Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Blanding

158
Charmerende søde hundehvalpe

Charmerende søde hundehvalpe

4.200 kr.

Hvalpene er født den 20. maj 2022, deres mor er en Cavalier King Charles spaniel og dansk / svensk gårdhund blanding og faren er en Retriver / Labrador blanding. Der er 4 hanner og 1 tæve. De er meget aktive og trives derfor bedst med masser af plads, da de er ude på en ejendom. Ring eller send en sms til: Jesper Nørgård Mobilnr. 26 33 80 77

9352 Dybvad
i dag
Neva

Neva

4.500 kr.

Lille skønne Neva pigen søger sin helt egen familie Neva, hendes brødre, og deres mor (som også ses på et af billederne) blev spurt om vi ikke godt kunne tage den lille familie, og finde hjem til dem, da ejerne ikke kunne magte opgaven, vi kunne selvfølgelig ikke andet end at sige ja, så nu er de på vores shelter - Team Lana, i Bulgarien, og søger alle deres helt eget hjem i DK. Lidt basic info om Neva * Hun er fra midt Maj 2022 * Hun er IKKE steriliseret grunden hans alder. * Hun vil som voksen nok blive en 7-14 kg (vi kan dog ikke 100% garantere noget, da vi ikke kender hendes far. * Da hun ikke er ældre ville hun godt kunne lære at bo med børn, andre dyr, og i både i hus og lejlighed. * Da hun er hvalp skal man forvente at ALT skal tages fra starten af, renlighed, alene hjemme osv osv. * Det er et krav at ny familie vil tilmelde sig hundetræning med hende. Neva er i pleje på Møn, og kan besøges efter aftale. Hun er chippet, vaccineret, sundhedstjekket og have EU-pas. Er du/i interesseret i at adoptere Neva så tøv endelig ikke med at kontakte os via her eller sms. Ps, det er dog et krav at du har Facebook og vil være en del af vores gruppe,, så vi løbende kan holde kontakt og hjælpe hvis der er brug for evt råd og lindende.

4780 Stege
i går
Små vidunderlige hvalpe

Små vidunderlige hvalpe

5.800 kr.

Skal en af os være din nye bedste ven vi er klar til at flytte hjemmefra d.17 august Vi vil blive dyrlæge tjekket fået vaccine ormekur og være loppe behandlet inden vi flytter fra vores madmor. Vi er blandinger af tzit tzu gravhund japanis chin og chihauer flere af os er langhårede vi er 3 piger og 3 drenge. Vi er godt socialiserede er vant til andre dyr børn og hverdagens lyde samt er vi vant til at komme med på camping som vi har nydt så vi har også prøvet at køre bil. Skal en af os være din eller jeres så tøv ikke med at skrive ringe til vores madmor som vil svare på alle jeres spørgsmål ?

4100 Ringsted
i går
Søde hvalpe

Søde hvalpe

5.800 kr.

Små søde blandingshvalpe søger deres nye familier der er 2 piger og 1 dreng. Hvalpene er blanding af tzit tzu gravhund og chihauer. De vil være dyrlæge tjekket chippet vaccineret fået ormekur og være behandlet for lopper inden afrejse. De er klar til at komme hjemmefra 17 august. Kom og vælg din hvalp og følg den man er velkommen til at besøge den så tit man har lyst indtil den er klar til at komme med hjem. Flere billeder kan sendes. Der vil blive taget et dispositum på 2000 ved reservation som ikke vil blive tilbage betalt hvis man fortryder. De 2000 vil blive modregnet ved afhentning. Skal en af disse små skønheder være jeres/din så tøv ikke der er 2 langhårede og en korthåret

4100 Ringsted
i går
Små søde blandingshvalpe

Små søde blandingshvalpe

5.800 kr.

Små søde blandingshvalpe søger deres nye familier der er 1 pige og 2 drenge. Hvalpene er blanding af tzit tzu gravhund og chihauer. De vil være dyrlæge tjekket chippet vaccineret fået ormekur og være behandlet for lopper inden afrejse. De er klar til at komme hjemmefra 17 august. Kom og vælg din hvalp og følg den man er velkommen til at besøge den så tit man har lyst indtil den er klar til at komme med hjem. Flere billeder kan sendes. Der vil blive opkrævet et dispositum på 2000kr ved reservering som ikke tilbagebetales hvis man fortryder de 2000kr bliver modregnet når man henter sin hvalp. Skal en af disse skønheder være din/jeres så tøv ikke. ?

4100 Ringsted
i går

Shih Tzu/Malteser dreng

12.000 kr.

Dejlig fræk nysgerrig lille dreng søger sit nye hjem. Han er klar til at flytte hjemmefra fra d. 20/8-22 Der er han 9 uger Han af udad et kuld på 3 ? Morgen er Shih Tzu og faren er Malteser.

9850 Hirtshals
i dag

hvalpe med pas

10.000 kr.

Vi har hvalpe med pas som er klar til at komme til udlandet fra den. 1 August. Hvalpene er Chippet, Vaccineret og Sundhedstjekket, og vil blive Rabiesvaccineret inden de kommer ud af landet. Bertil og Berit hvide Labradoodle pris 14.000 kr, Dalton og Dixi Sorte Labradoodle pris 12.000 kr, For ydligere info ring til henry på 25737502.

6823 Ansager
i går
Hanna Hansen

Allergivenlige hvalpe

11.000 kr.

Hej fra hvalpe paradis... Vi er de skønneste hvalpe på snart 9 uger, der søger intet mindre end Danmarks bedste familier. Vi er meget sociale og glade hvalpe. Vi er 2 drenge og 1 pige der søger nye hjem. Det er meget vigtigt for vores menneske familie, at vi alle får et hjem, hvor der er kærlighed, tid og lyst til at have en af os... Et hjem hvor vi bliver en del af familien. Vi er født 16/6-22 hos en familie der er totalt pjattet med os. Vi er i huset og vant til en familie med 2 voksne, 3 børn og 2 hunde hvoraf den ene er vores mor og den anden vores søster. Vi får masser af kærlighed, bliver socialiseret, leget med og bliver vant til alle hverdagens lyde mm. Vores hundemor er en coton/boomer og vores far er en Lhasadoodle. Begge vores forældre er de skønneste, kærligste, super sociale og tillidsfulde hunde. Det samme er vores søskende fra første kuld. Vi forventes en vægt på ml 8-12 kg og mål på ml 30-35 cm fra ryg. Hvis I søger en mellem str hund der er allergivenlig, skøn og sjov, så er det måske én af os. I må i hvert fald gerne komme på besøg, hilse på og se hvad vi er for nogle lækre charmebamser. Vi har fået 3 x ormekur og er sundhedstjekket, chippet og vaccineret. Hvis vi har vakt jeres interesse, så skriv eller ring endelig til vores menneskemor og hør nærmere. Indtal gerne besked hvis tlf går på svarer. Har det interesse kan flere billeder, videoer og mere info ses på fb i gruppen Aisha og Aiko hvalpe. Her er også billeder af og info om vores søskende fra første kuld. Vi glæder os til at høre fra jer!

