidsfulde hunde. Det samme er vores søskende fra første kuld. Vi forventes en vægt på ml 8-12 kg og mål på ml 30-35 cm fra ryg. Hvis I søger en mellem str hund der er allergivenlig, skøn og sjov, så er det måske én af os. I må i hvert fald gerne komme på besøg, hilse på og se hvad vi er for nogle lækre charmebamser. Vi har fået 3 x ormekur og er sundhedstjekket, chippet og vaccineret. Hvis vi har vakt jeres interesse, så skriv eller ring endelig til vores menneskemor og hør nærmere. Indtal gerne besked hvis tlf går på svarer. Har det interesse kan flere billeder, videoer og mere info ses på fb i gruppen Aisha og Aiko hvalpe. Her er også billeder af og info om vores søskende fra første kuld. Vi glæder os til at høre fra jer!

7480 Vildbjerg
i går

Cockapoo Multigen

17.000 kr.

Vores cockapoo Luna har født 11 hvalpe 8 sorte og 3 gyldne. Alle 11 har så fine krøller. Det er multigen hvalpe. Hvilket betyder mere end 5.generation og dermed er risikoen for bl.a fældning reduceret mest muligt i forhold til f1,f2,f1b osv ( se sidste billede) Altså den største chance for fældefri doodle er en multigen. Vi har haft hvalpe 1 gang før - der kom også 11 styks. Vi er plejefamilie og vi er derfor begge voksne hjemme hver dag og kan gøre dem klar til deres nye hjem. sidste gang sov alle 11 hvalpe igennem om natten (23-06), næsten renlige ved afrejse og tissede på komando fra 5 ugers alderen. Dette kuld er også ved at have ret godt styr på renligheden allerede. Vi har ikke haft nr.2 uheld indenfor i over en uge. De er så seje. De bliver vant til børn i alderen 4-14 år, fyrværkeri trænet, vant til og ligeglad med støvsuger og andre dagligdagslyde, øvet i lyd fra ?trimmeren?, køre bil osv osv. Jeg sover desuden i samme rum (stuen) som dem indtil de sidste par dage inden de flytter. De er i KÆMPE kravlegård om natten og ellers sammen med hele familien i alle andre timer af døgnet. Det er der allerede kommet 11 helt fantastiske hvalpe ud af. Far er hvid puddel. Sidste kuld er blevet mellem 15-21kg. Så vi regner med de kommer til at veje det samme, altså en mellemstørrelse og perfekt størrelse til børnefamilien. De er klar til nye familier i uge 33. De fodres med kvalitetsfoder fra Acana. Der medfølger 1 pose 2 kg Acana hvalpefoder, legetøj, bamse der dufter af mor og søskende. De bliver selvfølgelig både chippet, vaccineret, fået ormekur og dyrelægetjekket inden afrejse. Der er 5 hanner tilbage Man betaler 3500 i depositum som ikke betales tilbage hvis man fortryder. Man er velkommen til at følge med i Luna og hvalpenes hverdag i facebook gruppen https://www.facebook.com/groups/1834728180064168/?ref=share

8800 Viborg
i går

Doodle hvalpe

18.000 kr.