7480 Vildbjerg
i går

Dejlige blandings hvalpe sælges..

5.500 kr.

Halløj bag skærmen :-) vi står med et kuld skønne hvalpe som er klar til at flytte hjemme fra d.15/8-22. så står du og mangler en ven for livet så findes han/hun måske her imellem disse vidunderlige vapser:) de er utrolig dejlige, frække og nysgerrig på livet, de er vant til katte og andre hunde. De har også set/mødt heste og høns som vi også har på stedet. De er ude og boltre sig det meste af dagen, det elsker de! men elsker også bare at blive nusset og snakket med.. De er i hænder HVER DAG. Hvalpene er født d 20/6-22. Moren: border collie/Australian Shepherd/Labrador. Faren: Berner sennen/Labrador. begge forældre er skønne sunde og raske familie hunde. De er alle ormebehandlet 3 gange når de rejser hjemme fra. De er chippet, vaccineret og er sundheds tjekket. Dyrlægen har sagt god for dem og sagt at de er sunde og raske og klar til deres nye start på livet. har du spørgsmål så er du velkommen til at kontakte mig på mobilen, gerne sms så ringer jeg når jeg har mulighed for det. Kun seriøse henv. ! Pris: 5500kr. kun kontant betaling.

4200 Slagelse
i går

hvalpe

8.500 kr.

salgklar 02.09.22 4 af de lækreste hvalpe som er legesyge, lærenemme, kontaktsøgende, harmoniske og nogle værre kælepotter. De er født d. 8. juli i min stue og vokser op i hus og stor have. Vi er på daglige ture, så hvalpene vil være godt begyndt på socialiserings træning. Lige som de vil være vant til alle hverdagens lyde. Vi er også i fuld gang med at øve renlighed og det går rigtig godt. Jeg har en Facebook gruppe "Lady med hvalpe 2022", hvor der løbende lægges billeder op. Ved afrejse vil de være vaccineret, fået ormekur, sundhedstjek med sundhedsbog og chippet. Der medfølger hvalpepakke bestående af, foder til de første dage, snusemåtte, legetøj og soveklud der dufter af mor og søskende. Skal du være én af de heldige, kan du reservere allerede nu. Reservationsgebyr på 2.500 kr refunderes ikke ved fortrydelse, men trækkes fra prisen ved afhentning. Hvalp 1. - Tæve Hvalp 2. - Han Hvalp 3. - Han Hvalp 4. - Han Mor Lady er blanding af Islandsk fårehund, Japansk Spitz og Shih Tzu. Hun har det skønneste sind, er glad for både mennesker og alle andre dyr. Hun er lærenem og helt vild tillidsfuld. Dyrlægen roser hende altid. Far Milo er Pomeranian og Yorkshire. Det skønnes ud fra størrelse og vægt indtil nu, at de som minimum bliver som mor Lady 40 cm høj og 7.5 kg. Så ikke en stor hund, men heller ikke en hund der vælter når man klapper den. Ring gerne og/eller kom på besøg i Randers.

8930 Randers NØ
i går

Cockapoo Multigen

7.500 kr.

Vores cockapoo Luna har født de lækreste hvalpe. Alle har så fine krøller. Det er multigen hvalpe. Hvilket betyder mere end 5.generation og dermed er risikoen for bl.a fældning reduceret mest muligt i forhold til f1,f2,f1b osv ( se sidste billede) Altså den største chance for fældefri doodle er en multigen. Man er velkommen til at følge med i Luna og hvalpenes hverdag i facebook gruppen, hvor de bla. Gynger og ?spiller? musik https://www.facebook.com/groups/1834728180064168/?ref=share Vi har haft hvalpe 1 gang før - der kom også 11 styks. Vi er plejefamilie og vi er derfor begge voksne hjemme hver dag og kan gøre dem klar til deres nye hjem. sidste gang sov alle 11 hvalpe igennem om natten (23-06), næsten renlige ved afrejse og tissede på komando fra 5 ugers alderen. Dette kuld er også ved at have ret godt styr på renligheden allerede. Vi har ikke haft nr.2 uheld indenfor i over en uge. De er så seje. De bliver vant til børn i alderen 4-14 år, fyrværkeri trænet, vant til og ligeglad med støvsuger og andre dagligdagslyde, øvet i lyd fra ?trimmeren?, køre bil osv osv. Jeg sover desuden i samme rum (stuen) som dem indtil de sidste par dage inden de flytter. De er i KÆMPE kravlegård om natten og ellers sammen med hele familien i alle andre timer af døgnet. Det er der allerede kommet 11 helt fantastiske hvalpe ud af. Sidste kuld er blevet mellem 15-21kg. Så vi regner med de kommer til at veje det samme, altså en mellemstørrelse og perfekt størrelse til børnefamilien. De er klar til nye familier i uge 33. De fodres med kvalitetsfoder fra Acana. Der medfølger 1 pose 2 kg Acana hvalpefoder, legetøj, bamse der dufter af mor og søskende. De er selvfølgelig både chippet, vaccineret, fået ormekur og dyrelægetjekket. Der er 3 hanner tilbage. Gul og orange koster 7.500 Grøn koster 13000,- Man betaler 3500 i depositum som ikke betales tilbage hvis man fortryder.

8800 Viborg
i går

Vi er så klar til nyt hjem

8.500 kr.

DEM PÅ BILLEDERNE ER TILBAGE( der er 1 hun og 1 han tilbage) Mor er den sorte og hvide er blanding af Staffordshire Bull Terrier/ doktor Bordeaux/ formel 1 og bokser. Far er den tigerstribet er blanding af presa carnario/ Bull Mastiff.(billeder af forældre kan sendes da jeg har valt hvalpe billeder i stedet) Begge forældre er mega gode familie hunde som begge er vand til børn. Hvalpene bliver stueopdrattet og vil vænne sig til alle mulige forskellige lyde og så har jeg 3 drenge på 5 - 10 og 11 som også nusser med dem hver dag.Der følger en sæk hvalpe foder med så man kan køre stille over på det foder man selv vil køre med. Alle hvalpe får sundheds bog / chip/ormekur og vaccine. Forbeholder mig retten til at vælge mellem evt køber.

7160 Tørring
i går

Skønne rejseklare små mix

3.500 kr.

Deres mor er cavalier/pekingeser/dansk svensk hun vejer 6 kg og deres far er chihuahua/ cavalier mix på 4.2 kg Rød han Black tan Langhårs tæve Gul han Tricolore han De er opvokset som stuehunde/ kælehund og sælges kun som sådan ! De har været v dyrlægen og fået chip, undersøgelse,/bog og reg papir . Du får startpakke med foder, der er også sortbroget tæve Kom og mød dem og deres forældre! Retten til at vælge deres nye hjem forbeholdes ! Vi ser helst de kommer til hjem, hvor ejer er over 30 år og et plans hus ! Med lille have . Alt henvendelse kun via tlf opkald og i tiden 09-21 er vi ikke ved tlf så prøv senere! Tlf 20375570 En med skønheds fejl 3500kr . De andre 4200.

6690 Gørding
i går

Golden retriver / samojede

4.500 kr.

Er du Nalas nye Familie? Grundet personlige forhold skal Nala have sin sidste nye familie er det dig? Hvem er Nala? Nala er en blanding mellem en goldenretriver og den samojed. Hun er næsten 4 år og født den 24/8 - 18. Nala er en sød, kærlig, klog og meget meget aktiv hund. Men Nala har også mindre gode sider. Hun kan ikke går løs og hun har tildens til at trække når man går med hende. Hvem er du. Ene eller familie med tid og plads til en aktiv hund. (Ingen små børn) Har eller har haft hun før (maks 1 hund nu ) Løst til at aktiv træne en hund der på ingen måde er dum, men mangler træning. Bor i hus eller på landet med adgang til lukket have, så hun også har mulighed for at løbe løs. Lyder det som noget for dig så skriv og lad os få en snak evt. Aftale et besøg. Nala er ikke gratis, da jeg ønsker hende alt det bedste.hun sjal have en familie med økonomi til ordeligt forder og dyrelæge ved behov. Vi forbeholder os også retten til at vælge imellem henvendelserne for at finde den helt rette sidste hjem.

9575 Terndrup
i går

Lækker Doodle hvalp

5.500 kr.

Super lækker lille fræk bandit, med de skønneste lyse øjne. Forventet slutvægt ca 6 kg. Salgsklar 12/8

4800 Nykøbing F
i går

Søger

10.000 kr.

Søger maltipoo han hvalp. Gerne rød. Vi har i forvejen en lille maltipoo og vil gerne have en lille legekammerat til hende. Kan det lade sig gøre vil vi gerne holde os inden for en pris på ca 10000kr

7442 Engesvang
i går

lækre allergivenlige hvalpe

14.500 kr.

Så er der født hvalpe hvalpe her ved os. Irsk vandspaniel. 9 august blev de født. Så de store hvalpe I ser her på annoncer er fra sidste år, da hendes hvalpe nu kun er meget små. Men de kan ses inde på siden lillebassumgaard.dk , som jeg vil opfordre jer til at gå ind på, for at se hvalpene. Den Irske vandspaniel er en sjælden race i Danmark. Racen er på størrelse med en stor Golden retriever eller labrador. Reserveret over for fremmede, men når først de er har set én an, er det den mest kælne spanielrace - elskelig og fantastisk. flere af hendes hvalpe fra forrige kuld bruges nu som service hund, skolehund og terapi hund. I skal være ligeglade med at jeres hvalp bliver forvekslet med en Goldendoodle, labradoodle... eller endda en puddel, for meget få mennesker har mødt racen. Hvalpene er ægte Irsk vandspaniel, med stambog fra Dkk. Racen beskrives som allergivenlig .... det betyder dog ikke at den ikke fælder... men den fælder ikke konstant som nogle andre hunderacer. I kan se mere inde på siden lillebassumgaard.dk . Vi er en afslappet familie, med masser af mennesker omkring os. Her er ingen hysteri og I må meget gerne ringe og høre mere om racen, eller komme forbi og møde moderen hvis I ønsker. Så vil vi svare så godt vi kan. Men kig ind på lillebassumgaard.dk, og tjek ud hvad der står derinde og tag kontakt til os, hvis det har vagt jeres interesse.

7400 Herning
ons.

To drenge tilbage nu

7.000 kr.

Lækre små pelsbolde sælges. Salgsklar d. 28/8-22. To drenge tilbage. Mor er pomeranian blanding. Far er ægte sort bichon havanais. De vil blive: Chippet. Vaccineret. Sundhedstjekket. Får 3 x ormekur. Loppekur. Registreret i dansk hunderegister. Ring eller sms på 28912289 Kærlig hilsen Maria

5853 Ørbæk
tir.

3 tilbage nu.

7.000 kr.

3 skønne hvalpe søger nye hjem. 1 pige og 2 drenge. Mor er chihuahua blanding. Far er ren coton de tular. De bliver ikke særlig store, vil gætte på mellem 5-8 kg. De vil blive: Chippet. Vaccineret. Sundhedstjekket. Får 3 x ormekur. Får loppekur. Registrering i dansk hunderegister. Samt man får en hvalpepakke med :-) Ring eller sms på 28912289 Mvh Maria

5853 Ørbæk
tir.

Bla hvalpe

5.000 kr.

2 dejlige drenge Dejlige og kærlige og rolige krydsningshvalpe af dansk svensk og gravhund De er vandt til børn og kat ?? mere information gives kun ved henvendelse På tlf Kun seriøse henvendelser tak

7900 Nykøbing M
tir.

Lille My søger sit allersidst hjem.

6.000 kr.