Vi venter brune Spaniel Doodle hvalpe i starten af september. Kan hentes fra omkring 29. oktober. Hvalpe, som bliver mellem 8-13 kg og omkring 40-45 cm, alt efter om man vælger hun eller han. Man vil få en fantastisk familiehund i en børnevenlig størrelse, som har allergivenlige egenskaber og ikke fælder. Nem at opdrage. Mor er Mecko, lysebrun Welsh Springer Spaniel Doodle, 40 cm, 8 kg. Fuldt sundhedsgodkendt af dyrlæge. Mecko gøer aldrig, er rolig og meget lærevillig. Det er Meckos første kuld, hun venter. Far er Teddy, rødbrun Fawn mellempuddel, hentet som hvalp i Sydtyskland. Har stamtavle og er fuldt sundhedsgodkendt, 45 cm og 10 kilo. Begge forældre er utrolig dejlige og kærlige familiehunde. Mormor er Pinki, smuk rødbrun og hvid Welsh Springer Spaniel, morfar er Siku, hvid mellempuddel, god avlshan. Spaniel Doodle hvalpene bliver lærenemme og velsocialiserede hunde. Hvalpene opdrættes hos familie med god have, gennemnusses af hundevenlige børn, vænnes til støvsuger- og dagligdagslyde, lyd fra trimmer, at køre i bil. De trænes i rolig adfærd og renlighed. De får 3 gange ormekur, sundhedsbog fra dyrlæge med vaccination og chipning. Man får et tæppe, der dufter af mor og søskende, foderpakke, et legetøj. Hvalpene må rigtig gerne besøges og nusses. Man vælger selv hvalp, alt efter hvornår man skrives på hvalpelisten. Man betaler 5000 kr. for at stå på hvalpelisten, som ikke betales tilbage, hvis man fortryder. Pris 18000 kr. I kan følge jeres hvalps udvikling og hverdag på facebookgruppe. Foto 1-3 Mor som hvalp Foto 4-7 Mor som voksen Foto 8 Far Teddy Kontakt Charlotte for mere information og hvalpeliste, bedst på 23983924.

6700 Esbjerg
i dag

Lhasa Apso/ Havashu hvalpe.

10.500 kr.

Vores Holly har fået 5 piger og 2 drenge d. 10/7 2022. De er født i stuen og bor i stuen/huset sammen med os. De er derfor vant til dagligdags lyde og masser af opmærksomhed. De er også vant til andre hunde og nye mennesker. De er alle friske og rørige, er begyndt at gø, knurre, lege og spise fra skål. Inden afrejse er de passet og plejet efter alle kunstens regler. De vil have modtaget ormekure, vacc., chip og sundhedsbog. Der medfølger en lille startpakke til hver hvalp med lidt foder, legetøj og et lille tæppe, som dufter af mor Holly. De er klar til afrejse d. 4/9 2022. Mor: Lhasa Apso. Far: Bichon Havanais/Shih Tzu. Disp. 2000, når hvalpen er valgt. 2 piger er solgt.

9310 Vodskov
i går

5 overnuttede bamser

6.500 kr.

Så kom 5 velskabte og overnuttede hvalpe til verden d. 15/7 -2022. Mor Lulu er Berner sennen, og, far Piwi er New Foundlænder. Hvalpene er slagsklare d. 9/9 2022 Du/I har nu muligheden for at reservere verdens dejligste blandingshvalp. Dejlige, lydige og meget velfungerende hvalpe. Hvalpene egner sig perfekt til en familie med børn - store som små. Perfekt for par i alle aldre. Moderat motions niveau. Særdeles kloge og nemme at træne. Hvalpekuldet består af 3 piger og 2 drenge. De vil være opvokset med alle hverdagens lyde, samt en masse mennesker i alle aldre og størrelser. De vil komme i haven så ofte som overhovedet muligt, hvor vi starter på renlighedstrænet. Hundens blærer er dog først færdigudviklet i ca. 6 måneders alderen. Så, en 100% renlig hvalp kan man ikke forvente :). Jeg bestræber mig på, at giver dem den aller bedste start på livet med masser kærlighed, omsorg og opmærksomhed :) Hundemor Lulu har haft 1 kuld skønne hvalpe i 2021. Så, erfaring er der masser af. Sidste års kuld er at se i en Facebook gruppe ved navn `- Lulupiwi 2021 2022. Hundemor og far er begge sunde og raske hunde. Når hvalpene flytter hjemmefra: Vil de være chippet, vaccineret, sundhedstjekket og har fået 3 gange ormekur. Med hvalpene medfølger: Sundhedsbog. Prisen for hundehvalpene er kr. 6500,-. Ved reservation af hvalp betales et depositum på kr. 3000,-kr. Dette trækkes fra salgsprisen når hvalpene afhentes. Betalt depositum tilbagebetales ikke ved fortrydelse. Jeg forbeholder mig retten til at vælge mellem mulige ejere :) Ved interesse skriv en SMS eller ring på 29 32 22 40.