Lille My søger sit allersidst hjem! * Hun sælges ikke til helt unge mennesker igen! My er kommet tilbage hertil, efter at have været ude ved et ungt par. ( jeg har moren til My) My er den sødeste lille hund, hun er meget lydig og vil gerne træne og bruge hovedet. Hun elsker at komme ud og gå og få lov til at bade. Når man er hjemme er hun god til at lege med sig selv, slappe af og være rolig. My's store udfordring er at være alene hjemme, hun hyler når man går fra hende, da hun knytter sig meget til sin ejer. Hun ødelægger ikke noget når hun er alene hjemme. Jeg har haft My her i lidt over 4 måneder og hun er blevet lidt bedre til at være alene sammen med min hund. My søger et hjem hvor det ikke gør noget at hun hyler når man tager fra hende eller et hjem hvor hun altid kan komme med en. Og at man kan håndtere en hund som My! Lidt info og krav til kommende ejer. * My's mor som jeg ejer er en Schipperke og hendes far er en lille chokoladebrun Puddel på ca 3 kg * My er 1 år og 5 måneder * Hun er renlig * My er en hund der ikke rigtig fælder og skal klippes. Her hjemme klipper jeg hende selv. * Hun er ikke en lejligheds/rækkehuse hund og hellere ikke en førstegangs hund. Hvis jeg ikke lige er ved mobilen kan min mor kan kontaktes på 60659262

7400 Herning
tir.

Australsk hyrdehund/ Dansk spids

6.000 kr.

Hanhvalp søger nyt hjem Max er renlig, sund og rask. Han elsker lange gåture, specielt i naturen hvor der er en masse at dufte til. Max elsker at lege i haven. Han er en meget nysgerrig hund. Da jeg går hjemme har vi ikke rigtigt fået øvet alene hjemme. Men visse omstændigheder i vores liv har ændret sig som gør, at vi ikke kan beholde ham. Vi ønsker det bedste hjem for Max. Max kan godt med andre hunde. Vores krav er at han kommer til et hjem hvor der er stor have hvor han kan løbe rundt eller ud og bo på landet. Og at køber har kendskab til racen. Der medfølger mad, mad/vand skåle, snor og transportbur. Kun seriøst henvendelser

2640 Hedehusene
tir.

hvalpe

10.000 kr.

Absolut danmarks smukkeste hvalpe er blevet født ;-) Mor er gravhund blanding Faren er Fransk bulldog x Mops vi søger gode og kærlige hjem der ved hvad det vil sige og have hund. Alle hvalpe vil være sundhedstjekket inden salg og vil have fået vaccine ormkur chip og reg i dansk hunde register. Hvalpene har daglig kontakt med børn og voksene og andre hunde, og komme med ud på tur De er salgsklar nu Se mere på vores hjemmeside www.dkbulldogworld.dk ring eller sms på 42630953

4573 Højby
tir.

Hundehvalp

7.500 kr.

En dejlig hvalp til salg. Den er rolig og dejlig af sind. Ligesom sin forældre. Den mangler et godt hjem.

5466 Asperup
tir.

Smuk pige rejseklar

8.000 kr.

Mine forældres hund har fået skønne frække hvalpe som er rejseklar klar d.12/8 hvor de vil være chippet vaccineret og sundhedtjekket blanding af jack russel,dansksvensk gårdhund, chihuahua og pekingeser begge forældre kan ses og mødes de er begge rolig hunde. Der er 1 drenge og 1 pige tilbage er rejseklar.

5471 Søndersø
tir.

Blandnings hvalpe

4.500 kr.

Dejlige blandnings hvalpe med et godt mild sind , født d13/7 2022. Mor er spansk jagthund ( podengo Andaluz ) , findes kun få af dem i dk , far er collie . 3 hvalpe er kort håret , 3 har kort hale som mor . 7 er langhåret og lang hale . Meget smukke farver og aftegninger . Meget socialiseret . Chippet , vaccineret samt sundhedsborg medfølger 2000 kr betales ved reserveret hvalp . Klar til at flytte hjemmefra d 9/9.2022 Hvalpene bor i Esbjerg .

tir.

Schæfer / Border-collie 3.5 år

4.000 kr.

Zelda er en dejlig og velopdragen lille schæfer, på 3.5 år, med et stænk af border-collie, som søger en kærlig og omsorgsfuld familie. Hun er en rigtig familiehund - sød, omgængelig og virkelig god til børn. Hun elsker at være i naturen, og specielt ved skov og strand, hvor hun gerne tager en svømmetur. Zelda er også glad for at slappe af i hjemmet, og det bedste hun ved, er at blive kælet og nusset. Hun er god til at være alene hjemme. Det er vigtigt at finde den helt rette familie til Zelda - så ring eller skriv for mere info og et evt. møde med hende. Med venlig hilsen Peter og Zelda

5700 Svendborg
tir.

LhasaDoodl hvalpe sælges

12.000 kr.

Skønne Lhasadoodle hvalpe søger nyt hjem. Vi har tre tæver, og en dejlig han tilbage.. Hvalpene kommer til at veje mellem 8-10 kilo, Moderen til hvalpene er en halv Lhasa Apso og puddel, hun er intelligent, lærenem og kærlig. Faren en en lys gul puddel, mild kærlig, Alle vores små skønne Doodle hvalpe, er kærlige og tillidsfulde. De er vant til at være inde, og er en del af hjemmets hverdag og lyde. Vores hvalpe minder om Cavapoo og Cockerpoo og Goldendoodl. Vores hvalpe er vaccineret chippet, fået ormekur. Der medfølger hvalpe pakke. Hjem før pris.

7830 Vinderup
tir.

Flotteste mix

4.000 kr.

6 søskende er i øjeblikket hos vores Maria i hendes shelter. Alle er tæver, født i februar 2022. De kom til vores Maria i begyndelsen af juni 2022, og de stakkels mus blev meget bange. Dette er blevet bedre i mellemtiden, meget bedre. Vi ved ikke, hvilken race de er, men dyrelægen mener det er en husky/boxer/terrier mix. Vi håber, at de kan vinde hjerter, så de kan forlade kennelen i shelteret og Rumænien så hurtigt som muligt. Der er tale om familier der har mod på at starte forfra, lære dem alt, give dem tryghed og masser af kærlighed. Familier der er aktive og bruger naturen dagligt. * født ca. 02/2022 * befinder sig i øjeblikket stadig i Rumænien, kan rejse, nårde har fundet et hjem * vaccineret (EU-vaccinecertifikat; vaccinationer: rabies + grundvaccination) * chippet; testet med 4 D Snaptest (borreliose, hjerteorm, ehrlichiose, anaplasmose) * endnu ikke neutraliseret på grund af alder, dette bør gøres i det nye hjem, hvis de er gamle nok *transport til DK med professionelt transport firma. Er du seriøst interesseret og ønsker at give en af dem et fremtidigt hjem, så vil vi meget gerne bede dig sende en beskrivelse af dig/jer og sende det til os på tlf: 26779709 Kristina

4140 Borup
i går
Foreningen Heart of Paws

Leonberger / Sankt Bernard hvalpe

7.500 kr.

Så har vi fået store dejlige hundehvalpe! Vores hund Ella har fået 7 dejlige unger. Hvalpene kom til verden d. 7./8. januar 2022 og derfor forventeligt klar til nye hjem fra d. 4./5.. marts. Alle hvalpe bliver registreret og chippet får sundhedsbog, ormekur og vaccination. Mor og far er sunde og raske og fungerer fint med de fleste andre hunde. De har mødt hinanden i hundeskoven og har været kærester siden de var små. Mor: Ella er en sød Sankt Bernards-blanding krydret med Labrador og Akita Inu. Ella har en kort blød hvid pels med sorte prikker og pletter. Far: Carlos er en stor, glad og godmodig Leonberger med en dejlig langhåret pels. Depositum på 2000 ved reservervation. Der er allerede reserveret fire hvalpe. Vi har 2 piger og 1 dreng tilbage. Hvalpene er sorte med hvide aftegninger på bryst og poter.

3630 Jægerspris
tir.

Blanding Hvalp

8.500 kr.

Vi skal desværre finde et nyt hjem til vores hvalp. Han har brug for et hjem, der kan bruge tid på at give ham træning og daglig motion. Han er meget energisk og elsker vand. Han voksede op i vores hjem med 3 børn og god plads til at drive på en gård. Han er en blanding, muligvis laboratorium?) og vil komme til at være på størrelse med et laboratorium. Han er 7 måneder gammel, kommer med alle vaccinationer, chippet og har en sundhedsjournal. Vi håber snart at finde et nyt hjem til ham. Send SMS for mere information. 28609950

6623 Vorbasse
tir.

Lhasa Apso/ Havashu hvalpe.

10.500 kr.

Opdatering: kun 3 tæver og 1 han tilbage Vores Holly har fået 5 piger og 2 drenge d. 10/7 2022. De er født i stuen og bor i stuen/huset sammen med os. De er derfor vant til dagligdags lyde og masser af opmærksomhed. De er også vant til andre hunde og nye mennesker. De er alle friske og rørige, er begyndt at gø, knurre, lege og spise fra skål. Inden afrejse er de passet og plejet efter alle kunstens regler. De vil have modtaget ormekure, vacc., chip og sundhedsbog. Der medfølger en lille startpakke til hver hvalp med lidt foder, legetøj og et lille tæppe, som dufter af mor Holly. De er klar til afrejse d. 4/9 2022. Mor: Lhasa Apso. Far: Bichon Havanais/Shih Tzu. Disp. 2000, når hvalpen er valgt.

9310 Vodskov
man.

Chihuahua/Dansk svensk gårdhund hvalpe

10.000 kr.

To skønne små hvalpe basser søger deres kommende hjem De er født i vores stue, og vokser også op her. De er derfor vænnet til dagligdagens lyde, gæster osv. De er i hænder dagligt, og bliver nusset af både børn og voksne Fra når de må komme ud bliver de renlighedstrænet dagligt Ved afrejse vil hvalpene blive sundhedstjekket, blive ormebehandlet, chippet, vaccineret og registreret i dansk hunderegister Der følger et par hvalpepakker med, samt et tæppe der dufter af mor og søskende. Der vil fremgå et depositum ved reservering som ikke betales retur ved ombestemmelse. - ingen reservering før møde med hvalpen Ved mere info eller interesse Kontakt venligst her eller på nr. 41602100

4293 Dianalund
man.

Yndige Zarah

3.900 kr.

Hils på Zarah. En yndig og kærlig lille pige, kun 35 cm høj. Hun bor i shelter nede i Rumænien, hvor hun blev indleveret af sin tidligere familie, der ikke længere ønskede hende. Zarah er en vidunderlig lille hund, Født i juni 2021. Vi håber på at finde en god og kærlig familie til hende, der aldrig giver slip, hun skal ikke opleve at blive svigtet igen. Ved interesse. Skriv til Kristina på 26779709

4140 Borup
man.
Foreningen Heart of Paws

Chihuahua mix hvalpe

4.000 kr.

De små er nu over 8 uger og rejseklare efter aftale til super gode modne hundehjem, med tid , kærlighed og forståelse for en lille hvalps behov, moderen er korthårs chihuahua og faderen langhårs chihuahua mix , forældre vægt er 3.5 og 3,6 kg .. der er to hanner og 1 tæve hvid korthår blå øjne, tricolor broget han korth. Og rød han m hvidt korth. De er født og opvokset i stue- alrum med deres forældre, kat/fugl og vant til larm? vi forbeholder os retten til at vælge det hjem der passer den enkelte hvalp bedst.. og du er min. 25 år og arbejder ikke fuldtid ? de er dyrlæge tjekket, sundhedsbog, chip, hvalpe vaccineret , reg attest, fået orme Kure , og fodret med godt foder .. du får deres vante foder mm med til den første tid, ring og fortæl lidt om dig/jer , og kom for at se dem . Prisen er fast/kontant- ingen afdrag . Sms og mail læses og besvares ikke, du må ringe istedet i tiden 10-20.

6700 Esbjerg
man.
Kokihus

Hundehvalpe

8.500 kr.

Hej Alba blev mor til 4 skønne hvalpe den 30/7. 3 hanner og 1 tæve,1 han er dog solgt.Moren er ren Yorkshire terrier vægt 2,5 kg og faderen er ren Chihauhau vægt 4,5 kg Hvalpene bor i stuen hos os så de er vant til børn og dagligdags lyde støvsuger og musik og meget andet. De vil blive introduceret til haven så snart de er store nok for at lære at klare sig og for at tisse og vende sig til lydende udenfor. Hvalpene er tit i hænderne både voksne og børn så hvalpene er trygge og klar til at komme hjemmefra når der er 8 uger gamle. Der medfølger 1 tæppe og hvalpefoder og lidt legetøj. Det har fået 3 ormekur ,vaccinationer og chip og de bliver registreret i dansk hunderegister. Vi gør meget ud af at hvalpene kommer til at føle sig trygge i deres nye hjem og forebeholder os retten til ikke at sælge hvis den rigtige følelse og kemi er der. Ved spørgsmål er vi altid til rådighed. Ved reservation vil der blive sendt billeder løbende ved interresse og der er mulighed for at besøge hvalpene forud for aftale. Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra d.1/10 2022. Prisen er pr hvalp 8500 og der er et depositum på 3500. Depositum betales ikke tilbage hvis køber fortryder. Ved yderligere information skal der skrives besked på dette nummer da der ikke svares herinde. Mobil nummer 23 68 63 14.