6300 Gråsten
i går

Labradoodlehvalpe

8.000 kr.

Jeg har dejlige doodlehvalpe (mellempuddel og labrador), der nu er klar til at flytte hjemmefra. Begge forældre haves. Kærlige og rolige af sind. Hvalpene bor inde hos os og har fri adgang til haven hver dag. De får masser opmærksomhed, da vi gerne vil sende imødekommende, trygge og harmoniske hvalpe hjemmefra. Vi træner dem i renlighed, hvilket er ved at lykkedes rigtig godt. Hvalpene er født sunde og raske. De har fået ormekur, dyrlægetjek, vaccination og der medfølger sundhedsbog og hvalpepakke. Henvendelser besvares pr. sms besked eller telefon opkald på tlf.: 28600641

8860 Ulstrup
i går

Flotteste mix

4.000 kr.

6 søskende er i øjeblikket hos vores Maria i hendes shelter. Alle er tæver, født i februar 2022. De kom til vores Maria i begyndelsen af juni 2022, og de stakkels mus blev meget bange. Dette er blevet bedre i mellemtiden, meget bedre. Vi ved ikke, hvilken race de er, men dyrelægen mener det er en husky/boxer/terrier mix. Vi håber, at de kan vinde hjerter, så de kan forlade kennelen i shelteret og Rumænien så hurtigt som muligt. Der er tale om familier der har mod på at starte forfra, lære dem alt, give dem tryghed og masser af kærlighed. Familier der er aktive og bruger naturen dagligt. * født ca. 02/2022 * befinder sig i øjeblikket stadig i Rumænien, kan rejse, nårde har fundet et hjem * vaccineret (EU-vaccinecertifikat; vaccinationer: rabies + grundvaccination) * chippet; testet med 4 D Snaptest (borreliose, hjerteorm, ehrlichiose, anaplasmose) * endnu ikke neutraliseret på grund af alder, dette bør gøres i det nye hjem, hvis de er gamle nok *transport til DK med professionelt transport firma. Er du seriøst interesseret og ønsker at give en af dem et fremtidigt hjem, så vil vi meget gerne bede dig sende en beskrivelse af dig/jer og sende det til os på tlf: 26779709 Kristina

4140 Borup
i går
Foreningen Heart of Paws

Labrador/ cocker spaniel

7.500 kr.

Ønsker du en god familie hund og evt en kommende jagt hund, så har vi 2 dejlige labrador/ cocker spaniel blandinger (hanner), der søger deres nye familie, når de er klar til at flytte hjemmefra d 5/9 2022. Deres mor er en fox red labrador, som har det mest fantastiske sind, hun er en stille og rolig familie hund, samtidig med at hun elsker at arbejde, når hun er til træning, og hun er meget lærenem. Deres far er en rigtig god jagthund, samtidig med han er en glad og dejlig familie hund. Hvalpene er stueopdræt , som bliver godt socialiseret, de er vant til store og små børn, samt til store og små hunde og katte. De får sundhedstjek, chip, 1. vaccine samt 3 x ormekur inden de rejser hjemmefra. De får mad med til de første dage samt et tæppe med duft af mor og deres søskende. Det første billede er af hvalpene og deres mor Det sidste billede er deres far. Reservations gebyr er på 2500kr, som trækkes fra prisen, men betales ikke tilbage ved fortrydelse.

4953 Vesterborg
i går

Skønneste Blandingshvalpe

10.000 kr.