6000 Kolding
man.

3 små basser

3.900 kr.

3 små dejlige hvalpe søger deres for ever hjem. Hvalpene har været i privat pleje siden de blev født, derved er de godt socialiseret. 2 piger og 1 lys dreng. Ca. 4 måneder gamle og klar til at rejse. De er fra Rumænien. Estimeret til Max 10 kg som voksne. Super søde og glade, meget nysgerrige små pus. Deres søster (nr 4) rejser til sit for ever hjem om en uge. Vi håber de 3 andre også får en chance. Ved interesse, skriv til Kristina på 26779709.

4140 Borup
man.
Foreningen Heart of Paws

Hvide skønheder

5.000 kr.

Bichon blanding, måske ægte. 5 drenge på ca. 5 måneder, fundet i en kælder sammen med andre hvalpe. Et forfærdeligt fund og manden der havde dem ville ikke udlevere dem, kun mod betaling, derfor er prisen på disse højere. En af vore tyske samarbejdspartnere har betalt for at få dem udleveret. Manden er meldt til politiet. De 5 drenge befinder sig nu i tryghed nede i shelteret og er ved godt mod. De kommer fra Rumænien. De vil være rejseklar om en månedstid. Ved interesse kontakt skriv til Kristina på 26779709

4140 Borup
man.
Foreningen Heart of Paws

To skønne drenge søger hjem

4.000 kr.

Chupco og Gerry søger et nyt hjem. Kravet er de SKAL blive sammen, derfor er adoptions prisen også sat derefter. De er 3 og 5 år gamle, de elsker at gå ture og kan sagtens være alene hjemme. De er glade for mennesker og er bare fantastiske begge to. Det var bestemt ikke deres skyld at forrige ejer måtte af med dem, men der kom en lille ny baby til verden og det blev for hårdt for familien. De to skønne drenge kan besøge i Toftlund i Sønderjylland. For mere info eller ønske om besøg, kontakt Mona tlf: +45 21 64 44 31

4140 Borup
man.
Foreningen Heart of Paws

Blandingshvalpe sælges

6.000 kr.

Hej Jeg har disse 5 hvalpe jeg gerne vil sælge. Det drejer sig om en blandingsrace: Moren er en blanding af Dansk spids, fransk bulldog, Beagel, og Mops og faren er ukendt. Der er 3 drenge og 2 piger. Alle vil blive chippet, vaccineret og fået ormekur inden de forlader hjemmet

7321 Gadbjerg
søn.

Hvalpe søger hjem

10.000 kr.

4 fantastiske hvalpe tilbage som leder efter deres kommende familier. Billede 1: Pink halsbånd Hun Billede 2: Blå halsbånd Han Billede 3 & 4: Grøn halsbånd Han (Reserveret!!) Billede 5: Sort halsbånd Han Billede 6 & 7: Gul Halsbånd. Hun Billede 8 & 9: Alle hvalpene. Billede 10 & 11: Mor og far. Hvalpene er født d. 9/7-2022 Deres mor: Perle & er Chihuahua/papillion. Deres far: Ollie & er Coton De Tulear. Deres farmor har stamtavle. Deres farfar har papir på han er ren Coton. Hvalpene er klar til at komme hjemmefra d. 3/9-2022. Hvalpene er stueopdræt. Vi sætter en stor ære i at give hvalpene de bedste vilkår. De er vant til børn, vi har selv to drenge på 3 og 4 år, som giver dem massere af kærlighed hver eneste dag. Hvalpene får 3 x ormekur, bliver chippet, vaccineret, bliver sundhedstjekket & får sundhedsbog. Hvalpepakke medfølger til hver hvalp: Puttemadras. Foder 1 kg. Foder målebæger. Nogle forskellige godbidder Legetøj. Bamse. Hunde shampoo. Høm høm poser. Deres sundhedsbog. Ved reservation af en hvalp betales et depositum på 2000 kr, som ikke betales tilbage ved fortrydelse. Resterende beløb betales ved afhentning. Vi forbeholder os retten til at vælge den helt rigtige familie, til vores små guldklumper. Man er meget velkommen til at komme og se de små skønheder.

8382 Hinnerup
søn.

Hvalpe søger nyt hjem

5.000 kr.

4 skønne piger søger nyt hjem. Mor er gravhund og far pomeranien. De vil alle bliver vaccineret og få chip og ormekur inden de rejser. Tora-gul reserveret Thyra-grøn Helga-sort Ragnhild - grå reserveret Skriv eller ring da jeg ikke kigge så ofte her

5450 Otterup
søn.

Newfoundland/bernersennenhvalpe

8.000 kr.

Skønne familiehunde og charmerende bamser sælges. Stueopdræt. Mor er Bernersennen og far newfoundlænder. Vi har selv begge forældre. Det er deres 4 og sidste kuld. 2 år siden sidste kuld. I kan se/følge tidligere hvalpe på Facebook og evt høre andre der har købt ved os omkring deres hvalpe. Der er 3 hanner tilbage. Billed 1+2 er af "gul" hvalp, 3+5+6 er af "grå" hvalp, 7+8 er af "grøn" hvalp, 9 er af mor. Sidste billede er af far. Hvalpene er klare til at flytte hjemmefra i uge 37, de vil her være chippet, vaccineret og fået ormekur. Man er velkommen til at komme og besøge hvalpene løbende. De vil løbende blive socialiseret og prøve forskellige ting, samt altid være i huset ved os. Der vil være et reservationsgebyr på 2000 kr når hvalp vælges, beløbet bliver ikke refunderet ved senere fravalg. Det resterende beløb betales ved afhentning af hvalp

9760 Vrå
man.

Hund søges

1.000 kr.

Vi søge en voksen hund ca. 4 år og opefter ,til min bror som bor i egen hus i Bramming med stort have til hvor den kan løbe frit omkring ,de går begge hjemme hvert dag , det må gerne være en bl,race ring på telf nr 75 17 29 27 Vi vente spændt pris kan vi tale om,

7840 Højslev
søn.

Cockerpoo på 1 år sælges

15.000 kr.