De dejligste, skønneste blandingshvalpe er salgsklar d. 01/06, og mangler deres nye hjem. Hvalpene er en blanding af Brun gl. dags Labrador (50%), Rottweiler (25%), Berner Sennen (12,5%) og Schæfer (12,5%). Der er tale om et kuld på 7 sunde og raske hvalpe, hvoraf der er 3 tæver og 4 hanner. To af tæverne er allerede solgt, og der er derfor 1 tæve og 4 hanner tilbage. Mor, Mummi, er en blanding af Rottweiler, Schæfer og Berner Sennen. Hun har et meget roligt sind, og er samtidig meget opmærksom og kærlig overfor sine mennesker. Faren er ren, brun labrador, og er også en kærlig og trofast hund. Han bliver i det daglige brugt som terapihund i en psykoterapeutisk praksis. Hvalpene er født og opvokset i stuen, og har haft meget menneskelig kontakt. De er meget opsøgende, så snart vi går ind i hundekravlegården til dem. De er nogle kærlige, små banditter, der elsker nus, og som allerede er begyndt at lege godt med hinanden og med Mummi. Hvalpene bliver renlighedstrænet fra uge 6, og bliver udsat for dagligdagslyde, såsom støvsuger, hårtørrer, blender og fjernsyn. De kommer i kontakt med forskellige mennesker, dyr og børn, og kommer også med på en køretur i bilen og bliver senere trænet i fyrværkeri lyde, så dette forhåbentlig ikke bliver en udfordring i fremtiden. Hvalpene får en hvalpepakke med sig, når de bliver afhentet. I hvalpepakken er der: - Hvalpefoder - Tæppe med duft af hundefamilien - Legetøj Alle hvalpene bliver vaccineret, chippet & får ormekur. Pris Han 10.000 Pris Tæve 12.500,- Depositum 1500,- Hvalpene kan besøges fra d. 2/5. * Vi forbeholder os retten til at vælge de bedste hjem til hvalpene, så der vil ikke være tale om først til mølle.

8310 Tranbjerg J
i går

Cavapoo han.

15.000 kr.

Fin lille sort Cavapoo han er rejseklar d-24/8-22. Kom og nusse ham. Men ring først på 51261181.

6933 Kibæk
tir.
Vagner Nielsen

Yndige Zarah

3.900 kr.

Hils på Zarah. En yndig og kærlig lille pige, kun 35 cm høj. Hun bor i shelter nede i Rumænien, hvor hun blev indleveret af sin tidligere familie, der ikke længere ønskede hende. Zarah er en vidunderlig lille hund, Født i juni 2021. Vi håber på at finde en god og kærlig familie til hende, der aldrig giver slip, hun skal ikke opleve at blive svigtet igen. Ved interesse. Skriv til Kristina på 26779709

4140 Borup
man.
Foreningen Heart of Paws

Hvalpe søger hjem

11.000 kr.

5 fantastiske hvalpe leder efter deres kommende familier. Billede 1: Pink halsbånd Hun Billede 2: Blå halsbånd Han Billede 3 & 4: Grøn halsbånd Han Billede 5: Sort halsbånd Han Billede 6 & 7: Gul Halsbånd. Hun Billede 8 & 9: Alle hvalpene. Billede 10 & 11: Mor og far. Hvalpene er født d. 9/7-2022 Deres mor: Perle & er Chihuahua/papillion. Deres far: Ollie & er Coton De Tulear. Deres farmor har stamtavle. Deres farfar har papir på han er ren Coton. Hvalpene er klar til at komme hjemmefra d. 3/9-2022. Hvalpene er stueopdræt. Vi sætter en stor ære i at give hvalpene de bedste vilkår. De er vant til børn, vi har selv to drenge på 3 og 4 år, som giver dem massere af kærlighed hver eneste dag. Hvalpene får 3 x ormekur, bliver chippet, vaccineret, bliver sundhedstjekket & får sundhedsbog. Hvalpepakke medfølger til hver hvalp: Puttemadras. Foder 1 kg. Foder målebæger. Nogle forskellige godbidder Legetøj. Bamse. Hunde shampoo. Høm høm poser. Deres sundhedsbog. Ved reservation af en hvalp betales et depositum på 3000 kr, som ikke betales tilbage ved fortrydelse. Resterende beløb betales ved afhentning. Vi forbeholder os retten til at vælge den helt rigtige familie, til vores små guldklumper. Man er meget velkommen til at komme og se de små skønheder.

8382 Hinnerup
i går

Hvalpe labradore bernessen og Golden

4.000 kr.

Hej jeg sælger disse søde hvalpe 9 hanner og en tæve de er 1 dag gammel mor er formel 1 labrador og far er berne senn og Golden de er klar til at flytte den 3/10 der ville de være 8 uger de er stue opdrætte og bliver godt stimuleret de bliver chippet vaccineret sundhedstjekke og ormebehandle Hanner koster 4000 Og tæven koster 5000 For at reservere skal der mindst ligges 2000 i ressevisoen som ikke bliver tilbage betalt ved fortrydelse

7400 Herning
i dag

Labrador/Rottweiler hvalpe

7.000 kr.

Skønne og sunde blandingshvalpe, 6 hanner og 2 tæver. Moren (Rottweiler) er tillidsfuld, omsorgsfuld og trofast familiehund. Faren (brun Labrador) er glad, legesyg, godmodig og en rigtig familiehund. Hvalpene er født og opvokset på en gård og er derfor vant til mange forskellige maskinlyde. De har haft meget omgang med både børn og voksne. De er blevet tumlet og nusset med og er rolige og tillidsfulde. Hvalpene er født den 8. juni. Hvalpene er klar NU til nyt hjem. KOM OG KIG:-) Vi kan kontaktes på 22163135 & 24252335

7500 Holstebro
man.

Klar Nu

8.500 kr.

DEM PÅ BILLEDERNE ER TILBAGE( der er 1 hun og 2 hanner tilbage) Mor er den sorte og hvide er blanding af Staffordshire Bull Terrier/ doktor Bordeaux/ formel 1 og bokser. Far er den tigerstribet er blanding af presa carnario/ Bull Mastiff.(billeder af forældre kan sendes da jeg har valt hvalpe billeder i stedet) Begge forældre er mega gode familie hunde som begge er vand til børn. Hvalpene bliver stueopdrattet og vil vænne sig til alle mulige forskellige lyde og så har jeg 3 drenge på 5 - 10 og 11 som også nusser med dem hver dag.Der følger en sæk hvalpe foder med så man kan køre stille over på det foder man selv vil køre med. Alle hvalpe får sundheds bog / chip/ormekur og vaccine. Forbeholder mig retten til at vælge mellem evt køber.

7160 Tørring
man.

Kryds hund

6.000 kr.

Vi sælger vores skønne Daysi . Den trænger til en ejer , der kan opdrage den med fast hånd .Den er meget vagtsom . Den er 1 år og 3 mdr gammel. Kryds labrador/ D.S . gårdhund

6920 Videbæk
man.

Cocker spaniel og engelsk bulldog blandi...

6.000 kr.

Bullcocker. Super skønne hvalpe, der er 2 drenge tilbage.far er engelsk bulldog og mor cocker spaniel. Begge sunde og raske.De er utrolig flotte, og rolige, de har et godt sind efter begge forældre. Og stor variation i farver. De bliver vaccineret. For ormekur og chippet og en sundheds bog medfølger. Vant til kat og andre hunde og børn. Kontakt kun på 28781315 . Kan afhentes nu.

9600 Aars
man.

Ny pris

7.500 kr.

Annonce lavet for min mor. Disse to drenge er rejseklar. De har været en del af vores hverdag og er van til andre hunde samt heste. De er renlige nysgerrige og har mod på livet. De har fået 2 vacc og andet sundheds tjek så nu de klar til deres nye familier. De er en blanding af chihuahua og pekingeser, begge forældre kan ses.