Vi er desværre nødt til at sælge vores dejlige cockerpoo pga. uventet omstændigheder. Han er en glad og energisk hund, så vi ser helst at nye ejere har masser tid til ham. Derudover er han vant til have, så dette er også fortrukket. Han er renlig og kan være alene hjemme. Han har hundepas. Mor er cocker spaniel og far er puddel.

5230 Odense M
søn.

schæfer/formel 1 labrador

6.500 kr.

schæfer/formel 1 labrador Hvalpene kom til verden d. 14/7 - 2022 Der kom 1 pige og 3 drenge - 1 dreng har fundet sin familie de vil være blevet chippet, fået ormekur og vac. inden de rejser hjemmefra. de vil få et tæppe og et legetøj med der dufter af deres mor og noget af det foder de har fået her så man har noget at starte med. det vil opvokse indenfor med optræning i renlighed, man ville komme til at kunne følge sin hvalp helt fra start af. ved reservation af en hvalp skal man betale depositum på 2000 kr, som ikke bliver tilbagebetalt hvis køber springer fra. De koster 6500 kr Lady (mor) 5 år schæfer Sigurd (far) 2 år formel 1 labrador Begge forældre er lydhøre, gode og glade hunde. De elsker børn. man ville kunne møde både moren og faren da jeg ejer dem begge

6960 Hvide Sande
søn.

Bullmatiff/Dogue de Bordeaux blandings h...

8.600 kr.

Bullmatiff/Dogue de Bordeaux blandings hvalpe efter skønne familiehunde med godt sind. Mor: Bullmatiff/Dogue de Bordeaux Far: Dogue de Bordeaux Kuld på 6, 1 dreng og 5 piger Klar til at flytte hjemmefra d. 24. august Stueopdræt, hvalpene vokser op på landet, med børn, katte og andre dyr, de bliver overdynget med masser af kærlighed og intruduceres for hverdagens mange ting som støvsuger, gulvmoppe, fejekost, musik, et kamera ;-) , en skovl, våde poter på morgengræs, græsslåmaskine m.m . Der medfølger en hvalpepakke - med foder til den første uges tid, tæppe der lugter af hjem, legetøj m.m. samt en måned gratis online hundetræning Inden hvalpene skal hjem til deres nye familier er de * Dyrlægekontrolleret / laves sundhedsbog * Chippet * Bliver registreret i Dansk Hunderegister * Vaccineret * Ormekur x 3 Hvis en af disse skønne basser, lyder som noget for dig/jer så skriv lidt omkring hvem I er og hvad I vil kunne tilbyde en lille hvalp.

9575 Terndrup
søn.

Rejseklar dreng

7.500 kr.

Mine forældres hund har fået skønne frække hvalpe som er rejseklar klar d.12/8 hvor de vil være chippet vaccineret og sundhedtjekket blanding af jack russel,dansksvensk gårdhund, chihuahua og pekingeser begge forældre kan ses og mødes de er begge rolig hunde. Der er 1 drenge tilbage kan rejse hjemmefra nu.

5471 Søndersø
søn.

Skøn dreng rejseklar

7.500 kr.

Mine forældres hund har fået skønne frække hvalpe som er rejseklar klar d.12/8 hvor de vil være chippet vaccineret og sundhedtjekket blanding af jack russel,dansksvensk gårdhund, chihuahua og pekingeser begge forældre kan ses og mødes de er begge rolig hunde. Der er 1 drenge tilbage og er rejseklar

5471 Søndersø
søn.

Goldendoodle og andre doodler

18.000 kr.

Vi får forskellige Doodles i løbet af 2022 Labradoodle, Goldendoodle, Cavapoo og Doodledoodle mv mv Forældrene er testet fri for dårlige hofter og albuer mv Ønsker i en glad, træningsvillig, legesyg, imødekommende, kælen og stabil familiehund, så er disse doodler et godt valg. Pelsen bliver fra let bølget til mere krøllet og ret så lang og fyldig. De kræver en del pelspleje hvis man ønsker at de skal gå i lang pels. De fælder IKKE, men skal have skiftet pels via redning og evt klippes. Det er ret så allergivenlige. Mini størrelse bliver: Ca 35-40 cm i skulder højde og 5-10 kg Mini/mellem størrelsen bliver : ca 38- 50 cm i skulder højde og 10-20 kg Mellem størrelsen bliver : ca 45-60 cm i skulder højde og 18-30 kg Stor størrelse bliver : Ca 55-75 cm i skulder højde og ca 25-45 kg Vi underviser i div vedr opdragelse, fodring og pelspleje inden hvalpene udleveres. Undervisningen tager ca 7 timer og er obligatorisk. Ønsker i en hvalp, så start venligst med at læse rigtig meget om vores doodler på hjemmesiden Specialdogs.dk og se hvordan man kommer i betragtning til en lille hvalp. Så læs læs læs på hjemmesiden. Se meget mere på vores hjemmesiden www.specialdogs.dk Billederne er hunde fra vores tidligere kuld....

6870 Ølgod
søn.
Specialdogs v Jeanette Larsen

Stor Goldendoodle F1

18.000 kr.

Lækre store bamser. Goldendoodle F1 er en blanding af Golden Retriever og Konge Puddel. Begge forældre har stambog og er testet fri for arvelige lidelser incl HD og AA. Goldendoodle F1 er skønne familiehunde, som elsker at være i selskab med familien og de er frisk på alt form for leg. Så søger i en familiehund med et stort hjerte, så er disse doodler helt sikkert noget for jer. Goldendoodles fælder ikke og skal derfor have en del hjælpe via pelspleje, se mere på hjemmesiden vedr det emne. Vi avler flere forskellige typer doodler, bla Goldendoodle, Labradoodle, Flatdoodler, Cavapoo, Cockerpoo, se mere på hjemmesiden. De 3 billeder er af en hel søster fra tidligere år. "Sidney".

6870 Ølgod
søn.
Specialdogs v Jeanette Larsen

Søde hvalpe

6.500 kr.