5471 Søndersø
man.

Chihuahua blanding REJSEKLAR

7.500 kr.

Sødeste tæve er nu rejseklar, hun er lige over 8 uger og er netop blevet tjekket ved dyrlægen, chippet og vaccineret. Hun er næsten helt hvid, med få gyldne tegninger. Hun er meget social og elsker både børn og voksne. Hun er vokset op med andre hunde og katte og er vant til alle hverdagens lyde. De har boet inde i stuen, så de er vant til at være med i alt <3 Skriv endelig hvis i har spørgsmål.

6040 Egtved
man.

Pekingeser blanding

9.500 kr.

8 uger den 9/8-2022Så har alle sammen været ved dyrelæge hvor de fik så meget ros. Vi har fået de flotteste små babyer som søger nyt hjem Der ville være lavet hvalpe pakke til værd hvalp. Samt de ville ha deres egen vægtbog med fra de blev født. Alle hvalpe bliver solgt på kontrakt. Og dep på 3500 når man har valgt sin ven som dog ikke bliver tilbagebetalt hvis man fortryder. De ville være passet med ormekur chip vaccine sundhedbog. Mor er pekingeser papilion blanding Far pomeranien Theodore har fået nyt hjem

9690 Fjerritslev
man.

Cavapoo

18.000 kr.

Skønne Cavapoo hvalpe søger ny madslaver. Der er 2 piger og 4 drenge. De 3 brune er drenge. Mor: Cavalier King Charles Far: Mellem puddel De er opvokset i stuen og er vant til dagligdags lyde. De har fået ormekur, være dyrlægetjekket, vaccineret, chippet og registreret i hunderegisteret når de kan rejse. De er 8 uger den 8/9-22. Der medfølger kontrakt og en stor hvalpepakke som indeholder: tæppe, madskåle, halsbånd, snor, legetøj, godbidder og foder. Hvis I er nysgerrig og har nogle spørgsmål, så skriv eller ring på 60469219. I er altid velkommen til at komme og hilse på hvalpene og os.

9330 Dronninglund
man.

Hvalpe søger nyt hjem

5.000 kr.

4 skønne piger søger nyt hjem. Mor er gravhund og far pomeranien. De vil alle bliver vaccineret og få chip og ormekur inden de rejser. Tora-gul Thyra-grøn Helga-sort Ragnhild - grå

5450 Otterup
man.

Hvalpe

7.000 kr.

Vores super dejlige familie hund, Kicka, har 8 lækre hvalpe.(Kickboxere) Kicka er en utrolig godmodig hund som kan med alle. Hun er en blanding af boxer, cocker, golden og ridgeback. Hvalpenes far, Kejser, er ren racet boxer med et fantastisk temperament. 8000 kr for tæve/ hun 7000 kr for han

8500 Grenaa
man.

3 små basser

3.900 kr.

3 små dejlige hvalpe søger deres for ever hjem. Hvalpene har været i privat pleje siden de blev født, derved er de godt socialiseret. 2 piger og 1 lys dreng. Ca. 4 måneder gamle og klar til at rejse. De er fra Rumænien. Estimeret til Max 10 kg som voksne. Super søde og glade, meget nysgerrige små pus. Deres søster (nr 4) rejser til sit for ever hjem om en uge. Vi håber de 3 andre også får en chance. Ved interesse, skriv til Kristina på 26779709.

4140 Borup
man.
Foreningen Heart of Paws

To skønne drenge søger hjem

4.000 kr.

Chupco og Gerry søger et nyt hjem. Kravet er de SKAL blive sammen, derfor er adoptions prisen også sat derefter. De er 3 og 5 år gamle, de elsker at gå ture og kan sagtens være alene hjemme. De er glade for mennesker og er bare fantastiske begge to. Det var bestemt ikke deres skyld at forrige ejer måtte af med dem, men der kom en lille ny baby til verden og det blev for hårdt for familien. De to skønne drenge kan besøge i Toftlund i Sønderjylland. For mere info eller ønske om besøg, kontakt Mona tlf: +45 21 64 44 31

4140 Borup
man.
Foreningen Heart of Paws

Hvide skønheder

5.000 kr.