Vi har 3 lækre hvalpe som er blanding mellem puddel / foxterrie de har idag været forbi dyrlægen og blive sundheds tjekket og chippet og vaccineret Og alt var i skønneste orden De er vant til børn og katte De har et dejligt sind og nyder at komme ud og lege Far puddel Mor foxterrie KUN EN HAN TILBAGE Født 10/06-22 Klar til at komme hjemmefra nu 05/08-22 2 hanner 1 tæve Pris 6500 Ved reservering betales depositum på 2500 som modregnes ved afhentning Depositum betales ikke tilbage hvis køber fortryder Skriv hvis i vil vide mere 53870996 Mvh Michael Vi har et kuld mere se evt min anden annonce under min bruger

7182 Bredsten
søn.

Labrador/Rottweiler hvalpe

5.500 kr.

Skønne og sunde blandingshvalpe, 6 hanner og 2 tæver. Moren (Rottweiler) er tillidsfuld, omsorgsfuld og trofast familiehund. Faren (brun Labrador) er glad, legesyg, godmodig og en rigtig familiehund. Hvalpene er født og opvokset på en gård og er derfor vant til mange forskellige maskinlyde. De har haft meget omgang med både børn og voksne. De er blevet tumlet og nusset med og er rolige og tillidsfulde. Hvalpene er født den 8. juni. Hvalpene er klar NU til nyt hjem. KOM OG KIG:-) Vi kan kontaktes på 22163135 & 24252335

7500 Holstebro
lør.

Schæfer blanding

7.000 kr.

Har disse 7 dejlige hvalpe, født den 26-7 og er salgs klare den 20-9. Der 4 hanner og 3 tæver tilbage. Faren er en stor schæfer. Moren er et gadekryds. Depositum på 1000 kr. Som går til dyrlæge tjek, vaccination og registrering i dansk hunderegister.

5450 Otterup
søn.

NY PRIS! Jack Russel/Kleinspids blanding...

9.000 kr.

Super fine blandingshvalpe. Født 10/7-22. 5 Hanner og 1 Tæve (lys creme). Mor: Jack Russel blanding 8,8kg Far: Tysk Kleinspids 6kg. Meget ens af sind og fysik, adrætte, lærenemme, familiære, medium aktive (løber hurtigt??) og er sindsyg kærlige?? Har selv en af hvalpene fra hendes første kuld april ?21 (en han). Hvalpene koster 9.000,- chippet, ormekur, 1. vaccination, sundhedsbog og /-tjek. Ca. 10 uger gamle, hverdagstrænet, dyr, børn, maskiner, mennesker, miljø, kørsel, gå i snor m.m. Der forventes ca. 1 ugentlig besøg (såfremt kemien mellem Jer er der), så I og hvalpe kan opbygge et forhold, og I kan følge dem så tidligt som muligt. De er salgsklare den 5/9 (8 uger), men vil formentlig først flytte hjemmefra når de er 10 uger +/-. Jeg forbeholder mig ret til, at tale/mødes med evt. kommende familie før jeg vælger.

2730 Herlev
lør.

Blandings Hvalpe - bedste familiehund

6.500 kr.

De flotteste hvalpe søger nyt hjem fra 26/8. Mor og far er de bedste familie hunde. far er Grand danios og mor er blanding af broholmer og sankt berner. Derfor ikke et højt aktivitetsniveau. Hvalpene er stueopdræt og når de bliver ca. 4 uger gamle vil der blive pottettrænet og de vil tilbringe alle dagstimerne i haven. De vil være chippet og have sundshedsbog inden de bliver sendt ud til deres nye hjem. Hvis man vælger hvalp inden de er 7 uger kan man selv få lov at bestemme navn. De får ormekur 2 gange. Når man vælger en hvalp lægges et depositum på 3.000 som ikke bliver betalt tilbage ved fortrydelse. Der er 4 tæver og 5 hanner. (3 tæver og 4 hanner tilbage) 6500 for en tæve 6000 for en han Der vil blive lagt nye billeder op løbende. Men man er velkommen til at sende en sms hvis man ønsker video eller billeder.

9370 Hals
lør.

Goldendoodle hvalpe, mini

15.000 kr.

De lækreste små søde bamsede hvalpe i farverne røde og abrikos farvet med aftegn. Hvalpene er meget legesyge og elsker børn. Størrelsen forventes omkring 12 kg. En rigtig dejlig familie hund. Alt er passet med ormekur, vaccine, chippet samt sundhedsbog. Hvalpene er klar til deres nye hjem d. 18/8. Der medfølger foder, tæppe med deres vante dufte, snor og halsbånd.. Far: Mellem puddel 11 kg. Mor: Cavalier king charles / Golden Retriever.

6990 Ulfborg
lør.

Skønne Bobi

4.200 kr.

Lille smukke Bobi søger sit eget hjem..han er en lille glad Aktiv dreng på 2 år..så i søger til han nogle som har tiden og lysten til at åbne deres hjem for ham og give ham et godt hjem...og selvfølgelig er aktive ligesom ham ...han er fuld vacineret og chippet og kastreret og ormebehandlet leveres med snor og sele og halsbånd..han er lige nu i en dejlig pension sammen med andre hunde men kommer til dk den 20.8 og ankommer til nimtofte på djursland..ved interresse send sms til 51684051

8581 Nimtofte
fre.

Hvalpe

8.000 kr.

Hvalpe af Alaskan Malamute/Belgisk hyrdehund (Tervueren ) bl. De har alle rødbrune farver efter deres mor. Der er 3 piger tilbage. I er velkomne til at komme og se hvalpene og se deres temperament. Vi har begge forældre. Vi bor nær Ringkøbing i Vestjylland Ring eller skriv på 31176967 Depositum 2000,-

6950 Ringkøbing
fre.

Danish Point'Adore hvalpe - ca.uge 45

7.000 kr.

Danish Point'Adores Jagt- og familiehunden, uden sidestykke! Alva og Victor har været på date, og det var som kærlighed ved første blik! Omkring d.16/09 kommer der skønne Danish Point'Adore hvalpe til verden. Faderen Victor, er ren Gammel Dansk Hønsehund. Moderen Alva, er Formel 1 Labrador / Tysk Langhåret Hønsehund. De er begge yderst vellidte familiehunde, samt kyndige og aktive jagthunde. Hundene har et fantastisk sind, og ingen sygdomshistorik. Der er tale om et vaske ægte køkken alrum opdræt, og der er dyrlæge tilknyttet under hele forløbet. Der er foreløbigt afsat 3 tæver. (Opdateret d.12.08.2022) Jagtegenskaber kan blive uddybet ved kontakt.

5560 Aarup
fre.
Side:af 3