Bichon blanding, måske ægte. 5 drenge på ca. 5 måneder, fundet i en kælder sammen med andre hvalpe. Et forfærdeligt fund og manden der havde dem ville ikke udlevere dem, kun mod betaling, derfor er prisen på disse højere. En af vore tyske samarbejdspartnere har betalt for at få dem udleveret. Manden er meldt til politiet. De 5 drenge befinder sig nu i tryghed nede i shelteret og er ved godt mod. De kommer fra Rumænien. De vil være rejseklar om en månedstid. Ved interesse kontakt skriv til Kristina på 26779709

4140 Borup
man.
Foreningen Heart of Paws

bomuldshund/puddel

6.000 kr.

Balou på 18 uger søger hermed et kærligt hjem. Han er desuden salgsklar. Så det eneste han venter på er at nogle søde ejer tager i mod ham Han er vant til børn og andre dyr elsker at blive leget med. hans mor er en blandingshund mellem bomuldshund og malteser Hans far er en puddel hund

7755 Bedsted Thy
man.

Lækre chihuahua blandinger

8.500 kr.

Lækre søde chihuahua blandinger. 2 piger og 2 drenge. Født d. 17/7-22 Salgsklar d. 11/9-22 Mor er chihuahua blanding. Far er coton de tular. Hvalpene vil blive: Chippet Vaccineret Sundhedstjekket Får ormekur/loppekur Registrering i dansk hunderegister. Ring eller sms på 28912289

5853 Ørbæk
man.

Klar til afhentning! KOM og SE!

10.000 kr.

KLAR TIL AFHENTNING! Blandingshvalpe perfekte som familie/jagthund. Super lækre hvalpe fra de bedste forældre sælges - Labrador og Airedale terrier Født 30.04.2022, 2 tæver tilbage! Til overtagelse fra d. 26.06.2022 Far: Hugo, Labrador Mor: Kiki, Airedale terrier Skulderhøjde: 55 cm Skulderhøjde: 59 cm Vægt: 30 kg Vægt: 26 kg Labrador er en af de mest populære hunderacer verden over og bruges som både narkohund, blindehund, jagthund og familiehund. Den er rolig, hengiven og elsker at lære. Airedaleterrieren er lærenem og viljefast. Den er meget opmærksom og intelligent, og har været brugt som jagthund og tjenestehund. Det er den største af terrierne - terriernes konge. Airedaleterrier fælder ikke, men skal trimmes, så alt afhængig af hvilke gener der slår igennem kan pelsen variere. Hvalpenes mor har stamtavle. Hvalpene har hvalpebog, 1. vaccine, ormekur, chip og registrering.

5474 Veflinge
søn.

Kun 2 drenge tilbage. Klar 28/8-22

8.500 kr.

To tilbage nu. Begge drenge. Født d. 3/7-22 Salgsklar d. 38/8-22 Mor er pomeranian blanding. Far er ren racet sort bichon havanais. De bliver: Chippet. Vaccineret. Sundhedstjekket. Får ormekur/loppekur. Registrering i dansk hunderegister. Ring eller send en sms på. 28912289 Mvh Maria

5853 Ørbæk
man.

Labrador blandings hvalpe

6.000 kr.

3 stk. Blandings hvalpe søger nyt hjem. Vant til børn, heste, høns og kat. Glade, legesyge og nysgerrige. 12 uge gammel. 1 tæver 2 hanner Mor er brun labrador Far er schæfer Klar til afrejse 9/7-2022 For flere oplysninger. Skriv eller ring endelig på 27244322

9631 Gedsted
søn.
Side:af 3